Találatok a következő kifejezésre: Nem kerül semmi információ Horn (1 db)

Hatalmi harc. Ennyi. A horngyulával meg a kutya nem törõdik ugyse.
Gondolom nem akarják, hogy az 56-osok felvásárolják az összes pezsgõt, ha feldobja a pacskert. :-)) Nem sokan síratnák meg.
Azért nem kerül ki semmi, mert az MSZP-sek nem látogatják.Mostmár nincs rá szükség, sõt már terhes volt némelyik megszólalása, mikor véletlenül igazat mondott.Az MSZP-n belül is vannak még emberek, akik ugyan nem merik felvállalni a más véleményüket, de a kiszivárogtatással megpróbálják másokkal megakadályoztatni azt, amit õk nem mernek
Mi az, hogy feldobja a pacskert??? Milyen jogon írsz igy róla? Hány éves vagy? Teljesen mindegy, hogy milyen nézetet vall, mit tett, vagy mit nem tett, õ is ember, olyan mint te.
"Mi az, hogy feldobja a pacskert??? Milyen jogon írsz igy róla? Hány éves vagy? Teljesen mindegy, hogy milyen nézetet vall, mit tett, vagy mit nem tett, õ is ember, olyan mint te." Neked lehet teljesen mindegy. Nekem nem. Az ilyen dögöljen meg, már 56-ban fel kellett volna lógatni, rohadt szemét pufajkást. Szerintem az ilyen nem ember. Ez egy tenyérbesimuló szar szemétláda. Nem ember. Az ember nem itt kezdõdik, olvass még több könyvet.
Az elõzõ válaszadónak: Szégyellheted magad! A korodat szándékosan felejtetted el odairni? Mit tudsz róla?
Mit szégyelljen , te .. ? Horn egy pufajkás köztörvényes bûnözõ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

"Nincs cinágybűnözés, ez csak a Jobbik médiafogás. " Van olyan aki ezzel egyet ért? Mi a véleményetek a cigányokról?

27

Hogy letezik az hogy Martonyi Janos kulugyminiszter egy arva szot nem kepes angolul ( vagy akarmilyen mas idegen nyelven) kiejteni?

Mo. valoszinuleg egyike annak a keves orszagnak ahol a kulugyminiszter csak all mint a kuka amig a tolmacsok szepen leforditjak neki hogy mi tortenik.

3

Hogy is van a kultúrális közmunka?

Azt hallottam, hogy a kultúrális közmunkások különleges elbánásban részesülnek. Hétvégén nem dolgozhatnak, és meg van határozva az is hogy hétköznap hánytól hány òráig szabad "dolgoztatni" öket. Miért van velük ez a kivételezés?

10

Ti hogy értelmezitek Kertész Ákos "híres" mondatát?

"A magyar genetikusan alattvaló."

22

A magyar állam felelős a holokausztért?

37

A baloldalhoz tartozó személyek miért mondják, hogy a roma lakosság elvan nyomva és üldözve van?

Nem tudom, hogy önök mit hallottak erről, esetleg mit gondolnak erről.

5

Miért vezette be Szent István a kereszténységet magyar országon?

vagy ha nem tette volna a többi európai ország bekebelezett volna minket? és ez miért érdem? már mint úgy értem hogy ősmagyar szimbólumokra pl Turul, vagy napkereszt, ráhúzták hogy keresztény jelkép. ez kinek jó?

38

Orbánék a házak után mostmár ingyen laptopokat is osztogatnak a kisebbségnek? Nektek mi a véleményetek róla?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

12

Sokan miért "nézik" le a szegényeket?

A "nézik" szó erősen idézőjelben, senkit sem akarok megbántani.

12

Egyetértesz azzal, hogy ha Magyarországon nem lesz lecserélve a politikai elit, nem is lehet változás, fejlődés?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!