Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet, nem (62338 db)

A Facebook-on miért nem lehet nemre, korra és lakóhelyre keresni, mint iwiw-en?

Ennek hiányában nehéz megtalálni az ismer?söket.

Legjobb válasz: Névre tudsz, amit után iskolára, lakhelyre, munkahelyre és ezek kombinációjára lehet szûkíteni (korra, nemre nem lehet). A másik módszer az ismerõsök ismerõseinek böngészése, ott lehet úgy szûrni, hogy közös városra, iskolára, munkahelyre szûkíted a találatokat, vagy többszörös kijelölést hajtasz végre.

Névre tudsz, amit után iskolára, lakhelyre, munkahelyre és ezek kombinációjára lehet szûkíteni (korra, nemre nem lehet). A másik módszer az ismerõsök ismerõseinek böngészése, ott lehet úgy szûrni, hogy közös városra, iskolára, munkahelyre szûkíted a találatokat, vagy többszörös kijelölést hajtasz végre.

A kérdés a következő van egy Alko láncfűrészem beindul megy de ahogy melegszik el kezd pörögni a karbulátoron állitani nem lehet nem is nagyon reagál! Viszont megy rendesen de nagyon pörög! Melegen már nem indul! Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Biztosan nem lehet állítani rajta?Olyan mint ha sok anyagot kapna.Az enyémnek is ez volt a baja de be tudtam állítani a karburátoron lévõ csavarokkal. Esetleg nézd meg és tisztítsd ki a levegõszûrõt attól is adódhatnak bajok ha nem kap elég levegõt.Ha mégse jó szervíz ha nem értesz jobban hozzá akkor nincs más választás.Legutóbb a fûkaszám karbiját akartam szétszedni de úgy nézett ki mint egy karóra belseje összecsuktam és vittem szervízbe .

Biztosan nem lehet állítani rajta?Olyan mint ha sok anyagot kapna.Az enyémnek is ez volt a baja de be tudtam állítani a karburátoron lévõ csavarokkal. Esetleg nézd meg és tisztítsd ki a levegõszûrõt attól is adódhatnak bajok ha nem kap elég levegõt.Ha mégse jó szervíz ha nem értesz jobban hozzá akkor nincs más választás.Legutóbb a fûkaszám karbiját akartam szétszedni de úgy nézett ki mint egy karóra belseje összecsuktam és vittem szervízbe .
Fõtengelyszimeringnél fals levegõt szív. Szimering csere.
A kérdező hozzászólása: egy szimering csere bonyolult ? a blokkot szét kell huzni vagy kivülrõl lehet cserélni ?
Nézd meg a légszûrõt, lehet hogy nagyon koszos, poros. Ki kell takarítani, ilyenkor megbillen a keverési arány. Persze ez is csak egy hibalehetõség a többi között.
Szimeringcserét inkább bízd szerelõre. Biztos van a közelben olyan aki kisgépekkkel foglalkozik.
Alapjárat !!!!Állítás !!!

4 hetes a babám, az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy nem keményednek annyira be a melleim, mint eleinte. Lehet, hogy nem termelek elég tejet? Vagy már beállt a kereslet-kínálat? A baba eszik szépen, nem nyűgös, szóval éhes nem lehet, nem?

Legjobb válasz: Neked is bemásolom az lll.hu-ról, hogy mik NEM jelei a tejtermelés csökkenésének, hátha megnyugtat :) " - Csecsemõje nagyon gyakran szopik. Sok csecsemõ gyakrabban igényli a szopást és az anya közelségét. Gondoljon arra, hogy a gyakori szoptatás biztosítja az elegendõ tejmennyiséget, és nem a tej hiányának a jele. - Csecsemõje éhesnek látszik a szoptatások után. Az anyatej gyorsabban emésztõdik, mint a tápszer, nem terheli meg a csecsemõ éretlen emésztõrendszerét, ily módon gyakrabban kell szoptatni, mint a mesterségesen táplált csecsemõket. - Csecsemõje hirtelen gyakrabban, és/vagy hosszabb ideig szopik. Azok a csecsemõk, akik újszülöttként aluszékonyak, sokszor hirtelen meggondolják magukat, és gyakrabban kezdenek szopni. A csecsemõkre jellemzõ, az ún. hirtelen növekedési szakasz (kéthetes, hathetes, három hónapos kor körül). Ezen idõszakok alatt általában gyakrabban szopnak, hogy a szükségletnek megfelelõen emelkedjen az anyatej mennyisége. - Csecsemõje hirtelen kevesebb ideig szopik, akár csak öt-tíz percig mellenként. Sokkal könnyebben és gyorsabban képes kiszívni a tejet a mellbõl most, hogy már gyakorlottabbá vált a szopásban. - Csecsemõje nyûgös. Sok csecsemõnek van minden nap egy nyûgös idõszaka, körülbelül a nap ugyanazon idõszakában. Néhány csecsemõ az idõ nagy részében nyûgös. A nyûgösségnek az éhségen túl több oka is lehet, de gyakran ez nem ismerhetõ fel. Ha úgy tûnik, hogy a szoptatás nem segít, próbálkozzon azzal, hogy bepólyázza egy könnyû takaróba, megváltoztatja a helyzetét, sétál vele vagy ringatja. Ne felejtse el, bármi legyen is a csecsemõ nyûgösségének oka leggyakrabban a dajkálás nyújtotta biztonságérzetre vágyik. - A mellébõl csak kicsit, vagy egyáltalán nem csepeg a tej. A tejcsepegés nincs kapcsolatban a tejképzõdéssel. Valószínûleg azt fogja tapasztalni, hogy ha a tejképzõdés beindult, és a csecsemõ igényeihez alkalmazkodik, akkor a szoptatások közötti tejcsepegés megszûnik. - A melle hirtelen puhának tûnik. Ez akkor következik be, ha a tejképzõdés a csecsemõ igényéhez alakult, és a kezdeti túltelítõdés alábbhagyott. - Soha nem érzi a „let-down” reflexet vagy a tejkilövellési reflex érzése nem olyan erõs, mint régebben volt. Ez idõvel bekövetkezik. Sok anya egyáltalán nem érzi, de felismerése megtanulható, ha megfigyeli a csecsemõ szopását és nyelését. "

Neked is bemásolom az lll.hu-ról, hogy mik NEM jelei a tejtermelés csökkenésének, hátha megnyugtat :) " - Csecsemõje nagyon gyakran szopik. Sok csecsemõ gyakrabban igényli a szopást és az anya közelségét. Gondoljon arra, hogy a gyakori szoptatás biztosítja az elegendõ tejmennyiséget, és nem a tej hiányának a jele. - Csecsemõje éhesnek látszik a szoptatások után. Az anyatej gyorsabban emésztõdik, mint a tápszer, nem terheli meg a csecsemõ éretlen emésztõrendszerét, ily módon gyakrabban kell szoptatni, mint a mesterségesen táplált csecsemõket. - Csecsemõje hirtelen gyakrabban, és/vagy hosszabb ideig szopik. Azok a csecsemõk, akik újszülöttként aluszékonyak, sokszor hirtelen meggondolják magukat, és gyakrabban kezdenek szopni. A csecsemõkre jellemzõ, az ún. hirtelen növekedési szakasz (kéthetes, hathetes, három hónapos kor körül). Ezen idõszakok alatt általában gyakrabban szopnak, hogy a szükségletnek megfelelõen emelkedjen az anyatej mennyisége. - Csecsemõje hirtelen kevesebb ideig szopik, akár csak öt-tíz percig mellenként. Sokkal könnyebben és gyorsabban képes kiszívni a tejet a mellbõl most, hogy már gyakorlottabbá vált a szopásban. - Csecsemõje nyûgös. Sok csecsemõnek van minden nap egy nyûgös idõszaka, körülbelül a nap ugyanazon idõszakában. Néhány csecsemõ az idõ nagy részében nyûgös. A nyûgösségnek az éhségen túl több oka is lehet, de gyakran ez nem ismerhetõ fel. Ha úgy tûnik, hogy a szoptatás nem segít, próbálkozzon azzal, hogy bepólyázza egy könnyû takaróba, megváltoztatja a helyzetét, sétál vele vagy ringatja. Ne felejtse el, bármi legyen is a csecsemõ nyûgösségének oka leggyakrabban a dajkálás nyújtotta biztonságérzetre vágyik. - A mellébõl csak kicsit, vagy egyáltalán nem csepeg a tej. A tejcsepegés nincs kapcsolatban a tejképzõdéssel. Valószínûleg azt fogja tapasztalni, hogy ha a tejképzõdés beindult, és a csecsemõ igényeihez alkalmazkodik, akkor a szoptatások közötti tejcsepegés megszûnik. - A melle hirtelen puhának tûnik. Ez akkor következik be, ha a tejképzõdés a csecsemõ igényéhez alakult, és a kezdeti túltelítõdés alábbhagyott. - Soha nem érzi a „let-down” reflexet vagy a tejkilövellési reflex érzése nem olyan erõs, mint régebben volt. Ez idõvel bekövetkezik. Sok anya egyáltalán nem érzi, de felismerése megtanulható, ha megfigyeli a csecsemõ szopását és nyelését. "
Valószínûleg amit írsz. De az is lehet, hogy a melled kicsit megnõtt. Nem mérted meg?
Köszi, ez engem is megnyugtatott :-) 2, 5 hónapos babás
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Az egyik herém kisebb mint a másik. Sokkal, kb a fele. Nem merem elmondani senkinek, már évek óta így van. Utánanéztem, heresérv nem lehet, nem emeltem meg magamat. Mi lehet a baj, és hogyan lehet kikezelni?

Most, hogy eljött a nap, "az a nap", jó lenne ezzel kezdeni valamit.

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani, de az olyan és kész... Nem tudsz vele mit csinálni. Senkinek sem egyforma, egyik lentebb van mint a másik. A lányok ciciei sem egyformák. Csak van akinek jobban látszik és van akinek kevésbé.. Nefoglalkozz vele!:) L

Nem akarlak elszomorítani, de az olyan és kész... Nem tudsz vele mit csinálni. Senkinek sem egyforma, egyik lentebb van mint a másik. A lányok ciciei sem egyformák. Csak van akinek jobban látszik és van akinek kevésbé.. Nefoglalkozz vele!:) L
A kérdező hozzászólása: Nem csak hogy lejjebb van, de kisebb. Tapinthatóan kisebb, legalább a fele.... Nem hinném, hogy ez normális.:S
Babám, én mint sokat tapasztalt sok szeretõt tartott hölgyemény mondom neked, hogy a kutyát sem érdekli majd ez a "problémád", hidd el. Egy nõnek ez nem érdekes, a nõknek más a fontos..:-) Nem részletezném mi..
A kérdező hozzászólása: Úgy érted, nem a kukac mérete, hanem a fürgesége a lényeg a horgászatban?:P

Igaz, hogy a rákszűrést megelőző napon nem lehet nemi életet élni?

Legjobb válasz: Igen, legalábbis nem célszerû. A rákszûrésen ugyanis többféle vizsgálatot is elvégeznek a levett kenetbõl, és ha a minta nemcsak a tiéd, (ami ugye ilyenkor kiküszöbölhetetlen,) a párod "mintáját" is vizsgálják, ami nem ad pontos eredményt. Arról nem is beszélve, hogy egy-két napig a hüvely és a méhszáj pirosabb az együttlét után, így duplán hamis lehet az eredmény, ugyanis a pirosság betegség jele is lehet.

Igen, legalábbis nem célszerû. A rákszûrésen ugyanis többféle vizsgálatot is elvégeznek a levett kenetbõl, és ha a minta nemcsak a tiéd, (ami ugye ilyenkor kiküszöbölhetetlen, ) a párod "mintáját" is vizsgálják, ami nem ad pontos eredményt. Arról nem is beszélve, hogy egy-két napig a hüvely és a méhszáj pirosabb az együttlét után, így duplán hamis lehet az eredmény, ugyanis a pirosság betegség jele is lehet.
Fõleg ha picit hevesebben csináltátok és másnap fájsz ott alul egy picit akkor még kellemetlenebb ha földugdos olyan mûszert.. :S

2 éves kapcsolatom van. Sajnos a párom már nem érez irántam szerelmet, de én még mindig odavagyok érte. Meglepni nem lehet, nem tudom hogyan vehetném le a lábáról. Hagyjam, vagy küzdjek érte? (20F)

Legjobb válasz: Ha nem szerelmes már beléd, akkor sok mindent nem tehetsz. Ha a szeretet még fennáll, akkor talán van egy kis esélyed bár 2 év elég kis idõ hogy elmúljon a szerelem, és még ha együtt is marad veled , akkor az elsõ adandó lehetõségnél le fog cserélni! Már ha nem szeret!

Ha nem szerelmes már beléd, akkor sok mindent nem tehetsz. Ha a szeretet még fennáll, akkor talán van egy kis esélyed bár 2 év elég kis idõ hogy elmúljon a szerelem, és még ha együtt is marad veled , akkor az elsõ adandó lehetõségnél le fog cserélni! Már ha nem szeret!
20 évesen még nem szabad benne ragadni egy szerelem nélküli kapcsolatban. Megpróbálhatsz küzdeni, de azt hiszem, csak az idõdet vesztegeted vele. Bármennyire fájdalmasnak is tûnik, okosabb lenne hagyni, hogy menjen ha már nem szeret szerelemmel. Túl fogod élni...
A nagy szerelem mindig elmúlik, csak ahogy az ember érik, fejlõdik, megtanulja kellõképpen értékelni a szerelembõl átalakult szeretetet is. 20 évesen én se ragadtam volna le egy olyan kapcsolatban, ahol már nem érzek egyáltalán szerelmet. Ilyen fiatal korban nem lehet a puszta testvéries szeretetre építeni egy kapcsolatot.

Ugye ez nem lehet nemi betegség?

Heti 1-2 alkalommal ott lent érzem, hogy valami nincs rendben. Fehér szín? nem folyós anyag keletkezik a hüvely körül és nem tudom, hogy hogyan. Kézzel való érintésre olyan mintha hámlana. Szaga különösebben nincs. Eddig csak egy fiúval voltam életemben, a jelenlegi barátommal, de már 8 hónapja. A tünetek csak 2-3 hónapja jelentkeztek és nem hinném, hogy megcsalt. Lehetséges, hogy ez valamilyen nemi betegség?

Legjobb válasz: Kosz nem lehet, minden reggel fürdök, néha este is. Intim gélt is használok néha, azt szeretem. De nem akarok errõl a barátommal beszélni, jobb volna egyedül elintézni. Ha gyakrabban elõfordul, elmegyek dokihoz. Az strandos uszodás verzió is elõfordulhat, nem tudom. Köszönöm a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: Kosz nem lehet, minden reggel fürdök, néha este is. Intim gélt is használok néha, azt szeretem. De nem akarok errõl a barátommal beszélni, jobb volna egyedül elintézni. Ha gyakrabban elõfordul, elmegyek dokihoz. Az strandos uszodás verzió is elõfordulhat, nem tudom. Köszönöm a válaszokat.
Szerintem mosakodj többet. Ha tudsz, használj intim törlõt. Ahogy az idõ felmelegszik jobban izzadsz ott lent is. Nem volt még olyan, hogy "morzsolódott" a kosz a válladról egy izzadt nap után? Na nem viszket és nincs szaga, akkor nem fertõzés.
LEhet, mert van valami, amit nem mondott nekem senki, saját tapasztalatból tudom: amit mondanak, hogy közös zuhanyzóban, usziban, stb. el lehet kapni gombát, clamidiát, stb-t, az nekem is hónapokkal azután történt csak meg, miután már kitágult a szûzhártyám. Elõtte soha. Szóval a szûzhártya véd ezek ellen. Urológiára és a bõrgyógyászatra tudsz menni, a bõrgyógyászaton vesznek kenetet, és kitenyésztik minden betegségre, de valójában az urológiai vizsgálat is elég (még a gyógyszertárban is lehet kapni azt az indikátort, amivel az orvos megnézi, hogy van-e fertõzésed, de nem olcsó, szóval ha spórolni akarsz, urológusnál ingyen megcsinálják).
Amúgy ha benyúlsz a hüvelyedbe, találsz többet ebbõl a morzsolódós anyagból? Mert akkor nem lehet az, amit az 1. mond. A kezelésre viszont párosan kell járni, és amíg meg nem gyógyultok, addig nem szabad az aktust.
Nem hinném, hogy betegség. Próbálj meg ph4-es intim lemosót használni, vagy lecserélni a mostanit.
erre gondolsz mikor vmi ilyesmit mondanak Csúszok haza, bébibogyó.....- cool, akkor este ütközünk.
Az az! - Csúszok haza, béjbibogyó! - Kúúl, az este ütközünk!
A kérdező hozzászólása: aha asszem ez lesz az köszi szépen

Szülés utáni 6 hétben nem lehet nemi élet?

Aktus nem lehet, ez oké, de orgazmus se?

Legjobb válasz: Orgazmus lehet, csak a behatolást nem javasolják, fertõzésveszély miatt.

Orgazmus lehet, csak a behatolást nem javasolják, fertõzésveszély miatt.
yesszus már!!!!! lehet együtt lenni ha akartok csak óvatosan és miért ne lehetne orgazmusod másképp??? honnan szeditek ezeket a badarságokat??????
Hát ha meg tudjátok oldani behatolás nélkül, akkor igen, de aktus még óvszerrel se legyen, amíg le nem telik a 6 hét és az orvos szabad jelzést nem ad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves második, csak azért gondoltam erre, mert az orgazmus méhösszehuzodással jár, és nem tudtam, szülés utáni 6 hétben lehet e! Nem kell ennyire leirni a másikat, mert valamit nem tud! Inkább 2x is megkérdezem, minthogy bármi bajom, hátrányom legyen! Ennyi! Köszönöm mindenkinek!
Kedves második. Azért nem lehet 6 hétig aktus, mert annyi idõ, míg regenerálódik odabent minden. Ezért van a 6 hetes kontroll. :) Kedves kérdezõ! Kérdezd meg az orvost, de én a helyedben megvárnám azt a 6 hetet. Ki tudja mi "baj" lehet. Nem olyan borzasztó sok idõ, és az egészséged nagyon fontos, mivel már nem csak magadra, hanem a babóra is gondolni kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Persze, ki tudjuk várni a 6 hetet, már 2 eltelt :) ) Csak kiváncsi voltam, hogy behatolás nélkül lehet e orgazmusom, lehet e belõle baj! De inkább nem kockáztatok!
Heh már 2 letelt nekem az elsõ két hétben eszem ágában sem volt ilyenekre gondolni, na de a 4 héten akkor már volt bajom de a kontrollig nem mertem. Mondjuk én nemtom mit csináltak velem de a csiklóm az 3 hétig úgy fájt mint az állat. Mikor a párom hozzám ért én majd falra másztam annyira fájt! Na az elsõ alkalom kontroll után az sem volt egy kellemes dolog az elején pedig nagyon óvatosak voltunk.
Sehol. Ami meg létezik, ott minimum alapvetõ elvárás a keresõ ismerete.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!