Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet a (39814 db)

Hajdúszoboszlón mit lehet csinálni nyáron, ha rossz az idő és nem lehet a strandra menni?

Legjobb válasz: rossz idõben is lehet strandra menni. vagy piacra menni vásárolni, vagy sétálni szétnézni városban, vagy bemenni iszogatni valahova, vagy pasizni/csajozni, vagy amit akarsz

rossz idõben is lehet strandra menni. vagy piacra menni vásárolni, vagy sétálni szétnézni városban, vagy bemenni iszogatni valahova, vagy pasizni/csajozni, vagy amit akarsz


Miert nem lehet a league of legend nevu jatekon november 13-ig jatszani?

Legjobb válasz: Lehet játszani! Csak gondolom téged bannoltak!

Lehet játszani! Csak gondolom téged bannoltak!
A kérdező hozzászólása: Miert bannolhatnak, nem csinaltam semmit csak jatszottam.

Miért nem lehet a hállószobában tükör?

Legjobb válasz: Nem lehet? Nálunk van. Egy fésülködõ asztalkán.

Nem lehet? Nálunk van. Egy fésülködõ asztalkán.
Lehet, csak azok nem szokták ajánlani, akik hisznek a "földöntúli" dolgokban. Egyik ilyen szemlélet szerint a tükör átjáró a holtak és élõk világa közt, ezért megzavarja az alvást, vagy szerencsételenséget okoz. Nekem a háló ajtaja volt tükrös, mégsem láttam senki olyat átjönni rajta, aki nem az élõk világába tartozott... A másik lehetséges oka már említett feng shui.
fengsuis baromság szerint nem lehet nem tudom, hogy miért....biztos akadályozza a szabad energiaáramlást és ettõl nem tudsz majd aludni :D:D nálam kb 3 féle tükör van a hálóban és semmi bajom vele.
A háLLóban tényleg nem lehet. A hálóban viszont simán, nekünk is van.
Ki mondta, hogy nem lehet? Simán lehet, senkit nem fog zavarni.
én már láttam olyat is ahol a plafonon van
nem értem h. mi az h. "nem lehet" Mindent lehet...egyéni döntés és ízlés kérdés... ha tetszik teszel bele ha nem akkor nem.Nem kötelezõ. (ez csak a kérdés miatt) am. simán lehet szerintem is, bár nekem nincs még, de szeretnék.
Ez érdekes. Tudtommal hálószoba. De ha hálló, akkor csak dugni jársz oda?
nekem amég legénylakás volt a lakásom (istenen de szép is volt), addig volt egy a plafonon és egy az ágy mögött is... el sem tudom mondani, hogy mennyire gerjedt rá 1-2 csajszi :)
Nem babona! Elszivja az energiad ezt mondjak, nalunk a parom hitt benne nem is volt soha a haloban tukrunk viszont surun jarunk vendegsegbe valakihez akinel a vendegszobaban van egy tukor, ami nem kicsi es reggel mindig nagyon faradtan kelunk, mint aki semmit nem aludt...pedig mashol nincsenek alvas gondjaink.
Ha téged nem zavar, akkor lehet. Bár tényleg mondják, hogy nem alszik tõle nyugodtan az ember...én nem szeretem a tükröket, nekem nincs is a hálóban, de aludtam már olyan helyen ahol az ágy mellett végig tükrös szekrény volt, és engem tényleg zavart.
nálunk nincs, engem sztem zavarna is. egyébként sem vagyok tükörmániás. ugyanígy tv sincs a hálóban.
Nekem is van kettõ is a hálószobában. A régi alkásomban is volt. Mindig jól aludtunk mindannyian. A babonákban és a Feng suiban pedig soha nem hittem.
állítólag azért is nem jó a tülör a hálószobában, fõleg ott, ahol látja is magát az ember, mert félálomban megijedhetünk pl. saját magunktól is, akkor amikor az ember nincsen totál magánál, mert alszik is meg nem is....:-)))

Már nem lehet a Vodafone-nál facebookozni ingyen?

Nem rég még reklámozta, és fb-n is ki volt írva hogy 30-as és 70eseknek lehet...mi lett vele??

Legjobb válasz: Nekem lehet. De tudod ahhoz Wi-FI képes telefon is kell. És akkor mondjuk bemész McDonaldsba vagy ahol van hospot, és ott tudsz. Meg otthon is mûködik.

Nekem lehet. De tudod ahhoz Wi-FI képes telefon is kell. És akkor mondjuk bemész McDonaldsba vagy ahol van hospot, és ott tudsz. Meg otthon is mûködik.

Miért nem lehet a kínai piacon Gázpisztolyt venni?

Úgy értem, hogy miért nem árulnak?

Legjobb válasz: mert illegális. Elmész egy üzletbe, és ott mindenféle engedély nékül vehetsz. (magadnál, önvédelemre csa kengedélyel lehet). Az árúsitásához engedély kell.

mert illegális. Elmész egy üzletbe, és ott mindenféle engedély nékül vehetsz. (magadnál, önvédelemre csa kengedélyel lehet). Az árúsitásához engedély kell.
töltettlenül egy táska aljára, illetve igazolás a vásárlásrol. (van rajta dátum)
Elképzelhetõ, hogy lehet venni, de egy pult alól vett ismeretlen márkájú gázfegyverre nem bíznám a biztonságomat.
Oké bemegyek az üzletbe, megveszem, de akkor valahogy haza is kell vinnem. Ahhoz pedig hogy hazavigyem amíg hazaérek magamnál kell tartanom, de nyilván arra az idõre nem fogok engedélyt kérni. Mi történik ha pl egy rendõr megállít amíg épp hazafele tartok a fegyverrel?
A kérdező hozzászólása: De, van olyan Gázlõfegyver ami kínai, mert akkor lehet hogy lehet kapni a pult alatt, nem?
A kérdező hozzászólása: És gázlõszereket lehet ott kapni, és hatásosak? 1 métert elrepül a gonosz bunozo ?
gázpisztoly hatása:http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuEWVY Fegyvert és lõszert TELJESEN LEGÁLISAN ÉS ENGEDÉLYMENTESEN fegyverboltokban, military és önvédelmi üzletekben kaphatsz. A kínai piacon, vásárban meg ilyen helyeken vásárolt fegyverek és lõszerek illegálisak valamint ön- és közveszélyesek is lehetnek. 20-30000 között már nagyon jó minõségû, megbízható, német, cseh stb. gázfegyvereket lehet kapni, nem éri meg ezen spórolni.
Rákattintassz az esedékes cellára és megnyomod az F2-t.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!