Találatok a következő kifejezésre: Nem kevés teherbeeséshez, (2 db)

Nem kevés a teherbeeséshez, hogy a 19. napon 6 mm vastag a méhnyálkahártyám? Nem kellene többnek lennie ekkortájt egy 29 napos ciklus esetén, hogy megmaradjon a baba?

Legjobb válasz: nekem 5 mm volt a 12 napon. adoki aztmondta nemfog sikerülni mert nemtud beágyazodni. és igy is lett. pedig volt peteésem.

nekem 5 mm volt a 12 napon. adoki aztmondta nemfog sikerülni mert nemtud beágyazodni. és igy is lett. pedig volt peteésem.
igen sajnos hiába termékenyülne meg nemtudna meágyazodni.
Nekem 8mm-es volt a 38.-dik napon, és akkor már várandós voltam. Úgyhogy szerintem nem kevés.

Nem megy a teherbeesés, több mint fél éve próbálkozunk. Van egy 18 hós babám, õ elsõre összejött, még szopizik, de keveset. Ciklusom rendszeres, nõgyogyi szerint anatómiailag minden rendben. Mi lehet a gond, a szopi, vagy más?

Egy-két hete bélmozgás-lelassulás, gyomorégés, puffadás van, azt hittem összejött, de mensi elõtt 2 nappal 10-es érzékenységû teszt negatív.

Legjobb válasz: Szia probaltad a homerozest? Allittolag segitt hogy megtudd mikor van peteeresed.

Szia probaltad a homerozest? Allittolag segitt hogy megtudd mikor van peteeresed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, most ovu tesztet próbálok, hátha az bejön. A reggeli kelések elég hektikusak, nem biztos, hogy pontos eredményt adna. de még megpróbálom azt is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!