Találatok a következő kifejezésre: Nem kell csak 1 hét (16 db)

Nem kell megjönnie csak 1 hét múlva, nem bírtam tovább csináltam egy tesztet ami haloványan de megjelent a második csík. Elkezdett szúrni a hasam és barnás folyásom van. Reggel csinálok mégegyet de félek nehogy vetélés legyen. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!

Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!
A kérdező hozzászólása: De nekem az agáz, hogy barnás jön belõlem, nektek is volt ilyen vagy ez normális?
Szia! Szerintem is bébi lesz, GRATULA! Én a nem várt mensi napján teszteltem, nekem is nagyon halvány volt még és Gabriellel, és most 6+4 napos boldog kismami vagyok! Ne izgulj, minden rendben van!!! Sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy, Én is gratulálni szeretnék neked!!!
Nekem is csak halványan mutatta a csík, ha megjelenik egyáltalán, akár halványan is, akkor ott a baba! 3 hetesen még nincs annyi B-Hcg a vizeletben, ne is várd most, hogy erõsebb egyen. Én 4-5 hetesen teszteltem elõször, nekem is elég halovány volt, szinte alig látszott. Most 14 hetes terhes vagyok. Úgyhogy gratulálok, és NYUGI!
A kérdező hozzászólása: De viszont kiszámoltam még csak 3 hetes lennék ha az a csík igaziból csííík!Tudom korai még de én nem bírtam tovább várni majd hétfõn reggel is megcsinálom, mert ha akkor os azt mutatja nem megyek egy kemény quad túrára a hegyekbe...
A kérdező hozzászólása: Nem igaz megint halvány csík...De teljes olyan érzésem van mintha mindjárt meg akarna jönni.Gabriellel csináltam az elsõt és most is azzal teszteltem!
teszt nevét esetleg megkérdezhetem?
A halvány csík is csík azt mondják az okosok! Ne aggódj, ne idegeskedj ha ott a pici csak áthat neki. Szerintem is várd ki az az egy hetet, tesztelj megint és utána mehet a doki! Csak pénztárca-tanács: ha minden rendben, nincs semmi panaszod, akkor a 7-8hét elõtt ne menj dokihoz, mert csak visszahívnak, addig nem látszik csak a petezsák az uh-on, a 8.héttõl viszont a szivdobbanásai is! Te viszont kétszer fizetsz...
Hát a barna nem a legjobb, én inkább elmennék dokihoz, hátha adna utrogestant vagy hasonlót. Pihenj sokat, ne emelj, nuku forró fürdõ. És szerintem még a sexet is hagyd ki amig a doki lát. Drukkolunk Nektek!
Én az elsõ mensi után vettem ülõfürdõt.. én 3 hétre mentem.
Nálunk csak 6 hét múlva kellett menni. Egyébként csak egy sima nõgyógyászati vizsgálat legalábbis nekem az volt. Ülõ fürdõt szerintem is vagy az elsõ menstruáció után lehet, vagy ha biztosra akarsz menni akkor 6 hét. Én nem vagyok az a nagy fürdõ típus, inkább csak zuhanyozni szeretek.
Nekem azt mondták, hogy 2 hétig ne legyen ülõfürdõ és szex.

Nagyon fáj a hasam, nem kell sűrűbben wc-re mennem, nem csíp semmi annyi, hogy egy picivel mint ha több folyásom lenne, orvohoz majd csak 1 hét múlva tudok elmenni, szerintetek mitől van és mit csináljak?

volt régebben méhnyak m?tétem,nem is most kell megjönnie,addig van még 2 hét!a kammilás ül? förd? segíthet?

Legjobb válasz: A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése,hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet,idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.

A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése, hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet, idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.
Ártani nem árt, de a patikában kérj vény nélküli gyógyszert hüvelygombára...
Jajjjjj!Az a jó ha nem barnázol!Ha barnázol , ott sokszor már nagy gond van!!!!
Dehogy kell :) A beágyazódáskor lehet némi kis barnás vérezgetés, de ha nincs, az nem jelenti azt, hogy nem történt meg a beágyazódás, fõleg mivel pozitívat teszteletél. Én egyáltalán nem barnáztam és az eredmény épp itt szuszog mellettem, 7 hónaposan :) Boldog babavárást és örülj, ha nincs semmiféle tünet, légy vidám és pihengess kicsit többet a megszokottnál. :)
Nem kell:) Nekem az elsõnél volt, a másodiknál semmi.
Én is 6 hetes vagyok, de bár ne barnázgattam volna egyszer-egyszer! Sokkal nyugodtabb lennék. Amíg barna addig nincs baj, de nélküle csak jobb...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek csak annyit olvastam itt hogy barnáznak és onnan tudják h baba. jó baba várást mindenkinek és szép napot
Nem.
hány éves vagy ?
Mégis mitõl lennél terhes?
Minek csináljátok, ha semmit nem tudok róla! Olvassatok inkább után elõbb és csak utána érjetek egymáshoz! Amúgy NEM, nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. mindentõl így parázok, ilyen a természetem. 16 vagyok.
Ne szexelj ha nem vagy tisztában a dolgokkal. Nem nem lehetsz terhes.

Rozsaszín folyásom van ilyen még nem volt, a menstruációmnak még nincs itt az ideje csak 1 hét múlva kell megjönnie. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rózsaszín folyás a vérzés elõjele szokott lenni. Nos nem jelenti azt, hogy elõbb meg is jön, viszont nem lehetetlen. De szerintem csak egyszerûen arról van szó, hogy tudatja a teste, a közelgõ kellemetlen napokra. Üdvözlettel: Dr. Bóday László Szülész-Nõgyógyász Szakorvos

Tisztelt Hölgyem! A rózsaszín folyás a vérzés elõjele szokott lenni. Nos nem jelenti azt, hogy elõbb meg is jön, viszont nem lehetetlen. De szerintem csak egyszerûen arról van szó, hogy tudatja a teste, a közelgõ kellemetlen napokra. Üdvözlettel: Dr. Bóday László Szülész-Nõgyógyász Szakorvos
- Azért amiért kék az ég és zöld a fúúúú. - Neeem ! Pákó ! Az fûûûû !
ez nem hülye kérdés, én is sokat gondolkodom rajta... és nem értem. milyen gyógyszert szedsz? (az enyémre is ugyanez van írva, bár gondolom akkor mindegyikre, csak érdekelne :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ezért nem értem. Hiszen pont akkor kéne a legveszélyesebb idõszaknak lenni. Tudom tabi mellett nincs peteérés.
*elsõ és harmadik:)
egyáltalán nem hülyeség a kérdés, én bioszos létemre tanakodom rajta. ugye a peteérés hormonális szabályozás nélkül a 2. hétre esik, tabival mégis az elsõ és a második jelent veszélyt fogamzás tekintetében. én sem értem, mért, pedig bõven van szexre jogosító eszem.
ez engem is érdekelne!
A kérdező hozzászólása: Az a fõ, hogy azt tudom, hogy akkor nem kell plusz védekezés, szóval maradj anyuci szoknyája mellett és ne okoskodjál itt nekem.
Amíg ilyeneket nem tudsz, NE SZEXELJ ! :D
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan befejezheted, úgyis törlik a válaszodat!
ilyenkor biza hol maradnak az úgynevezett "nagyokosok" akik kiosztják a népet? :) )

2 hete nem bírom kiverni! Lehet, hogy még 1 hétig szenvednem kell. Mit tegyek, hogy elnyomjam a merevedésem? Csak pornóra tudok elélvezni.

Az a baj, hogy apámék már 3 hete itthon vannak és sajnos nincs laptopom, hogy kivigyem a wc-be és ott verjem ki egy pornófilmre.Nekem viszont film nélkül nem megy, fel sem áll ha nem nézek pornót viszont nagyon szeretném kiverni.A szobámba sajnos nem tudom megtenni mert félek, hogy anyám rámnyit.Mit tegyek ha nem áll fel, de kiakarom nagyon de nagyon verni?

Legjobb válasz: vágd le....

vágd le....
A pornó jobb, mint a barátnõ? Húha, itt már komoly gondok vannak!
miden megoldhato :D
Hát azt nem mondanám...
A kérdező hozzászólása: Am nem tudom elképzelni mondom h úgy nem áll fel.A pornó sztem meg jobb mint a barátnõ
A kérdező hozzászólása: Azért nem ér semmit sem ha bezárom a szobámat mert üvegezett az a ki.aszott ajtó és ha elkezdem verni és valaki odaáll vagy elmegy az ajtó elõtt látni fogja hogy valami mozog ott a lábam között+kikéne vinni valahogy a cuccot is a klozetba h lehúzzam.Vagy kérjem kölcsön a haver laptopját és kivinném a vécébe?
Próbáld elképzelni a fejedben a pornót. Ha nincs fantáziád akkor nem fog menni.
Zárd be a szobád ajtaját.
Esetleg nem ártana ha beszélnél errõl egy szakemberrel is, az nem egészséges, hogy csak a pornóra van merevedésed. Majd a barátnõddel eljuttok az ágyig és mondod neki, figyi bocs nézzünk már pornót mert csak arra áll fel...
Telefonod biztos van. Tölts rá pornót.
A kérdező hozzászólása: Ja és azért áll most fel perpill mert titokban most is pornót nézek de sajnos nem verhetem ki.Olyan, mintha a kedvenc ételem lenne az asztalomon de nem eszem belõle :(
ugorj el haverhoz. amúgy wc is menne 2 hét után:D

A nőgyógyászom azt mondta, h 6. hetes terhes vagyok, de én ahogy számolgattam még csak az 5. hétben járok.19mmes a petezsákom, de még szívműködést nem látott a doki, azt mondta, h ha 1 hét múlva sem lesz akkor kaparni kell. Mit gondoltok?

23 éves vagyok. 1 hete tudtam meg h terhes vagyok. A ciklusom mindig 31-32 nap. Mi volt a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Az,hogy mindig többet számolnak,de hogy orvost váltanék ilyen kijelentés után,az biztos.

Az, hogy mindig többet számolnak, de hogy orvost váltanék ilyen kijelentés után, az biztos.
Szerintem nyugodj meg.Anyukám mikor terhes volt velem még a legelején vérezgetett egy kicsit, ezért bement a kórházba.Az ügyeletes orvos azt mondta neki, hogy nem lát semmit az ultrahangon, és hogy csinálni kell egy egészségügyi kaparást, mert ez nem is "igazi" terhesség, valószínûleg elhalt a magzat, de ezt majd kaparás után megmondja pontosan. Anya nagyon megijedt, felhívta sírva a mamámat, aki mondta anyának, hogy ne hagyja, hogy megcsinálják a kaparást, siet be a kórházba, és majd meglátják, mi lesz. Mamám mikor beért, keresett egy másik dokit, és megkérte, hogy vizsgálja meg õ is anyut.A doki megvizsgálta, és megnyugtatta, hogy nem azért vérzett, mert a magzattal van baj, hanem azért, mert van egy méhszájsebe , amit a szülés után majd le kell fagyasztani, és hogy õ nem hinné, hogy bármi baj van a magzattal, várjanak türelemmel, és ne egyezzen bele a kaparásba...Pár nappal késõbb már láttak az ultrahangon és aztán mikor eljött az ideje egészségesen megszülettem...Ha anya hallgat az elsõ dokira, akkor sosem születek meg... Tudom, hogy nem pont u.a. a szituáció, mint a Tied, csak azért írtam le, hogy lásd, hogy az orvosok is tévedhetnek ilyen dolgokban is.Ha szeretnéd ezt a babát ne add fel a reményt, esetleg menj el másik orvoshoz is, és hallgasd meg az õ véleményét is.De az is lehet, hogy 1 hét múlva tökéletesen érzékelhetõ lesz a szívmûködés :) . Tisztában vagyok vele, hogy nagyon nehéz, de próbálj meg nem idegeskedni, gondolj arra, hogy minden rendben lesz. Szorítok Neked! 23/L (9 hkm)
A kérdező hozzászólása: Köszi, h elmesélted, mostanra azért már megnyugodtam és jövõhéten felkeresek egy másik orvost. Addigra remélem minden rendben lesz.
Nagyon drukkolok Neked, remelem, hogy minden rendben lesz :-) (2. valaszolo)
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam dokinál (másiknál), és azt mondta h minden rendben van. A szívverését is lehetett hallani. A magzat már 1, 7mm. Nagyon megnyugodtam h nem volt semmi baj a babával. Szóval az új doki bevált :)

Amnin voltam, pont 1 hete. Most már nem kell feküdnöm? Már lemehetek üzletbe stb. nem cipekedni gondoltam, csak aproságokért. Sételni lehet már kinnt?

mert már megörülök a fekvéstöl,üléstöl stb.már nem birom.remélem nincs semmi gond a babámmal,ha lenne azt érezném ugye?mert a babát még nem érzem,mégcsak 17 hetes vagyok,és elsö baba.

Legjobb válasz: Nyugodtan, én pár naoig pihentem, de nem feküdtem. Rá másfél hétre mentem dolgozni.

Nyugodtan, én pár naoig pihentem, de nem feküdtem. Rá másfél hétre mentem dolgozni.
Mi az az amnin?
Így már értem...:-) Azt hittem, hogy tudok segíteni, de sajna nem , nekem ilyen nem volt, lehet azért nem értettem. De azért mégiscsak azt tanácsolnám, hogy pihenj minél többet ebben a nagy melegben!Használd ki ezt a kis pihenõidõt! Nekem olyan gyorsan elment... 38 h
A kérdező hozzászólása: bocsi, elirtam.amniot akartam irni, azaz amniocentezis.
Szia! Én is már túl vagyok rajta, múlt hét kedden csinálták meg én is 17 hetes voltam akkor. Nekem azt mondták, hogy egy hét fekvés, 1 hét pihenés, hajolás, emelés nuku. A második héten már nem kell egész nap feküdni, de nem tanácsos sokat mászkálni sem. Nekem a beavatkozás után 2 napra erõsen keményedni kezdett a hasam, de nem görcsölt. Elkezdtem szedni rá a Magne B6-ot 2x1-et. Használt, de sajnos megfigyeltem, ha többet mászkálok, fõzök stb. délutánra 1-2 keményedés újra jelentkezik. Tudom, hogy minden ember más, de azért én azt mondanám, hogy bírj ki még egy hetet és csak piánóban tedd a dolgaidat. Nekem a védõdõm azt is mondta, hogy a probléma nem rögtön a beavatkozás után szokott elõjönni, ezért is jobb kipihenni. Inkább 2 hét pihenõ, mintsem a szülésig kórház egy esetleges bevérzés miatt. Vigyázz magadra!!!
A kérdező hozzászólása: de ha lenne valami probléma azt érezném?
Persze éreznéd, mert mindenféleképpen tünetekkel járna. Alhasi görcs, mintha megjönne, sokszoros gyakori keményedések.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!