Találatok a következő kifejezésre: Nem kell csak 1 (212 db)

Ma beleláttam egy beszélgetésbe ahogy 2 fiú azt beszélte rólam, hogy 1 patronos vagyok és azt mondta az egyik srác, hogy neki nem 2 csaj kell csak 1, és én kiteszek kettõt? Ezek szerint kövér vagyok?

172cm vagyok,65 kiló körül. Heti 5* edzem és futni is eljárok. Van rajtam izom. Sokat agyalok a súlyomon és hasonlók. Mindig azt mondják, hogy nem vagyok kövér, de én annak érzem magam.

Legjobb válasz: Sok mindentõl függhet, hány kiló áll jól valakinek. Így látatlanban szerintem pont jó a súlyod. Ne törõdj velük. Ha heti 5-ször edzesz és futsz is, akkor így tökéletes. Hidd el, a legtöbb krapek nyála nem a cingárokért folyik, még ha be sem vallanák. Leginkább az számít, hogy legyél büszke magadra. A testedre is, azt megérzik.

Sok mindentõl függhet, hány kiló áll jól valakinek. Így látatlanban szerintem pont jó a súlyod. Ne törõdj velük. Ha heti 5-ször edzesz és futsz is, akkor így tökéletes. Hidd el, a legtöbb krapek nyála nem a cingárokért folyik, még ha be sem vallanák. Leginkább az számít, hogy legyél büszke magadra. A testedre is, azt megérzik.
A kérdező hozzászólása: A fiúval jó párezerszer átrágtuk, szval a részérõl több patron is, mivel azóta is együtt vagyunk.. :D
Megvolt az 1 patronos téma? :D
Szerintem csak bunkó.Ez a súly akkor is jó lenne ha nem edzenél de így meg pláne!!
A kérdező hozzászólása: Õ úgy fogalmazta meg, hogy nem akar összejönni velem, mert neki 1 csaj kell, nem 2. A másik srác kérdezte, hogy ki azaz 1? Erre azt mondta, hogy senkire nem gondolt, hanem arra értette, hogy én kiteszek 2-t. (Csak, hogy mért nem értelmezem pozitívan.)
Tegyél már ki képet kérdezõ. Lássa a sok kis anorex muff, hogy nem kell ehhez a magassághoz 40 kilónak lenni, hogy jól nézzen ki valaki. Sokan lusták felmenni májbádigálerire.
Mellesleg pozitívan nem tudnád értékelni? Nem kell neki 2 csak 1? Ez jó, nem? Mert elég vagy neki, és olyan jó vagy, hogy egyedül kiteszel kettõt, azaz érsz neki annyit, amit más kettõben sem talál...
A pasik szoktak kamuzni a barátoknak, fõleg ha ezt várják tõle. De ha veled van akkor biztos nem ezt gondolja.
Lehet inkább, hogy a személyiségedre értették, lehet túl sok vagy, hogy már 2 nõt is kiteszel.
A kérdező hozzászólása: Ma tudtam ezt meg. Azóta nem vt alkalmam vele beszélni.
Hogy fogadhattad el a barátodnak, ha elõtte így beszélt rólad? Nulla az önbecsülésed?
A kérdező hozzászólása: Azért esett/esik rosszul mert az egyik fiú a barátom azóta.
Te kisleány, neked iszonyú sok idõd van értelmetlen semmikkel foglalkozni. Ha én is mindig azt figyelném, hogy mit beszélnek/írnak rólam és hol és ezért hisztis rohamot is kapnék, akkor én is betegnek érezném magam.
szerintem nem vagy kövér de kép alapján könnyebb lenne megmondani
Nem biztos, h a súlyod miatt teszel ki 2-t. Lehet, h mondjuk hisztis vagy :) Amúgy meg normális a súlyod, sõt, szerintem inkább a vékonyabb kategóriába tartozol. De miért érdekel a véleményük? Úgy sem fogsz soha mindenkinek tetszeni. A tiniknek meg mindig önértékelési problémájuk van - ez hormonális. Annak idején 10 kilóval voltam könnyebb, mint most; akkor kövérnek láttam magam, most meg csinosnak.
A kérdező hozzászólása: Igen, odáig nekem is világos. A másik része készített annyira ki, hogy mindjárt kiugrom az emeletrõl.
Az egy patronost szerintem arra értette, hogy egyszer megfektet és kész.
Örülök. A napom is jobban telik mostantól :) Azért, hogy megtudjuk ezt az infót megérte kiemelni a kérdést? :)

1.2-es 44 kw-os motor esetében valóban nem kell, csak 90-nél az 5. -ik sebesség?

Az oktatóm azt mondta, hogy csak 90-nél tegyem be az 5-öst.Nem sok úgy a fordulat?Valóban jobban húz a motor,csak más meg azt mondja hogy 2300 felett váltsak.(a 4-ik sebesség után is)

Legjobb válasz: ez nincs így behatárolva, akkor válts, amikor még épp nem fullad a motor, tud gyorsulni, 1 személlyel más fordulatnál váltunk, mint teltházzal

ez nincs így behatárolva, akkor válts, amikor még épp nem fullad a motor, tud gyorsulni, 1 személlyel más fordulatnál váltunk, mint teltházzal
attól függ, ha autópálya gyorsítósávban mész akkor azt a kis motort még 3-asban is hagyhatod 100-ig, hogy minél elõbb gyorsuljon fel a lehetõségekhez mérten... ha csak egyenletes sebességgel, és nem emelkedõn haladsz már 60-nál bõven jó az 5. hogy minél inkább spórolj és kíméld a szerkezetet... de nem szabad erõltetni alacsony fordulaton, ha nem bírja válts vissza, de feleslegesen pörgetni sem kell, mert akkor meg sokat zabál
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, még azt szeretném megtudni, hogy ha tegyük fel 5-ösben van az autó én szeretnék elõzni, viszont úgy már nem gyorsul valami jól a kocsi, ezért visszaváltanék 4-be.Ilyenkor azonban hatalmasat ránt az autó mintha valamit rosszul csináltam volna.Pedig ügyelek h óvatosabban engedjem fel a kuplungot.Van erre valami praktika, hogy mekkora fordulat csökkenés után váltsak vissza, vagy csak azért ránt az autó mert még így is túl gyorsan engedem a kuplungot?Vagy ha már beváltottam 5-be akkor már ne váltogassak ha gyorsan kell menni, csak ha már faluhoz/városhoz közeledek és kb 50 körül /(inkább alatt)járok?!.(úgy nem ránt az autó)
Pont, hogy a fordulatcsökkenés miatt ránt. Alacsonyabb sebességben nagyobb fordulat kell az adott sebesség eléréséhez. Azaz, ha 5-bõl 4-be akarsz váltani, pont, hogy meg kell növelni kinyomott kuplung mellett a fordulatszámot valamennyivel. Egyébként, hogy mikor váltsál: alapesetben 1/3 és 2/3 tartomány között érdemes pörgetni a motort. Gyorsulásnál mehetsz feljebb, de a vörös zónát ne érd el, mert ott letilt a computer és már nem gyorsulsz tovább, hiába nyomod neki.
ugyan ilyen motor(benzines) van itthon a kocsiban, 60-nál már bõven 5.-et rakom. 1-ben épp hogy csak elindulok, de van hogy ha épp hogy csak egy kicsit lejtõs a hely, akkor 2-bõl indulok. aztán a 3-4-5 az változó, mikor hol, meg mennyire sietõs a menet. Van hogy odafele nem sietek, de hazafele már sietõs lesz a dolog, akkor odafele spórolós nagypapás tempó, haza meg szinte 100-ig húzom 3-ban, ilyenkor az összfogyasztás is még tûrhetõ az útra.

Milyen kefék kellenek egy yorki szőrének ápolásához? Azt hallottam h nem is csak 1 kell, ez igaz?

És elég 1 nap egyszer,mondjuk a délu.-i séta után kifésülni a sz?rét?

Legjobb válasz: Szia! Nekem van yorkim és kétféle kefét használok egyet a fürdetéshez egyet pedig az általános fésüléshez... De bemész bármilyen kutyás boltba és eligazít az eladó már ha nem bamba... Elég napi egyszer mert könnyen nyûgös lehet rá...

Szia! Nekem van yorkim és kétféle kefét használok egyet a fürdetéshez egyet pedig az általános fésüléshez... De bemész bármilyen kutyás boltba és eligazít az eladó már ha nem bamba... Elég napi egyszer mert könnyen nyûgös lehet rá...


Rockzenében általában igen.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Inkább futamokat, mint egy hangot. Az csúnya és nagyon amatõr. De tényleg stílusa válogatja. Akkordozni is szoktak, de leginkább jazzben.
igen, egyszerre többnyire egy húron kell, de nem ritka, hogy pár ütemig két húron is kell (pl: Nightwish - Bye bye beautiful, RATM - Killing in the name (introban))
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :D

Belkin rooterem van és nem tudok csak 1 géppel csatlakozni a nethez. Miért? Hogy kell megcsinálni, hogy lássa több gép is és telefon?

Legjobb válasz: nem így van betéve a te routerod ? https://lh4.googleusercontent.com/-cgUvQyLRdZA/Tr9mpieukGI/A..

A kérdező hozzászólása: De igen! Így van betéve! Máshogy nem is lehet.
ha így van betéve, akkor jó, miket állítgattál eddig ?
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz, hogy semmit. Összedugtam a géppel, be a lemezt és mindent maga csinált. Amikor kivettem a cd-t mûködött. De csak egyszerre egy gépen. Ha megy a nagy gép akkor nem megy a kivsi, ha megy a kicsin akkor nem megy a nagyon.... :-(
A kérdező hozzászólása: Most beraktam újra a cd-t, és tudok allitgatni a beallitasokon, de mit kell? Mit kell atallitani, hogy több gép is lássa egyszerre?

Ha kutyám 1 éves és még nem volt veszettség ellen oltva, akkor most még nem késő ugye? És az ismétlését még meg kell utána kapnia, vagy csak 1 év múlva?

Legjobb válasz: Mondd azt az állatorvosnak, hogy MOST találtad a kutyát- ezzel elkerülheted a büntetést. Be fogja oltani a kutyát és elmondja, mikor kell legközelebb oltásra vinned. De nem csak a veszettség ellenit kell megkapnia, hanem a kombináltakat is- sok-sok életveszélyes betegség ellen védenek ezek az oltások, nélkülük majdnem biztos, hogy valamelyiket elkapja a kutyád és meghal. No ez volt a tanácsom, most jön a fejmosás: MIÉRT hanyagoljátok el a kutyát?

Mondd azt az állatorvosnak, hogy MOST találtad a kutyát- ezzel elkerülheted a büntetést. Be fogja oltani a kutyát és elmondja, mikor kell legközelebb oltásra vinned. De nem csak a veszettség ellenit kell megkapnia, hanem a kombináltakat is- sok-sok életveszélyes betegség ellen védenek ezek az oltások, nélkülük majdnem biztos, hogy valamelyiket elkapja a kutyád és meghal. No ez volt a tanácsom, most jön a fejmosás: MIÉRT hanyagoljátok el a kutyát?
Vidd el a kutyát oltani. Január 1 után megváltozott és szigorodott a törvény, tehát ne várj vele tovább. Nem hiszem, hogy sokat kérdezne az állatorvos, be fogja oltani és bevezeti a nyilvántartásba. Csak ezután ne felejtsétek el oltást. Én is ajánlom, hogy mindenképp adassátok be a kombináltat is. Ez még egyenlõre nem kötelezõ, de sok betegségtõl ovja meg a kutyát, amiknek a gyógyítása sokkal többe kerülne mint az oltás.
Ezért meg is büntethetnek, mivel minden 3 hónapos kort betöltött kutyát már be kell oltani!

Nem nagyon értek hozzá, de ha van 1 Notebookom (Dell M5010) abba van háló kártya + van gépembe is háló kártya akkor már csak 1 wifi kell, hogy el tudjam osztani netet? Vagy kell más is? !

Legjobb válasz: Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.

Ha mindkettõben van wifi-adapter, akkor igen, wifi-routerrel oszthatod nekik a netet. Ha az egyikben nincs wifi-adapter, akkor azt kábellel kell majd hozzákapcsolni a wifi-routerrel, a másik pedig kapcsolódhat hozzá wifin keresztül. Ha egyikben sincs wifi-adapter, csak vezetékes hálózati adapter (ethernet), akkor felesleges wifi-routert venned, elég, ha egy egyszerû, wifi nélküli kábeles routert veszel. Ez esetben mindkét gépedhez kábelen kötheted hozzá a routert.
A kérdező hozzászólása: Tehát a Dell M5010 -be van wifi adapter (elvileg) akkor a wifibe megy a net onnan kábellel a gépbe aztán laptoppal rácsatizok a wifire így a laptopon is lesz net meg a gépen is így van ? : )
Úgy, úgy! :)
A kérdező hozzászólása: a többi hardver ugyan az.
Gondolom az n570 erõsebb, a C-50 esetleg grafikában jobb. Mondjuk az N570 vetélytársa inkább az AMD E-350 vagy E-450 lenne (netbookba nekem ezek a legszimpibb procik/APU-k). Mondjuk az E-350/450 nekem drága volt és 2 viszonylag erõs asztali mellé feleslegesnek tartottam sokat költeni egy viszonylag ritkán használt netbookra, így maradt a C-50. Nem lenne ez rossz, de az 1GHz az tényleg nem sok, könnyen meg lehet fogni.
A kérdező hozzászólása: érrtem kösz! még jöhetnek vélemények! amúgy semmi komoly dologra nem használnám mert van asztali gépem ami mindent tud ez csak amolyan kis netezõs cucc lenne ha unatkozok..
Szerintem teljesen mindegy. Vedd az olcsóbbat.

A védőnőnk azt mondta addig kell adni a konakiont ameddig csak anyatejes. Első babás vagyok és nem értem, mást is kell kapni, mert még csak 1 hós múlt? Úgy értem kellesz majd neki tápszert adni?

Legjobb válasz: A K-vitamint tényleg csak addig kell adni amíg kizárólag csak anyatejet kap a baba! Ha már adsz neki mást is, pl tápszert, mert mondjuk nem elég a tejed, vagy késõbb, amikor már elkezded neki adni a gyümiket (4-5-6 hósan) már nem kell a K vitamin. Mi minden hó fordulón adjuk a fiamnak, aki 4 hós.

Hetente 1x kell adni Konakiont és Vigantol cseppet naponta 1 cseppet! Nekem sajnos csak 1, 5 hónapig volt tejem, de én tápszer mellett adtam ezeket neki ugyanugy, semmi baja nem lett!! Egészséges szép nagy 8 és fél kilós 8 hós babucim van!! Üdv mindenkinek Niki
A K-vitamint tényleg csak addig kell adni amíg kizárólag csak anyatejet kap a baba! Ha már adsz neki mást is, pl tápszert, mert mondjuk nem elég a tejed, vagy késõbb, amikor már elkezded neki adni a gyümiket (4-5-6 hósan) már nem kell a K vitamin. Mi minden hó fordulón adjuk a fiamnak, aki 4 hós.
Na, akkor erre mit szóltok? Nekünk az orvos elõször havi 1 adag K-vitamint mondott, aztán, mikor elfogyott, kiírattam a következõ adagot, arra meg azt írta a patikus - az orvosi vény alapján - hogy 2 hetente egy ampulla... Na, most légy okos, hiszen õk a szakemberek, nem!? Mindenesetre maradtam a havi egy adagnál...:)
jaj, bocsánat vigantol napi 1 csepp!
A Konakionból havonta 1 ampulát kell adni, addig amíg CSAK anyatejes a baba.Ha eszik mást is már pl.gyümi akkor már nem kell.A tápszerben benne van a K vitamin, de az összetételt meg lehet nézni.Vigantol napi 1 csepp.
Hetente kell adni a konakiont? Ez valami más kiszerelés lenne? Elvileg 5ampulla van a dobozban amit havonta kell adni egyenként a babának addig amíg kizárólag anyatejet eszik. A túladagolása idegrendszeri károsodást okozhat. Én megnézném a pontos adagolási útmutatót! Ha már eszik a baba tápszert is vagy ha már elkezditek a hozzátáplálást nem kell adni a konakiont. A vigantolt, vagy más néven D-vitamint naponta 1x1cseppes adagolásban kell adni (vagy heti 7csepp) a baba 1éves koráig. A konakionnak mindenképp nézz utánna a papírján, nekem a heti 1 az nagyon soknak tûnik!
Elõzõ vagyok, az én kisfiam 4 hónapos elmúlt és 8120g, és 68 cm!Egészséges, kiegyensúlyozott babuci :) ))
Kisfiam elmúlt 4 hónapos, és havonta kellett adnom Neki a Konakiont, naponta 1 csepp Vigantolt.Nem értem, hogy más miért hetente adja a babájának, hiszen az orvos egy dobozzal ír fel, amiben van 5 db, és az havonta kell odaadni a picúrnak.Az fedezi egész hónapra a K vitamint.Nem szabad többet adni a babának szerintem.Kisfiam csak anyatejes.Ennyi, és nem kap már több Konakiont.Most e hónapban adtam neki az utolsót.Hülyeség, hogy addig kell neki adni míg szopik!Nem szabad túlzásba vinni.Nem értem, hogy más anyukáknak ki mondta, hogy hetente kell adni a babának?! Szép Napot!
Konakiont havonta 1X kell kapni, vigantol olajat naponta 1 csepp, vagy hetente 7 csepp. Ha tápszeres, akkor nem kell, mert a tápszerben ezek benne vannak, illetve a vigantolt lehet, hogy tápszeres babáknak is kell adni, az enyém anyatejes.
nekünk is hetente kellett a konakiont adni 3 hónapos koráig. vigantolt nap 0 cseppet.
A kérdező hozzászólása: Nekünk hetente kell, de ha lesz elég tejem nem kell neki adnom mást ugye?
A mi védõnõnk szerint a D-vitamint a baba 1 éves koráig minden nap adni. Ha véletlenül nem 1 cseppet kap, hanem többet, az sem baj.
Képzeljétel el hogy én akivel beszéltem orvossal orvosokkal, az mind azt mondta hogy hetente kell adni a Konakiont!! Sõt még a kórházi zárójelentésen is igy szerepelt!! Nehogy már okosabbak legyetek mint az orvosok????!!Üdv

Gripe watert hogyan kell adagolni 1 hós babának? Folyamatosan kell majd Neki adni, vagy csak ha fáj a hasa? Mecsek baby teával együtt (nem egy időpontben) lehet alkalmazni, vagy most hagyjuk a teát?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most próbáld meg abbahagyni a mecsek teát mert sok babának attól fáj a pocija holott az ellenkezõ hatást kellene elérnie. Kb 3/4 Gripe wateres kupak= 1 adag - ezt fecsendõvel mértem le. Én 1hónapos kora után napi 6-szor adtam neki és segített, nem vártam meg, hogy elkedjen fájni a pocija- mivel ez abszolut nem káros a babának. Én lefejt tejbe tettem, mert töményen nem nagyon kedvelte. Nekünk se az Infacol, se az Espumisan nem segített, csak a Gripe Water!!!!!! Remélem nekitek is be fog válni. Ha kérdésed van írj mailt! Dia

Szia! Szerintem most próbáld meg abbahagyni a mecsek teát mert sok babának attól fáj a pocija holott az ellenkezõ hatást kellene elérnie. Kb 3/4 Gripe wateres kupak= 1 adag - ezt fecsendõvel mértem le. Én 1hónapos kora után napi 6-szor adtam neki és segített, nem vártam meg, hogy elkedjen fájni a pocija- mivel ez abszolut nem káros a babának. Én lefejt tejbe tettem, mert töményen nem nagyon kedvelte. Nekünk se az Infacol, se az Espumisan nem segített, csak a Gripe Water!!!!!! Remélem nekitek is be fog válni. Ha kérdésed van írj mailt! Dia
A Gripe water nagyon jó! 5 ml-t kell adni minden etetés elõtt , de max. 6-szor 24 óra alatt! Sajnos a mecsek teáról nem tudok semmit mondani.
a második hozzászólónak: a dobozon az áll, h etetés közben vagy utána kell adni a Gripe Water-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!