Találatok a következő kifejezésre: Nem korai Nálatok (12 db)

Mikor nézte át a védőnő nálatok a babakelengyét? 26 hetes vagyok, 6 és fél hónapos, nem korai még kicsit?

Legjobb válasz: Nálam egyszer sem nézte át!Nincs is hozzá semmi köze hogy mitek van már meg!

Nálam egyszer sem nézte át!Nincs is hozzá semmi köze hogy mitek van már meg!
Nálunk nem akarta megnézni. Én mutattam meg azt a ruhát amiben hazahoztuk, hogy "jó lesz -e" Most nem mutattam neki semmit. 21 hónapos kisfiú anyukája és 38 hetes kismama
A megfelelõ körülményeket nem a babakelengye alapján kellene szerintem megállapítani. Engem is idegesíteni, ha egy vadidgen mustrálgatná miket vettem. Mondja el szerinte mi az ami segít, mi az ami szükséges, én meg eldöntöm mit fogadok meg belõle.
Mi van ha babonábol nem veszek meg semmit csak a születés után. Jelent a gyámügynek:-)
Nálunk sem nézett meg semmit. Azt láthatja, ha megvan a kiságy, kiskád, esetleg pelenkázó. Na de a szekrénybe ne akarjon már benézni... És különben is: van valami elõírás, hogy mivel kell várni egy babát?
nálam sem nézte meg...
az enyémet át akarta...másnap szépen lemondtam a védõnõi szolgálatról. azóta sem köszön ha meglát a gondozóban, de nem érdekel.
Eszébe se jutott átnézni! Hogy mit vettem és mit nem, semmi köze hozzá. Lehet, hogy õ valamit elmaradhatatlannak tart, de számomra hülyeség, nem fogom megvenni és nem is kötelezhet rá. Tanácsokat adhat, de nem ellenõrizheti, hogy a tanácsait maradéktalanul betartod-e...
ez, hogy semmi köze azért nem így mûködik. a védõnõ feladata, felelõssége többek között ellenõrizni, hogy megfelelõ körülmények közé érkezik-e a baba. ha nem akkor pedig megtennie a megfelelõ intézkedéseket.
Nálam se nézte meg, de nálam nem is volt szó arról, hogy meg akarja nézni.
Én rákérdeztem, mosolygott és azt mondta igen van akinél megnézi, van akinek azt mondja csak akkor engedi haza vele a babát a kórházból, ha meg van ez és ez. Nálam az elsõ látogatásnál (10 hetes terhesen) aláírta a kiskönyvet, hogy hazaadhatják a babát. Már õ volt az én védõnõm is, nem gondolom, hogy elsõ pillantásra ne tudná megmondani ki az akinek át kell nézni mindene megvan e babának és tudnak e megfelelõ körülményeket biztosítani és ki az akinél erre nincs szükség. Ne csináljunk már úgy, mintha ebben az országban csak olyanok szülnének, akik aztán megfelelõen fel is nevelik a gyereket. De egyébként én nyíltan elmondtam mi az amit megvettünk, mi az amit csak a baba születése után kívánunk megvenni, mi az amit egyáltalán nem fogunk venni. Például mérleget, én határozottan elutasítottam és erre õ adott egyet, hogy azért az elsõ hetekben mérjem, hogy lássuk hogy alakul.
Nálunk nem akarta megnézni, de én kértem, hogy nézze át, elég-e annyi ruha.Mennyi és mekkora pelenka kell.Milyen mosószer? stb... Õ átnézte, mindent jónak talált, még meg is jegyezte, hogy ez igen, jó elõre bevásároltunk.(Minden hónapban meghatározott dolgokat vettünk, ahogy a pénzünkbõl futotta) Nekem 28 hetes koromra minden megvolt, amit meg akartunk venni, de jó is volt így, mert 34 hétre szültem... Második gyereknél is megkérdeztem, hogy megnézi-e, azt mondta szerinte tudok én mindent, ami a gyerek körüli teendõket illeti.Jól esett, de egy kicsit el is bizonytalanított.Azóta is ha valamit nem tudok, akkor felhívom és megkérdezem.Én nem érzem úgy, hogy nincs köze hozzá, az õ körzetéhez tartozunk, az õ felelõssége is, hogy a babám körül minden rendben legyen.
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti hozzászóláshoz annyit: Akkor az én babakelengyémet szerinted azért akarja átnézni, mert alkalmatlannak tart a gyereknevelésre?És arra, hogy képes vagyok a listán szereplõ tételeket értelmezni? Azért mert elsõ baba, vagy azért mert 23 éves vagyok? persze ezt egy 27 éves gyermektelen védõnõ biztos sokkal jobban tudja... egy olyan akinek én mutattam meg mi az a terhes nadrág...
Lehet hogy azért, mert 23 éves vagy és mert elsõ baba. Én a saját védõnõmrõl beszélek, honnan tudnám mit gondol a te védõnõd magában ha téged meglát? Egyébként pedig miért ne? Lehet hogy kivülrõl úgy tûnik, hogy alkalmatlan vagy rá. De az is lehet 27 éves fiatal a védõnõ, nincs sok dolga és ráér erre. A mi körzetünk nagy és sok gyerek van, nyilván ott szelektálnia kell, de egy faluban ahol van összesen 20 gyerek, akár naponta is ráér végiglátogatni mindenkit. Az is lehet precíz típus és rugalmatlan. Kérdezz rá, miért akarja látni és mit akar látni? Nincs ebben semmi. Én mondom rákérdeztem és azt mondta nem kiváncsi rá. Köszöni szépen.
Én most a 29. hétben járok, és ha beállítana hozzám ezzel a kéréssel, (azon kívül, hogy kihajítánám) ilyen erõvel feljelenthetne a gyámhatóságnál, hogy alkalmatlan vagyok, mert nekem még semmilyen kelengyém nincs. :-) Bírom, az ilyen fiatal buzgó mócsingokat. (Az enyém is vagy 10 évvel fiatalabb nálam, gyerek nélkül...) Arról nem beszélve, hogy nem kéne túlspirázniuk a szerepüket a 21. században, az internet korában. Persze, ha valaki kérdez vagy szüksége van a segítségére, akkor azzal maximálisan törõdjön (mert az a dolga, nem pedig a [email protected]ás), de aki nem kíváncsi rá (mert pl. utána tud nézni itt-ott), meg mondjuk nincs is ideje a védõnõ észosztását hallgatni, azt tartsák tiszteletben, és hagyják békén. Végezze el a papírmunkát, amit kötelezõ, aztán ennyi. Mondjuk én nagyon hamar "tisztáztam" a köztünk lévõ felállást, tehát nálam nem is nagyon próbálkozik. :-)
Én ilyet még nem is hallottam, hogy átnézi a kelengyét.Második kisbabámat várom, rendszeresen jártam/járok hozzá terhesgondozásra, tündéri, rendes, tapasztalt és alapos védõnõ.Szerintem az már valahol a személyi jogokat is sértené, de ha azt nem a büszkeségem biztos.Mikor megvan a baba és találkoznak a tanácsadáson, vagy otthon úgy is látja hogy a baba tiszta, rendes ruhában van-e stb s ha setleg nem , megteszi a szükséges intézkedést, tanácsot stb elõre nem itélezhet rugdalózó darabszám alapján, logikátlan lenne.
Na pont ez a bajom a megnézéssel, hogy stresszeli vele a kismamákat. Huszonakárhány hetesen miért kellene a babakelengyével foglalkozni??
A kérdező hozzászólása: ja, köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar, ha átnézi, csak még nincs meg minden, meg fele cuccom még anyuéknál van, mert még nem vettük meg a szekrénykéket a babó ruháinak... miért nem késõbb nézi meg, mikor megvan minden...csak ezt nem értem mind1, fene tudja
Én azért írtam, amit írtam, mert nem hiszem, hogy ellenõriznie kellene, mit vettünk és mit nem. Hadd legyen ez mindenkinek a maga döntése... Persze, ha szóba kerül, hogy mit vásároltunk a picinek, elmondtam volna, meghallgatom, õ mit ajánl, de nem követem vakon a tanácsait..
tudom, hogy nem abból áll, azért írtam, hogy "többek között". csak itt mindenki mintha meg lenne, sértõdve, hogy "juj, meg akarta nézni". most mi lesz?... :) kicsit vicces ez a hozzáállás
16:21 vagyok de önérzetes itt mindenki. és akkor mi van ha megnézi? ilyen szégyenlõsek vagytok? nem értem. nyilván azért van a védõnõ az elõbbieken kívül, hogy tanácsot adjon, segítsen. bajotok nem lesz tõle.
kedves utolsó elõtti! Az, hogy megfelelõ körülmények közé érkezik-e a baba, nem abból áll, hogy a "kedves védõnõ" átnézi, hogy miket vettél meg a babádnak. A megfelelõ körülmények a normális lakást, a bab elhelyezésére való helyet, az ápolásához, neveléséhez megfelelõ dolgok meglétét jelentik. Nehogy már elõírhassa, hogy akkor is vegyél meg bármit, ha arra neked nincs pénzed... Én 4 gyereket szültem, soha, egyik védõnõnek nem jutott eszébe, hogy ellenõrizze, megvan-e a kelengye. Nálunk ez nem szokás, pedig dolgozik itt is jó pár védõnõ. Mint írtam, adhat tanácsot, de neked nem kötelességed mindenben követned a tanácsait. Itt van, hogy milyen feladatai vannak, egyetlen szó nincs arról, hogy joga lenne ellenõrizni a babakelengye meglétét:http://babafalva.hu/a-vedono-feladatai/
Hát nálam se nézte át.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg a te védõnõd csak azért írta alá a kiskönyvedet, mert ismer...na bumm nem végzi rendesen a munkáját, mert lehet, hogy ránézésre alkalmas vagy, amúgy meg lehet nem tudsz semmit... Én nem hiszem, hogy ránézésre alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre, és a környezetemben senki nem is gondol annak... Nem gondolod hogy tahóság ilyeneket írogatni, mikor nem is ismersz... Eszembe nem jutna azt mondani, hogy azért akarja átnézni, mert ránézésre alkalmatlan valaki... Ránézésre senkirõl nem lehet eldönteni, hogy milyen szülõ lesz...persze vannak akik ilyen könnyen ítélkeznek...

Nem korai ez? Nálatok mikor jött?

Most vettem észre zuhanyozás közben, hogy megjelent egy halvány barna csík a hasamon. A köldököm alatt 2 cm-rel kezd?dik, és a nemi szervemig tart! Pont középen.

Legjobb válasz: Linea nigra a neve. így utána nézhetsz az interneten is. google!! szerintem egyéntõl függ, ha sötétebb bõröd van akkor jobban látszik, van akinek nem is jön elõ.

Linea nigra a neve. így utána nézhetsz az interneten is. google!! szerintem egyéntõl függ, ha sötétebb bõröd van akkor jobban látszik, van akinek nem is jön elõ.
nekem a 24-25. hét környékén vált láthatóvá, de ez egyénfüggõ. 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az az érdekes, hogy nekem nagyon fehér bõröm van, és mégis ilyen hamar megjelent... A vonal nem mediterránbarna ugyan, de azért feltûnõen látszik a habfehér hasamon... :-)
Nekem is fehér bõröm van és kb a 12. héten vettem észre, hogy ott van, szerintem egyáltalán nem korai és talán inkább egyén függõ, mint, hogy bõr szín függõ.
Szia! Ez mindenkinél vátltozó, nincs túl korai. Nekem is a 12. hét körül jelent meg a köldököm alatt. Azóta már a köldököm felett is húzódik egy csík, elég rendesen látszik. Amúgy a bõröm inkább sötét, mint világos.
Én a 20. hétben vagyok, és nekem még semmi sincs... hát ennyire változó! Kreolnak mondanak, de sztem hófehér vagyok! :D

7+5 hetes vagyok és kb.1 hete iszonyú szomjúság van rajtam és a szám is állandóan ki van száradva. Pedig a napi 2L folyadékot megiszom. Nálatok is volt ilyen? Olyan furi. Ilyen korán még nem lehet terhességi cukor. Akkor mi?

Legjobb válasz: Szia! Nem kizárt a terhességi diabetes, bár valójában korai lenne, az ellenõrzés is a 24. héttõl aktuális. Viszont egy éhgyomri cukrot vizsgáltass mindenképpen. Jobb megnyugodni egy labor ellenõrzés álltal, mint vacilálni, hogy mi lehet ez. Én is sokat vagyok szomjas és csökkent glükoz tolarenciám van, ami majdnem terhességi diabetes. Se a családban nincs cukros és a vízeletvizsgálatkor sem tudtak cukrot kimutatni, 16 hétig egy dekát se híztam...

Szia! Nem kizárt a terhességi diabetes, bár valójában korai lenne, az ellenõrzés is a 24. héttõl aktuális. Viszont egy éhgyomri cukrot vizsgáltass mindenképpen. Jobb megnyugodni egy labor ellenõrzés álltal, mint vacilálni, hogy mi lehet ez. Én is sokat vagyok szomjas és csökkent glükoz tolarenciám van, ami majdnem terhességi diabetes. Se a családban nincs cukros és a vízeletvizsgálatkor sem tudtak cukrot kimutatni, 16 hétig egy dekát se híztam...
Nálam is így volt. A 6. héttõl napi 5 liter víz simán lecsúszott. Nem lett belõle semmi gond! Ilyenkor több a vér, kell a több folyadék!
elvileg semmi gond, de azért nézesd meg a cukrod, hogy ki lehessen zárni!
Örülj neki, nekem napi 1-2 liter éppnhogy lemegy. :(
A kérdező hozzászólása: A családban nincs hajlam, sem cukorbeteg. Vékony testalkatom van, még 1 dkg-t sem híztam eddig.


30-35 illetve 23-29 éves férfiak nálatok mi az a minimum kor, ami alatt semmiféleképpen nem jönnétek össze egy lánnyal\nővel?

A korotokat írjátok le légyszíves! Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: 20.

20.
Semmiféleképpen? 18 alatt :) Amúgy húúúúúszon húsz alatt. 26F
22 alatt nem. 30F
járásra 19 felett, szexre 14-15 felett: D 23/f
18, esetleg 17 alatt már nem. 23 leszek hamarosan
18 nagyon határeset, inkább 19+ 23f
25. 36/f
Nekem 30 az alja, bár prostikból jöhet fiatalabb is, de általában nem érdekelnek a 30 alattiak. 35F
18 év. 25/F
Miért a két intervallum? Te melyikbe tartozol? Mondjuk 18-28 között talán. 18 alatt már elég veszélyes lenne, sokszor 25 alatt is túl éretlenek még agyilag a népek. 25/F
20 alatt nem. És nem a kor a döntõ, hanem az, hogy milyen a személyisége. 32F
16 alá nem mennék. 23/f
Legjobb a 20+, de ha valami csoda folytán extrém elbûvölõ, akkor minimum 18. 25F
20-22 alatt tuti nem 35F

"3-4 hónapos korban már nem ritka és teljesen normális jelenség a heti egy kaki" Nálatok is ez igy van?

Legjobb válasz: Ha anyatejes igen.Nálunk 10 naponta kakilt a lányom, akkoris úgy, hogy hõmérõztem. Az orvos, védõnõ azt mondta, hogy amég nem látom rajta ,hogy szenved tõle, ne hõmérõzzem. Baja nem lett tõle, de mindig féltem, hogy beleragad a kaki és nagy baj lesz, mert voltak akik ezzel ijesztgettek. Úgyhogy aztán már 4-5 naponta hõmérõztem .3 hónapig biztos inyen volt. A hozzátáplálás oldotta meg nálunk.

Ha anyatejes igen.Nálunk 10 naponta kakilt a lányom, akkoris úgy, hogy hõmérõztem. Az orvos, védõnõ azt mondta, hogy amég nem látom rajta , hogy szenved tõle, ne hõmérõzzem. Baja nem lett tõle, de mindig féltem, hogy beleragad a kaki és nagy baj lesz, mert voltak akik ezzel ijesztgettek. Úgyhogy aztán már 4-5 naponta hõmérõztem .3 hónapig biztos inyen volt. A hozzátáplálás oldotta meg nálunk.
az enyém csak nemrég kezdte el, most fél éves. én szélcsövezem heti 1x, semmi se segít azon kívül
anyatejeseknél normális állítólag, idõvel egyre jobban hasznosítják a tejet. 4 hósan nekünk a max még csak 2 nap volt kaki nélkül, de mindenhol azt olvasom hogy ahz 1 hét is normális.

Mikor, mennyi idos korban es hogyan tudassuk a gyerekekkel, hogy nem a jezuska hozza az ajandekokat? Nalatok hogyan volt ez es hogyan fogadtak a gyerekek, hogyan csinalnatok, ha megegyszer lehetne?

A legkisebb 9 eves, eddig ugy tudja, hogy mi is veszunk ajandekot tartalekba, esha neki nem hoz a jezuska, akkor majd elovesszuk azt.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem olyan téma, amihez le kell ültetni a gyereket, és "nagybeszélgetést" kell tartani róla. Egyszerûen csak már ne legyen olyan nagy dolog, hagyd, hogy rájöjjön, az ilyen idõs gyerekek szerintem már úgyis sejtik, mert a suliban úgyis ezt beszéli a többi gyerek, legfeljebb akar benne hinni. Szerintem ne csinálj nagy ügyet, csak hagyjad hogy észrevegye pl a csomagolópapírt, vagy együtt menjetek el a nagymamának, vagy valakinek ajándékot venni.

Szerintem ez nem olyan téma, amihez le kell ültetni a gyereket, és "nagybeszélgetést" kell tartani róla. Egyszerûen csak már ne legyen olyan nagy dolog, hagyd, hogy rájöjjön, az ilyen idõs gyerekek szerintem már úgyis sejtik, mert a suliban úgyis ezt beszéli a többi gyerek, legfeljebb akar benne hinni. Szerintem ne csinálj nagy ügyet, csak hagyjad hogy észrevegye pl a csomagolópapírt, vagy együtt menjetek el a nagymamának, vagy valakinek ajándékot venni.
Szerintem sem.Én 40 éves vagyok, de így direktbe soha nem beszéltük meg a szüleimmel...én sem a gyerekekkel.A legnagyobb 21 éves lesz, de nála se került soha úgy külön szóba.A középsõ 4.5 éves, így nála sem téma még.A pici 3 hónapos lesz, õ még azt se tudja, hogy mi is ez az egész...
Eleve. Úgy értem, öt hónapos a fiam, és nem tervezem a keresztrefeszített véres csuklós bácsi ajándékot ad mesét leadni, és akkor nem lesz ilyen problémám. Se mikulás, se nyuszi. Soha nem hazudnék a gyerekemnek.
szerintem se kell ezt megbeszélni :) tessék csak csinálni amíg benne vannak a játékban :) nem akarom összetörni a lelkedet, de egy 9 éves, kizárt, hogy nincs tisztában ezzel az egésszel, biztosan õ is tudja, csak jól esik még neki ez a mese, így belemegy :) hagyjátok csak így ahogy van, majd egyszer fogja mondani, hogy anya, most már elég :D
3. válaszoló, Te lehet, hogy jófejségnek tartod ezt a hozzáállást, de iszonyú nagy károkat okozol a gyerekeddel. Olvass utána kicsit a fejlõdéslélektannak, (vagy ha nem akarsz szakkönyvet olvasni, leglább a Mesepszichológia c. könyvet) és meglátod, hogy a mágikus világkép, amiben a nyuszi, a Mikulás, a Jézuska, a tündérek, boszorkányok, stb. tartoznak, alapvetõ fejlõdési szakasz a gyerekeknél, egészséges psziché fejlõdéséhez kihagyhatatlan. Egyébként idõvel saját maguk is rájönnek a dolgokra, de ezt sosem szabad erõltetni, a gyerek úgyis csak azt és annyit fog befogadni, amire már elég érett.
A párom kezdeményez többet, aki pasi.
ez mindig változó 21F
lány vagyok, és én kezdeményezek szerintem gyakrabban, de a pasimat nem nehéz meggyõzni :D
változó igazából. de igyis ugyis szex a vége az estének általában :D F/18 L/17 kor annyira ne zavarjon meg, hiába tûnhet kevésnek attól még ugyanaz a rendszer mint 2-3-4-5-6 évvel idõsebbeknél. de annyi a különbség hogyha én kezdeményezek van hogy a barátnõm elutasító hogy most ne vagy elhúzza a kezem vagy ilyesmi. ennyi. amugy közös ötlet
Hát igazából ez nekünk mindig délután dõl el. Én egyedül élek, a barátnõm a szüleivel. Ha délután én hívom fel azzal, hogy aludjon nálam, akkor tudja, hogy mi lesz vele ha átjön, de végig én kezdeményezek, ha õ ír rám, hogy szívesen nálam aludna, akkor én is tudom, hogy miért akar annyira nálam aludni és nem azért jön át, hogy a tv elõtt bekajálva aludjunk el. 22/F - 20/N
Igen, szokott. Nem is magam miatt, hanem a lányunk miatt.
Nem, nalunk nem problema. Termeszetesen hianyzik sokszor, jol esik amikor hazaer, de tudjuk mindannyian, hogy jo munkaja van, megeri csinalni. Reggel fel nyolc korul indul, nyolc korul er haza este. Reggel egy orat velunk van, este fel orat, majd altatja a gyerekeket, pihen veluk kicsit, utana egy-masfel orank van kettesben es alszunk. Penteken jo sokaig ebren vagyunk, a hetvegen meg nagyreszt teljesen egyutt az egesz csalad. Legalabb megeri csinalni.
Õszintén nekem probléma. Amíg egy gyerekünk volt, annyira fel sem tûnt, de most fél éves a kicsi. A férjem reggel akkor indul, amikor mi még alszunk, és van hogy csak 8 körül ér haza. Egész nap egyedül vagyok a két gyerekkel, megyünk sétálni meg ugye a háztartás, de igazából unom. Este fürdetés, arra azért hazaér, utána még mi is fürdünk és alvás. Nekem ez kevés, hogy napi 1, 5 órát vagyunk együtt, abban is fürdetünk, etetünk, zuhanyzunk. Nem erre vágytam, amikor férjhez mentem, ez az igazság. Persze, tudom, értünk dolgozik, de így nagyon rossz, hogy minden gonddal egyedül maradok. És ez tök más, mint akinek a férje délután 5kor hazaér. Ha a férjem hazaérne ilyen idõben, a fenekem csapkodnám örömömben a földhöz. A fiunk 2 éves, egész nap kérdezgeti, hogy 'apa?apa?' nekem meg a szivem szakad meg, hogy kicsim, apa dolgozik, de siet haza. Mert hiányzik a gyereknek, hiányzik nekem, nem élet ez így. Annyit nem ér az a pénz, hogy így kelljen egymás mellett élnünk. Mert így csak vegetálunk.
Nekem a férjem külföldön van.Két hetente egy hétvége.A gyerekek kicsik.nekem gond, hogy nincs velünk, még ha anyagiakban megéri.De ennyit nem ér.
Ezt a "nem tud velem törõdni eleget" hozzáállást annyira gyerekesnek tartom. Felnõtt emberek vagyunk mindenki csinálja a maga dolgát, a férjem értünk is dolgozik, hogy mindenünk meglegyen, én is végzem a magam dolgát, dolgozom, háztartást vezetek, nevelem a gyerekeket. Nincs idõ azon nyavajogni, hogy nem foglalkozunk egymással eleget.Amikor ráérünk és otthon vagyunk akkor nyilván közös programokat csinálunk amikor csak lehet. Hogy kell valakivel törõdni??
Mi a barátommal csak 7végén találkoztunk, de akkor végig együtt voltunk. És most már azt mondom, így szakítás után, hogy ez is sok volt. Túlzottan is bújtuk egymás seggét. (fõleg én az övét) Az biztos, hogy ez inkább a nõknél szokott gond lenni. Szóval így visszagondolva, abszolút nem zavarna, ha ez lenne a felállás a párkapcsolatomban, házasságomban.

9. -e körül nem várom. Pár napja émelygést érzek, és megjön érzést. De émelyegni sosem szoktam. Nálatok hogy volt?

Legjobb válasz: Én is émelyegtem már napokkal a nemvárt elõtt és pozitív lett a teszt 4 nappal elõtte.

Én is émelyegtem már napokkal a nemvárt elõtt és pozitív lett a teszt 4 nappal elõtte.
A kérdező hozzászólása: Nem merek még tesztelni, próbálom kibírni...
Szerintem holnap nyugodtan tesztelhetsz reggeli vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Annyira izgulok!De korainak tartom még az émelygést.De akkor meg mitõl émelyegnék?Érdekes, hogy felváltva érzem a megjön érzést és az émelygést.Vagy ez vagy az...
Én ugyanígy voltam, mint most te. 1-es
Én nem émelyegtem, ellenben nagyon-nagyon aluszékony lettem, állandóan álmos voltam és folyamatosan azt éreztem, hogy "mindjárt megjön"...sejtettem, hogy megfogant.Így is lett! :D 17 hkm

11 hetes kisfiam mostanában sokkal kevesebbet szopizik, mint eddig. Kb90-100g körül, de nem reklamál. Hízik rendesen. Pl 2 hét alatt most 370g-ot. Nem kevés neki a tej? Nálatok is volt ilyen?

Amikor megszületett, és hazahoztuk, 110-120got evett.Kés?bb pedig mindig 140-160gokat.Most meg visszavett.De jókedv? nagyon.Remélem elég neki ez a mennyiség? tej.Vagy az összetétele változott, zsírosabb lett?

Legjobb válasz: fejlõdési ugrás, pár nap és visszaáll.

fejlõdési ugrás, pár nap és visszaáll.
Többször, de így nyilván kevesebbet. Igaz, tényleg nem írtad, hogy gyakrabban kérne.. Szerintem semmi gond. Hidd el, valószínûleg látnád rajta, ha nem lenne elég neki! (Evés körüli méricskérõl lassan érdemes lenne leállni, pont az ilyen aggodalmak miatt is, hm? ;)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de fejlõdési ugrásnál többet szopiznak a babák.NEM??
Tök mindegy hány grammot eszik, a lényeg amit írtál: jókedvû és hízik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!