Találatok a következő kifejezésre: Nem kevés, a 26 (9 db)

Ha szeretném, akkor igen.
nem a prosztatagyulladástól függ, hogy igen vagy sem ha szeretem, akkor ez nem lenne akadály (unokaöcséim ikrek, az apjuk is ezzel szenved, mégis minden beavatkozás nélkül lettek ikrek, pedig azt mondták neki, hogy egy gyerekhez is segitség kell majd)
Ha szeretem, igen.
Ha szeretitek egymast, akkor nem is lehet kerdes.Ismerek olyan parokat, ahol nem lehetett gyerek, de meg tudtak es akartak maradni a masik mellett.Ugyanakkor a prosztatagyulladasra is van megoldas.Most igy hirtelen ajanlhatom a masszazst meg a voros afonya teajat. A masszazshoz nem kell szakember sem, ha kenyelmetlennek talalna.Nekem nincsenek ilyen jellegu bajaim, de azert beszereztem egy prosztatamasszirozot - mellesleg szexualis segedeszkozkent is kivalo, mindamellett, hogy a prosztata bajaira lett kifejlesztve.Keress ra a neten, "aneros" cimszo alatt.Sok sikert!
Én sem ez alapján döntenék, ha minden más rendben köztünk, akkor nem gond.
Pedig mennyivel könnyebb úgy a védekezés. :)
Ha kölcsönös a szerelem, nem kérdés! Ezek szerint lehet gyereke, csak nem természetes úton. Ennyit simán bevállalnék azért, akit szeretek. Sõt, annyira szerettem vkt, hogy az sem érdekelt, hogy õ steril, tehát egyáltalán nem lehet gyereke, mert 0 a spermaszáma. Pedig én mindennél jobban szeretnék babát, de õt még annál is jobban. Slusszpoén: õ dobott engem...
Kisebb az esélye de lehet.
ha gazdag a pasi, akkor simán hozzámennének!
ha szeretem igen, és valahogy összehoznánk..csak összejönne elõbb utóbb valami mesterséges módon...vagy mikor épp nem számítunk rá, hány, de hány olyan embert ismerek, akinek azt mnodták nem lehet gyereke, és mégis! én barátomnak is aztmnodták 10 éve, h elvileg nem nagyon lehet gyereke ha így folytatja (sajnos beszippantotta a drogok világa...) , ja, meg azt is, hogy van 3 hónapja és meghal...ez volt 10 éve. szóval remélem, ha nekünk is oda kerül a sor, össze jön.
ja, ha Õ a nagy Õ akkor igen. Gyerek nélkül is lehet élni, fõleg hogy csomó teherbeesési mûtét van+ örökbeadás. Ha nem, akkor nem.
Ha beleszeretnék, akkor igen.
Nem zavarna, mert nem akarok gyereket.
A mai lányok úgysem akarnak szülni, v "meg akarják valósítani magukat", v csak ki akarják tartatni magukat és nem csinálni semmit. Tehát nem zavarná a legtöbb lányt.
persze, ha elfogadja hogy nekem sem lehet gyerekem de azért még reménykedem
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES HÖLGY HOZZÁSZÓLÓNAK A VÁLASZÁT SOKAT SEGÍTETTETEK, AZ ÖNBIZALMAMON, ÉS AZ EDDIGI FÉLELEMEM MOST SZERTEFOSZLOTTAK HÁLA NEKTEK. TUDOM AZT IS HOGY A PROSZTATAGYULLADÁSOM, LELKI TRAUMÁBÓL, VAN AMI A GYEREKKOROMRA VEZETHETÕ VISSZA, UGYANIS ONNAN KEZDVE FÉLTEM A NÕSÜLÉSTÕL, ATTÓL HOGY NEM LEHET BIZTOS GYEREKEM STB. EZ VALAHOGY TUDAT ALATT. DE MOST MEGNYUGODTAM ÉS EZT HÁLÁSAN KÖSZÖNÖK MINDEN KEDVES HOZZÁSZÓLÓNAK. KÖSZÖNÖM!!!
Nem zavarna. 26L
Egy betegségrõl nem tehet senki, ha valóban értékes személyiséged van biztosan megtalálod majd a párodat! :) 19/L
Ha ilyen durván szomatizálsz, vagyis lelki gubancból ilyen komoly testi bajt produkálsz, akkor irány a pszichoterápia!!! Segíts magadon!
Szerintem ne! Mert így lesz esélye rá, hogy egy normális nõt vesz feleségül! :)
Ha tetszene es kesobb tudnam meg, hogy prosztatagyulladasa van.. akk lehet.
Még mindig ez a hülye kérdés. Havernak évekig volt pszichoszomatikus úton prosztatagyulladása. Felesége van, meg két gyereke. Na szerinted? Te nem beteg vagy, te beteg akarsz lenni. Ha nem akarnál nem így állnál a kérdéshez.
azon kellene gondolkoznod hogy hogy segíts neki a gyógyulásban. A következõ termékeket ajánlom: Johanna Budwig bio lenmagolaj, Bio Spirulina. Ezeknek adjatok esélyt.
Úr isten, újabban már nem elég a lapos mell, kocka has, sok pénz, menõ lakás, szép autó, már az is kell, hogy az egészségügyi papírjaim is megfeleljenek az igényeinek? Nekem az a gyanúm kedves kérdezõ, hogy érdekbõl akarsz hozzámenni és fel akarod csináltatni magadat, hogy tutira megfogd a pasit. Bocsi. Ha szereted, ezzel együtt szereted és ez csak egy nehézség amit le tudtok küzdeni. Tudod van ám lombikbébi projekt. Ha te egészséges vagy akkor azon könnyebb segíteni, mint fordított esetben, és simán lehet könnyedén gyereketek. De úgy fest te aggódsz, hogy mi van ha õ nem tud csinálni neked. Ehh... És csodálkoznak, ha ilyenek miatt hülyének nézem a nõket.
Ha szeretem, akkor igen. Mesterséges úton lehetne neki.
Ez nem számítana, az kérdés, hogy õt zavarná-e a meddõségem.
igen
Persze, gyerek jöhet mástól is nem gond!
#30 vagyok Mármint az exemhez sose mennék hozzá, de ha úgy adódna, hogy olyan fiúval hoz össze az élet, akinek nem lehet, engem nem zavarna. De ha esetleg van rá 10% esélye talán adhatnánk egy esélyt a lombiknak. Habár, nem is tudom. Tényleg nem ezen múlik!!! Nem vagyok már kislány!
Az exemnek se lehetett, pedig több mint egy évtizedik voltunk együtt. Én hozzámennék. Most is van egy srác aki tetszik, csak valahogy kétféleként viselkedik velem (mintha akarna is, szavakkal pedig mintha nem). Fura! Jó ideje azt hiszem bejövök neki, de mégis valahogy a szavával nem ezt sugallja. Ha pl. neki lenne ilyen baja és csak ezért nem akarna velem kezdeni, nagyon sajnálnám, hogy nem akar megismerni, mert nekem ezen aztán igazán nem múlna, hogy hozzámegyek-e vagy sem. Igazán bánhatná, hogy csak ezért nem akart megismerni. :((((((
Ha szeretjük egymást, akkor mindenképp. Nagyon szeretnék gyereket, de azt úgyis megoldanánk valahogy. A legfontosabb, hogy a párom olyan legyen, akivel le akarom élni az életem.
Óó, gyerek...nekem már az nagy örömet jelentene, ha 24 évesen végre csókolózhatnék és dughatnék egy lánnyal, és az se érdekelne, ha egy szétfertõzött, kiélt ribi.
én egyenlõre úgy vagyok vele, hogy nem akarok gyermeket, és ha szeretnék valakit, és meg is változna a véleményem, örökbe is fogadhatunk... na mind1 ha szeretném, és mivel nem vagyok egy olyan nõ akinek minden vágya sok szép pici kihordása, ezért ez nem jelentene problémát. csak ilyet kell találnod.
Utolsó úgy írod a looser-t mint ha õ tehetne arról, hogy nem lehet!Marha jófej vagy!
nem mennék én gyereket akarok loser
Álmaim pasija vagy! Nem akarok gyereket, és minden álmom egy olyan pasi, akinek nem is lehet, ó bárcsak találnék ilyet :( de sosem fogok
Nem (mert nem akarok hátasodni)
Nem azért házasodok, hogy gyerekem legyen, hanem szerelembõl! És ha szerelmesek vagyunk, nekem mind1 h természetes baba v lombikbébi, még az örökbe fogadásba is belemegyek! Ugyan már! :) E miatt ne aggódj! Akinek meg nem vagy úgy jó, ahogy vagy, nem szeret Téged mint embert, mint férfit, akkor az nem is érdemli meg, hogy a feleséged legyen! 18/L
Én 100%, hogy hozzá mennék. Ha annyira azon aggódsz, hogy eltelik az idõ a fejed felett, akkor (ha tényleg tiszta szívbõl szereted és õ is Téged) NYOMÁS és menj hozzá férjhez, aztán minél hamarabb kezdjétek el a baba projectet:) HAJRÁ! MINDENT BELE!
Az azért elég sz*r lehet ha vkinek nem lehet gyereke és elég trágya nõ lehet az aki ez miatt elhagyja. Rem. nem ok nélkül szereted a lányt, tehát megérdemli a szereted akkor sztem hozzád fog menni. :)
Igen. Úgysem akarok nagyon gyereket, csak ha a párom nagyon nagyon akarná.
nem. Mivel férjhez menni sem szeretnék. De a fent leírtak nem kizáró okok, hogy ne járjak valakivel, nekem még gyerek sem kell.
Inkább legyen kevés a spermaszáma, mint hogy ne is akarjon gyereket. Szóval ha szeretem igen.
Barátomnak is volt valami gondja a prosztatájával, amit mûtöttek és azt mondta, neki akkor nem állt rendesen a farka sosem, csak így félig meddig. Az, hogy nehezen lehet gyerek, az nem zavarna pillanatnyilag, mivel nekem se feltétlenül lehet egykönnyen gyerekem, de az, hogy nem áll rendesen a farka, az biztos. 21L
Háááát... ha már együtt vagyunk egy ideje, és nagy a szerelem, és akkor derül ki a betegség, akkor igen, természetesen. De ha valaki ezzel kezdi az ismerkedést, akkor valszeg nem is lenne második randi. Ne haragudj, de nagyon nem bírom, amikor valaki az elsõ találkozáskor, még az ismerkedési szakaszban rámzúdítja az összes kisebbségi komplexusát, gondját, baját. Ahelyett, hogy hagyná, hogy megismerjem. Õt, és nem a prosztatagyulladását vagy a különbözõ perverzióit. Ebben volt egynéhány rossz tapasztalatom, volt olyan srác, aki az elsõ randin azzal jött, hogy ne is találkozzunk másodszor, ha nem vagyok hajlandó bevállalni, hogy õ végignézi, ahogy engem vadidegen pasik megdugnak. Nyilván nem ugyanaz a kategória a kettõ, de a problémafelvezetés hasonló. 24/N
Persze, nem kizáró ok. Fõleg, hogy nem szeretem a gyerekeket.
jaj, nekem is jött ilyen szöveggel srác... merevedési gondjai voltak, olyan félig merev volt csak végig a farka meg folyamatosan ömlött belõle az elõnedv és nem a hasához simult hanem lógott neki lefelé ha ilyen problémád is van hozzá, biztos nem kellenél ha meg nincs, miért nem kezelteted ki azt a prsoztatagyulladást? ez olyan mintha egy csaj gombás lenne de nem menne el dokihoz mert: á, majd valaki biztos úgyis elfogad!
Igen.
Ha nagyon szeretem akkor igen, ha annyira nem akkor nem tudnék, mert minden álmom egy saját kislány. Esetleg ha mégis hozzámennék, akkor örökbe fogadnék egy gyereket vagy megpróbálnák mindent.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm szépen a bátorító válaszát. egyelõre azon vagyok hogy elmúljon, és majd utána házasodni. Bár felettem is telik az idõ...:(

Nem kevés, ha a 26. hétig 4 kg-ot híztam összesen?

174 cm magas vagyok, mikor teherbe estem 63kg voltam. A vizsgálatok alapján a babám rendesen fejl?dik, de nem nagyon sikerül híznom. Engem elkerültek az evési rohamok, mennyiségileg nem eszem többet, mint a terhesség el?tt, de min?ségben sokat változtattam az étkezésemen. Köszike a válaszokat!

Legjobb válasz: A babád elveszi amire szügsége van! Valóban nem sok az a 4 kiló, de inkább szerencsésnek mondanálak. Akik jelentõs súlyfelesleggel rendelkeznek azokat még óvatos diétára is foghatják a várandósság alatt. Van aki emiatt nem is hízik semmit. Ha minõségben elfogyasztod amit kell (de még ha nem is), akkor sem lesz gond, mert megkapja amit kell, akár az anyi szervezet terhére is.

A babád elveszi amire szügsége van! Valóban nem sok az a 4 kiló, de inkább szerencsésnek mondanálak. Akik jelentõs súlyfelesleggel rendelkeznek azokat még óvatos diétára is foghatják a várandósság alatt. Van aki emiatt nem is hízik semmit. Ha minõségben elfogyasztod amit kell (de még ha nem is), akkor sem lesz gond, mert megkapja amit kell, akár az anyi szervezet terhére is.
Szia. örülj neki, hogy nem szaladnak ra´d a kilók.Mink sokan küszködünk vele, bár engem ez most abszolúlt nem zavar.Lényeg, hogy a babád fejlödik, és egészséges.én a 41.hetet taposom, és 25 kg van rajtam.pl.nekem az a gondom, majd hogy megy le.Neked ilyen problémád nem lessz.
Ha a baba rendesen fejlõdik, te pedig egészségesen étkezel, akkor minden a legnagyobb rendben. A baj akkor kezdõdik, ha tudatosan éhezteted magatokat, miközben a szervezeted még éhes, kívánnál több kaját. No meg a hízás nagyja ezután jön majd, hiszen babókád kifejlõdött már, most "csak" növöget és hízik :D
szia ne aggódj, én 37 hetes vagyok és összesen 9kg-ot híztam!Nálam sincs semmi baj! Gratula
Szia én igaz csak 16hetes vagyok, de még egy deka sem ment rám.64el kezdtem és annyi vagyok most is.Én is kicsit aggódok, de nekem is azt mondja mindenki, hogy fogok még hízni.Én sem vagyok kívánós sõt rendszeresebben eszem azt hiszem, a baba 3-4 óránként kéri, mert éhes vagyok, mégsem kell több annál amit kívánok.Mondjuk szinte semmit sem nasizok, pedig nasizós voltam.Most nem kell.Szval szerintem ne aggódj.

Keményedésre irt a dokim fel magnesii citrici 500 mg-ot napi 3x2!? Mert a magnerot azt mondta kevés! Nem sok ez? 26 hetes pocakos vagyok

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem a magnerot szintén 500 mg.... Én is citriciit kaptam a kórházba meg otthon is és azt szedtem viszont 10 db van egy dobozba és nagyobb kiszerelésbe lehet,hogy van,de a patikába nem adnak,szóval elég sokba került így beszéltem a dokival és mondta,hogy akkor magnerotot szedjek.Egyébként citricibõl 3x1-et kellet szednem,ha nagyon úgy éreztem akkor még bevehettem egyet. 3000 mg egy napra szerintem sok

Ha jól emlékszem a magnerot szintén 500 mg.... Én is citriciit kaptam a kórházba meg otthon is és azt szedtem viszont 10 db van egy dobozba és nagyobb kiszerelésbe lehet, hogy van, de a patikába nem adnak, szóval elég sokba került így beszéltem a dokival és mondta, hogy akkor magnerotot szedjek.Egyébként citricibõl 3x1-et kellet szednem, ha nagyon úgy éreztem akkor még bevehettem egyet. 3000 mg egy napra szerintem sok
Én is ebbõl ennyit szedtem, ez a max adag.
Nah megtaláltam amit kerestem : A magnézium túladagolása okozhat idegbénulást, émelygést, depressziót. Napi 3000 -5000 mg akár halálos mennyiség is lehet.
A kérdező hozzászólása: a magnerotba nincs 500 mg magnézium csak 1 tabletta 32 elemi magnéziumot tartalmaz!eddig azt szedtem de kevés volt!ja és a citrici joval olcsóbb
Ismerõsöm is azt szedi, 3x2. Ha a doki ezt javasolta, miért gondolod, hogy nem helyesen mondta...? A magnéziumot mint olyan, nem lehet túladagolni, hasmenés formájában távozik (az orvosom mondta, hogy észre fogom venni, ha túl sok, de 3x2-t nyugodtan, akár ha kell 4x2-t is, igaz ezt magneb6-ra mondta, de szerintem mg az mg.)
Szia! Én is ezt szedtem kb. a 20. héttõl a 36. hétig napi 3X2-t! Amikor nagyon keményedtem 4X2-t kellett. Nem lehet túladagolni!!! Az orvosom írta mindig fel 10 dobozonként ez volt 1.400ft. Szóval nem sok ez az adag! Szép babavárást! :) 37hKm
Szia! Elõször is bízz az orvosodban! A 3X2 beszedhetõ, ha sokat keményedsz, inkább, minthogy koraszülés legyen! Minden jót!


26-27 hetesen hány grammos volt a babátok? Nekem 26 hét 4naposan 965gramm. Az nem tul kevés?

most vagyok a 28.hétbe

Legjobb válasz: Ez tokeletes!! Nekem 8-900 gr-t mondtak azon a heten. 28h km

Ez tokeletes!! Nekem 8-900 gr-t mondtak azon a heten. 28h km
Nem, ne izgulj, az pont jó!! Nekem pont 27 hetesen volt 1011 g. De tudod ezek csak becslések.....
27 hetesen volt 921 gramm a lányom.
27+3 naposan volt 1240 gramm, de azt mondta az orvos hogy õ nagy baba...
28hetesen nekem 1360gramm volt a kisfiam, de õ nagy baba volt. 4kilóval született. Ne izgulj, ezek egyéni dolgok, ha minden más rendben volt akkor semmi okod idegeskedni!
Kétszer volt koraszülésem, ezért teljesen tisztában vagyok vele hogy a becsült súly amit uh-on mondanak eléggé pontatlan. A lányomat 29. hétre szültem 1010 g-al. Nála 1450 g-ot becsültek. De ugye amennyi súllyal született abból vissza is esett, 940 g-ra. A fiam a 25. hétre született sajnos, õt 880 g-ra becsülték. Viszont csak 550 g-al született. Szóval nem igazán a súly a lényeg. Mert ha korán is születik, hát majd behozza. Fog majd hízni az anyatejtõl. Koraszülötteknél a hetek száma és a fejlettség az, ami fontos. Minél fejlettebben születik, annál kisebb a komplikációk esélye.
25 hetesen 800grammra becsülték.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Aggodjak? 26 hetes kismama vagyok.3 napja nagyon keveset mozog a babam inkabb reggel es este egy keveset; napkozben alig erzem. Normalis-e? Nem most kene a legaktivabb legyen?

Legjobb válasz: Ha minden nap érzed a mozgását, akkor nem kell aggódni! Én 28 hetes vagyok, az elmúlt pár hétben nekem is voltak olyan napok, hogy csak keveset éreztem, aztán megint "aktivizálta" magát.

Ha minden nap érzed a mozgását, akkor nem kell aggódni! Én 28 hetes vagyok, az elmúlt pár hétben nekem is voltak olyan napok, hogy csak keveset éreztem, aztán megint "aktivizálta" magát.
Nekem is a hétvégén csöndben volt egész nap de aztán másnap bõven bepótolta.Megfigyeltem hogy frontokra érzékenyen reagál.Üdv 28hetes kismama
Szia! Én 24 hetes kimami vagyok, nekem 2 hétig folyamatosan mozgott, de oly annyira, hogy aludni sem tudtam. Most viszont 2 napja teljes csend van. Voltunk uh-on, a baba teljesen jól van. Biztos elfáradt! Az orvos azt mondta, hogy frontoknál általában meghúzzák magukat. Ne idegeskedj. Boldog babavárást!
Nekem ma alig mozgott, két napja meg majdnem kirugta a hasfalamat. Szóval valóban van valami a frontokat illetõen. Én ha aggódom, mert mondjuk nem mozog akkor egy kicsit megmozgatom a hasam picit megrázom, nah nem úgy hogy agyrázkódást kapjon szegény, csak épp egy picikét, óvatosan. Egybõl felébred.. vagy ha nem is de mocorog egyet. 32 hetes kismama

Ez lehet baba jele? Vagy valami más lehet? 25-26 naposak a ciklusaim. 22-re nem várom. 15-16-17 én volt barna folyásom, de nagyon kevés. Eddig még soha nem volt ilyenem csak mensi előtt 1-2 órával. Egyfolytában megjön érzésem van, meg hányingerem.

Legjobb válasz: Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom ninc

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom nincsen.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom ninc

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom nincsen.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Igen, lehet emiatt.
Igen, fájhat tõle a fejed. Csodálom egyébként, hogy a veseköved után sem iszol több folyadékot. Ha sikerülne a napi 2, 5-3 l vizet meginnod, akkor sokkal szebb lenne a bõröd, bár nem biztos, hogy csökkentené a pattanásokat (aminek 30 felett akár hormonális okai is lehetnek a sok egyéb életmódbeli tényezõ mellett).
Szerintem a pattanások nem ettõl lehetnek (vagy nem csak ettõl). A többi - fejfájás, vesegondok - igen. A pattanások miatt megkeresnék egy bõrgyógyászt.
A vesekõ a kevés folyadék jelzõje lehet, és a helytelen táplálkozásé is. Ugyanez vonatkozhat a pattanásosságra ( mármint a helytelen táplálkozás, és a nemi élet hiánya, tisztátalan bõr, stb. De ha tudod, hogy a kevés folyadékbevitelnek milyen hátrányi vannak, akkor miért nem iszol többet? Vagy miért nem mész el egy bõrgyógyászhoz?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok.A nemi életem okés, folyadékból sem 1 litert iszom, az régen volt.Bõrgyógyász???Rengetegnél voltam, elküldtek ide-oda, jók a fogaim, nincs baj a manduláimmal sem, passzolok.De azért kösz a válaszokat, vannak bennük hasznosak.
Ha nem iszol eleget nem a bõrödön át távozik a sok méreganyag, hanem nem ürül ki rendesen és a szervezetedben kering. Ettõl pattanásaid is lehetnek, sõt fejfájásod, szédülés, stb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!