Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet, nem az (21222 db)

Miért nem lehet feléleszteni az Ikarust? Buszgyártásban jók voltunk. Lenne munkahely, pénz. További ilyen ötlet fejlesztésre?

Legjobb válasz: "Buszgyártásban jók voltunk" - tedd hozzá, hogy a nagy büdös béketáboron belül voltunk jók. Ne dédelgessünk tehát álmokat, miszerint a világ csodájára járt az Ikarusoknak és mi voltunk a szenzáció hetedhét határban, mert nem így volt. Mikor a '90-es évek elején megnyílt a nagy hatalmas világpiac, az Ikarus egy fejlõdõképes, de nem élenjáró buszgyártó volt. Hogy fel lehet-e éleszteni? Persze, hogy fel lehet! Csak kell hozzá egy gyártóbázis (nem, nem az a romhalmaz, ami az egykori épületekbõl maradt), kellenek korszerû típusok (a "jó nekünk az a régi jó Ikarus, mer' az megyen" nem megoldás, mert nem csak nosztalgiázó nyugdíjasokból áll a világ, az utazóközönség többi része meg lehet, hogy a jelenlegi színvonalnak megfelelõ buszokra vágyik), olcsó, jó színvonalú munkaerõ (na, az itthon nincs), jó gazdasági környezet (ez sincs), hazai motor- és futómûgyártó cég (ott van a Rába, ennek a célnak megfelel) és valami épkézláb piaci modell. Ha ezek összejönnek, akkor tényleg lesz munkahely és pénz, egyébként viszont nem olyan egyszerû a világ, mint a Kádár-rendszerben, hogy "felhúzunk egy üzemcsarnokot, elvtársak, gyártunk benne görbe cipõkanalat állami dotációval, aztán felhúzunk egy másikat, ahol a görbe cipõkanalakat egyenesítjük és teremtettünk 500 új munkahelyet". A probléma csak annyi, hogy a buszok piaca épp átrendezõdik. A városi közlekedésben a jól bejáratott, Euro-akárhányas dízelmotorral szerelt, alacsonypadlós buszok helyett már hibrid- és gázbusz kell, esetleg elektromos midibusz. A távolsági személyszállításban pedig fejlett vezetéstámogató rendszerekkel avagy "robotpilótával" épült buszokra van szükség. Egyik fejlesztési irány sem kifejezetten egyszerû és olcsó és egy új gyárnak, a semmibõl indulva ez még nagyobb feladat. Nem lehet viszont kihagyni, mert az üzemeltetõk az ilyen új megoldásokat keresik. Pár éve még egyszerûbb volt a világ ebbõl a szempontból: a Solaris egy jól sikerült Neoplan-licencre épülõ típuspalettával még be tudott futni a 2000-es évek elején, mert a változatlan mûszaki alapok mellett mindig lehetett annyit modernizálni, amennyi kellett a sikerhez és ez nem is került sokba. Ma viszont ez már nem megy, egy egyszerû motorcserével nem lehet korszerûnek minõsíteni az éppen aktuális busztípust.

"Buszgyártásban jók voltunk" - tedd hozzá, hogy a nagy büdös béketáboron belül voltunk jók. Ne dédelgessünk tehát álmokat, miszerint a világ csodájára járt az Ikarusoknak és mi voltunk a szenzáció hetedhét határban, mert nem így volt. Mikor a '90-es évek elején megnyílt a nagy hatalmas világpiac, az Ikarus egy fejlõdõképes, de nem élenjáró buszgyártó volt. Hogy fel lehet-e éleszteni? Persze, hogy fel lehet! Csak kell hozzá egy gyártóbázis (nem, nem az a romhalmaz, ami az egykori épületekbõl maradt), kellenek korszerû típusok (a "jó nekünk az a régi jó Ikarus, mer' az megyen" nem megoldás, mert nem csak nosztalgiázó nyugdíjasokból áll a világ, az utazóközönség többi része meg lehet, hogy a jelenlegi színvonalnak megfelelõ buszokra vágyik), olcsó, jó színvonalú munkaerõ (na, az itthon nincs), jó gazdasági környezet (ez sincs), hazai motor- és futómûgyártó cég (ott van a Rába, ennek a célnak megfelel) és valami épkézláb piaci modell. Ha ezek összejönnek, akkor tényleg lesz munkahely és pénz, egyébként viszont nem olyan egyszerû a világ, mint a Kádár-rendszerben, hogy "felhúzunk egy üzemcsarnokot, elvtársak, gyártunk benne görbe cipõkanalat állami dotációval, aztán felhúzunk egy másikat, ahol a görbe cipõkanalakat egyenesítjük és teremtettünk 500 új munkahelyet". A probléma csak annyi, hogy a buszok piaca épp átrendezõdik. A városi közlekedésben a jól bejáratott, Euro-akárhányas dízelmotorral szerelt, alacsonypadlós buszok helyett már hibrid- és gázbusz kell, esetleg elektromos midibusz. A távolsági személyszállításban pedig fejlett vezetéstámogató rendszerekkel avagy "robotpilótával" épült buszokra van szükség. Egyik fejlesztési irány sem kifejezetten egyszerû és olcsó és egy új gyárnak, a semmibõl indulva ez még nagyobb feladat. Nem lehet viszont kihagyni, mert az üzemeltetõk az ilyen új megoldásokat keresik. Pár éve még egyszerûbb volt a világ ebbõl a szempontból: a Solaris egy jól sikerült Neoplan-licencre épülõ típuspalettával még be tudott futni a 2000-es évek elején, mert a változatlan mûszaki alapok mellett mindig lehetett annyit modernizálni, amennyi kellett a sikerhez és ez nem is került sokba. Ma viszont ez már nem megy, egy egyszerû motorcserével nem lehet korszerûnek minõsíteni az éppen aktuális busztípust.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
"Az Ikarust felélesztették. Tegnap volt az elsõ új busz próbaüzeme" Nem élesztették fel az Ikarust. Az "új" Ikarus a korábbi ARC (Auto Rad Controlle) típusait jelöli, õk használják most ezt a nevet.
Ha olyan jó és versenyképes lett volna, akkor még mindig lenne.
Az Ikarust felélesztették. Tegnap volt az elsõ új busz próbaüzeme. Aki nézett TV-t, láthatta is. 1 éven belül 140 buszt fognak gyártani. Hogy mennyibe fog ez nekünk kerülni azt nem írták. De magyar lesz!
Gyárthatnánk, de akkor honnan kapnának buszvásárlóink jutalékot?

A facebookon meg lehet tudni hogy kik és hányszor nézik meg az adatlapomat? Azt láttam már itt más kérdésekben h azt h kik nézik meg nem lehet. De azt hogy ha vki nagyon sokszor megnézi azt meg lehet vhogy tudni?

Legjobb válasz: szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?

szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?
Nem, ez ugyanolyan mint hogy kik nézik meg.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszek egy ilyen kérdést akkor abból egybõl következik hogy én nézegetem? Kérlek tekintsd meg az 1. mondat utolsó szavát.


12 eves vagyok szeretek edzzeni van egy kis hajam azt hogy lehet legyurni hasizomra vannak osztalytarsaim akiknek van egy kis hasizmuk lehet nem az de legalabb nincs hajuk akkarnak egy kis hasizmot fogyokura nekul nem lehet?

Legjobb válasz: A hajnak az edzéshez semmi köze. Amúgy meg a "hájadat" futással lehet ledolgozni. Na meg rendes étrend. Anélkül nem megy. Amúgy 12 évesen még legózzál nyugodtan, meg tanulj meg rendesen írni.

A hajnak az edzéshez semmi köze. Amúgy meg a "hájadat" futással lehet ledolgozni. Na meg rendes étrend. Anélkül nem megy. Amúgy 12 évesen még legózzál nyugodtan, meg tanulj meg rendesen írni.
nem fogyókúra, hanem borotva, vagy nullásgép kell, és megszabadulsz a hajadtól seperc alatt.
van egy írásod az biztos, nem gondolom hogy 12 évesen ezzel kéne foglalkoznod, inkább a tanulással kéne de különben jól gondolod, fogyókúra/szálkásítás kell hogy látszódjon a hasizom.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat hasznosak
nekem tuti hogy sokkal kisebb a hajam.. tudod, shaolinok...

Miért nem lehet sötétíteni az autó szélvédőjét?

Mert megváltoztathatja a közlekedési lámpa színeit?

Legjobb válasz: Azért nem lehet, mert a törvény kimondja, hogy nem lehet. És pont. Itt van, lehet olvasni, és megnézni mit lehet és mit nem: http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99000006.KO.. (avagy https://kereses.magyarorszag.hu/jogszabalykereso 6/1990 KöHÉM rendelet, 97. § )

Magyarországon az autófóliázást a Köhém 6/1990. (IV.12.) rendelet 97 §-a szabályozza. Az „autófólia jogszabály” rendelet értelmezése egyszerûen: Csak olyan fólia telepíthetõ az autó ablakaira, amely rendelkezik „H-engedélyszámmal”, és mûbizonylattal. A többi itt: http://skyfolautofolia.hu/autofolia-jogszabaly.html
Azért nem lehet, mert a törvény kimondja, hogy nem lehet. És pont. Itt van, lehet olvasni, és megnézni mit lehet és mit nem: http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99000006.KO.. (avagy https://kereses.magyarorszag.hu/jogszabalykereso 6/1990 KöHÉM rendelet, 97. § )
Azért, mert este semmit nem látnál, te idióta...
Azért, mert este semmit nem látnál, te idióta... Ezt gondolom valami okos rendõr írta, aki még soha nem ült fóliás autóban.De ha õ így gondolja, akkor a 1-2 rendõrautón, vagy kormányõr autókon miért is lehet???nem nekik kellene példát mutatni?? Ha valaki tud normális indokot írni, akkor egyetértek ezzel a törvénnyel, de addig csak baszogatás és pénzlehúzásnak gondolom!
Téves az információ.... azért nem lehet csak a b-oszloptól hátra, mert ha megálit a rendõr nem lát be az autóba és ha elõkapsz egy gépisztolyt nem látja. Persze a kolléga is elõvehet egyet a hátsó üllésen de az sokkal körülményesebb.
11:14 te idióta, látszik, hogy nem ültél még sötétített üveges autóban! UGYAN ÚGY KI LEHET LÁTNI MINTHA NEM LENNE FÓLIA AZ ÜVEGEN! am lehet azért, aki a gépfeghyveres választ írta :D
de lehet. nem pontos a kérdés.
kismértékben lehet hogy azért bár külföldön van ahol látják vele. De itt azért nem lehet mert a NKH szerint nem látol tõle
A kérdező hozzászólása: A semminél mindenképpen többet...
simán ki lehet látni belõle. nekünk audin minden ablakon a legsötétebb fekete fólia van, még az elsõ szélvédõn is

Ha egy licitálós oldalon felhasználó név alapján fel lehet törni valakinek a jelszavát? De az adatlapját nem lehet megnézni az illetőnek és levelezni sem lehet az oldalon.

nagyon fontos lenne légyszíves segítsetek.

Legjobb válasz: A feltörés csak idõ kérdése! Fõleg ha saját kedvesének, kutyájának, gyerekének, stb. nevét választja jelszónak. Általában ilyen esetben "kedves" ismerõse, családtagja, esetleg kollégája a hunyó. Nem kell engedni, hogy a böngészõ megjegyezze a jelszót, felhasználó nevet. Ha meg van a jelszó és a felhasználónév akkor bármit meg lehet csinálni a felhasználó nevében. A belépés nincs géphez kötve, így akármely számítógéprõl belép az aki a jelszó és felhasználónév birtokában van. ( magyar aukciós oldalakról van szó részemrõl. ) Viszont nem értem a kérdésben a személyes oldalhoz való hozzáférést. Ha beléptem korrekten felhasználónévvel és jelszóval, miért nem tudok levelezni a portálon keresztül, illetve miért nem tudom olvasni a "saját" adatlapomat?

A feltörés csak idõ kérdése! Fõleg ha saját kedvesének, kutyájának, gyerekének, stb. nevét választja jelszónak. Általában ilyen esetben "kedves" ismerõse, családtagja, esetleg kollégája a hunyó. Nem kell engedni, hogy a böngészõ megjegyezze a jelszót, felhasználó nevet. Ha meg van a jelszó és a felhasználónév akkor bármit meg lehet csinálni a felhasználó nevében. A belépés nincs géphez kötve, így akármely számítógéprõl belép az aki a jelszó és felhasználónév birtokában van. ( magyar aukciós oldalakról van szó részemrõl. ) Viszont nem értem a kérdésben a személyes oldalhoz való hozzáférést. Ha beléptem korrekten felhasználónévvel és jelszóval, miért nem tudok levelezni a portálon keresztül, illetve miért nem tudom olvasni a "saját" adatlapomat?
Kalapáccsal fel lehet törni. Bezúzod a képernyõd és kész.
A kérdező hozzászólása: a saját adatlapomat meglehet nézni de a másét nem levelezni meg nem lehet errõl az oldalról lenne szó liszitasz

Nem lehet valahogy az X-faktor versenyzőivel kapcsolatba lépni, írni nekik?

Legjobb válasz: De lehet, csak nem tudom hogyan. Legalább is az adásban mindig azt mondják hogy lehet a versenyzõkkel élõben chetelni az Rtl klub honlapján, de hogy pontosan hol azt nem tudom.

De lehet, csak nem tudom hogyan. Legalább is az adásban mindig azt mondják hogy lehet a versenyzõkkel élõben chetelni az Rtl klub honlapján, de hogy pontosan hol azt nem tudom.
facebookon lehet

Miért mondják azt hogy nem lehet fiatalon az ember tényleg szerelmes? Meg ismerkedési kérdéseim lennének!? (többi lent)

A fiú okos,vicces,perverz(xd viccelődve :P)gitározik,kézilabdázik,kedves és nagyon jó hangja van...voltam utcabálon és majdnem elájultam mikor karaoke-zott :$...és nem úgy néz ki mint valami meleg....metalt,rockot és reaggaet szeret...imádja a horrorfilmeket..teljesen beleestem és mindenki azt mondja hogy kiszeretek belőle...oviban ismertem meg aztán elfelejtettem és 3 éve előkerült..baráti viszonyban vagyok vele.Tudja hogy szerelmes voltam belé,lehet hogy tudja azt is hogy most is érzek iránta valamit...Amikor megtudta hogy szeretem vigyorgott rám meg minden...az utcabálon azt mondta az egyik 18 éves csaj hogy valamelyik fiú szerelmes belém és ha átgondolom kik voltak ott csak ő lehet...de minden olyan pillantásról amiről hihetném hogy szerelmes belém nem akarom hogy kiderüljön utána hogy ezek hazugságok...Õ nyolcadikos én hetedikes...Tanácstalan vagyok :/ 13L

Legjobb válasz: Hmm.. kezdjük ott, hogy szerintem szerelmes bárki lehet. Nincs korhoz kötve, ugyanúgy ahogy te is, én is, meg egy 30 éves nõ is tud szerelmet érezni. Persze ez az én véleményem. Egyébként megkérdezhetem, hogy mibõl érzed, hogy szerelmes vagy?:) Amúgy, ha tényleg szereted, nem éri meg úgy elszalasztani a lehetõséget, hogy nem teszel érte semmit. Beszélgetés közben próbálj neki egyértelmû jeleket adni, mert az már nagyon jó dolog, ha baráti viszony van köztetek!:))) És egyszer majd, ha úgy érzed oda illõ a téma pl: Jajj, ez a film annyira jó... csak senki nem szeretné megnézni, ezért rád gondoltam, lenne kedved moziba jönni? Szóval valami ilyesmire gondoltam..:) DE ha esetleg nem sikerül bármi, akkor se keseredj, fiatal vagy, sok fiú lesz még! De nem tudhatod, hogy vele mi lesz!:) Sok sikert, szurkolok!:)))

Hmm.. kezdjük ott, hogy szerintem szerelmes bárki lehet. Nincs korhoz kötve, ugyanúgy ahogy te is, én is, meg egy 30 éves nõ is tud szerelmet érezni. Persze ez az én véleményem. Egyébként megkérdezhetem, hogy mibõl érzed, hogy szerelmes vagy?:) Amúgy, ha tényleg szereted, nem éri meg úgy elszalasztani a lehetõséget, hogy nem teszel érte semmit. Beszélgetés közben próbálj neki egyértelmû jeleket adni, mert az már nagyon jó dolog, ha baráti viszony van köztetek!:) )) És egyszer majd, ha úgy érzed oda illõ a téma pl: Jajj, ez a film annyira jó... csak senki nem szeretné megnézni, ezért rád gondoltam, lenne kedved moziba jönni? Szóval valami ilyesmire gondoltam..:) DE ha esetleg nem sikerül bármi, akkor se keseredj, fiatal vagy, sok fiú lesz még! De nem tudhatod, hogy vele mi lesz!:) Sok sikert, szurkolok!:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Vannak azok az alap érzések amikor pillangók vannak a hasamban stb. ezt mindenki ismeri gondolom :D....ha elmegyek mellette azonnal valami hülyeségrõl beszélek és próbálok valahova tartozni de úgy érzem egyedül vagyok...elpirulok ha hozzám beszél..Az után hogy elcsesztem a beszélgetést sírva tudnék fakadni minden álmomban benne van még akkor is ha nincs semmi köze hozzá..az unokatesóim szomszédjának szomszédja...betegül hangzik de az emeletrõl kiszoktam nézni az ablakon hátha egy percre is láthatom (nyáron egyáltalán nem láttam és nagyon szomorú voltam...)2 éve vagyok belé szerelmes, tudom nem olyan sok idõ az, de én érzem hogy szeretem...de azt nem tudnám elképzelni hogy járjunk ._. xd soha nem képzeltem el hogy odáig valaha is eljutok....nagyon közel lakunk egymáshoz...félek hogy megijed tõlem ha elhívom valahova hisz mi csak beszélgettünk..úgy hogy legalább 4 ember ott volt...az jelent valamit ha elmondta néhány titkát (tudom, bizalmat jelent..de valami olyasmit amire én gondolok?)Még egyszer köszi :)
Szerintem az már nagyon jó, ha ezt érzed!:) ) Örülök neki, hogy szerelmes vagy!:) )) De mivel azt írtad, hogy nem vagy benne biztos, hogy járnál vele, akkor szerintem még pihentesd ezt a dolgot. Persze ezt te érzed, nem szeretném megmondani mit csinálj, de akkor lépj, ha már biztos vagy benne, addig is lehettek barátok, beszélgethettek ugyanúgy, aztán ki tudja... lehet õ lép elõbb ;) Egyébként az ha elmondja a titkait az nagyon szuper!:) )) Mert azzal szerintem a bizalmon kívül azt is kifejezi, hogy kedvel téged!:) ) Gondolj bele, te milyen fiúnak árulnád el a titkaidat? :) ) Na puszii!:) )
A kérdező hozzászólása: felkúrta az agyamat gyors felejtési tipp?Ez nem olyan harag ami egy hét múlva eltûnik...szal hogy lehet?
Jajjajj...:SS Mit csinált?:O Gyors felejtési tipp... hát ez nehéz:D keress valamit ami lefoglal, hobbi, tanulás... most jobb ötletem nincsen...:/
A kérdező hozzászólása: :/ az most mindegy hogy mit csinált....a lényeg az hogy nagyon felkúrta az agyamat....most már máshogy látom a dolgokat, megtudtam pletykákat, titkokat....megpróbálom lefoglalni valamivel magam

Egy laptopban ki lehet cserélni a videoproceszort a videokártyán? Vagy lényegében ki lehet hajítani a gépet, mert videokártyát nem lehet, hiszen az alaplaphoz van rögzitve. Alaplapot meg egyáltalán nem érdemes cserélni.

Legjobb válasz: Vannak olyan laptopok, amelyek esetében cserélhetõ a videóvezérlõ, ha ez fizikailag integrált, akkor a csere csak az alaplappal együtt megoldható. Ami, ahogy írtad is, nem túl gazdaságos. De ha még lehetne is így "leforrasztgatni" dolgokat az alaplapról az sem garantált, hogy utána minden megfelelõen mûködne, mert általában egyik rész hibája okozza egy másikét, ami pedig egy másikét ... így valószínûleg nem csak egy chip, egy kondenzátor, ami tönkremegy ... Nézz körül esetleg laptop bontókban, hátha megéri venni bele bontott alaplapot .. :)

Vannak olyan laptopok, amelyek esetében cserélhetõ a videóvezérlõ, ha ez fizikailag integrált, akkor a csere csak az alaplappal együtt megoldható. Ami, ahogy írtad is, nem túl gazdaságos. De ha még lehetne is így "leforrasztgatni" dolgokat az alaplapról az sem garantált, hogy utána minden megfelelõen mûködne, mert általában egyik rész hibája okozza egy másikét, ami pedig egy másikét ... így valószínûleg nem csak egy chip, egy kondenzátor, ami tönkremegy ... Nézz körül esetleg laptop bontókban, hátha megéri venni bele bontott alaplapot .. :)

Miért nem lehet tűzoltó, az akinek hiányzik egy foga, nagyon kicsit rossz a szeme?

Legjobb válasz: A fogak hiánya elsõsorban esztétikai kérdés,relatív gyakran kerül ugyanis netre,tévébe,vagy újságba az tûzoltó és az rontaná a szervezet tekintélyét ha foghíjasan vigyorogna rajta az illetõ.Rossz foga azért nem lehet mert a szuvas fog rengeteg betegség okozója lehet,ami ugye nem összeegyeztethetõ a munkával.A jó látás meg nem árt amikor egy 25 méterre kitolt emelõ külsõ pallójára kiállva vágsz láncfûrésszel valami gallyat,gondolom ezt megérted.Persze azt én sem tudom miért kell jobb szeme legyen egy tûzoltónak mint egy vércsének,de gondolom a rendkívül magas,havi ~94000 forintos fizetés indokolja.

A fogak hiánya elsõsorban esztétikai kérdés, relatív gyakran kerül ugyanis netre, tévébe, vagy újságba az tûzoltó és az rontaná a szervezet tekintélyét ha foghíjasan vigyorogna rajta az illetõ.Rossz foga azért nem lehet mert a szuvas fog rengeteg betegség okozója lehet, ami ugye nem összeegyeztethetõ a munkával.A jó látás meg nem árt amikor egy 25 méterre kitolt emelõ külsõ pallójára kiállva vágsz láncfûrésszel valami gallyat, gondolom ezt megérted.Persze azt én sem tudom miért kell jobb szeme legyen egy tûzoltónak mint egy vércsének, de gondolom a rendkívül magas, havi ~94000 forintos fizetés indokolja.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. A fogam helye nem látszik. A szemem annyira azért nem rossz, hogy ne lássam mit vágok. Szerinted érdemes azért meg próbálni? 23, 5/F
Ha nem a tûzoltóságból akarsz megélni hanem csak "hobbiból" csinálnád akkor megéri próbálkozni vele, egyébként viszont meggondolandó.Ha nem zavar hogy esetenként az életeddel játszol csak hogy a munkád elvégezhesd és ezt folyamatos megvonásokkal díjazzák, akkor hajrá.Csináltasd meg a fogad, a látásvizsgálat nem olyan vészes(bár a térlátás vizsgálat nem mindenkinek sikerül), és már félig tûzoltó is vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod! Már régóta ez az álmom. Szerintem belevágok!
Szia! Az elsõ válaszoló nagyon korrektül leírta, viszont ha esetleg rágó fogad hiányzik, az annyira nem nagy probléma. Tömött fogad is lehet, csak kezeltetve legyen a fogsorod. A látás, attól függ, hogy mennyire rossz. Dioptriát nem tudsz? Egyébként érdemes megpróbálni. De ez csak egy lépcsõ. Kérdés, hogy pszichikain és fizikain átmész-e. Egyébként az FTP-n jelenleg úgy tudom, hogy jelenleg csak gépjármû vezetõket vesznek fel. Annak a hozzószálónak, aki még ha csak idézõjelben is írta hobbinak ezt a szakmát, innen üzenem, hogy ez HIVATÁS....
Ja, hivatás.Gondolom nem régóta vagy tûzoltó, ha az vagy egyáltalán.Abban pedig biztos vagyok hogy nem vagy családos ember, mert akkor tisztában lennél vele hogy a hivatásból nem fognak jóllakni a gyerekek.Azért írtam hobbinak, mert ha van elég pénzed akkor nem számít hogy gyakorlatilag kevesebbet keresel mint egy utcaseprõ, mert nem ebbõl fogsz megélni.Egyébként mivel államosítják a tûzoltóságokat ami újabb megvonásokhoz eredményez jelenleg csoportos leszerelések vannak folyamatban, így lesz hely bõven.A felvételi követelmény sem lesz valószínûleg annyira szigorú mint eddig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!