Találatok a következő kifejezésre: Nem kellene a (3110 db)

Születésszabályozás nem kellene a Földön? Szerintem igenis kell.

Ennyi embert nem bír el a föld, hogy ennyien szennyezik, nem tudja élelmiszerrel, vízzel stb. ellátni, sokkal silányabbat eszünk mint régebben. Láttam egy filmet és elmesélte, hogy milyen lesz 2055 re a világ. Hát nem sok jó fog történni mert a környezetre senki sem figyel és amit 1970-80 ban okoztak a gyárak, repül?k, autók, stb. az fog visszacsapni 2055 kor, amit most m?velünk az meg még rosszabb és mi lesz 2080-90 ben?

Legjobb válasz: Én ebbõl nem azt szûröm le, hogy születésszabályozás kellene, hanem inkább a környezetszennyezést mérsékelhetnénk... persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen csodabogár...

Én ebbõl nem azt szûröm le, hogy születésszabályozás kellene, hanem inkább a környezetszennyezést mérsékelhetnénk... persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen csodabogár...
na hajrá, ne szülj/csinálj gyereket, megkíméled pár szenzációtól a világot! ha te nem kezded el, senki se fogja!
szerintem is kellene születés szabályozás off : mi annak a filmnek a címe?
Miért vagy benne olyan biztos hogy 2055-ben még állni fog ez a világ??:)
meg ha a pár gyermeke súlyos nem egészséges dolgot örökölhet a szüleitõl, akkor is szabályozni kellene a dolgot. ( állitólag vannak olyan betegségek amik akkor örökölhetõk ha mindkét szülõ hordozója. ha csak egyik akkor nincs baj)
A kérdező hozzászólása: A hülyeség kora a film, és én nem is fogok szülni max. 2 gyereket, nem életem végéig amíg csak tudok.. Max. 3 gyerek elég ebbe a világba. Amúgy a szélturbinákat is akartak pl. Nagy Britanniába csak ellenezték mert akkor rossz lenne a kilátás meg hangos...
A kérdező hozzászólása: Ha elszaporodunk akkor vagy háború lesz és úgy fog az ember ritkulni, vagy vegyi támadás vagy betegség viszi el az embereket majd mikor már nem lesz mit kinyernünk a Földbõl (olaj!, víz, stb...)
Minden problémát ott kell megoldani, ahol keletkezik. Nekünk az energiával kellene takarékoskodnunk, csökkentenünk a szennyezésünket. Ahol nagy a népszaporulat, ott kellene születésszabályozás. A probléma csak az, hogy a kulturális hagyományok miatt nem sikerült megértetni, hogy nem jó, ha nagyon sok a gyerek. Még Kínában sem kezelik jól a dolgot.
NEM VAGYUNK KURVÁK!
Egy pasi odamegy a bárpultnál üldögélõ nõhöz: - Elnézést, lefeküdne velem 100 ezer forintért? a nõ egy kicsit gondolkozik majd rávágja - persze - És 10 ezer forintért? - Mit képzel maga nem vagyok én ku.rva! - Az, hogy mi maga már tisztáztuk, most csak az áron alkudozunk. ui: minden nõ k.urva csak ki kell hozni belõle......
A legkevésbé sem vagyok ku.rva, és a barátnõim és édesanyám sem azok. Nem kellene általánosítani.
vannak nem k lányok, de olyan ritka, mint apácában a fitymacsattogás :D
A férfiak meg latrok.
Hát nem tudom ... , nem érzem magam k*rvának :/ De akkor ennyi erõvel, a pasikra is elég sok általánosítás igaz lehet ... :S
Ezt azok a szerencsétlen lúzer pasik gondolják, akik nem képesek becsajozni. Szánalmas ez az általánosítás. :D
valamennyire felkínálkozónak kell lenni, különben senki le sem xarja az embert. ezt tapasztalatból tudom, sajnos.
Én nem érzem magam annak.
elõször tisztázzuk, mi az a k.va? Az, hogy szeret szexelni, meg esetleg.volt egyéjszakás kalandja is? Ez nektek miért fáj? Mindenki azt tesz a saját.testével, amit akar. Másrészt meg általánosítani sem kéne.

Nem kellene a keresőn változtatni?

Legjobb válasz: eltaláltad

eltaláltad
de. én is most akartam kiírni. mindenre jó csak arra nem amire kéne. használhatatlan bélsár.
Komolyan vegyék már észre!!!!!! Már hetek óta (az új dizájn óta ami rengeteg idõnek tûnik) keresem az elérhetõségüket, leírnám Én Nekik, hogy mi nem jó, mert úgy látszik nem tudják!!!???? Nagyon rossz így:( konkrétan használhatatlan:(
Ja egyébként már bepróbálkoztam olyannal, hogy->új üzenet->címzettnek pedig beírtam->gyakorikérdések Szerintetek célba ért? De próbáltam már más kérdésnél is jelezni hogy NEM JÓÓÓÓ! Nagyon szeretem ezt az oldalt, de azóta semmire nem jó, nem találja meg az ember amit keres...:(
Így valóban elég retek. Jó lenne, ha használhatóak lennének a különbözõ egyezések (általános vagy pontos egyezés, "idézõjellel" ugye), esetleg a szûkítéshez kizáró egyezés vagy joker karakter.

Nem kellene a magyar közmédiát is megszüntetni?

Görögországban takarékosságra hivatkozva most zárták be a teljes közmédiát, tévé- és rádióadókat, a hozzájuk tartozó honlapokkal együtt. Nagy tiltakozások vannak, de talán ellesznek így is. Amerikában sose volt ilyen kiterjedt közmédia. A miénk meg csak kormánypropagandát nyom, közszolgálati feladatot nem lát el, meg ez is része az állami korrupciónak, ezért szerintem nem lenne kár érte.

Legjobb válasz: De + a fociligát is !

De + a fociligát is !
A TV2 meg a retyó klub a saját pénzén azt csinál amit akar. Az viszont hányás hogy a köztévén/rádión nonstop megy az orbán istenítõ propaganda.
És az RTL meg a TV2 mit nyom?
RTL + TV2 elsõnek.
A kérdező hozzászólása: Engem az RTL és a TV2 ilyen szempontból nem nagyon izgat, mert nem közpénzt herdálnak, hanem inkább befizetnek.
sõt a drogosoknak ne is keljen dolgozni ...
Akkor azokét is akik naponta autóba ülnek. Hisz õk naponta életveszélyben vannak nem?
a dohányipar biztos örülne. továbbá csökkentsük a gyorskajákon élõkét, a kövérekét, stb. stb. ha ezt bevezetik, mindenre rászokom!
Nem - mondom ezt úgy, hogy 30 éve szívom - mindenki a maga sorsának kovácsa, aki dohányzik és korán meghal, így járt!
Nem. Viszont az elvárható lenne, hogy magasabb egészségügyi biztosítást fizessenek, mivel nagyobb a biztosítási kockázat.
Ez.... ez... ez.. egyszerûen KORSZAKALKOTÓ! HOGY A BÁNATBA NEM JUTOTT SENKINEK ESZÉBE? Igen! Csökkentsük a nyugdíjkorhatárt annak aki dohányzik!!! Legyen a korhatár mondjuk 30 év. Vagy ne, az elkezdéstõl számított 10 év. De aki rendszeresen drogozik, vagy alkoholista kapjon jutalomcsomagot havonta meg simogassuk mellé a buksijukat is... És miért? Mert mért ne? Õk amúgy is alapjáraton gyorsan halnak, vagy elszaródott az életük!! Hé! VÁRJ! Mi lenne ha mondjuk annak aki öngyilkosjelölt instant nyugdíjcsomagot kapna, mert hát szarazélet meg akármikor megölheti magát. Zseniális! Megyek is keresek egy fórumot, vagy képviselõt ahol elõterjeszthetem ezt a tökéletesen kitervelt és levezetett ötletet! Köszönöm ezzel ismét elõrébb juttattad a lezüllõ társadalmunkat!
Ez nagyon erõs diszkrimináció. Utána jöhetnének az alkoholisták , azután meg akik sok kólát isznak.....
De igen. Szerintem 40 év lenne a megfelelõ nyugdíjkorhatár.
Semmivel sem nagyobb az egészségügyi kockázat, mint az alkoholistáknál, azoknál, akik olyan helyen élnek, ahol állandó a szmog, vagy a gyorskajákon élnek. Nagyon sok dohányos magas kort él meg.
A kérdező hozzászólása: "Ez.... ez... ez.. egyszerûen KORSZAKALKOTÓ!" Köszönöm :) "HOGY A BÁNATBA NEM JUTOTT SENKINEK ESZÉBE?" Egyedülállóan zseniális vagyok :)
De ezt mégis, hogy gondolod. A nyugdíj nem ajándék.
Nem vezetne sehova, köztudott hogy van aki gyerekkorától el éldegél 70-80as éves korig aktív cigisként, tehát alkat függõ hogy ki hal bele, az orvosok se azt mondják hogy minden tumoros, a cigizésre vezethetõ vissza Meg ez is lehet jó szokás, amire még azt mondod hogy egészségére, mint ahogy valaki megiszik valamit, vagy akár diszkóban bekap egy tablettát, amíg nincs belõle rendszer, addig nem lehet elkönyvelni senkit Apám lehet nem is akar élni, naponta másfél doboz elmegy, leghosszabb idõ amit kibírt két füstölés között, az 3 óra kb
Nem, sõt, az egészségügyi járulékaikat is emelni kellene, hiszen várhatóan gyakrabban fogják igénybe venni ezen szolgáltatásokat.

Ebben a helyzetben nem kellene a férjemnek mellém állni, támogatni?

Szóval a szomszédom a 80éves nagytatám.Most betegeskedik kicsit.Eddig is átmentem de most a helyzet miatt el?fordul hogy 4-5* felhiv telefonon hogy ugorjak át.Nekem sem leányálom,de nem tudok mit tenni.Párom folyton azzal szekál hogy miért nekem kell állandóan mennem,készenlétben állni.Édesapám max 5percet bir ki az apjával,pedig ? is a közelben lakik,megcsinálja azt hogy eljön és megkérdezi t?lem hogy van az apja és hazamegy,vagy hoz ide valamit hogy vigyem át a tatának.Öcsém csak akkor jön ha nagyon muszály.

Legjobb válasz: Szerintem ha szeretitek egymást,ne titkoljatok dolgokat,hanem te is mondd el õszintén hogy mit gondolsz. Ne vitatkozzatok csak beszélgessetek!

Szerintem ha szeretitek egymást, ne titkoljatok dolgokat, hanem te is mondd el õszintén hogy mit gondolsz. Ne vitatkozzatok csak beszélgessetek!
Az hogy kihasználnak a te dolgod. Nyugtasd meg, hogy lesz idõ amikor már nem használnak majd ki....neked mégis nyugodt lesz a lelkiismereted mert tettél valamit egy családtagodért, aki ha nem lenne részben te sem lennél...
De. Néha õ is átugorhatna a tatádhoz, hogy egy kicsit tehermentesítsen. Persze most úgy érzi, elhanyagolod.
És öcséd, ha már nem feji a kecskét, akkor igazán foghatná magát és heti 3szor átmehetne a nagypapához végighallgatni a régi sztorikat. Nem a te feladatot erõn felül teljesíteni. Ez mind szép és jó, hogy segytesz, dolgozol. De elsõsorban a férjed már a családod és utána jön minden más. Szóval beszéljetek az öcsivel, ha rád nem hallgat, akkor meg a férjed beszéljen a fejével (és ne neked vágja a pofákat)
Gyönyörû, hogy a mai korcs világnak ennyit jelent a család, remélem ti is kényszer lesztek egyszer valakinek....
A kérdező hozzászólása: Igen azt hiszem idõszerû lenne megejteni a családi kupaktanácsot, csak úgy vélem semmi nem változna.Bár ha ez megnyugtatja a férjem megteszem. Nagytatámat elhanyagolni nem fogom, ez tiszta sor.Max megebeszélem vele hogy tényleg akkor hivjon ha szüksége van valamire.
A nagytata nem használ ki senkit. Idõs, és segítségre van szüksége. Punktum. Aki itt kihasznál, az a többi családtag, viszont ha ennek ellenállsz, akkor csak a szegény öreg tata fog szívni, lévén, hogy attól, hogy Te esetleg nem mész át hozzá, a többiek nem fogják sûrûbben rányitni az ajtót. 80 éves. Gondolj bele, ki tudja, meddig lesz még itt. A Te (férjeddel közös) életed még nagyon-nagyon hosszú lehet, ehhez viszonyítva mi az az idõ, amit most a Tatára szánsz? Semmi! És ha egyszer már nem lesz, milyen érzés lenne visszagondolni rá, hogy itt lakott melletted, de dacból, a többiek iránti "leckéztetésbõl" vagy a férjed nyomására nem törõdtél vele... Szóval férjecske csak legyen megértõ, neki is eljön a sora, ha majd szüksége lesz rád...
férjednek igaza van. papa menjen lakni apukádékhoz, vagy egy otthonba, vagy vegyenek fel mellé egy ápolót.
Egyébként nem lenne egyszerûbb, ha napközben Tatád jönne át hozzátok? Akkor amíg otthon vagy, ellátod a napi teendõket, "fél füllel" hallgathatod, amit mesél, legalább nem vagy egyedül. És õ sem. A családodat ne a Tata kárán próbáld megnevelni. Lesz arra 50 éved, ha már nem lesz köztetek õ, akkor majd közölheted, hogy mindenki mehet a dolgára, te is a sajátodra.
A kérdező hozzászólása: Édesapám nyugdijas. Csak hogy éreztessem mire gondol a férjem. Reggelente mehetek kecskét fejni, a családból senki nem akarja megtanulni hogyan kell.öcsi nevetve mesélte hogy direkt csinálta rosszul hogy ne keljen többet csinálnia. Igazságos az lenne ha felváltva csinálnánk ezt a dolgot, de ezt nem lehet mert senki nem segit. Ha én nem csinálom akkor senki, akkor a tatám nem iszik tejet, más tejet nem tud meginni. A nagytatámnak leginkább társaságra lenne szüksége, apu azt mondja õ nem birja ki hogy beszélgessen vele.Nekem egy ilyen látogatás minimum fél óra és ha tetszik ha nem végig kell hallgatnom a régi történeteket.Tehát nekem el kell viselnem, apunak nem.
A párod szerintem jogosan félt téged, hogy kihasznál a nagypapád. Mindenért neked szól, holott vannak más rokonok is akik szóba jöhetnének, hogy segítsenek. Mondjuk az én férjem a tiéd helyében, elbeszélgetne az öccséddel, hogy kapja össze magát. Mert õ is unoka, neki is kellene segítenie. Nem szabad, hogy az összes szabadidõd erre menjen rá. Álljatok a sarkatokra és csináljatok beosztást, hogy ki-mikor megy segíteni a nagypapához. Neked is van más dolgod, mint hogy mindig te rohangálj oda
De lehet, hogy a 6-os hozzászólónak van igaza: apukádtól nagyon távol áll az idõsgondozás, betegápolás.
Életed során mennyi örömet, tudást, szeretetet stb. kaptál a 80 éves "nagytatádtól"? Ehhez képest szerinted kihasználás, hogy most segítségre szorul? Nem hinném... Vajon a kedves férjed mit fog szólni 80 évesen, betegen, ha az unokái le se sz*rják majd?
Elsõ voltam. Elnézést, hogy rögtön rosszat feltételeztem a férjedrõl, csak nekem a beszólogatás, pofavágás olyan negatívnak tûnt elsõ olvasatra. Meg azt, hogy szeretnéd, hogy melléd álljon, a teendõidre értettem elõször, nem a véleményedre. Egyébként szerintem igaza van abban, hogy édesapád is többet törõdhetne az õ apjával, pláne hogy te amúgy is ennyire elfoglalt vagy, ahogy írod. Bár azt nem tudom, édesapádat mennyire kötik le az egyéb dolgai, például a pénzkeresés.
Egy férfi nem szeret betegeket ápolgatni! Természetes, hogy te ápolod a papát. Ezt a párodnak is meg kellene értenie.
A kérdező hozzászólása: Állandóan azon filozom hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani.Apám és a párom elég jó viszonyban volt, most úgy érzem utálja aput. A férjemnek nem gond ha segitek a nagytatámnak, az a gondja hogy csak én teszem holott én csak egy unoka vagyok az apám meg a gyereke.
A kérdező hozzászólása: Nem az elhanyagolással van a gondja hanem azzal hogy õ úgy látja kihasználnak. A nagytatám mellet vannak még más dolgok, anyuékra mosok mert jelenleg nincs vizük, családi gyümölcsösbe járok almát szedni mert kell a segitség.Nem tõle veszem el az idõt hanem a pihenésemtõl.
A kérdező hozzászólása: Átjön õ is, naponta 1-2szer.most is itt volt, szépen kiugrasztott az ágyból, nyilván ilyenkor azt kivánom bárcsak ne itt élnék. Az idõmrõl csak annyit hogy egy két éves örökmozgó után szaladok fél napot, amikor pihennék akkor meg van jön a tata vagy felhiv telon. Ha apám benézne hozzá, öcsém is néha nem lenne ennyi igénye rám, lenne kivel beszélgetnie.
Tesco, Euronics
A kérdező hozzászólása: aha értem oké és az csomagban van?! vagy külön-külön kellene megvenni?
Külön kell megvenni. Így együtt még nem is láttam õket csomagban. Az antenna a lakhelyedtõl függ, a kártya meg hogy mit akarsz nézni, dekóder meg van vagy 30 fajta, ráadásul az újabb tv -kbe bele is van építve.
Quad-Core = 4magos. X4 vagy 4X az teljesen ugyanaz.
ha van 4 trabantom, amikkel egyszerre 60-al megyek, akkor összesen 240el repesztek az autópályán?... nem adódnak össze az órajelek. nagyon leegyszerûsítve a 4 mag azt jelenti hogy egyszerre 4 feladatot tudsz csinálni, nem pedig hogy egy darabot, de azt nagyon gyorsan
processzor magjai nem adódnak ösze
Pontosan, nem adódnak össze, csak gyorsabbak egy 1 magos 2.6 GHz-es procitól. Kb, 4-szer gyorsabb :-)
Amúgy is az órajel nagyon elhanyagolható.
Igen 4-szer annyi, de arra már utalt: X4 és Quad-Core (4-mag).
A kérdező hozzászólása: Igen de nem a 2, 60GHz elõtt van hanem quad core elõtt... akk összesen tutira 10, 4GHz es procim van?? mert 4×2, 60 az 10, 4:D
A kérdező hozzászólása: Akkor ha egy játéknak mondjuk 3, 4 GHz-es lesz a gépigénye, az nem indul majd el?
az csak a mûködési frekvenciáját jelenti, és csak teljesen azonos csipeknél mutat összehasonlítási alapot. pl egy régebbi 1magos 3 ghzes jószág lehet hogy meg se közelíti egy mai 4 magos 2 ghz-es teljesítményét, még akkor se ha a 4 magosnak csak az egyik magját használod. mind a 4et meg pláne nem. emellett még rengeteg minden számít egy procinál, a mûködési frekvencia csak egyik a sok sok tényezõ között
A kérdező hozzászólása: értem, kösz a válaszokat:D

Nem kellene a kresz-nek a háziállatok (pl. kutya) autóban való szállítását is szabályoznia? Szerintem elég balesetveszélyes is lehet.

ár gondolom ezek a kutyusok szocializálva vannak az autóban való utazáshoz, de semmi szabály nem vonatkozik rájuk. utaznak elöl, hátul stb.

Legjobb válasz: Sajnos ez így van.

Sajnos ez így van.
De. Adsz rá pénzt?
Nem hiányzik a mondatod végérõl az "at"? Egyébként de. Csináljuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!