Találatok a következő kifejezésre: Nem korai hétben (289 db)

5-6 hetes vagyok, ma az ultrahangon csak petezsákot láttak, és a doki úgy fogalmazott, hogy folyadék van benne. Kaptam egy hetet, ha még mindig üres lesz befejezik a terhességet. Nem korai ez még? Nem lenne korai befejezni a terhességet?

Legjobb válasz: Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.

Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.
Nekem 5 hetesen szintén csak petezsák látszódott, 10mm volt.Én nagyon korainak gondolom ezt.Próbálj meg beszélni más orvossal, kiváncsi lennék a véleményére.
Szia! Nekem volt tavaly olyan terhességem, ahol az elejétõl fogva üres volt a petezsák. Most megint babás vagyok. Dec 30-án volt az utolsó mensim. Neked mikor? Nekem 5+3 naposan 10 mm-es peteszák látszódott. 7+2 naposan pedig láttam a kisbabánkat és dobogott a szívecskéje! Szóval szerintem ne izgulj, a következõ alkalommal rendben lesz minden. Ja és ha kérsz még idõt, úgyis adnak, én az elsõvel a 9. hétig vártam, a dokim megértette.
Na ezért szokták mondani, hogy nem kell olyan korán orvoshoz szaladni.Bõven ráér a menstruáció után 2-3 héttel! Remélem legközelebb már látszódni fog valami és nem kell így befejezni a terhességet. Sok sikert!
Miért nem kérsz hüvelyi ultrahangot?azzal biztosabban megmondják mi a helyzet, de az az egy hét még sokat jelenthet ha esetleg mégis baba van.
Szia! Átérzem a helyzeted, mert én is így voltam, az 5-6. hétben még nem látszott semmi, 1 hetet még végigkínlódtam, mert nagyon szerettem volna a babát, és a 7. héten nagyon örültem, mert már volt szívhangja. Szerintem ne aggódj - könnyen beszélek tudom - de szívhang általában 6-7. hét környékén már van. Attól függ mikor estél teherbe, mert a dokik úgy számolják a terhességet, hogy a menszesz elsõ napjától, de nagyon ritka hogy valaki a menszesz napján essen teherbe. Lehet hogy te a menszeszed napjától a 3. vagy a 4. héten estél teherbe. Átlag két hét csúszással lehet számolni. Nyugodj meg, minden renben lesz. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hüvelyit is csináltak és a petezsák 10mm-es, de sajnos üres.nagyon kiborultam mert már volt egy vetélésem 7hónapja.jövõ hétfõig kaptam haladékot. köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: január 8-án volt az utolsó mensim elsõ napja. köszi a bíztatást! nem rohantam az orvoshoz túl korán, egy hét késéssel csináltam a tesztet, csak óvatosabb vagyok egy vetélés után, ami szerintem érthetõ...
Persze, hogy érthetõ. Elõször amikor én voltam a dokinál, még ennyit sem látott, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát! Szerintem még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. NEm értem én ezeket a dokikat, nem gondolnak bele, hogy ezzel ijesztgetik a kismamákat. Legfeljebb mondja el, hogy lehet ilyen is. De ilyen korán sokmindenkinél csak petezsákot látnak. És a szívhang is lehet, hogy csak a 8. héttõl van. (fõleg, az is lehet, hogy a fogantatás késõbb van, akkor meg lehet fiatalabb terhesség is).

Akinek programozott császára lesz, hányadik héten lesz? Nekem a doki azt mondta beöltött 38-39-dik héten, nem korai? Volt már egy sürgősségi császárom és nem kéne megvárni, hogy meginduljon a szülés azt mondta.

Legjobb válasz: én pont fordítva vagyok :-) szeretném, ha programoznák a második császárt, de a doki azt mondta, hogy inkább ne, várjuk meg, amíg beindul. nem korai a 38-39. hét, mert attól kezdve gyakorlatilag érett a magzat, csak csináltass egy utolsó uh-ot, hogy minden rendben van-e a súllyával, ha igan, akkor meg szerintem mindegy, hogy mikor. az utolsó hetekben gyakran bent van nagyobb vezsélben, mert a placenta már nem olyan jó állapotú, és ha hamarabb kint van csökken a szövõdmények kockázata.

én pont fordítva vagyok :-) szeretném, ha programoznák a második császárt, de a doki azt mondta, hogy inkább ne, várjuk meg, amíg beindul. nem korai a 38-39. hét, mert attól kezdve gyakorlatilag érett a magzat, csak csináltass egy utolsó uh-ot, hogy minden rendben van-e a súllyával, ha igan, akkor meg szerintem mindegy, hogy mikor. az utolsó hetekben gyakran bent van nagyobb vezsélben, mert a placenta már nem olyan jó állapotú, és ha hamarabb kint van csökken a szövõdmények kockázata.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, én is a súlyáért aggódom, mert az elsõnek is azt mondtak 3, 70 és lett 3, 20 és félek nehogy pici legyen.
Ne aggódj! Ilyenkor már teljesen ki vannak fejlõdve, már csak híznak. Nekem a héten lesz, betöltött 39 hetesen. 1 hete az uh-n már 3200g-ra becsülték. A lepény III. fokú, így már nem is látná el annyira a babát. Mit ne mondjak, már kezdek nagyon parázni és izgulni! Sok boldogságot és gyors felépülést a császárból! 38+5 hetes kismami
Nekem is a 39. héten csinálták és minden rendben volt.
Szia Nekem mind a három császár vol az elsõ programozott volt mert nagy és faros volt a baba, a második sos fenyegetõ hegszétvállás miatt a 38. héten, most is programozott volt a betöltött 39.re de a manó megelõzött és a betöltött 36.héten egyszép vasárnapra virradóra beindult és így szintén sos császárom volt egy szép nyári vasárnap.

Most múltam el 8 hetes és kezd elmúlni a hányingerem (5-től 8. hétig tartott) , nem korai még? Minbden rendben lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem korai. Nekem úgy a 10. hét körül kezdett múlni a hányinger, és igazából elõtte sem volt túl erõs.

Szerintem nem korai. Nekem úgy a 10. hét körül kezdett múlni a hányinger, és igazából elõtte sem volt túl erõs.
Gond csak akkor van, ha hirtelen, egyszerre megszûnik minden addigi tüneted, akkor kell menni orvoshoz. Úgyhogy ez így nem baj, örülj neki, hogy nem érzed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki biztatását. Boldog Babavárást!
Örülj neki, ez válotzó mindenkinél. Nekem sem volt egyáltalán egyszer sem. A mellfeszülés és hasfájás is 10 hét körül mult el, úgyhogy minden rendben, ne izgulj:-) Nem kell félni, a tünetek jönnek mennek egyik napról a másikra:-)
Szia! Nekem is 5-8. hétig volt. Elég is volt belõle annyi :-) Üdv! Egy 16 hetes kismami
Nekem is kb 8 hetesen múlt el a hányingerem. Amúgy egyszer sem hánytam :) Örülj neki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi ez megnyugtató.
Ne izgulj, nem korai :) Mindannyian masok vagyunk! Nem is merem mondani, csak halkan: nekem egyaltalan nem volt hanyingerem... :)
A kérdező hozzászólása: Nekem sem erõs csak egyszer hánytam.
Kb ebben az idõbemn nekem is megszünt minden tünetem.Elötte ritkán hánytam, de egésznap émelyegtem.Egy hétig voltam teljesen tünetmentes.Jó érzés volt, de azért kicsit izgultam én is.Egy hét után visszatért.Onnantól nem émelyegtem, csak egyik pillanatról a másikra rohantam kidobni a taccsot.Napi szinten ez ment a 12.hét végéig.Ez már jobb volt, mint elötte, mert amilyen hirtelen jött, úgy el is múlt a hányinger.

21. hétben vagyok és sokszor tapasztalok kisebb nagyobb légszomjat akarmit csinálok, akár ülök, akár fekszem az oldalamon, néha még séta közben is. Nem korai?

Legjobb válasz: Nálam ugyanez a helyzet, a 20. hétben járok, nekem ehhez még gyomorfeszülés is társul. Én is korainak tartottam, és szóltam a dokimnak, de õ nem aggódott, azt mondta, ez ezzel jár. Azt tanácsolta, egyek sokszor kisebb adagokat, talán ezzel enyhíthetem a dolgot.

Nálam ugyanez a helyzet, a 20. hétben járok, nekem ehhez még gyomorfeszülés is társul. Én is korainak tartottam, és szóltam a dokimnak, de õ nem aggódott, azt mondta, ez ezzel jár. Azt tanácsolta, egyek sokszor kisebb adagokat, talán ezzel enyhíthetem a dolgot.

33 hetes vagyok, és a múlt héten nagyjából megvettem mindent a babónak, ezen a héten tervezem hogy kimosom kivasalom, és elteszem őket. Megvan a kiságy meg a szekrény is, el tudom tenni. Nem korai még ez?

most még van energiám ezzel foglalkozni, kés?bb félek már nem lesz. Ti mikor csináltátok? El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem korai, sõt, éppen idõben! Ahogy írtad, nem tudhatod, késõbb mnnyi energiád lesz...Illetve azt sem tudhatod, a babád mikor kívánkozik a kinti világba...Ne feledkezz meg a kórházi csomagról sem, ideje azt is készíteni! Boldog babavárást!

Szerintem egyáltalán nem korai, sõt, éppen idõben! Ahogy írtad, nem tudhatod, késõbb mnnyi energiád lesz...Illetve azt sem tudhatod, a babád mikor kívánkozik a kinti világba...Ne feledkezz meg a kórházi csomagról sem, ideje azt is készíteni! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: én már 2 hónapja nem dogozhatok, mert ápolónõ vagyok és az ugye napi 12 ór fizikai munka...ez az álláspont is jó amit írtál, mert tényleg nem lesz olyan friss a babaruha már...csak nekem sajnos gerincsérvem van, és nem mozgos a fájdalomtól valami könnyen..én azért akarok túllenni ezeken, mert az orvos is mondta hogy ez már csak rosszabb lesz (a hátam) és gyógyszert nem mer ajánlani mer erõs fájdalomcsillapítók:(.
Én a 32. hétben vagyok és két-három hét múlva kezdem el. A babaágyat és társait is a 35. hét környékén fogjuk összerakni, illetve a babakocsit kitakarítani (használtan vettük). Én eddig dolgoztam, illetve az elmúlt három hétben nyaraltam, sem idõm, sem kedvem nem volt hozzá. Én vásárolni sem igazán szeretek, úgyhogy a babacuccok 80%-át a múlt hét egyik délutánján vettük meg. Én épp azért hanyagolom a mosást, vasalást és bepakolást az utolsó hetekre, mert akkor már nem lesz erõm mást csinálni, lehet, hogy a lakást sem fogom elhagyni, én pedig úgy érzem, hogy a babaruhák ki és bepakolása a mosógépbe, valamint a vasalás (amit ülve is tudok csinálni) nem olyan megterhelõ fizikailag, hogy ne bírjam megcsinálni késõbb. Most még kirándulgatunk, sétálgatok a városban, találkozom ismerõsökkel, barátokkal és élvezem azt, hogy még van energiám és idõm erre, nem szeretném ezeket a heteket az itthon végezhetõ babaholmi rendezgetésre pazarolni. Arra az esetre, ha mégis korábban jön a baba, kimosok néhány holmit, a legkisebbeket. A kiságyra meg úgysem lesz egyenlõre szükség, mert ha Isten ments ennyivel korábban jönne, akkor sajnos úgyis a kórházban töltené az elsõ heteket, addig lenne idõnk itthon összekészíteni mindent. Én azt sem tartom jónak, hogy ha hetekig (vagy akár másfél-két hónapig) állnak a babaruhák a szekrényben. Igaz, hogy ott nem porosodnak, de messzirõl sem lesznek már frissek, mire valóban a babára lehet adni, szóval ha most kimosnék és 40 hétre születne a baba, akkor így is úgy is kezdhetném kiöblíteni õket ismét, hogy frissek legyenek. De ki-hogy érzi, én így állok ehhez, nem akarom elkapkodni a dolgot és okosan akarom beosztani az idõmet, mert nem akarok az utolsó 4-5 hétben itthon ülni a tv elõtt és unatkozni azzal a tudattal, hogy menni már nem bírok sehova, csinálni meg már nincs mit, mert mindent összekészítettem...
Szerintem nem korai, a végén már úgyis fáradékonyabb leszel. Meg ha esetleg hamarabb szülsz, akkor már nem kell ezen aggódnod. Az elsõ babámat én 3 héttel hamarabb szültem, és örültem, hogy mindent megcsináltam otthon.
Szerintem, ha már megvan minden nyugodtan nekiláthatsz a dolgoknak.Kb ennyi idõs voltam én is amikor berendeztük a kis birodalmát, 35 hetesen be kellett feküdnöm a kórházba, ugyhogy örültünk, hogy már minden a helyén van.
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki és miért pontozott le...nekem hasznosak voltak a válaszok, arra voltam kíváncsi hogy ki kb mikor rakta össze a holmikat, meg ne korai e, abban igazad van hogy az emberek manapság már nem toleránsak. ettõl most függet lenül én meg voltam elégedve a válaszokkal. köszönöm mindenkinek.
Szia! Nekünk is megvan már minden és én pont ma kezdtem kimosni a kisruhákta!Én is úgy voltam vele, hogy inkább most elkezdek mindent megcsinálni amíg van rá energiám!Így szép kényelmesen végzek mindennel!Szerintem nem korai, mindenki máskor kezdi el! 30 hetes pocis
Kettõvel ezelõtti válaszoló vagyok. Ha úgy érzed, hogy késõbb nem fog menni a betegséged miatt, akkor kezd el. Ez úgysem mások véleményétõl függ, nem attól, hogy ki mit mond neked ezen az oldalon, igazából a kommentedbõl az jön le, hogy már eldöntötted, nem befolyásoltak az itt kapott válaszok. Azt azért hozzátenném, hogy nem értem, miért lettem lepontozva. A kérdés nem olyan jellegû volt, hogy 2*2 mennyi, a kérdésre nem csak egy jó válasz van, hanem sok relatív, ami elsõsorban személyiségtõl és hozzáállástól függ. Van akinek a huszas hetekben jó, van akinek a harmincas elején, van akinek meg a szülés elõtt négy-öt héttel (nem hiszem, hogy csak én tartoznék ebbe a csoportba egyedül). Kicsit borzasztónak tartom, hogy ennyire képtelenek az emberek elfogadni egy sajátjuktól eltérõ, de NEM ROSSZ álláspontot.
Ugyan, pont jó az idõ ezekre a dolgokra! Én is ekkor mostam-vasaltam ki a rucikat. Most a 39. hétben járunk és frissek a ruhák még mindig. Na, meg ilyen hatalmas pocakkal már nem tudnék annyit vasalni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! egyébként a kórház csomagomat tegnap raktam pont össze, sose lehet tudni..:) Boldog babavárást nektek!!

Nem korai, hogy már a 34. héten beékelődik a baba fejecskéje? Már a hasam is "lement". Lehet előbb szülök?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a 27. héten beékelõdött a baba feje, a doki azt mondta, ez nem baj. És már nekem is leszállt a pocim, 35 hetes vagyok. Amúgy az elsõ gyerkõcnél már 4 héttel a szülés elõtt teljesen lement a pocim, és a "házi bölcsek" folyton azzal riogattak, hogy mindjárt szülni fogok. Azért még jó lenne, ha neked is a pociban maradna egy pár hetet :-)

Szia. Nekem a 27. héten beékelõdött a baba feje, a doki azt mondta, ez nem baj. És már nekem is leszállt a pocim, 35 hetes vagyok. Amúgy az elsõ gyerkõcnél már 4 héttel a szülés elõtt teljesen lement a pocim, és a "házi bölcsek" folyton azzal riogattak, hogy mindjárt szülni fogok. Azért még jó lenne, ha neked is a pociban maradna egy pár hetet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!

Létezik, hogy ahogy közeledek a 8. héthez egyre jobban érzem magam? Nem korai ez még?

A múlt héten még majd elpusztultam, állandóan aludtam, pisilni jártam, émelyegtem. A napokban egyre kevésbé érzem. A mellem még fájdogál. de meg vagyok ilyedve, úgy tudom a tünetek csak a 12. hét körül gyengülnek. Ugye nincs baj? Már 2 babát elvetéltem.

Legjobb válasz: Szia! sajnálom a vetéléseket...:-( Biztos nincs baj, Nekem is ez volt az elején, egy nap tök jól voltam, aztán meg kipurcantam, ez minden nap meglepi :-) volt, hogy épp hogy kelek fel... Biztos a múlt héten lódultak meg a hormonjaid, és mostanra kezdi megszokni a szervezeted...amúgy nekem nem múlt el, az eddig eltelt idõben végig, ilyen szeszélyes lett a szervezetem, szal nem tuti, hogy a 12 hét után csökken...kinek hogy. Üdv:37 heteske

Szia! sajnálom a vetéléseket...:-( Biztos nincs baj, Nekem is ez volt az elején, egy nap tök jól voltam, aztán meg kipurcantam, ez minden nap meglepi :-) volt, hogy épp hogy kelek fel... Biztos a múlt héten lódultak meg a hormonjaid, és mostanra kezdi megszokni a szervezeted...amúgy nekem nem múlt el, az eddig eltelt idõben végig, ilyen szeszélyes lett a szervezetem, szal nem tuti, hogy a 12 hét után csökken...kinek hogy. Üdv:37 heteske

Hány hónapos korától aludta át babátok az éjszakát? Az én kisfiam 3 hónapos, de 1, 5 hete 6-kor kel először, pedig 21-kor eszik utoljára. Nem korai ez még?

Anyatejes baba,igény szerint szoptatom születését?l.Az esti szopi után 1 órával még fejek le tejcit,de utána akkor is 10 óra telik el.Tejtermelésemnek nem árt ez?

Legjobb válasz: Nem, igy fog maximum beallni. örülj neki, hogy ilyen szepen elalszik, azt jelenti, hogy eleget eszik nap közben es este, hogy ataludja az ejszakat. nyugodj meg ha ehes, jelezni fog.

Nem, igy fog maximum beallni. örülj neki, hogy ilyen szepen elalszik, azt jelenti, hogy eleget eszik nap közben es este, hogy ataludja az ejszakat. nyugodj meg ha ehes, jelezni fog.
Szia! 5 hetes kora óta de igaz tápszeres volt elejétõl kezdve!
Az en lanyom 3 honapos kora ota atalussza az ejszakat, este 10-tol reggel 6-fel 7-ig alszik. Most 5 honapos, mar kibujt a 2 also kozepso foga, de meg azokban a napokban ia aludt ejszaka, mikor jott a foga. Lekopogom, hala istennek:-)))
A kislányom 5 hetes, anyatejes, már a 2. héttõl átalussza az éjszakát Elõbb 6 óra múlva ébresztettem, hogy egyen, aztán 7 óra múlva, a héten hagytam 8 órát aludni. Én is aggódom, hogy ez rendben van-e, de nem bír enni annyira álmos - kb 5 perc múlva úgyis elalszik a cicin.
15hónapos kora óta a kisfiam, a nagy már 3 hetesen végigaludta. A kicsinél belefáradtam már az éjszakázásba, meg ennyi idõsen már nem hiszem, hogy éhes lenne éjjel, így apja ment hozzá, s vizet kapott... 3 hónaposan még ne várd, hogy végigaludja az éjjelt, még rengeteget kell neki fejlõdni, sok fejlõdésbeli változás lesz nála, ami mind kihat az éjszakai alvásra. A tejtermelés igazodik a baba igényeihez. Ha meg szeretnéd nyugtatni magad, akkor éjjel kelj 1x fejni, ha nagyon feszít a melled, d enélkül is lehet elég a tejed a babának!
Az en kisfiam 9 hetes kora ota alussza at az ejszakat, most 4 honapos. Anyatejes+tapszerrel kell neki potolni neha.
fél karomat odaadnám ha nekem is így lenne! babóm 7-8 hónapos koráig 2 óránkén(!!!!!) kelt. Most 1 éves lesz és kb 2szer. ha éhes úgyis felkel, okosak ezek a kis emberkék:)
Örülj neki, hogy alszik de szerintem lesznek még "álmatlan" éjszakáitok. Az enyém 14 hónapos korától alussza át az éjszakát (elõtte min.2x kelt) de elõfordul még mindig, hogy felkel heti 1x kb.
Örülj neki! Az én fiam is 5 hetesen már átaludta az éjszakát, egészen 5 hónapos koráig. Most 16 hónapos, s azóta soha nem aludta át többé az éjszakát, mióta jött az elsõ foga.
4 hetes kora óta végigalussza az éjszakát, anyatejes. Eleinte még muszáj volt felkelni éjjel kifejni a tejet, de aztán beállt a termelés. Este kb fél 10kor szopik, legközelebb reggel fél7-7körül. Nálunk nem ártott a szopcsinak. 5-6x szopik egy nap, plusz 2x eszik kanalasat, most 6 hónspos.

Most lesz 1 hónapos a babám. Anyukám azt mondta, hogy 1-2 hét múlva adhatok neki gyümit is, mert az öcsém is benyomott 2 nagy őszibarackot 1-2 hónaposan. Nem korai ez még?

Legjobb válasz: de, korai. szerintem minimum a 4 hónapot várd meg, de ha tudod a 6-t. Lehet, hogy nem lenne tõle semmi baja - bár valószínû, hogy nem tudná megemészteni - de könnyen kialakulhat allergia a korai hozzátáplálás miatt.

de, korai. szerintem minimum a 4 hónapot várd meg, de ha tudod a 6-t. Lehet, hogy nem lenne tõle semmi baja - bár valószínû, hogy nem tudná megemészteni - de könnyen kialakulhat allergia a korai hozzátáplálás miatt.
Nálunk is az összes mama meg dédi akarja már teáztatni meg ettetni, de én nem engedem.Régebben más volt a gyümölcs, étel stb.most már tele vannak tartósitószerekkel, Nemhiába mondják most azt csak ANYATEJET adjunk vagy tápszert amig csak lehet.Ez a legjobb a babának!Minden jóT!
De, szerintem még nagyon-nagyon korai!! Ilyenkor még anyatej, ha az végképp nem, akkor tápszer. Gyümölcsöt még ráér enni, legkorábban 4 hónaposan. Még fejletlen az emésztörendszere. Sok babának még az anyatejtõl is fáj a pocakja:(
4, 5 hónapos babámon azt vettem észre h érdeklõdik, az ételek után, amikor eszünk nagyon tetszik neki, ezért adtam neki egy kis almát már, egyébként anyatejes, megkérdeztem a védõnénit és õ is mondta h jelzik a babák ha már készek rá
Két hónaposan semmi baja nem lesz!!! Ha anyatejes nem biztos, hogy elfogadja, de ha tápszeres akkor jobban érdeklik az ízek! Kezd nyugodtan friss almalével. Manapság ez az egész 6 hónapig ne etessük dolog el van túlozva.
az elõzõ hozzászóló vagyok. Az én babám az elsõ perctõl kezdve teázott. Ánizs és édeskömény plusz kamilla keveréke. Soha egy percet nem fájt a hasa. Tápszeres és minden íz érdekli.
Az õszibarack korai.De almával nyugodtan próbálkozhatsz!Az én fiam is 6 hetesen kapott elõször almát.(és most egy egészséges 10 éves gyerek) De ha te nem vagy olyan biztos magadban akkor inkább halogasd a dolgot!!Nem jó mindig minden tanácsot megfogadni.

Jósló fájások lehetnek már a 33. héten is, nem korai ilyenkor még?

Legjobb válasz: Nekem is 32 hetesen kezdõdtek, nem mondta a doki, hogy baj lenne. Igaz én vérzés miatt szedtem rutascorbint, ami izomlazító, és megemelték a magnéziumomat is. De amár azt sem szedem 2 hete, és semmi baj nincs, még egyben vagyok közel a 39. héthez:-)

Nekem is 32 hetesen kezdõdtek, nem mondta a doki, hogy baj lenne. Igaz én vérzés miatt szedtem rutascorbint, ami izomlazító, és megemelték a magnéziumomat is. De amár azt sem szedem 2 hete, és semmi baj nincs, még egyben vagyok közel a 39. héthez:-)
Szia, nekem is 32 hetessen kezdõdött, sokszor olyan pontossan jöttek mint a rendes fájások.Akkor voltam orvosnál és kiderült hogy jóslófájások.Én is azt hittem hogy korai, de teljessen normális a 32 héttõl.üdv 38 hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!