Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet a (41713 db)

Hajdúszoboszlón mit lehet csinálni nyáron, ha rossz az idő és nem lehet a strandra menni?

Legjobb válasz: rossz idõben is lehet strandra menni. vagy piacra menni vásárolni, vagy sétálni szétnézni városban, vagy bemenni iszogatni valahova, vagy pasizni/csajozni, vagy amit akarsz

rossz idõben is lehet strandra menni. vagy piacra menni vásárolni, vagy sétálni szétnézni városban, vagy bemenni iszogatni valahova, vagy pasizni/csajozni, vagy amit akarsz

Xbox 360 slim e-vel nem lehet a régi tv-ken játszani?

Nem lehet az olyan tv-ken játszani ami av-s nem hdmi-s?

Legjobb válasz: De lehet, jár hozzá egy AV kábel.

De lehet, jár hozzá egy AV kábel.

Hallottam, hogy élõhalat tényleg nem lehet a horgászhelyrõl elvinni?

Ezek szerint akkor kíméletesen mindegyiket át kell segíteni a túlvilágra.

Legjobb válasz: El lehet csak ne vegyenek észre :) Amúgy meg nem tudom mit számít hogy élve vagy halva viszik el az áldozatot

El lehet csak ne vegyenek észre :) Amúgy meg nem tudom mit számít hogy élve vagy halva viszik el az áldozatot
Pontosítsunk, a méretkorlátozás alá esö halat, lehet élettelen állapotba elszállítani a horgászat után! Gondolom evvel az volt a célja annak aki ezt kitalálta hogy ne lehessen üzletelni ezekkel a halakkal. Nem gondolom hogy valaki azért pecázik hogy üzleteljen egyébként se annyira biztos a fogás sajna! Akik evvel üzletelnek azok a halászok, és azok ezután is ugyan ugy el fogják vinni /lopni/ mint eddig!
Valószínûleg a kereskedés bántotta a jogalkotót, sokan adták el a nagyobb pontyokat, amúrokat horgásztavaknak, egy 15 kg feletti folyami nyurga pontyért 60-70 000-et is simán kifizetnek. Aki erre utazik, meg fogja oldani, pl. leszedálja a halat, mielõtt indulna, totál döglöttnek néz ki. Meg fogják oldani, akik erre utaztak, akik meg csak a horgászat öröméért mentek, azoknak meg mind1.
A kérdező hozzászólása: Így már értem, és jogosnak tartom ezt az igényt.Én sem sokat fogok, és embertelen, ha ezt nem tesszük meg.
Az a baj, hogy ez megint nem a természet védelme miatt született, hanem bántotta õket, hogy üzleti tevékenység folyik és nekik ebbõl nincs pénzük.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, inkább az ellenõrzést szó nélkül erõsíteni kellett volna.
A 30 centinél kisebb egyéb halat megfelelõ edényben el lehet vinni élve is, csalihal címszóval. A leszedálás jó ötlet, de szerintem az ügyes rabsicok tökélyre fogják fejleszteni a hibernálást ez okból :) Egyébként az állatvédelmi törvény is tiltja az élõ hal nem megfelelõ formában történõ szállítását és valljuk be, ki jár horgászni 1 köbméteres tartállyal meg oxigén palackkal?


Miert nem lehet a league of legend nevu jatekon november 13-ig jatszani?

Legjobb válasz: Lehet játszani! Csak gondolom téged bannoltak!

Lehet játszani! Csak gondolom téged bannoltak!
A kérdező hozzászólása: Miert bannolhatnak, nem csinaltam semmit csak jatszottam.

Miért nem lehet a hállószobában tükör?

Legjobb válasz: Nem lehet? Nálunk van. Egy fésülködõ asztalkán.

Nem lehet? Nálunk van. Egy fésülködõ asztalkán.
Lehet, csak azok nem szokták ajánlani, akik hisznek a "földöntúli" dolgokban. Egyik ilyen szemlélet szerint a tükör átjáró a holtak és élõk világa közt, ezért megzavarja az alvást, vagy szerencsételenséget okoz. Nekem a háló ajtaja volt tükrös, mégsem láttam senki olyat átjönni rajta, aki nem az élõk világába tartozott... A másik lehetséges oka már említett feng shui.
fengsuis baromság szerint nem lehet nem tudom, hogy miért....biztos akadályozza a szabad energiaáramlást és ettõl nem tudsz majd aludni :D:D nálam kb 3 féle tükör van a hálóban és semmi bajom vele.
A háLLóban tényleg nem lehet. A hálóban viszont simán, nekünk is van.
Ki mondta, hogy nem lehet? Simán lehet, senkit nem fog zavarni.
én már láttam olyat is ahol a plafonon van
nem értem h. mi az h. "nem lehet" Mindent lehet...egyéni döntés és ízlés kérdés... ha tetszik teszel bele ha nem akkor nem.Nem kötelezõ. (ez csak a kérdés miatt) am. simán lehet szerintem is, bár nekem nincs még, de szeretnék.
Ez érdekes. Tudtommal hálószoba. De ha hálló, akkor csak dugni jársz oda?
nekem amég legénylakás volt a lakásom (istenen de szép is volt), addig volt egy a plafonon és egy az ágy mögött is... el sem tudom mondani, hogy mennyire gerjedt rá 1-2 csajszi :)
Nem babona! Elszivja az energiad ezt mondjak, nalunk a parom hitt benne nem is volt soha a haloban tukrunk viszont surun jarunk vendegsegbe valakihez akinel a vendegszobaban van egy tukor, ami nem kicsi es reggel mindig nagyon faradtan kelunk, mint aki semmit nem aludt...pedig mashol nincsenek alvas gondjaink.
Ha téged nem zavar, akkor lehet. Bár tényleg mondják, hogy nem alszik tõle nyugodtan az ember...én nem szeretem a tükröket, nekem nincs is a hálóban, de aludtam már olyan helyen ahol az ágy mellett végig tükrös szekrény volt, és engem tényleg zavart.
nálunk nincs, engem sztem zavarna is. egyébként sem vagyok tükörmániás. ugyanígy tv sincs a hálóban.
Nekem is van kettõ is a hálószobában. A régi alkásomban is volt. Mindig jól aludtunk mindannyian. A babonákban és a Feng suiban pedig soha nem hittem.
állítólag azért is nem jó a tülör a hálószobában, fõleg ott, ahol látja is magát az ember, mert félálomban megijedhetünk pl. saját magunktól is, akkor amikor az ember nincsen totál magánál, mert alszik is meg nem is....:-)))

Már nem lehet a Vodafone-nál facebookozni ingyen?

Nem rég még reklámozta, és fb-n is ki volt írva hogy 30-as és 70eseknek lehet...mi lett vele??

Legjobb válasz: Nekem lehet. De tudod ahhoz Wi-FI képes telefon is kell. És akkor mondjuk bemész McDonaldsba vagy ahol van hospot, és ott tudsz. Meg otthon is mûködik.

Nekem lehet. De tudod ahhoz Wi-FI képes telefon is kell. És akkor mondjuk bemész McDonaldsba vagy ahol van hospot, és ott tudsz. Meg otthon is mûködik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!