Találatok a következő kifejezésre: Nem konkrét fogok (6 db)

Nem konkrét diétába fogok belekezdeni. Milyen kajákat egyek napközben, mikor rámjön?

Vagy esetleg este... kitaláltam, h rengeteg gyümölcsöt fogok enni, csak víz, és este 7-t?l semmi. (emellett meg persze mozgás, és egyéb dolgok, amik nem fontosak) szal estére kéne valami tipp, meg napközben, hajlamos vagyok zabálni csak úgy a semmibe, ráadásul csupa egészségtelen dolgot... Köszi a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Köszönöm szépen! :) Mit pótol?.. Talán a barátomat aki elutazott 1 hónapra :(

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Mit pótol?.. Talán a barátomat aki elutazott 1 hónapra :(
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó hsz., mozgás is benne van! Csak azt nem fejtettem ki, mert nem ez volt a kérdésem. :) De köszi, tisztába vagyok vele, h víz és gyümölcs szinte semmi... Közel sem errõl van szó. Köszi a válaszotokat!
Nekem a nassolásra az jött be, hogy ha rámjött, salátát csináltam, vagy csak zöldséget daraboltam. Nagy pohár víz, vagy tea (persze nem cukrozva, esetleg pici mézzel), aztán ha még mindig olyanom volt, reszelt répa citrommal, gyümölcstál, szárított (nem kandírozott) gyümölcsök, magok (nem sok). Én este mindig salátát ettem (pici sajt, vagy kefír, vagy nagyon sovány grillhús, rengeteg zöldséggel). Sok zöldség és gyümölcs egyáltalán nem számít kalóriabevitelnek, mert olyan nehéz megemészteni.

Aktus közben éreztem hogy nemsokára el fogok menni, de még nem jött el az a pillanat, viszont mikor kivettem a péniszem a lányból akkor már kjött valami belőle. Konkrét orgazmus nem volt. Ilyenkor eshet-e a lány teherbe?

Nagyon fontos lenne a válasz mert apasági tesztet akar csináltatni, és most nincs felesleges 40ezer Ft-om rá. Másik kérdés pedig az hogy kötelez?-e elvállalnom a teszt végrehajtását. Hivatalos "szerv"-t?l nem jött papír vagy ilyesmi ami utasítana rá, kizárólag a lány kérte... Eddig.

Legjobb válasz: Attól még h nem élveztél el, folyhat belõled cucc, ami tartalmaz spermiumokat, szóval igenes simán teherbe ejthetted a lányzót.

Attól még h nem élveztél el, folyhat belõled cucc, ami tartalmaz spermiumokat, szóval igenes simán teherbe ejthetted a lányzót.
Az elõváladék lehetett, amiben van spermium, amitõl teherbe eshetett a csaj. Apasági tesztet elrendelheti a bíróság, ha hozzájuk fordul. De ha semmilyen hivatalos szerv nem szólít fel, és te nem vállalod el a tesztet, akkor nem tudja megcsináltatni. De szerintem felesleges a teszt, ha akkor amikr fogant baba, csak veled volt a lány, mert akkor tuti tõled van. Ha meg nemcsak veled volt, akkor is simán lehet tõled a gyerek.
Ha nem vagy rá hivatalosan kötelezve, akkor nem kell magadat alá vetni, de ha szétmentetek, esetleg gyerektartási per lesz belõle, akkor megcsináltatják.A gyerek egy éves kora után lehet megcsinálni.Viszont, ha kiderül, hogy te vagy az apa, akkor visszenõleg is kifizettetik veled a gyerektartást. Amúgy simán teherbe eshetett a lány.Még tabival is meg lehet babásodni, nemh megszakítással.
Símán lehetsz te az apa. Szerintem jobban jársz, ha belemész a tesztbe, mert bírósági úton is kikényszerítheti. Egyezzetek meg, hogy ha kiderül, hogy nem te vagy az apa, akkor õ fogja fizetni a tesztet, ha pedig te, akkor fele-fele. Te nem szeretnéd tudni, hogy tiéd-e a baba? Mert ha igen, akkor felelõsséggel tartozol érte, de cserébe sok örömet fog neked okozni. :)
Ha csak feltételezed, hogy terhes lett a lány, akkor mire fel akar apasági vizsgálatot csináltatni. Véleményem szerint vagy nem most esett teherbe tõled, vagy nem te vagy az apa. Egyébként ami folyt belõle az egy olyan nyálka, mint amilyen neked az elõváladék. Ez segíti helyükre találni a spermákat. A mai világban bárhogy teherbe lehet esni, még védekezés mellett is. Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él nemi életet. Én azért a helyedben végiggondolnám a kapcsolatot a lánnyal. Sok sikert, és kívánom, hogy olyan eredmény szülessen, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: A lány feltételezi hogy tõlem van a baba, én visszagondoltam a kapcsolatot és csak ez az egy alkalom jutott eszembe ami miatt esetleg tõlem lehet. Természetesen szeretném tudni hogy az enyém-e, de nem tartom valószínûnek. Az eset kb. 2 évvel ezelõtt történt és akkoriban úgy tudom nem én voltam egyedül vele (ezért sem vagyok biztos benne hogy enyém a baba). Válaszotokat nagyon köszönöm.
Akkor egyél narancsot.
a banán se használ :) ))))) hát ez már tényleg beteges:)
Hány éves vagy?
ááh, de sajnálom hogy a lányok dugásra várnak én meg nem vagyok melletek! Szivem segítenék neked! Csak hívj telefon számom: 112 és utána nyomd meg a 1 es gombot!
Szia Galaxis!
Füstlivel próbáld!
Kész. .. További jóét mindenkinek, ma már eleget olvastam
Van ég sok gyümölcs amit kipróbálhatsz.
Gyere próbáljuk ki :D
banán nem jo, ellenben a Homalocephala texensis egy életre szolo élményt okoz, nem lesz több gondod.
Esetleg leírhatnád, hogy mirõl van szó...
:D Mi is pontosan ez a biztos állás?
sorban állás
Media markt. Úristen de beírod a netre és kiad 2189123812312812331 találatot.
A kérdező hozzászólása: Úristen! beütöd a neten oszt mindegyik webáruház...... menj fel a media markt honlapjára és ha találsz ott mp3 lejátszót akkor linkeld be..... nagyon köszönöm a segítséged.... ja és kösz az ajánlást ha már ennyire tudod
Vaterát ajánlom, netes piactér, van ott új is, meg kicsit használt is, ha olcsót akarsz, akkor szerintem ott érdemes, persze ha ragaszkodsz a Mediához, akkor vedd meg ott, csak lehet, hogy ugyanazt olcsóbban is megkapod netes piactéren vagy webáruházban. Azoknál is át lehet venni személyesen.

A SOTE II-es klinikán fogok szülni fogadott szülésznőnél. Mennyi pénzt illik neki adni ha nem mondott konkrét összeget?

Legjobb válasz: az éismerõsemi, akinek volt szülésznõjük, azok 20.000-et adtak neki, a dokinak meg 40.000-50.000 ft.-ot.

az éismerõsemi, akinek volt szülésznõjük, azok 20.000-et adtak neki, a dokinak meg 40.000-50.000 ft.-ot.
az ismerõseim...ezt akartam írni
Én a Szt. Istvánban szültem 20hete, volt fogadott szülésznõm és 30 ezer ft-ot adtunk.A dokinõmet megkérdeztem, h kit ajánl, és mennyit szokás neki adni.Ez így azért is volt jó, mert mivel õk ketten gyakran dolgoznak együtt, szavak nélkül is értették egymást, és teljes egyetértés volt közöttük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!