Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet, nem az a kérdés, (416 db)

lehet venni rá. 17.000 forint (nekem is ez volt abaj, csak az üveg tört el)

Miért nem lehet kitörölni azokat a régi kérdéseket amikre nem kaptunk választ de már megtudtuk máshonnan?

Legjobb válasz: Küldj levelet az oldal szerkesztõinek hogy töröljék

Küldj levelet az oldal szerkesztõinek hogy töröljék
Egyes verzió: Mert az oldal kiagyalói ezt egy tudásbázisnak is szánták [ :D ] oszt hátha valamikóóór valaki mééég elóóóvassa oszt ír hozzá valamit.. Kettes verzió: Növeli a google találati arányt..
Azért, mert attól hogy te választ kaptál, még késõbb másnak is segíthetnek a válaszok. Nekem is segítettek anno.


Miért nem lehet az oldalon a kérdések között a 0 válaszosokra szűrni?

Legjobb válasz: Jogos a felvetés. Szívesen venném én is.

Jogos a felvetés. Szívesen venném én is.
lehet. bemész egy témabá és a felsorolt kérdések fölött ott ki lehet választani hogy még nem jött válasz rá
A kérdező hozzászólása: Én a kategóriától független keresési lehetõséget hiányolom. Lehetne egy ilyen oldalt a kategóriák alatt lévõ keresési mezõ alatt is.
Jó ötletnek tartanám én is!
Beálítások - Üzenetek..
A kérdező hozzászólása: hát :D
A kérdező hozzászólása: ja, és ha vki tudja, h. hogy akkor küldje el a válasz!! *_*
MSN beállításokba Üzenetek részbe pipáld be a hangulatjelek megjelenítését..
A kérdező hozzászólása: hát nekem nincs olyan:O

Bocs mindenkinek a hülye kérdésért : de hogy lehet törölni azt a kérdést amit már nem szeretnék itt használni?

nem fontos válaszolni

Legjobb válasz: sehogyan, benne van ez is a szabályztban

sehogyan, benne van ez is a szabályztban
Nem lehet. Ne nézegesd, felejtsd el!
Tkp. sehogyan, indokolt esetben esetleg írhatsz a moderátoroknak, hogy ezért meg azért legyenek szívesek törölni a kérdésedet......de amúgy ha "nem fontos válaszolni", akkor minek írtál ki kérdést ?? :DD
sehogy
Én egyszer csináltam egy ilyet, és nagyon idegesített a dolog, mert mindig "belebotlottam" a saját kérdésembe. Azt csináltam, hogy megváltoztattam a jelszavam (egy sokjegyû, összevissza álló számsorból, amit felírtam egy papírra). Utána kiléptem... A papírt eldobtam, és soha többet nem tudtam visszalépni... csináltam egy új regisztrációt és kész. Megszabadultam a "démonomtól" :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valászokat nagyon hasznosak :)
Lehet csak a te listádról.
Ne törölgesd itt jó helyen van, nem bánt senkit.

Miért nem fogadja el a moderátor az a kérdést hogy hol lehet filmeket letölteni?

Legjobb válasz: A filmeket szerzõi jog védi, ha valaki ilyen anyagot terjeszt azzal bûncselekményt követ el. Ha valaki megosztja a jogsértõ linket, akkor az oldal is bûnrészessé válik, elõfordulhat hogy jogvédõk kötelezik az eltávolítást vagy büntetést szabnak ki. De ezen kívül: van az oldalnak egy szabályzata, amiben lefektetik hogy mit lehet és mit nem. Tilos letöltést megosztani. Tilos kérni is. Te egyrészt kérést tettél fel, ami nem kérdés. Másrészt olyat kértél amire nem lehet válaszolni mert törölnék.

A filmeket szerzõi jog védi, ha valaki ilyen anyagot terjeszt azzal bûncselekményt követ el. Ha valaki megosztja a jogsértõ linket, akkor az oldal is bûnrészessé válik, elõfordulhat hogy jogvédõk kötelezik az eltávolítást vagy büntetést szabnak ki. De ezen kívül: van az oldalnak egy szabályzata, amiben lefektetik hogy mit lehet és mit nem. Tilos letöltést megosztani. Tilos kérni is. Te egyrészt kérést tettél fel, ami nem kérdés. Másrészt olyat kértél amire nem lehet válaszolni mert törölnék.
A kérdező hozzászólása: oké köszi és bocsi ha megsértettem a szabályzatot!:S
A kérdező hozzászólása: és még annyi hogy ha megnyitok bármilyen online oldalt ahol meg lehet nézni filmeket akkor azt írja hogy az eset smart setyurity 6 nem engedi megnyitni az oldalt! ez mi? és akkor nem tudok online filmet nézni?
Sehol. Ami meg létezik, ott minimum alapvetõ elvárás a keresõ ismerete.

Az a kérdésem hogy lehet-e még venni htc 7 mozart telefont? Van egy web oldal eshop ott találtam de nem vagyok benne biztos hogy van!?

Legjobb válasz: szerezni biztos lehet...de nem hiszem el, hogy zsírúj. amúgy meg hülyeség megvenni, mert wp7-es telefonok már lassan semmire nem jók.

szerezni biztos lehet...de nem hiszem el, hogy zsírúj. amúgy meg hülyeség megvenni, mert wp7-es telefonok már lassan semmire nem jók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!