Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet használni (935 db)

Analóg kábelhez nem lehet használni T-home-os set top boxot, milyent lehet használni akkor analóg kábelhez?

Legjobb válasz: Miért kéne SetTop boxot használni? Bedugod a kábel véget a TV-be, behangolod a csatornákat és nézed..

Miért kéne SetTop boxot használni? Bedugod a kábel véget a TV-be, behangolod a csatornákat és nézed..
A kérdező hozzászólása: Azért szeretnék set top boxot mert szeretnék rögzíteni filmet, kérlek írj
Vegyél egy bármilyen felvevõs médialejátszót, kösd rá a TV-re SCART kábellel és azt veszel fel, amit akarsz. Ha a készülékben winchester van arra, ha USB-t is tud, akkor pendrive-ra...
Analóg Kábeltévén ugy tudsz T-s STB-t használni, hogy átváltod az analóg elõfizetésed Digitális kábeltévére. Ilyenkor kivisznek egy STB-t és jónapot. Azonban a digitális kábeltévéhez biztosított STB-k nem felvevõsek. A T-nél jelenleg IPTV és a SAT tévéhez adnak ilyen boxokat. De lehet hogy a jelenlegi koaxális tévé kábelen is tudsz IPTV szolgáltatást megrendelni, ha a hálózat alkalmas az ED3 technológiára. Megéri utánanézni. A T oldalán van egy cím szerinti elõminõsítõ ami megjeleníti hogy nálad milyen cuccokat lehet kiépíteni. Egyet tudok mondani. A T-s IPTV eszméletlen jó dolog, nekem is az van.
Off. Miért nem lehet használni :O? Nem tudtam.
A kérdező hozzászólása: Leírásban az volt, hogy 12 hétig nem lehet, utána orvosi engedéllyel
Manapság már sok féleképpen lehet ellene küzdeni, nézz körül a neten. [link] http://www.youtube.com/results?search_query=k%C3%B6r%C3%B6mg..
Úgy már értem :) Csak megzaart, hogy nem írtad oda, hogy hány hetes vagy (én is canestent használtam orvos javaslatára azért értetlenkedtem, ne haragudj)
Nekem olyan "szerencsém" van hogy kb a 15. héttõl folyamatosan van hüvelygombám amire 2x használtam kliont kb 1-2 hétig nem volt tünet. És azóta doki javaslatára meg használom a canestent. És azt mondta hogy ez már végig elkísér. Erre nem elég ez a fajta gomba a lábamon is elõjött. Ott is canestennel kenem. 34+2 hkm (iker)
lábgombára nagyon jó a teafa olaj.

VIDEO, vagy DVD készüékeken létezik a praktikusnak tûnõ ShowView funkció. Nálunk ezt nem lehet használni. Miért? és vajon mikortól lehet?

Legjobb válasz: Sajnos, ha jól emlékszem, soha nem lehetett használni, még tervbe sincs véve, hogy valaha mûködjön.

Sajnos, ha jól emlékszem, soha nem lehetett használni, még tervbe sincs véve, hogy valaha mûködjön.

Menstruáció kezdete előtt a canesten combit nem lehet használni de a menstruációval kitisztúlok?

Legjobb válasz: Egyik sem igaz tudtommal. Tehát ha még nincs meg a vérzésed, akkor elkezdheted használni a Canestent, de amint megjött a vérzés, le kell állni és miután elmúlt, akkor a kezelést be kell fejezni. És maga a menzesz hatással lehet a tünetekre, tehát a tünetek elmúlhatnak, de a fertõzés nem, ezért ha maradt még a kezelésbõl a vérzés elmúlásával, akkor azt végig kell csinálni!

Egyik sem igaz tudtommal. Tehát ha még nincs meg a vérzésed, akkor elkezdheted használni a Canestent, de amint megjött a vérzés, le kell állni és miután elmúlt, akkor a kezelést be kell fejezni. És maga a menzesz hatással lehet a tünetekre, tehát a tünetek elmúlhatnak, de a fertõzés nem, ezért ha maradt még a kezelésbõl a vérzés elmúlásával, akkor azt végig kell csinálni!
Nem , sõt! Utána mindenképpen kezelés kell.
A mensi elmúltával kezd el a Canesten kúrát!

Androidra (Galaxy SII) hogy lehet beállítani a freemail fiókot? Mert a kimenő szerver ellenőrzésénél mindig visszadob. Tudom, h nincs a freemailnek kimenője, de enélkül nem lehet használni a telefonon?

Legjobb válasz: nem támogatja a freemail az smtp-t ami ahhoz kell hogy levelezõprogramból tudjad használni.Opera Mobila-al be tudsz lépni a fiókoddal a freemail oldalára

nem támogatja a freemail az smtp-t ami ahhoz kell hogy levelezõprogramból tudjad használni.Opera Mobila-al be tudsz lépni a fiókoddal a freemail oldalára

Igaz hogy AIR RIDE rendszert nem lehet használni forgalomban?

Ha igaz akkor van valami mód arra hogy legálisan lehessen használni?

Legjobb válasz: elvileg olyan rendszert, vagy akár csak dobot nem lehet forgalomban használni amiben nincs benne az E, legalábbis mûszakin nem engedik át.

elvileg olyan rendszert, vagy akár csak dobot nem lehet forgalomban használni amiben nincs benne az E, legalábbis mûszakin nem engedik át.
Ha van róla mûbizonylatod, akkor minden további nélkül lehet.

A turistabuszokon miért van WC, ha nem lehet használni?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon jó kérdés... Amikor mi mentünk osztálykirándulásra, "budisbusszal" mentünk és nekünk sem lehetett használni... Akkor minek tartják? Nem értem... Nehogy már takarítani kelljen...

Ez egy nagyon jó kérdés... Amikor mi mentünk osztálykirándulásra, "budisbusszal" mentünk és nekünk sem lehetett használni... Akkor minek tartják? Nem értem... Nehogy már takarítani kelljen...
Szia! Ezen már én is törtem a fejem. Mi is dettó nagykiránduláson voltunk iskolaszinten - mármint általában a sulinkból jöttek páran. És az a ciki, hogy nekem van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy ha megiszok - pl. 1 litert, akkor kb. 15-20 percen belül már slozira kell találnom - vagy kevésbé nyilvános fára... XD mert egyszerûen gyorsan átmegy. És a buszon mondta a sofõr, hogy tényleg végsõ esetben lehet csak használni. Ez szép és jó... ehhez is tartottam magam - nem nagyon ittam, ha buszoztunk - és mikor hazaértünk, meg akartam nézni, hogy milyen az a "díszes" klotyó. És zárva volt... azt hittem, be*zarok... szerintem, szemétség ez - már ilyen szinten. Hogy megpróbálod visszatartani 4-5 órán keresztül és ha mit ad Isten, tényleg brunyálnod - vagy éppen hasmenésed van... - kell, akkor odasietsz a klotyóhoz - kb. 40 ember "kíséretében" - majd miután zavarodba leesik, hogy zárt, menj a sofõrhöz, aki legalább háromszor megkérdezi a hülyeségeit - hogy biztos nem bírod-e ki, meg ilyenek... és a vége az, hogy kb. "5-6 perccel" késõbb érsz oda.
Na azért ez nem így mûködik, tudom, hiszen ezzel foglalkozom. Sajnos az utasok többsége nem rendelkezik akkora kultúrával, hogy sikerüljön célba találni. Na mármost elég ha csak 2-3 ilyen utas van, milyen szag árad ki a wcbõl? Persze jogos takarítsa ki vki. Nade ki? A sofõr. Szóval álljon félre és 20 percig álljon amíg takarít? A tartály sajnos hamar megtelik, így ezért kérik, hogy csak végszükség esetén használják. Sajnos pont a közelmúltban volt egy utas, aki a nyitott wc ellenére sem volt hajlandó elmászni odáig és az ülésre...öhömöhöm..
Azért, hogy a hirdetésbe bele lehessen írni hogy van rajta wc és így drágábbért adhassák neked a jegyet. Pont.
Szerintem csak nem akarják takarítani, meg fertõtleni. Lehet hogy a sofõr dolga lenne, és így egyszerûbb zárva tartani.
De akkor meg tuti hogy végsõsoron nem használja senki, mert mindegyik görbe fánál van benzinkút ahol meglehet állni wc-zni. Mekkora hülyeség már akkor wct tenni egy buszba!
gondolom ezekben valami tartály van alul és abba gyûjtik a "cuccot" :D és szerintem ezt kiüríteni elég körülményes. Ha pedig az egész busznyi ember azt használja mondjuk egy 24 órás úton akkor az út felénél megtelik... tavaly én is utaztam ilyenen Angliába, és azt mondták hogy csak végsõ esetben használjuk. Tehát azért használni lehet, de csak akkor, ha nagyon gáz van :D
végszükség esetén nálunk lehetett használni. Volt olyan, hogy egy lány nem bírta vna a következõ benzinkútig. Fiúk bármelyik fát meg tudják locsolni... :D
Végszükség például ha valakire rájön a hasmenés egy dugóban a semmi közepén, hát olyankor lehet.
Ahogy írták, ha minden utas használná, már kb egy óra után büz áradna ki. De miért kell? Mert rengeteg dugo tud akár autópályán a nagy mezö közepén kialakulni, ahol közel távol egy fa vagy bokorsincs, vagy olyan helye ahol araszol a sor, a busznak nincs lehetösége félre állni, akkor mit csinálsz? A barátnömmel tavaly egy ilyen araszolós közel távol egy fa sincs helyen mentünk, félre állni nem lehetett, és a csaj vezetett. Egy órát tartogatta a pisit, miután már annyira kellett neki, hogy már fájt és sírt. Mire mondtam neki, hogy álljon meg és rakja ki a vész villogót és nincs más a kocsiajtaját kinyitjuk és úgy pisilhet. hát nem volt neki nagy élmény.
Amikor mi mentünk ilyen busszal, mondták hogy csak végszükség esetén lehet használni, és csak kiswc-re... Ezt leszarta valaki szó szerint, és volt is olyan büdös a buszban hogy majd megdöglöttünk...
Mert az utazási irodák és a buszok üzemeltetõi becsapják az utasokat. Azokat a buszokat, amelyikeken van wc jóval drágábban lehet bérelni, pont a wc használhatósága miatt, az ilyen buszokkal hirdetett utak pedig pont azért kerülnek annyiba, mert wc van rajtuk. Az ilyen buszokon jogszabályi elõírás szerint kötelesek a wc használatot engedélyezni bármilyen körülmények között, és annak takarításáról a megfelelõ szükségességig és gyakorisággal kötelesek gondoskodni. Ezért fizetnek az utasok. Tudok olyan esetrõl, amikor közölték az ilyen buszos útra befizetõkkel, - természetesen csak az induláskor a buszon - hogy 3 óránként van megállás, a wc nem használható. Na szerettem volna én ott lenni! Aki olyan birka, hogy eltûri azt, hogy megalázzák, átverik, megérdemli. Tehát: Utazz birka magyar, és tojd össze magad a saját pénzedért!
A krdés érdekes és hasznos, de nem megoldhatatlan probléma, mert az autóbusszal meg lehet állni. De én jártam olyan sörözõben ahol a WCre kivolt írva, hogy javítás miatt zárva.Igaz, hogy a sörözõ meg voltállva, viszont mi beindultunk.

Honnan tudom, hogy fémallergiám van? Mik lehetnek a jelei? Ezüst kolloidot szeretnék használni, de azt fémallergia esetén nem lehet használni.

Ha pl. a fülem begyullad a bizsu fülbevalótól akkor fémallergiám van? És ha mégis kipróbálom az ezüst kolloidot, anélkül hogy a fémallergiáról nem tudok, milyen bajom lehet?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a válaszod! Akkor végül is kipróbálhatom az ezüst kolloidot fémallergiával is, nem lesz tõle semmi komoly bajom ugye?

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod! Akkor végül is kipróbálhatom az ezüst kolloidot fémallergiával is, nem lesz tõle semmi komoly bajom ugye?
Tényleg csak a saját tapasztalatom tudom mondani! Nálam a pöttyökön, viszketésen kívül nem lett bajom, az meg 1-2 nap alatt elmúlott! Miért akarod használni, ha meg lehet kérdezni?
Piros pöttyök jelennek meg rajtad, és viszket a bõröd! Nekem pl melltartó fém csattjától, némelyik köldök piercingtõl, farmer fém gombjától! Próbáltam az ezüst kolloidot úgy, h tudtam fémallergiám van, annyi, h egy idõ után elõjöttek a pöttyök, akkor abbahagytam! Semmi bajom nem lett! Én pl bírom a bizsu fülbevalót!

A Canesten Kombit elkezdtem használni, de csak az első tablettáig jutottam, mert másnap megjött, és a menstruáció alatt nem lehet használni. Ha elmúlt, folytassam tovább a kúrát?

Legjobb válasz: Igen, folytasd a kúrát, mert ha gombás ferõzésed van, az nem múlik el magától (tapasztalatból írom!). Amúgy ha elmész orvoshoz, õ gyógyszert is ad rá, ami még hatékonyabb és segít a megelõzésben is. Az én orvosom szerint például a Canesten Combi sem jó mindenkinek. Erre van hatásosabb kúp is (pl: Klion) Remélem, hamar túl leszel rajta, szörnyû egy dolog, én is tudom ! :(

Igen, folytasd a kúrát, mert ha gombás ferõzésed van, az nem múlik el magától (tapasztalatból írom!). Amúgy ha elmész orvoshoz, õ gyógyszert is ad rá, ami még hatékonyabb és segít a megelõzésben is. Az én orvosom szerint például a Canesten Combi sem jó mindenkinek. Erre van hatásosabb kúp is (pl: Klion) Remélem, hamar túl leszel rajta, szörnyû egy dolog, én is tudom ! :(
menstruáció alatt nem szabad folytatni, benne van a betegtájékoztatóban. O.o
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak üzenem: elõbb olvasd el a kérdésemet rendesen, utána válaszolj. Azt kérdeztem, hogy ha ELMÚLT, akkor utána folytassam-e, és nem alatta, ezt én is tudom, el szoktam olvasni a papírt! Kösz a választ.
Én is így jártam, hogy megjött másnap, de miután elmúlt, már nem használtam. A kenõcsöt attól még használtam, hogy megvolt.

Sony Ericsson Xperia Mini-m amikor néha fogja magát és rezeg, közben nem lehet használni, se kikapcsolni se semmit. Mi lehet a baja, hogy lehet megoldani?

Másodpercenként rezeg, és közben nem lehet semmit sem csinálni. próbáltam kikapcsolni,de az sem működött.

Legjobb válasz: Sajnos ez nálam is elõjött. KB 2 hónapos a telefonom. Elõször azt hittem valami vírus. letöltöttem vírusírtókat is, de azok nem találtak semmit. Marad megoldásnak a T-com szervize. Marhára idegesítõ dolog.

Sajnos ez nálam is elõjött. KB 2 hónapos a telefonom. Elõször azt hittem valami vírus. letöltöttem vírusírtókat is, de azok nem találtak semmit. Marad megoldásnak a T-com szervize. Marhára idegesítõ dolog.
És miután elvittük a szervizbe akkor azután már nemfog rezegni? mert nálam is ugyanez a probléma áll fenn!! és tényleg idegesítõ :/
Hali! Nálam is eza probléma! Hõérzékelõjével van baj! Próbáljátok ki, ha berakjátok a hûtõbe abba hagyja.
Ha beteszem a hûtõbe abba marad a rezgés vagy késõbb kezdõdik elõröl? Ugyanis nekem is ez a problémám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!