Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet, téved (80 db)

Segítséget kérek! Az UPC médiabox nem reagál semmire, és nem lehet tévét nézni. Annyi van csak rá kiírva hogy Inlt, de nem világít semmi. Mitől van ez, és mit csinálhatnék vele?

Tegnap este kihúztam,aztán ahogy visszadugtam az id? helyett ez a kiírás jelent meg. Azóta semmi. A szerel?k csak holnap délután tudnak jönni.

Legjobb válasz: Gyakori probléma, és sajnos nagyon egyszerû rá a megoldás. Kikapcsolod a hátán a fõkapcsolót, nyomva tartod a balra nyilat a médiabox elején, és visszakapcsolod a fõkapcsolót. Ekkor befrissíti a szoftvert, és menni fog.

Gyakori probléma, és sajnos nagyon egyszerû rá a megoldás. Kikapcsolod a hátán a fõkapcsolót, nyomva tartod a balra nyilat a médiabox elején, és visszakapcsolod a fõkapcsolót. Ekkor befrissíti a szoftvert, és menni fog.

Azt mondják, hogy a 8hónapos kislányom ekcémás. Nem lehet, tévednek és vmi más baja van?

Se én se pedig a párom nem ekcémás... Vagy ezt máshogy is el lehet kapni,nem örökölhet??

Legjobb válasz: Szia az ekcéma bármitõl kialakulhat,amire a babád allergiás.Nekem most 6hós a lánykám és mi is szenvedtünk ettõl.Az arcán ,a hajlatokban jött ki neki.Váltottunk mosóport/Gabi/,és az öblítõ is csak sensitív.Plusz még kiderült hogy tejérzékeny és attól is kijöhet.Amióta megszüntettük az okokat nem jött ki 1x sem.Próbáld kiszûrni /már ha lehetséges,gondolom Õ már mindent eszik/hogy mi válthatja ki nála.

Szia az ekcéma bármitõl kialakulhat, amire a babád allergiás.Nekem most 6hós a lánykám és mi is szenvedtünk ettõl.Az arcán , a hajlatokban jött ki neki.Váltottunk mosóport/Gabi/, és az öblítõ is csak sensitív.Plusz még kiderült hogy tejérzékeny és attól is kijöhet.Amióta megszüntettük az okokat nem jött ki 1x sem.Próbáld kiszûrni /már ha lehetséges, gondolom Õ már mindent eszik/hogy mi válthatja ki nála.


Samsung d6500 tévémen miért nem lehet filmet felvenni "pendájvra"?

azt irja hogy a készülék nem támogatja ezt a funkciot de akkor mire lehet felvenni a tévéműsort?

Legjobb válasz: Az hogy pendrive-ot lehet csatlakoztatni a tévéhez azt jelenti hogy arról csak lejátszani lehet ami rajta van,(felvenni nem),és arról is csak néhány filmformátumot lehet lejátszani,esetleg képeket nézegetni. Tv adást felvenni felvevõs videóval,merevlemezes DVD íróval ,esetleg számítógép+Tv tuneres videokártyával lehet.

Az hogy pendrive-ot lehet csatlakoztatni a tévéhez azt jelenti hogy arról csak lejátszani lehet ami rajta van, (felvenni nem), és arról is csak néhány filmformátumot lehet lejátszani, esetleg képeket nézegetni. Tv adást felvenni felvevõs videóval, merevlemezes DVD íróval , esetleg számítógép+Tv tuneres videokártyával lehet.
A submenü másnéven almenü
A kérdező hozzászólása: nekem a sub menü helyett 5 almenü jön ki.:(
Na most, a D5500-as hackelését megtaláltam (elvileg ennél is ugyanaz a folyamat), a lényeg, hogy belépsz a szerviz menübe, ez eddig ahogy hallom sikerült, ott a control menüpontba belépsz, elõjön elvileg ez a sub menü: http://wiki.samygo.tv/images/0/05/Hidden_Service_sub-menu_d5.. a PVR supportot on-ra állítod, majd power gombot nyomsz. Ezután bekapcsolod a tv-t (nem szerviz menüvel csak simán benyomod) rádugsz egy pendrive-ot (legyen üres) kapcsolj egy tetszõleges digitális csatornára (DTV) mivel csak digitális csatornákról lehet PVR funkcióval felvenni, nyomsz egy REC gombot a távirányítón és kövesd az utasításokat amit a tv ad, valószínûleg formázni akarja a pendrive-ot (engedd neki), de ne feledd, hogy csak digitális csatornáknál fog mûködni a felvétel és ez minden mai multimédia felvevõnél is így van nem csak tévéknél!
A kérdező hozzászólása: bocsánat most hogy olvastam belõle megértettem csak azt nem értem hogy mit kell csinálni a szervíz menübe
A kérdező hozzászólása: am hogyan nyomjak meg egyszerre 4 gombot mert már 20adszorra probálom és nem sikerül
A kérdező hozzászólása: akkor ideje elrontani a tévét:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Sajnos nem mindegyik Samsung LED, PVR funkciós, gyárilag sokban le van tiltva ez a lehetõség pedig alkalmas rá, a gomb is ott van a távirányítón a felvételhez, ezt a szerviz menüjében lehet bekapcsolni de rosszabb esetben elszállhat a tv, ezért nem ajánlom, meg aztán garanciavesztéssel is jár a dolog. Itt olvashatsz okosságokat: http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/melyv..
Lényegében addig keresgélj a menüben amíg meg nem találod a PVR funkciót, majd állítsd át az említett módon.

1-LG42LA620s tv miért nem lehet 3d filmeket lejátszani pendiverröl? Vagy csak a hdmi csatlakoztassam a lettophoz? 2-Müholdvevönél miért nem tudom forgatni a parabolát a tévén keresztül, és miért nem lehet törölni a fizetös tévéket csatornákat?

LED 3D tv kérdései!

Legjobb válasz: A leírásában nincs benne hogy vinné az mkv-t tehát nem fogja lejátszani a 3d filmeket. Ha csatlakoztatod laptophoz akkor le kéne tudnia játszani. Forgatni nem tudja a parabolát.

A leírásában nincs benne hogy vinné az mkv-t tehát nem fogja lejátszani a 3d filmeket. Ha csatlakoztatod laptophoz akkor le kéne tudnia játszani. Forgatni nem tudja a parabolát.

Mi a jó fenéért zavar az mindenkit, hogy nem szeretek tévét nézni!? Mi bajuk van az embrekenek, hogy szerintük tévé nélkül nem lehet élni?

Gépfügg? vagyok. Ennyi. És rengeteg mindent csinálok még. A tévére meg [email protected], mert nermérdekel. Most mér nem tudják ezt fölfogni az emberek???

Legjobb válasz: Mert õk valószínüleg a VV-hez meg a hasonló "valóság" show és társai agybutító média szennyet szeretik, és ha valaki nem ért velük egyet az szar ember..

Mert õk valószínüleg a VV-hez meg a hasonló "valóság" show és társai agybutító média szennyet szeretik, és ha valaki nem ért velük egyet az szar ember..
komoly vagy
de aki a vv helyet a neten napiszart olvas az se sokkal értemesebb
A kérdező hozzászólása: igen így van... de hát a barátaim is! am elsõ válaszoló nemtom komolynak nem nevezném magam ink gépfüggõnek... bocs nem kötözködni akarok, csak mondom :)
A kérdező hozzászólása: A valóvilág meg stb. csak nagy baromság... azér meg megint nem nézek tévét, h a viván sp-t meg fluor tomikát bámuljam... ezen kívül mi van még? hiradó meg azt nézni, h ül egymással szembe két ember aztán politizál...... mer még ha jó film lenne, de az sincs! ÚGYHOGY CSAK EGY RAKÁS HÜLYESÉG SZTEM... szal második válaszoló: igazad van!
Én is olyan vagyok, mint te. Napi 1-2 percre látom mi megy a tévében, mert néha elhaladok elõtte, és annyi BÕVEN elég. Mindig elborzadok hogy mekkora szennyek vannak... Szerencsére ez senkit nem zavart még, valószínûleg olyan emberekkel vagy körülvéve, akik nem igazán értelmesek... Sok türelmet és kitartást a továbbiakban. :D
A kérdező hozzászólása: az lehet de én nem olvasok napiszart... amõgy bocs, nem kötözköndni akarok, meg semmi, téleg... nekem igazából a net is arra kell, hogy legyen chat meg zene, aztán jónapot. sokszor nem is foglalkozok vele, csak megy a zene, amig tanulok, vagy például énekelek, ennyi... Amúgy harmadik válaszoló köszi a megértést, és igazad van, a barátaim nem túl értelmesek xD bocs ezt muszáj volt, mindig ezzel szivatjuk egymást... na szóval ki kíváncsi a valóvilágra?? MERT ÉN NEM! sziasztok köszi a válaszokat :)

Kutyát szeretnék, de nem lehet. Most mi tévő legyek?

Szóval. Szeretnék egy nagytestű kiskutyát, de a szüleim nem engedik. Anyumnak már beszéltem erről, és azt hittem sikerült is meggyőznöm, de egyszer azt mondta a húgomnak hogy nem lesz kutya, mert (én most továbbtanulás előtt állok, és valószínűleg Miskolcra megyek, ahol mindenképpen muszáj kolisnak lennem) tesóm nem tudja majd gondozni, stb (ő most lesz 11 éves). Azt is mondta még, hogy azt hisszük olyan egyszerű az, hogy csak csettintünk és már lesz is kutya. Probléma még a kerítés. A hátsó udvar nincs elkerítve a veteményeskerttől. Körülbelül 26 m kellene elkeríteni. Ez is költséges. A nyáron bejutott hozzánk egy elkóborolt kutyus, és megkedveltem (pedig ezelőtt nagyon féltem a kutyáktól) és még anyum is megkedvelte. Csak apum nem, mert végig ugatta az éjszakát, stb. (Hosszú story.) De akkor anya megígérte (szó szerint), hogy lesz kutya tavasszal. Most meg nem engedi... :( Akkor még az is gond, hogy fajtatiszta kutya (amilyet én szeretnék) nincs 100ezer ft alatt. Ennyit nem adunk ki kutyáért: mondta anyum... Már azon gondolkodtam, mi lenne ha nem fajtatiszta lenne, csak keverék, azt sem bánnám. Végülis minden kutyát lehet szeretni... Szóval nagy kutyapácban vagyok... Most mit tegyek? Ne Miskolcra menjek továbbtanulni? Vagy mit csináljak? A szüleimmel nem merek erről beszélni, főleg nem apummal (nem igazán jó vele a kapcsolatom), mert mindig azt vágnák a fejemhez, hogy másra nem is gondolok... És néha kezdem azt hinni, hogy tényleg így van... Segítsetek ötleteket adni.

Legjobb válasz: Hát döntsd el mi a fontosabb? A továbbtanulás vagy a kutya? Ha annyira tetszik a suli, akkor szerintem elõbb azt pályázd meg, kutyád utána is lehet, utána pedig foglalkozhatsz vele! :D Amúgy egy megjegyzés: a korcs kutyik is éppen annyira tudnak szeretni és örömet okozni, mint egy fajtiszta. ;) pussz!

Hát döntsd el mi a fontosabb? A továbbtanulás vagy a kutya? Ha annyira tetszik a suli, akkor szerintem elõbb azt pályázd meg, kutyád utána is lehet, utána pedig foglalkozhatsz vele! :D Amúgy egy megjegyzés: a korcs kutyik is éppen annyira tudnak szeretni és örömet okozni, mint egy fajtiszta. ;) pussz!
Hát nálunk is sokáig úgy volt, hogy nem lesz kutyusom, végülis 16 évesen kaptam, de én nem vagyok kollégista!!! Menj el tanulni a suliba, törekedj, hogy legyen egy jól fizetõ, szerethetõ szakmád, és annyi kutyust tartasz, amennyit csak akarsz!!! :)
Ne szomorkogy nekem sem engedik (13 éves lány vagyok) :( Pedig csak általánosba járok és egy mopszot kérnék ami egyedül is ellene addig amíg mi nem jövünk haza :( És mindig az orruk alá dörgölöm hogy szeretnék.
Nos, tiszta sor. Te mész tanulni Miskolcra, kutya meg nem lesz egyelõre. Majd ha végzel a sulival... Ez az egy értelmes megoldás van. Hogy a kutya miatt ne tanulnál Miskolcon, na az teljes badarság. A költségek pedig igen magasak, mint írtad is. Majd ha hozzá tudsz járulni Te is, akkor megteszed, és lesz kutya is ha eljön az ideje. Türelem.
Te csak menjél tanulni Miskolcra. El fog jönni az ideje annak, hogy kutyád lehessen. Nekem erre 21 éves koromig kellett várnom, akkor tudtam megvenni és vállalni a vele járó költségeket, amikor már saját keresetem volt. Semmi értelme annak, hogy legyen egy kutyád, akivel egy héten 2 napot tudsz találkozni. Ha a szüleid is nagyon akarnák, az más lenne, de õk nem akarják, már pedig egy kutya családi projekt. És itt természetesen Neked kellene a legnagyobb részt vállalnod (anyagilag és idõben is) de az alapján, amit leírtál, Te vennéd ki a legkevésbé a részed.
Azért akarsz kutyád, hogy a család ne unatkozzon nélküled? Megoldják.
Ha Miskolcra fogsz menni, ott van menhely és olyan alapítvány is, ahol esetleg szívesen fogadnák a segítségedet. Sétáltathatod a kutyákat, játszhatsz velük, mire befejezed a sulit képbe leszel és átlátod ezt a kutya témát. Ne erõltesd, majd kialakul. http://www.allatsegito.hu/ http://www.barathegyisegitokutya.hu/
Nekem vennének kutyát csak az aszthma miatt nem lehet :(. De én attól még szerzek majd ha lesz saját lakásom de az még messze van. Nézd a jó oldalát legalább te nem kerülsz korházba tõle de nekem megvan rá az esély.
Hát szerintem suli és menhely. A suli után még akár örökbe is fogadhatod azt a kutyát amibe beleszeretsz a sétáltatások során.

Lehetséges-e a tévére kitenni az egyiknek a képét, és a PS/2 bill+egér mellé USB bill+egér kiegészítéssel két külön embernek játszani ugyanazon a gépen, de így ugye mégis külön? (a hanggal valószínűleg nem lehet mit tenni, de az nem gond)

Van egy elég gyors számítógépem, amin elfut a World of Warcraft kétszeresen is megnyitva különböz? accounton. Így két karaktert tudok használni egyszerre, de mégis csak kényelmetlen, ALT+TAB módon. A videokártyámon van TV kimenet.

Legjobb válasz: Nem lehet. Ha az egyiket lenyomod, az mindkettõt vezérli, a TV meg egy képernyõként mûködik.

Nem lehet. Ha az egyiket lenyomod, az mindkettõt vezérli, a TV meg egy képernyõként mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azzal tisztában vagyok, hogy a tévé szimpla monitorként mûködik, hisz sok filmet néztem már úgy, csak arra voltam kíváncsi hogy van-e lehetõség arra hogy 2 billentyû és 2 egér használható legyen úgy, hogy tudja a gép melyik-melyik. Valami program esetleg? Azért köszi a választ!
Ha kiírnád hogy mit ír ki akkor könnyebben lehetne válaszolni a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: a hibaüzenet a következõ: There is a problem with Windows installer package. A program required for this instal to complete could be not be run. Contact your support personel or package vendor.
Töltsd le a telepített Windowsodnak megfelelõ legújabb "Windows installer" csomagot, telepítsd és utána próbáld meg telepíteni az iTunes programot. A kiírás szerint a gépen lévõ Windows installer programmal van némi problémája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!