Találatok a következő kifejezésre: Nem kell csak (3352 db)

A netrol lehet play stationba valo jatekot letolteni? Es ha letoltotem akkor nem kell vele semmi extrat csinalni? Crackelni ugye nem kell csak installalni. Es utana mar csak ki kell egetnem cd-re?

valaki leirna a menetet......

Legjobb válasz: PS3 ra nem lehet letölteni játékot.Amúgy PS2mél mûködik (pont ahogy írtad)

PS3 ra nem lehet letölteni játékot.Amúgy PS2mél mûködik (pont ahogy írtad)
A kérdező hozzászólása: az enyem talan ps1

Miskolcon az SZTK-ba a nőgyógyászatra kell beutaló, igaz? És ha felhívom a nőgyógyászatot telefonon, akkor tudnak adni időpontot? Szóval nem kell csak időpontért bemennem, jól gondolom?

Legjobb válasz: Nem kell beutaló. Felhivod õket,adnak idõpontot,a taj számod fogja kérni az aki az idõpontot adja (nem kapcsolják a nõgyógyászatot, a sorszámosztó adja az idõpontot) 0646/555690 amit hivnod kell Ha voltál már nõgyógyásznál,mindegy hol,akkor az ott kapott papirokat vidd magaddal. És tudd majd dátumra pontosan mikor menstruáltál utoljára.

Nem kell beutaló. Felhivod õket, adnak idõpontot, a taj számod fogja kérni az aki az idõpontot adja (nem kapcsolják a nõgyógyászatot, a sorszámosztó adja az idõpontot) 0646/555690 amit hivnod kell Ha voltál már nõgyógyásznál, mindegy hol, akkor az ott kapott papirokat vidd magaddal. És tudd majd dátumra pontosan mikor menstruáltál utoljára.
Nem kell beutaló nõgyógyászatra. Idõpontot kérhetsz telefonon, feltéve ha nem foglalt állandóan, mert én SZTK-ba inkább bemegyek idõpontokért, minthogy órákig várjam, hogy ne legyen foglalt a vonal.
beutaló nem kell Itt Bp-en idõpont sem kell. oda mész rendelési idõben és kivárod a sorod. Minden nap van délelötti és délutáni rendelés is.
Bp-i minek ir fõleg ha nem tudja Miskolcon mi a rendszer? Itt kell idõpont, anélkül nem látnak el, kivéve ha sürgõsségi. És nincs minden nap délelõtt-délután sem.

Szocpol szocpolt adnak úgy bővítésre, hogy igazából bővíteni már nem kell, csak befejezni a bővítést? Ellenőrzik, hogy tényleg bővítésre kellett e? Hova kell menni, ha szocpolt szeretnék igényelni?

Nálunk a konyha (vagy is a leend? konyha,mert van egy,csak az nagyon kicsike) félkészen van-álmennyezet,bejárati ajtó,vakolat híja,valamit valami lentre (linóleum,járólap)kellene,a füribe már csak egy mosdó hiányzik,az egyik szobát szeretnénk ketté választani,és a jelenlegi kamrából egy szobát szeretnénk csinálni,az ablakokat lecserélni.

Legjobb válasz: Bõvítésre nem jár jelenleg, csak új lakás építésére, vagy vásárlására.

Bõvítésre nem jár jelenleg, csak új lakás építésére, vagy vásárlására.
olyan formán van, ha a ház nagyságát növelitek, tehát hozzáépítetek, korszerûsítetek. az, hogy linóleumot tesztek le vagy új mosdót tesztek, nem számít, a szocpol azoknak a családoknak jár, akik új otthont teremtenek (az elsõt), nekik is nehéz dolguk van, nagyon megszigorították :( de itt a link, olvasd el, mindent leírnak http://www.szocpol.net/
A kérdező hozzászólása: Mi számít korszerûsítésnek? Pontosan mire kell itt gondolni, amire adják? Köszönöm a válaszod!
fûtés, szigeteles szerintem. mondjuk így önmagában szocpolt ezekre nem adnak, azt tényleg csak fiatal családok elsõ lakására adják. de sok önkormányzat ad korszerûsítési támogatásokat, városban ezeket inkább paneloknak adják, de vidéken elõfordul, hogy fel lehet venni :)

Miért van az az egyetememen, hogyha ZH-t írunk akkor kell személyi, ha vizsga van akkor nem kell, csak egy aláírás?

Legjobb válasz: Persze, de én az oda kerülõ jegyekre, átlagokra értetteb, hogy csupán tájékoztat. A leckekönyv a hivatalos... Nálunk rohangálni kell a tanárokhoz vizsgaidõszakban leckekönyvvel aláírásokért...

Persze, de én az oda kerülõ jegyekre, átlagokra értetteb, hogy csupán tájékoztat. A leckekönyv a hivatalos... Nálunk rohangálni kell a tanárokhoz vizsgaidõszakban leckekönyvvel aláírásokért...
"Persze, de én az oda kerülõ jegyekre, átlagokra értetteb, hogy csupán tájékoztat. A leckekönyv a hivatalos... " Nem ez nem így van. 100%-ig hivatalos, mivel mondom, nekem nincs leckekönyvem. Félévek végén a TO kinyomtatja a neptunból a leckekönyv megfelelõ oldalát beragasztja a leckekönyvbe lepecsételi és kész. Én nem rohangáslok sehova aláírásért meg jegyért. Szo.patnak minket a tanárok mással...
Marhára nem a követelményektõl függ a dolog. Nálunk nem egy olyan tanár van, aki szétszo.patja az agyad vizsgán, de nem kér személyit. Õ a kemény vizsgáztatásával is próbálja kiérdemelni a tekintélyt. VIszont van párlófaszjóska tanár is, akit takarítónak sem vennék fel, õ meg keménykedik, és beszól hogy nem úgy írtam alá ahogyan a személyin volt.
Ahol nincsenek nagy követelmények, ott személyi sem kell. Egy nívósabb, szigorúbb szabályokat követõ egyetemen minden számonkérésnél kell személyi. Nálunk még beiratkozásnál sem volt leckekönyv, fizikai, kézzel fogható formában nem tárolják, csak külön kérésre nyomtatják ki.
Nálunk sehova nem kellett igazolvány, egyik vizsgára sem, és a leckekönyvet is csak akkor kellett vinni, mikor mentünk beíratni a jegyet, és összeszedni az aláírást. Még nálunk is úgy mûködött, 5 éve, csak akkor vezették be a Neptunt, mikor odakerültünk a fõsulira. Azt hittem ezt már sehol nem csinálják, rohangálni az aláírásokért...:-)
Nalunk kell az igazolvany vizsgara is!
A kérdező hozzászólása: a vizsga nem fontosabb?
Nekem sincsen leckekönyvem. Vagyis van, de azt beíratkozáskor megkaptuk, beleragasztottuk a fényképet, aláírtuk, majd el is vették. A diplomáig nem is látom. A Neptun pedig hivatalos rendszer, minden hivatalos ügyet ott kell intézni. Vicces lenne ha csak tájékoztató jellegû lenne :D
Nincs leckekönyv? A neptun nem csak tájékoztató jellegû? Nekem meg rohangálnom kell ezzel a sza.rral... Akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: semmilyen igazoló dolgot nem kérnek, csak egy aláírást.
A kérdező hozzászólása: nincs leckekönyvünk már. neptunban van az elektromos leckekönyv.
Leckekönyvet viszitek -> benne van a képed, neved stb.
Ez így egyáltalán nem igaz általánosságban. Az adott tárgytól és az oktató tanártól függ, kér-e fényképes igazolványt vagy sem. Komolyabb tárgyaknál valószínûbb, hogy megkövetelik, tölteléktárgyaknál nem. Aztán az is lehet, hogy zh-t inkább gyakorlatvezetõk íratnak, akik fiatalabbak és szigorúbban betartják a szabályokat, vizsgáztatásnál pedig az elõadók nem. Fõleg akkor, ha a vizsga még mondjuk szóbeli is. De ezeken kívül még más szempontok is számíthatnak, például a hallgatói létszám. Nekem az elsõ diplomám olyan szakról van, ahol évfolyamonként volt 15-20 ember, a tanárok ismertek mindenkit személyesen, persze, hogy sosem kértek se zh-n, se vizsgán semmit. Te hány tárgy alapján jutottál a fenti következtetésre? Kétlem, hogy tartós tendencia lenne.
Nincs olyan módszer ami növeszti a méreteidet.Se kenõcs, se tabletta, semmi.
Nem nagyobb pénisz kell, hanem hosszabb elõjáték, kényeztetés.(Már persze, ha nem mikropéniszed van.Mer' akkor mindegy)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Én a 14/3, 5 centimmel jó vagyok a feleségemnek. Van, hogy többször is elmegy, és nem csinálja magának.
Néhány méh-csípés, veregesd csalánnal. Amúgy jah, több odafigyelés, használd a kezed meg a nyelved. Ha magának csinálja, akkor elõbb utóbb felesleges leszel neki...

Az lehetséges hogy 4-5 hetes terhesen fél óránként kell pisilni? De annyira, hogyha nem megyek rögtön akkor úgy érzem bepisilek. De éjjel nem kell csak ritkán kimennem.

Legjobb válasz: Nekem is így volt ha nem is fél óránként, de nagyon sûrûn, akkor még nem tudtam, hogy babás bagyok azt hittem felfáztam de semmi már tünetem nem volt aztán kiderült és utánaolvastam a neten és mindenhol azt olvastam, " gyakori vizelési inger" ugyhogy ok. de nem tartott sokáig már 13 hetes vagyok de már több hete nincs ilyen érzésem.

Nekem is így volt ha nem is fél óránként, de nagyon sûrûn, akkor még nem tudtam, hogy babás bagyok azt hittem felfáztam de semmi már tünetem nem volt aztán kiderült és utánaolvastam a neten és mindenhol azt olvastam, " gyakori vizelési inger" ugyhogy ok. de nem tartott sokáig már 13 hetes vagyok de már több hete nincs ilyen érzésem.
Szia! Én is így voltam! Akkor még dolgoztam .Busszal kb 6 perc a munkahely de mire odaértem majd be pisiltem mindig! Pedig indulás elött is pisiltem!
Szia! Ez teljesen normális reakció, van akinél korábban jön, van akinél késõbb.Nálam szintén már az elején megvolt, azóta sem múlt el, szóval én rohangálok pisilni, éjjelente is minimum háromszor, pedig még csak a 15. hetet kezdtük:-))))Mi lesz késõbb?:-)

Miert van az hogy szex kozbe olyat erzek mintha pisilnem kene? Pedig nem kell csak olyat erzek. Egyebkent nem szoktam elmenni sajnos. Nyomorek csicskak hanyagoljanak

Legjobb válasz: azert mert a pisileserzet kozel van az orgazmushoz,lehet h ugy el tudsz majd menni,ha kicsit kell pisilned...nagyon izgalmas elmeny,en ugy mindig nagyobbat elezek :) 25N

azert mert a pisileserzet kozel van az orgazmushoz, lehet h ugy el tudsz majd menni, ha kicsit kell pisilned...nagyon izgalmas elmeny, en ugy mindig nagyobbat elezek :) 25N
A kérdező hozzászólása: Mennyi ido mire elmesz?
Ezt en szabalyozom, ha fel vagyok izgulva akkor rogton..de el is tudom huzni, ugyanugy, mint a fiuk!
1: pisilj elõtte. 2: engedd el magad, mert nagy orgazmus lesz! 3: ne kötözködj, mert amúgy is kis csitrinek nézel ki, de így még inkább.
Lehet pont az attól való felelmed miatt hogy be fogsz pisilni nem tudom elengedni magad és ezért nincs orgazmusod pedig mint ahogy az elsõ is írta annak az érzésnek van köze az orgazmushoz

Miért használják a molett nőket csak [email protected]ásra és komolyan nem kellenek csak kihasználni?

Legjobb válasz: azok nem férfiak kisszivem, akiktõl tudod... azokat másnak hívják.

azok nem férfiak kisszivem, akiktõl tudod... azokat másnak hívják.
Én is molett vagyok, de imádnak velem szexelni a pasik.Sok azt mondja hogy van legalább mit fogni rajtam.
végül is nyáron elég jó árnyékuk van ezeknek nõknek.
Kérdezõ! 6, 5 éve vagyok párkapcsolatban és 100+-os voltam, mikor összejöttünk! Hidd el, nem csak szopásra vagyok használva, ez egy teljesen normális kapcsolat!
ez meg milyen hü.lye kérdés, ez egyszerûen hazugság
" használják ... [email protected]ásra" - ez is egy megközelítése a nemek közti kapcsolatnak
Ezt én is olvastam már egy amolyan humor oldalon :) Hogy a dagi nõknek kb. ugyanolyan a szájuk és puncijuk a pasi nem érez különbséget, mindegy hová dugja :)
Ezt honnan veszed? Te molett vagy??
Ezt pornóból szedted, ugye?
A kérdező hozzászólása: sok férfitol tudom
Ez hülyeség.
Mert a kutya sem vállalja fel õket és a lukukhoz oda sem férni, marad a titokban szopatás..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!