Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet, téved a (71 db)

1-LG42LA620s tv miért nem lehet 3d filmeket lejátszani pendiverröl? Vagy csak a hdmi csatlakoztassam a lettophoz? 2-Müholdvevönél miért nem tudom forgatni a parabolát a tévén keresztül, és miért nem lehet törölni a fizetös tévéket csatornákat?

LED 3D tv kérdései!

Legjobb válasz: A leírásában nincs benne hogy vinné az mkv-t tehát nem fogja lejátszani a 3d filmeket. Ha csatlakoztatod laptophoz akkor le kéne tudnia játszani. Forgatni nem tudja a parabolát.

A leírásában nincs benne hogy vinné az mkv-t tehát nem fogja lejátszani a 3d filmeket. Ha csatlakoztatod laptophoz akkor le kéne tudnia játszani. Forgatni nem tudja a parabolát.

A távirányítóval nem lehet kikapcsolni a tévét, mi a baj?

Minden mást lehet, csatornát váltani, hangerőt változtatni, csak kikapcsolni vagy bekapcsolni nem. Szétszedtem, ilyen fekete ragacsos valami volt a gomb alatt (meg máshol is) leszedtem, de még mindig olyan. Amúgy úgy néz ki, rendben van.

Legjobb válasz: Próbáld meg esetleg a kikapcsoló gomb alatti részt a nyomtatott áramkörön (tehát ami érzékeli, hogy megnyomtad) megtakarítani tiszta szesszel, esetleg még puha (B8) grafit ceruzával satírozni rajta egy kicsit. Ha kontakhiba akkor ez megoldja.

Próbáld meg esetleg a kikapcsoló gomb alatti részt a nyomtatott áramkörön (tehát ami érzékeli, hogy megnyomtad) megtakarítani tiszta szesszel, esetleg még puha (B8) grafit ceruzával satírozni rajta egy kicsit. Ha kontakhiba akkor ez megoldja.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ. Majd kipróbálom, valószínû hogy valami érintkezési hiba vagy nem tudom, mert minden más mûködik, csak az az egy gomb nem.


Távirányító nélkül nem lehet bekapcsolni a tévét?

Vizes lett még reggel a távirányító, a radiátor fölé tettem. Most visszatettem az elemet, újat is próbáltam beletenni, de nem m?ködik. A tévét gombnyomással meg nem sikerül bekapcsolnom. Csak távirányítóval lehet??????

Legjobb válasz: az enyémen belehet anélkül is, a csatorna váltó gombok közül nyomd meg a fel vagy le gombot a készüléken, és talán nálad is bekapcsol.

az enyémen belehet anélkül is, a csatorna váltó gombok közül nyomd meg a fel vagy le gombot a készüléken, és talán nálad is bekapcsol.
ja az elsõ válasza mûködik minden tv-nél.
Lehet a boltban ilyen klassz távkapcsolót venni ami elvben majdnem minden tv-hez jó... Nekünk nincs távkapcsolónk, de a tvn vannak ilyen gombok, amikkel mûködik, többnyire úgyis csak 1 csatornát nézek. Annak, hogy nincs távkapcsolónk érdekes története van... Elõször eltûnt pár éve, 1 hónapja okos anyukám megtalálta, kitalálta, hogy poros, ezért megmosta. =D
A kérdező hozzászólása: Iszonyúan nagyon köszönöm!!!!!! Rettenetes napom volt, nem szoktam tévézni, de ma csak arra vágytam, hogy körberakom magam kajával és bámulom a tévét... KÖSZÖNÖM, sikerült a gombok nyomkodásával!

Azt mondják, hogy a 8hónapos kislányom ekcémás. Nem lehet, tévednek és vmi más baja van?

Se én se pedig a párom nem ekcémás... Vagy ezt máshogy is el lehet kapni,nem örökölhet??

Legjobb válasz: Szia az ekcéma bármitõl kialakulhat,amire a babád allergiás.Nekem most 6hós a lánykám és mi is szenvedtünk ettõl.Az arcán ,a hajlatokban jött ki neki.Váltottunk mosóport/Gabi/,és az öblítõ is csak sensitív.Plusz még kiderült hogy tejérzékeny és attól is kijöhet.Amióta megszüntettük az okokat nem jött ki 1x sem.Próbáld kiszûrni /már ha lehetséges,gondolom Õ már mindent eszik/hogy mi válthatja ki nála.

Szia az ekcéma bármitõl kialakulhat, amire a babád allergiás.Nekem most 6hós a lánykám és mi is szenvedtünk ettõl.Az arcán , a hajlatokban jött ki neki.Váltottunk mosóport/Gabi/, és az öblítõ is csak sensitív.Plusz még kiderült hogy tejérzékeny és attól is kijöhet.Amióta megszüntettük az okokat nem jött ki 1x sem.Próbáld kiszûrni /már ha lehetséges, gondolom Õ már mindent eszik/hogy mi válthatja ki nála.
Légy férfi (ha nõ vagy, akkor is) és nyúlj bele. Aztán egy alapos kézmosás és vége. Kibírod ezt a pár percet.
tedd amit tenned kell. húzd le. a földet nem ez teszi tönkre.... már nem....
Nem kell a higany után kapirgálni. Megmarad az a WC bûzelzárójában egészen addig míg egy nagy vízáram lejjebb nem sodorja, vagy a leöblített anyaggal valamilyen keveréket, vegyületet alkotva tovább nem megy. Egy hõmérõnyi higany is szennyezi a környezetet, de koránt sem annyira, mint a különbözõ vízlágyítók, detergensek mint pl. a nátrium-hexameta-foszfát, amik a mosószerekben vannak.

5 hetes terhes vagyok. Nagyon aggódom, hogy nincs semmi tünetem, csak egy kicsit szédülök és általában éhes vagyok. Nem baj ha nincs hányingerem? Nem feszül a mellem? 2 tesztet csináltam, mindkettő pozitiv. Lehet, hogy téved a teszt?

Legjobb válasz: Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami

Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami
Ne aggodj!Nekem sem fàjt a cicim egyàltalàn.Semmi tunetem nem volt kb.a 8.hètig.Csak èhhsèg:)
szia. nyugodj meg, szerencsére nem kell mindeninek végig küszködnie az elsõ harmadot. nekem néhány hétig feszült a mellem, de azonkívül csak annyi bajom volt, hogy állandóan fáradt voltam. 38 hetes pocakos
szerencsés harmadhoz tartozol, orulj neki. :D nyugi. nodokinal voltal, o csinal majd neked uh kepet is az embriorol (meg csak a petezsak latszik valoszinuleg)
22 hetes vagyok - nem volt soha hányingerem - nem feszült soha a mellem, pedig már elõtejem is van és mégis itt van a babó a pocakban. :)

Mi a jó fenéért zavar az mindenkit, hogy nem szeretek tévét nézni!? Mi bajuk van az embrekenek, hogy szerintük tévé nélkül nem lehet élni?

Gépfügg? vagyok. Ennyi. És rengeteg mindent csinálok még. A tévére meg [email protected], mert nermérdekel. Most mér nem tudják ezt fölfogni az emberek???

Legjobb válasz: Mert õk valószínüleg a VV-hez meg a hasonló "valóság" show és társai agybutító média szennyet szeretik, és ha valaki nem ért velük egyet az szar ember..

Mert õk valószínüleg a VV-hez meg a hasonló "valóság" show és társai agybutító média szennyet szeretik, és ha valaki nem ért velük egyet az szar ember..
komoly vagy
de aki a vv helyet a neten napiszart olvas az se sokkal értemesebb
A kérdező hozzászólása: igen így van... de hát a barátaim is! am elsõ válaszoló nemtom komolynak nem nevezném magam ink gépfüggõnek... bocs nem kötözködni akarok, csak mondom :)
A kérdező hozzászólása: A valóvilág meg stb. csak nagy baromság... azér meg megint nem nézek tévét, h a viván sp-t meg fluor tomikát bámuljam... ezen kívül mi van még? hiradó meg azt nézni, h ül egymással szembe két ember aztán politizál...... mer még ha jó film lenne, de az sincs! ÚGYHOGY CSAK EGY RAKÁS HÜLYESÉG SZTEM... szal második válaszoló: igazad van!
Én is olyan vagyok, mint te. Napi 1-2 percre látom mi megy a tévében, mert néha elhaladok elõtte, és annyi BÕVEN elég. Mindig elborzadok hogy mekkora szennyek vannak... Szerencsére ez senkit nem zavart még, valószínûleg olyan emberekkel vagy körülvéve, akik nem igazán értelmesek... Sok türelmet és kitartást a továbbiakban. :D
A kérdező hozzászólása: az lehet de én nem olvasok napiszart... amõgy bocs, nem kötözköndni akarok, meg semmi, téleg... nekem igazából a net is arra kell, hogy legyen chat meg zene, aztán jónapot. sokszor nem is foglalkozok vele, csak megy a zene, amig tanulok, vagy például énekelek, ennyi... Amúgy harmadik válaszoló köszi a megértést, és igazad van, a barátaim nem túl értelmesek xD bocs ezt muszáj volt, mindig ezzel szivatjuk egymást... na szóval ki kíváncsi a valóvilágra?? MERT ÉN NEM! sziasztok köszi a válaszokat :)
Üdv! Olyan problémájuk van, amin csak a szervízben tudnak segíteni!
Újra az ezerarcú válasz: Sokminden. Sípolásra tekercs, sorkimenõ, ennek áramkörében kondi, stb. Elõfordulhat az is, hogy tönkrement alkatrész megeszi a tápot és nem tud a csõ felfûteni. Pattogás? Ha a hangszóróból, a hangáramkör elejétõl a végéig. Ezeket hallani, látni kellene. Szervíz...

Lehet, hogy 4D-s ultrahangon tévednek a baba nemét illetően a 26. héten?

Az els? gyermekemnél tisztán láttam én is, hogy kislány. Most meg kb 5-8 percig ultrahangozott a doki, szerintem nem is nézte 4D-vel a nemét, csak 2D-vel.... Azt mondta, valószín?, 90 % fiú, de a kis popsija nagyon lent van. Kezdjek vásárolni? Ilyenkor már nem tévednek?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi az esélye, hogy tévednek. Amúgy meg 2d-ben õk jobban látnak, mint 4d-ben. 4d az csak miattunk laikusok miatt van, hogy jobban és szebb formában lehessen kukkolni a babát. Mikor mi voltunk, akkor is 2d-ben vizsgálta és mérte le, úgy mondta meg a nemét is, aztán kapcsolt 4d-re.

Szerintem kicsi az esélye, hogy tévednek. Amúgy meg 2d-ben õk jobban látnak, mint 4d-ben. 4d az csak miattunk laikusok miatt van, hogy jobban és szebb formában lehessen kukkolni a babát. Mikor mi voltunk, akkor is 2d-ben vizsgálta és mérte le, úgy mondta meg a nemét is, aztán kapcsolt 4d-re.
Ilyenkor már nem nagyon tévednek, fõleg nem 4D-n. Én 18 hetesen tisztán láttam, hogy kukaca van. Ezt nehezebb elnézni, mint egy nunit :) Gratulálok!
Szerintem már vásárolgathatsz! Az meg lényegtelen, hogy hány D-s, van amikor 2D-vel jobban látják. Nekünk is 2D-vel jobban látták, hogy kislány, el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet, de hát ez van. Gratulálok a kis trónörököshöz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!