Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet, nem az a (16559 db)

Nem lehet sebességbe rakni a Marutit 1-es fokozatot nem veszi 2-est igen 3-ast nem 4-est igen rükvercbe be lehet tenni de nem indul el az autó mint ha üresen járna mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Azt hiszem egy ilyenre van szükséged: http://www.suzukialkatresz.com/spd/M-24700-84000-SS/Maruti-s.. Gondolom, hogy típusbetegség lehet, ha koplett javító készletet árulnak hozzá! (Az enyémhez nem láttam még ilyent) :D

Azt hiszem egy ilyenre van szükséged: http://www.suzukialkatresz.com/spd/M-24700-84000-SS/Maruti-s.. Gondolom, hogy típusbetegség lehet, ha koplett javító készletet árulnak hozzá! (Az enyémhez nem láttam még ilyent) :D
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom holnap elviszem szerelõhöz de köszönöm a segítséget
Többek között ezért jó magánszemélytõl venni az autót.
A kérdező hozzászólása: danke.
A legtöbb autókereskedésben a használt autókat ideiglenesen kivonják a forgalomból, hogy ne kelljen utánuk fizetni. Amelyik "azonnal elvihetõ" az valószínûleg rendelkezik érvényes forgalmival.A többire várni kell X idõt amíg elrendezik a papírmunkát és újra forgalomba helyezik az autót.

Miért nem lehet kitörölni azokat a régi kérdéseket amikre nem kaptunk választ de már megtudtuk máshonnan?

Legjobb válasz: Küldj levelet az oldal szerkesztõinek hogy töröljék

Küldj levelet az oldal szerkesztõinek hogy töröljék
Egyes verzió: Mert az oldal kiagyalói ezt egy tudásbázisnak is szánták [ :D ] oszt hátha valamikóóór valaki mééég elóóóvassa oszt ír hozzá valamit.. Kettes verzió: Növeli a google találati arányt..
Azért, mert attól hogy te választ kaptál, még késõbb másnak is segíthetnek a válaszok. Nekem is segítettek anno.
mit értesz memóriakártya alatt? Vagy ez mobiltelefon?
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, memória, sima ram
Tehát a rossz memórával nem volt hibaüzenet a jóval meg van. Miket ír ki?
A kérdező hozzászólása: minden játéknál különbözõ hibákat. Az elromlott kártyánál is volt hibajelenség: kilépett firefoxból, nem lehetett kicsomagolni.
A kérdező hozzászólása: Itt egy Hitmanos http://kepfeltoltes.hu/view/130901/859330943N_vtelen_www.kep..
A kérdező hozzászólása: de ha újra letöltjük, akkor meg mûködik
hibaüzenet lemaradt, de akkor töltsd le újra az a biztos.
vidd el szervízbe a gépet. A memória (RAM) tartalma folyamatosan változik (törlõdik, újraíródik) elõfordul hogy egyes programok bennmaradnak a memóriában, de ez max csak feleslegesen foglalja a helyet.ennek nincs köze egy feltelepített játékhoz. A baj ott kezdõdik ha egy játék nem tudja írni a memóriát. Lehet amitõl tönkrement az elõzõ memória , az miatt ez is rosszalkodik. Alaplapi hiba is lehet, ezt így megmondani nem lehet. Szervízben bemérik mûszerrel és kicserélik a hibás eszközöket. Megpróbálhatod újratelepíteni az alaplapi vezérlõket. Nézd meg az eseménynaplót milyen hibákat ír. futtatás: eventvwr.msc

A ki vagy Doki-ban a 6 évad 1-részében River és Rory lemennek egy csatornába és ott találnak egy ajtót amit kinyitottak és bent találtak egy 'gépet', és nem lehet hogy az a gépezet egy időgép, vagy Tardis?

Csak mert az 5 évad 11-részében amikor a doktor kénytelen albérl?nek kiadnia magát, akkor az emeleten van egy id?gép (valaki építeni akart egy Tardist), és a kett? gép ugyan úgy néz ki!!!

Legjobb válasz: Igen, az egy idõ hajtómû. Hogy miért, és hogy került oda, az rejtély.

Igen, az egy idõ hajtómû. Hogy miért, és hogy került oda, az rejtély.
Sajt
De egy Kvantum-záras, forgófejes, tér és idõ urgó Sajt!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:51 A növényi fehérje kompletálható... Ha többféle növényi fehérjeforrást fogyasztasz, semmilyen esszenciális aminosavban nem lesz hiányod...
Talán nem ártana orvossal konzultálnod, mielõtt ilyeneket kijelentesz. Az USA egészségügyi szervezetének volt elnöke szerint egészséges a vegetarianizmus, és csak Magyarországon 1000 orvos írta már alá a nyilatkozatot, mely szerint a vegetarianizmus nem csak hogy élhetõ, de kifejezetten javallt. (Csökkenti a csontritkulás kockázatát, vashiány kockázatát 30 év alatti nõknél, érrendszeri és idegrendszeri megbetegedések kockázatát). Ha mindez nem elég, akkor csak vegyél példát arról a több milliárd emberrõl, aki vegetáriánusként élte le az életét. (Jelenleg is több száz millió vegetáriánus él.)
Az ieneknek sajna hiába magyarázol. Úgy sem fogja fel. Meg van ugyan az ember hús nélkul de a teljesértéku élethez kell a hús. Én nem szólok bele egyen akkot zoldséget, de engem ne cseszegessen h gyilkos vagyok meg ienek. Nem tudom mi lesz ha egyszer kitalálja valaki h a novények is éreznek. Akkor már semmit nem ehetunk majd. Miért kell leszolni a másikat csak mert nem úgy gondolkodik mint o. Huh az ien engem is felmérgel. Aztán meg jonnek a kérdések itt h miért nem tisztelik a vegákat. Hát pont az ienek miatt
A növányi fehérjék nem teljes értékû fehérjék, nem tartalmaznak bizonyos esszencilis aminosavakat (amiket az emberi szervezet nem tud elõállítani, és húsból fel tudja venni). Ha azt szeretnéd megtudni, milyen hátrányai lehetnek, ha valaki nem eszik húst.. az nem csak fehérje-kérdés. pl. vashiány valószínûbb.
(megjegyzés a karalábéról): el sem hinnéd, hogy az ízlés mennyire képlékeny... Én kb 6 évesen a szinte csak húst evõ életmódomról önszántamból szoktam át a vegetarianizmusra. Azelõtt semmilyen zöldséget és gyümölcsöt nem szeretettem nagyjából, most meg gyakorlatilag bármilyet megeszek. Spenótot nem szerettem aztán hirtelen megszerettem. Ilyenek. Néha magától bekövetkezik ilyesmi, de irányítani is tudod. Például az utóbbi idõben rájöttem, ha csípõset eszem jobban érzem magam, és azóta naponta kétszer eszem csípõs paprikát vagy csípõs ételt.ü
Én imádom a zöldségeket, de a karalábét és a káposztát gyûlölöm :D
"Azt a fehérjét hívja a természettudomány teljes értékûnek, amely az összes, az adott élõlény számára esszenciális aminosavval rendelkezik. A növények közül ilyen a kelbimbó, a sárgarépa, a kukorica, a karfiol, az uborka, a tök, a krumpli, a zöldborsó, az összes dióféle, a szezám- és napraforgómag, valamint a paradicsom fehérjéi." A dió részletesen: http://www.terebess.hu/diok/01-02/1.htm
"õ kötött belém azzal, hogy a húsevõ életmódommal csak gyilkosokat segítek hozzá, hogy lemészároljanak és borzalmas körülmények között tartsák szerencsétlen állatokat, akik egész életükben szenvednek a tartási körülményeik lehetetlensége miatt satöbbi satöbbi. " Egyszer az eletem soran elofordul egy ilyen eset. Ekkor igazat adtam neki, es a beszelgetest igy folytattam: az semmi! Mi falun lakunk, es minden evben vagunk disznot, ne tudd meg ocsem! ... es innen egy 15 perces, rendkivul kepies leiras a disznooles minden reszleterol. Tobbet nem jott teriteni. Szerintem az ember, akar vega akar nem, tisztaban kell lenni azzal, hogy az eletet annek koszonheti, hogy masok meghalnak erte. Akar allat, akar noveny... (egyszer talalkoztam egy olyan indiai csajjal, akinek a mamaja valamilyen vallas miatt csak olyan novenyi reszeket evett meg, amibe az adott noveny nem hal bele! :-D)
A kérdező hozzászólása: Kevés zöldséget azért megeszem, de azt is ritkán. Tényleg minimális. Zöldborsó, kukorica, sárgarépa, krumpli - bár utóbbi nem tudom mennyire nevezhetõ zöldségnek. Csonthéjasok közül szeretem a diót és a mogyorót, de nem igazán szoktam enni, mert egyrészt nincs, másrészt most nagyon almás-korszakomban voltam, és vagy 1 kilót megettem minden nap, amíg nem kezdett el összefonnyadni, vagy mit csinálni. ma 20:24-es. Én is elõadtam már csak csirkevágást, de akkor is csak hitetlenkedtek, pedig falun lakom, természetes, hogy aki tart, az meg is eszi. Igazából szerencsétlen az egész helyzet, nem is beszéltünk azóta, mivel már ezzel az egy véleménykülönbséggel elástam magam elõtte, és nem akar még ismerni sem. Nagyon szélsõséges a reakciója szerintem.
Egy ilyen ember ezzel csak szivesseget tesz neked, hidd el!
Akkor a vitapartnered meg kifejezetten hülye is volt. Na de errõl nem volt szó:) . ZÖldségeket-gyümölcsöket a vitaminok és ásványi anyagok miatt kellene fogyasztani, mert azok tényleg nem nagyon vannak a húsban. A húsevés pedig csak mértéktelenül egészségtelen. Szóval pl. napi háromszor tényleg nem tesz jót. De ha te így érzed jól magad, sokmindent nem lehet vele csinálni. Én sem fogok karalábét enni, ha azt mondják, hogy egészséges, mert attól még hányok az ízétõl...
Kedves elõzõ: Ne haragudj, én nem a kérdésre érettem, hogy leállt vitatkozni, hanem a válaszában leírt szituációra. Arról beszélek, hogyha én pl. nem értek a politikához, akkor nem állok le vitatkozni róla egy olyan ismerõsömmel, aki pedig ért hozzá, és nem jelentem ki róla, hogy azért, mert én nem értettem meg, amit mondott HÜLYESÉGET beszél, és nekem van igazam. A kérdése abszolút nem hangzik provokatívnak, tényleg nem arra gondoltam, hogy most idejött kötekedni, vagy ilyesmi.
"5. Ha nem értesz a témához, kedves kérdezõ, minek állsz le vitatkozni róla? Alapvetõ fogalmakkal nem vagy tisztában." hm.. a stílusutokkal épp azt mutattátok be, amire a kérdezõ panaszkodott. A kérdezõ nem vitatkozott, feltett egy teljesen normális kérdést, teljesen normális módon. Ti viszont arrogánsan lejárattátok magatokat.
Na látod. Hiába mondasz nekik bármit akkor is te vagy a rossz.
"Talán nem ártana orvossal konzultálnod, mielõtt ilyeneket kijelentesz. " Milyen kijelentésbe akarsz belekötni? Az orvosok sem fogják azt mondani, hogy a növények fehérjéje teljesértékû.
Meg persze néhány milliárd "húsevõ" is...
A növények is élõlények :) A leírásod alapján nem csak vega, de eléggé sznob is az illetõ.. ez már inkább "vallás" néhány embernél, nem csak egy étkezési mód.
A kérdező hozzászólása: Nos egy vegával folytattam beszélgetést aki undorítónak talált engem mivel húst eszem. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy a húsban lévõ fehérje nem egyenértékû azzal ha rengeteg fehérjedús növényt eszik, de nem hallotta meg amit mondtam csak azt fújta, hogy állati fehérje nélkül is lehet élni és fel kéne fognom, hogy nincs szüksége a szervezetnek húsra, és én beszélem be magamnak, hogy kell, mert nem tudok lemondani arról, hogy szegény állatok húsával tömjem magam, pedig õket is tisztelni kéne mert élõlények, stb. Én tudom, hogy van különbség fehérje és fehérje között, de hátha egy-egy vega is betéved ide és õ is látja a válaszaitokat. Engem felbosszantott, hogy úgy le lettem kezelve.
"Az ember az emésztés során a fehérjéket aminosavakra bontja le, és ezekbõl építi fel a saját fehérjéit. Nem a megevett fehérjét építi be tehát, hanem az aminosavakat, ezért minden alapot nélkülöz az a kijelentés, miszerint az állati fehérje azért lenne jobb, mert közelebb van szerkezetében az emberihez és ezért könnyebb beépíteni, felhasználni. A másik gyakran emlegetett "mese", hogy a növények nem teljes értékû fehérjét tartalmaznak, ezért rosszabb minõségûek. Ez a mítosz az esszenciális aminosavakra vezethetõ vissza. Nyolc aminosavról van szó, melyek azért esszenciálisak, mert a szervezet nem tudja õket elõállítani - mindenképpen kívülrõl kell õket bevinni. A természet bölcs, minden élõlény ugyanazokból az aminosavakból épül fel, így a növényekben és az állatokban egyaránt megtalálhatóak az ember számára esszenciális aminosavak. Igaz, az állati fehérjék mind a nyolc aminosavat tartalmazzák, míg a növények általában nem az összeset. Azt a fehérjét hívja a természettudomány teljesértékûnek, amely az összes, az adott élõlény számára esszenciális aminosavval rendelkezik. A növények közül ilyen a kelbimbó, a sárgarépa, a kukorica, a karfiol, az uborka, a tök, a krumpli, a zöldborsó, az összes dióféle, a szezám- és napraforgómag, valamint a paradicsom fehérjéi. Hangsúlyoznunk kell, hogy egyébként sem szükséges minden étkezés alkalmával a teljes értékû fehérje fogyasztása, de még naponta sem. "A test képes bármilyen aminosavhoz hozzájutni a saját közös használatú tartalékából, ha az egy adott étkezésbõl hiányzik is." - Dr. E. S. Nasset. Ezzel a témával egyébként számos kutató foglalkozott behatóan már az ötvenes évek elején (Dr. P. Bianchi és Dr. R. Hilf, Dr. H. Braun, Dr. H. N. Munro és társai stb.). Többszörösen bebizonyosodott, hogy az ember számára minden igényt kielégít és tökéletesen megfelel az állati fehérjétõl teljesen mentes étrend! (Dr. M. Abdullah és társai, Dr. G. L. de Romana és társai, Dr.J. T. Dwyer és társai, Dr. J. M. Howe és társai, Dr. J. Knapp és társai, Dr. S. K. Kon és társai stb.)"

Normális dolog hogy a nők naponta többször is akár felnyúlkálnak maguknak hogy kitalálják, terhesek lettek_e, vagy van-e épp peteérésük? Tényleg nem lehet kibírni azt a pár napot míg kiderül, megjön-e a "nemvárt"?

Úgy gondolom,ezzel sokkal többet ártotok magatoknak mint használtok.Minden második-harmadik n? a péjét kérdezi,a görbéjér?l kér véleményt,8-10kérdésenként van egy clostys kérdés.Tényleg ekkora a baj?Vagy ennyire türelmetlenek a n?k?

Legjobb válasz: Én nem nyúlkálok, de valóban sokan nézik így szerintem, és én is emiatt az oldal miatt gondolom, hogy csinálják, mert valóban le is írják, hogy magasan volt a méhszáj meg hogy kemény volt vagy nem, nyitva volt vagy zárva, stb... Ez tényleg az egyik módja, hogy megállapítsák, hol tartanak a ciklusukban, és nem is vetem meg, aki ezt csinálja, én viszont ilyen messzire nem mentem még el. Mondjuk én a tampont se szerettem soha feltenni, csak akkor használtam, ha nagyon muszáj volt, de hát ezt embere válogatja. Amúgy igen, nehéz kivárni azt a néhány napot is. Ezt addig nem tudod meg, amíg nem akarsz te is kisbabát, de nagyon.

Kérdezõ! Nekem tetszik, hogy vállalod a véleményed, akármi is az, és nem értek mindenben egyet. Nem baj, ha sokan sokfélét gondolunk. :)
Nagyon akartunk gyereket és nagyon hamar összejött. A környezetemben mindenkinek, akik akartak (annak is aki nem), ezért számomra is megdöbbentõ volt az itt megszerzett információ-tenger (méhnyak vizsgálat, ovu teszt, mikroszkóp és társaik). Ezek szerint nekünk mázlink van, az pedig, hogy ki mit csinál, magánügy, bár én is azon az állásponton vagyok, hogy többet árthat, mint használ. Arról nem is beszélve, hogy az én dokim, aki nem tegnap kezdte a szakmát és rengeteg kismama jár hozzá (nem véletlenül) sem tudta megállapítani kézzel nálam az elsõ terhességem. A legtöbb "elõrébb van - hátrébb van, puha-kemény" csak ugyanolyan belemagyarázás szerintem, mint a gyakori pisilési inger, mellfeszülés, tuti, hogy babás vagyok. Aki egy kicsit is jártas a nõi anatómiában az tudja, hogy itt még csak cm-rõl sincs szó, hanem mm-rõl. Nem hiszem, hogy egy nem szakavatott ki tud tapintani 3-5 mm-es eltérést. De ha egyszer kell nekik a remény, a biztatás?!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok nagyon babát????? 10évet vártam a második babámr, de ilyen nem jutott volna eszembe, hogy magamban nyúlkáljak ilyen szinten.És ne haragudj kedves nem tudom hányadik, de az ujjazást a méhszájvizsgálathoz hasonlítani elég primitív dolog. (lehet hogy a szemetekben az én kérdésem a primitív, ezek szerint teljesen normális dolog hogy a nõk napjában többször orvosi feladatot végeznek magukon.legközelebb majd a szülést is levezetik maguknak....
14:48as vagyok. ez neked miért fáj? a kellõ higiénia, ha megvan semmi baja nem lesz. had ismerkedjenek a testükkel. valamikor kell. amúgy pedig lehet, hogy õk meg tudnak állapítani valamit amit mi nem. had csinálják.
Én nem nyúlkálok, de valóban sokan nézik így szerintem, és én is emiatt az oldal miatt gondolom, hogy csinálják, mert valóban le is írják, hogy magasan volt a méhszáj meg hogy kemény volt vagy nem, nyitva volt vagy zárva, stb... Ez tényleg az egyik módja, hogy megállapítsák, hol tartanak a ciklusukban, és nem is vetem meg, aki ezt csinálja, én viszont ilyen messzire nem mentem még el. Mondjuk én a tampont se szerettem soha feltenni, csak akkor használtam, ha nagyon muszáj volt, de hát ezt embere válogatja. Amúgy igen, nehéz kivárni azt a néhány napot is. Ezt addig nem tudod meg, amíg nem akarsz te is kisbabát, de nagyon.
Nem tudom, hogy milyen nõket ismersz, én senkit nem ismerek, akik nyúlkálnak magukban, hogy megállapítsák terhesek-e. Biztos túl butákat ismersz.
az hagyján, de ha nyúlkál, hát nyúlkáljon. a pasid/férjed sose ujjazott meg??? vagy az nem volt undorító? vagy tán õ is türelmetlen, mi???
Hát ez meg milyen kérdés, atya ur isten!! Én sem ismerek senkit aki nyulkálna magának , ezt hol hallottad már bocsi!! üdv egy 11 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Olvasd el itt a terhes teherbeesõs kérdéseket.Nem egy és nem kettõ van, és senki nem kérdezi meg õket hogy miért nyúlkálnak fel, hanem osztják a tanácsokat
A tampon is magától megy fel? Olyankor is nyulkálunk magunkban ha bele gondolok! Az sem másabb szerintem!
Kérdésedre válaszolva, azt nem tudom mekkora a baj, de ide leginkább olyanok írnak, akiknél valami miatt nem egyszerû a teherbeesés.( Persze nem mindenki!) Részemrõl érthetõ, hogy MINDENT megpróbálnak, ami csak meggyõzõdésük szerint segíthet. Hogy türelmetlenek-e? Van, aki igen, de ez teljesen normális.
És mi van akkor, hogy ha 40 évesen próbálkozik valaki és tudatlanként csak szexel és kész. És vár és vár és vár, közben, meg ha okos értelmes felnõtt emberként utánanéz a dolgoknak és megvizsgáltatja magát kiderül, hogy az idõk végeztéig sexelhetne, vajmi kevés az esélye, hogy terhes legyen, mert van vmi bibi, amit clostyval vagy mással hiphip meg lehet oldani...vagy iszik egy kis teácskát vagy itt tudja meg, hogy melyik napokon esélyesebb a történet esetleg...nem csak sötétbe tapogatózva, tudatosság nélkül érdemes élni...akinek ez jön be, legyen, aki irányítja és befolyásolj az életét, annak meg ez legyen...szerintem
A kérdező hozzászólása: Itt olvasom elég gyakran, hogy itt meg itt tartanak és este ilyen volt a méhszáj, reggel olyan, én csak ámulok és bámulok komolyan...
Bár a kérdésed megfogalmazása elég meghökkentõ és naturalisztikus, de a mögötte rejlõ felvetésben (türelmetlenség, teljesítményorientáltság, stb) igazad van. Mindamelett pedig sajnos tényleg ilyen nagy a baj, ha azt vesszük, hogy lassan a párok majdnem fele meddõ vagy termékenységi gondokkal küzd. Vannak, akik ezt intimen kezelik, de sokaknak segít, ha hozzájuk hasonlókkal meg tudják osztani a problémáikat, erõt kaphatnak a többiektõl, úgy, hogy közben az anonimitásukat többé-kevésbé megõrizhetik. Szerintem ez az a szféra (egészség), amibe nem belerondítani, beleordítania kellene egy kívülállónak, hanem ha nem tetszik a téma, csendben, diszkréten félrevonulni.
Kedves kérdezõ! Nekem is nagyon fura, most fõleg meglepõdtem, h valaki kitette a ciklusát, és az is benne van, h mikor voltak együtt.... Én sem értem, de nem vagyok biztos benne, ez ez normális. Arról is itt hallottam elõször, h felnyúlkálnak, én nem tudnám, h mit kell nézni. Másfél évet vártunk a babámra, de annyi volt, h elmentem nõgyógyászhoz, h minden rendben van-e, megcsináltattam a rákszûrést, és kész. Fel sem merült bennem, h ovu tesztet használjak, clostyt szedjek, felnyúlkáljak. Igaz én nem is néztem minden hónapban 3-4 teszttel, h van-e baba. Biztos én vagyok fura. Pedig nagyon akartuk, de szerintem igaza van egy kérdezõnek, az imént láttam, h rágörcsölt a babára, aztán mikor nem jött össze, elkezdett lazítani, és most babás.
Mindenki úgy nyúlkál magának ahogy akar. Én nem szoktam. De ha valaki mégis az az õ dolga. Csak arra kell vigyázni hogy tiszta legyen a keze.
A kérdező hozzászólása: Nos úgy látom a válaszolók nagy része teljesen egyetért az efféle önvizsgálattal(bár van aki nem is hallott még ilyet lásd elsõ két válaszoló) Lehet hogy be kell látnom, én vagyok maradi és ez már egy elfogadott, sõt általános dolog. Köszönöm a válaszokat és NEM ÉN PONTOZTAM LE ÕKET.Nekem a negatív válasz is értékes, bár van akinek a stílusán javítanék :)
Nem mindenki olyan, hogy tátott szájjal várja a sült galambot, hanem tesz is azért, amit szeretne.
le lehet szavazni nyugodtan, de ennyi :) majd doktorálunk :)

Sokan mondják hogy nem lehet sexelni ha a csajnak menszije van, sokan meg azt mondják lehet? Most akkor lehet vagy nem?

a fogamzásgátlós védekezésre értem.

Legjobb válasz: Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..

Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..
A kérdező hozzászólása: ugy értem olyankor állitólag nem esik teherbe valaki szerint meg ugye pont akkor esik teherbe mert azok a termékeny napok
Ha fogamzásgátlót szed akkor nem mindegy mikor lennének neki? Amúgy meg általában nem a menszesz idõpontjára esik a peteérés. Az elég ritka. De nem kizárt. Édesanyám pl. azt mondta, hogy õk orvoshoz jártak és az derült ki, hogy a menszesz idején van a peteérése.
Teherbe eshet akkor is, igen. Van rá esély. De nem azokat nevezik a termékeny napoknak... Egyébként marhára nem egészséges olyankor szexleni.
1. fogamzásgátló szedése esetén nem értelmezhetõ az a fogalom, hogy "termékeny nap". 2. termékeny napoknak a normál (nem gyógyszerrel kontrollált) nõi ciklus közepét értik, értsd: mensturáció elsõ napjától számított 14. nap környékét. Ekkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek. Ettõl eltérõ napokon is elõfordulhat, de sokkal kisebb eséllyel (hagsúlyozom: Gyógyszer nélküli ciklus!) 3. Fizikailag lehetséges a szeretkezés menstruáció alatt, ha ahhoz mindkét félnek kedve van, semmi nem tiltja, de a szervezet ilyenkor fogékonyabb a fertõzésekre, és sérülékenyebb is. Ezért csak óvatosan! 4. Õszintén, mielõtt elkezdesz szeretkezni, gyógyszerrel elnyomni a ciklusod és mensi alatt szexszelni, elõször tanulj, nézz utána annak, mit csinálsz!!! Ez az elméleti tudás kevés ehhez. Véleményem szerint a minõségi szexhez elméleti tudás is kell. Addig csak állati szinten marad. L27
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Hány éves vagy? ^^ Nem, nem lehet gond.
Hogy nincs jobb dolgod mint ilyen marhaságokon gondolkodni? Felvilágosításról ellógtál?
nyugi, nem vagy terhes :) ez biztos! :)
86. ilyen kérdés ma. Amúgy kb 1 a millióhoz hogy terhes lehetsz.
NEM LEHETSZ TERHES.
Nem lehetsz terhes
csajok, sztem midnenkinek megfordul az elsõ alkalom után ez a fejébe :) de istenem már gondolkozz kislány.. ha nem benned ment el hogy lehetnél terhes?
nemlehetsz terhes, de nemazért nem, mert megmosta:D
Ennyire azért nem kell betojni, 5 évig óvszerrel védekeztünk a barátommal, sosem féltem ilyesmitõl, pedig bennem ment el mindig.
jolvan mert te ilyen koraérett tökéletes vagy biztos.. én teljes biztonságban csináltam ahogy a kérdezõ is csak én letudtam magammal rendezni hogy az esélye majdnem egyenlõ a nullával és nem kérdeztem meg másokat mivel igen érdekesen jött volna le de mindnekinek jól esik a nyugtatás õis csak erre vágyott.
Lehet velem volt a baj, hogy nem féltem ettõl az elsõ után?? :D Józan gondolkodás, csak ennyit tuok tanácsolni. ;)
igaza van az utolsonak :)
hé héé, csak aggódik! ez mindenkiben benne van az elsõ után, hogy mi van ha..? és magát lovallja bele a dologba! ne bántsuk a kérdezõt, védekezett:)
A kérdező hozzászólása: 23:36os igen nekem ez volt az elsõ és tényleg megfordul.:D
anyám fogamzásgátlót szedett és gumit használt..plusz számolgatta a ciklusát..és tessék..sztam ez a fenenagy elõvigyázatossága miatt esett teherbe:P azért ez is felesleges..persze figyelj oda ez természetes!! de ha csak erre koncentrálsz és nagyon tartassz tõle, akk bekövetjkezhet(egy kis ezotéria:vonzzás törvénye)amire sokat gondolsz azt bevonzott..sztem anyummal is ezért történt meg..de nem baj, mert kül. nem írhatnék most neked:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!