Találatok a következő kifejezésre: Nem kell csak (3216 db)

A netrol lehet play stationba valo jatekot letolteni? Es ha letoltotem akkor nem kell vele semmi extrat csinalni? Crackelni ugye nem kell csak installalni. Es utana mar csak ki kell egetnem cd-re?

valaki leirna a menetet......

Legjobb válasz: PS3 ra nem lehet letölteni játékot.Amúgy PS2mél mûködik (pont ahogy írtad)

PS3 ra nem lehet letölteni játékot.Amúgy PS2mél mûködik (pont ahogy írtad)
A kérdező hozzászólása: az enyem talan ps1

Miskolcon az SZTK-ba a nőgyógyászatra kell beutaló, igaz? És ha felhívom a nőgyógyászatot telefonon, akkor tudnak adni időpontot? Szóval nem kell csak időpontért bemennem, jól gondolom?

Legjobb válasz: Nem kell beutaló. Felhivod õket,adnak idõpontot,a taj számod fogja kérni az aki az idõpontot adja (nem kapcsolják a nõgyógyászatot, a sorszámosztó adja az idõpontot) 0646/555690 amit hivnod kell Ha voltál már nõgyógyásznál,mindegy hol,akkor az ott kapott papirokat vidd magaddal. És tudd majd dátumra pontosan mikor menstruáltál utoljára.

Nem kell beutaló. Felhivod õket, adnak idõpontot, a taj számod fogja kérni az aki az idõpontot adja (nem kapcsolják a nõgyógyászatot, a sorszámosztó adja az idõpontot) 0646/555690 amit hivnod kell Ha voltál már nõgyógyásznál, mindegy hol, akkor az ott kapott papirokat vidd magaddal. És tudd majd dátumra pontosan mikor menstruáltál utoljára.
Nem kell beutaló nõgyógyászatra. Idõpontot kérhetsz telefonon, feltéve ha nem foglalt állandóan, mert én SZTK-ba inkább bemegyek idõpontokért, minthogy órákig várjam, hogy ne legyen foglalt a vonal.
beutaló nem kell Itt Bp-en idõpont sem kell. oda mész rendelési idõben és kivárod a sorod. Minden nap van délelötti és délutáni rendelés is.
Bp-i minek ir fõleg ha nem tudja Miskolcon mi a rendszer? Itt kell idõpont, anélkül nem látnak el, kivéve ha sürgõsségi. És nincs minden nap délelõtt-délután sem.

Szocpol szocpolt adnak úgy bővítésre, hogy igazából bővíteni már nem kell, csak befejezni a bővítést? Ellenőrzik, hogy tényleg bővítésre kellett e? Hova kell menni, ha szocpolt szeretnék igényelni?

Nálunk a konyha (vagy is a leend? konyha,mert van egy,csak az nagyon kicsike) félkészen van-álmennyezet,bejárati ajtó,vakolat híja,valamit valami lentre (linóleum,járólap)kellene,a füribe már csak egy mosdó hiányzik,az egyik szobát szeretnénk ketté választani,és a jelenlegi kamrából egy szobát szeretnénk csinálni,az ablakokat lecserélni.

Legjobb válasz: Bõvítésre nem jár jelenleg, csak új lakás építésére, vagy vásárlására.

Bõvítésre nem jár jelenleg, csak új lakás építésére, vagy vásárlására.
olyan formán van, ha a ház nagyságát növelitek, tehát hozzáépítetek, korszerûsítetek. az, hogy linóleumot tesztek le vagy új mosdót tesztek, nem számít, a szocpol azoknak a családoknak jár, akik új otthont teremtenek (az elsõt), nekik is nehéz dolguk van, nagyon megszigorították :( de itt a link, olvasd el, mindent leírnak http://www.szocpol.net/
A kérdező hozzászólása: Mi számít korszerûsítésnek? Pontosan mire kell itt gondolni, amire adják? Köszönöm a válaszod!
fûtés, szigeteles szerintem. mondjuk így önmagában szocpolt ezekre nem adnak, azt tényleg csak fiatal családok elsõ lakására adják. de sok önkormányzat ad korszerûsítési támogatásokat, városban ezeket inkább paneloknak adják, de vidéken elõfordul, hogy fel lehet venni :)

Miért van az az egyetememen, hogyha ZH-t írunk akkor kell személyi, ha vizsga van akkor nem kell, csak egy aláírás?

Legjobb válasz: Persze, de én az oda kerülõ jegyekre, átlagokra értetteb, hogy csupán tájékoztat. A leckekönyv a hivatalos... Nálunk rohangálni kell a tanárokhoz vizsgaidõszakban leckekönyvvel aláírásokért...

Persze, de én az oda kerülõ jegyekre, átlagokra értetteb, hogy csupán tájékoztat. A leckekönyv a hivatalos... Nálunk rohangálni kell a tanárokhoz vizsgaidõszakban leckekönyvvel aláírásokért...
"Persze, de én az oda kerülõ jegyekre, átlagokra értetteb, hogy csupán tájékoztat. A leckekönyv a hivatalos... " Nem ez nem így van. 100%-ig hivatalos, mivel mondom, nekem nincs leckekönyvem. Félévek végén a TO kinyomtatja a neptunból a leckekönyv megfelelõ oldalát beragasztja a leckekönyvbe lepecsételi és kész. Én nem rohangáslok sehova aláírásért meg jegyért. Szo.patnak minket a tanárok mással...
Marhára nem a követelményektõl függ a dolog. Nálunk nem egy olyan tanár van, aki szétszo.patja az agyad vizsgán, de nem kér személyit. Õ a kemény vizsgáztatásával is próbálja kiérdemelni a tekintélyt. VIszont van párlófaszjóska tanár is, akit takarítónak sem vennék fel, õ meg keménykedik, és beszól hogy nem úgy írtam alá ahogyan a személyin volt.
Ahol nincsenek nagy követelmények, ott személyi sem kell. Egy nívósabb, szigorúbb szabályokat követõ egyetemen minden számonkérésnél kell személyi. Nálunk még beiratkozásnál sem volt leckekönyv, fizikai, kézzel fogható formában nem tárolják, csak külön kérésre nyomtatják ki.
Nálunk sehova nem kellett igazolvány, egyik vizsgára sem, és a leckekönyvet is csak akkor kellett vinni, mikor mentünk beíratni a jegyet, és összeszedni az aláírást. Még nálunk is úgy mûködött, 5 éve, csak akkor vezették be a Neptunt, mikor odakerültünk a fõsulira. Azt hittem ezt már sehol nem csinálják, rohangálni az aláírásokért...:-)
Nalunk kell az igazolvany vizsgara is!
A kérdező hozzászólása: a vizsga nem fontosabb?
Nekem sincsen leckekönyvem. Vagyis van, de azt beíratkozáskor megkaptuk, beleragasztottuk a fényképet, aláírtuk, majd el is vették. A diplomáig nem is látom. A Neptun pedig hivatalos rendszer, minden hivatalos ügyet ott kell intézni. Vicces lenne ha csak tájékoztató jellegû lenne :D
Nincs leckekönyv? A neptun nem csak tájékoztató jellegû? Nekem meg rohangálnom kell ezzel a sza.rral... Akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: semmilyen igazoló dolgot nem kérnek, csak egy aláírást.
A kérdező hozzászólása: nincs leckekönyvünk már. neptunban van az elektromos leckekönyv.
Leckekönyvet viszitek -> benne van a képed, neved stb.
Ez így egyáltalán nem igaz általánosságban. Az adott tárgytól és az oktató tanártól függ, kér-e fényképes igazolványt vagy sem. Komolyabb tárgyaknál valószínûbb, hogy megkövetelik, tölteléktárgyaknál nem. Aztán az is lehet, hogy zh-t inkább gyakorlatvezetõk íratnak, akik fiatalabbak és szigorúbban betartják a szabályokat, vizsgáztatásnál pedig az elõadók nem. Fõleg akkor, ha a vizsga még mondjuk szóbeli is. De ezeken kívül még más szempontok is számíthatnak, például a hallgatói létszám. Nekem az elsõ diplomám olyan szakról van, ahol évfolyamonként volt 15-20 ember, a tanárok ismertek mindenkit személyesen, persze, hogy sosem kértek se zh-n, se vizsgán semmit. Te hány tárgy alapján jutottál a fenti következtetésre? Kétlem, hogy tartós tendencia lenne.
Nincs olyan módszer ami növeszti a méreteidet.Se kenõcs, se tabletta, semmi.
Nem nagyobb pénisz kell, hanem hosszabb elõjáték, kényeztetés.(Már persze, ha nem mikropéniszed van.Mer' akkor mindegy)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Én a 14/3, 5 centimmel jó vagyok a feleségemnek. Van, hogy többször is elmegy, és nem csinálja magának.
Néhány méh-csípés, veregesd csalánnal. Amúgy jah, több odafigyelés, használd a kezed meg a nyelved. Ha magának csinálja, akkor elõbb utóbb felesleges leszel neki...

Az lehetséges hogy 4-5 hetes terhesen fél óránként kell pisilni? De annyira, hogyha nem megyek rögtön akkor úgy érzem bepisilek. De éjjel nem kell csak ritkán kimennem.

Legjobb válasz: Nekem is így volt ha nem is fél óránként, de nagyon sûrûn, akkor még nem tudtam, hogy babás bagyok azt hittem felfáztam de semmi már tünetem nem volt aztán kiderült és utánaolvastam a neten és mindenhol azt olvastam, " gyakori vizelési inger" ugyhogy ok. de nem tartott sokáig már 13 hetes vagyok de már több hete nincs ilyen érzésem.

Nekem is így volt ha nem is fél óránként, de nagyon sûrûn, akkor még nem tudtam, hogy babás bagyok azt hittem felfáztam de semmi már tünetem nem volt aztán kiderült és utánaolvastam a neten és mindenhol azt olvastam, " gyakori vizelési inger" ugyhogy ok. de nem tartott sokáig már 13 hetes vagyok de már több hete nincs ilyen érzésem.
Szia! Én is így voltam! Akkor még dolgoztam .Busszal kb 6 perc a munkahely de mire odaértem majd be pisiltem mindig! Pedig indulás elött is pisiltem!
Szia! Ez teljesen normális reakció, van akinél korábban jön, van akinél késõbb.Nálam szintén már az elején megvolt, azóta sem múlt el, szóval én rohangálok pisilni, éjjelente is minimum háromszor, pedig még csak a 15. hetet kezdtük:-))))Mi lesz késõbb?:-)

Miért használják a molett nőket csak [email protected]ásra és komolyan nem kellenek csak kihasználni?

Legjobb válasz: azok nem férfiak kisszivem, akiktõl tudod... azokat másnak hívják.

azok nem férfiak kisszivem, akiktõl tudod... azokat másnak hívják.
Én is molett vagyok, de imádnak velem szexelni a pasik.Sok azt mondja hogy van legalább mit fogni rajtam.
végül is nyáron elég jó árnyékuk van ezeknek nõknek.
Kérdezõ! 6, 5 éve vagyok párkapcsolatban és 100+-os voltam, mikor összejöttünk! Hidd el, nem csak szopásra vagyok használva, ez egy teljesen normális kapcsolat!
ez meg milyen hü.lye kérdés, ez egyszerûen hazugság
" használják ... [email protected]ásra" - ez is egy megközelítése a nemek közti kapcsolatnak
Ezt én is olvastam már egy amolyan humor oldalon :) Hogy a dagi nõknek kb. ugyanolyan a szájuk és puncijuk a pasi nem érez különbséget, mindegy hová dugja :)
Ezt honnan veszed? Te molett vagy??
Ezt pornóból szedted, ugye?
A kérdező hozzászólása: sok férfitol tudom
Ez hülyeség.
Mert a kutya sem vállalja fel õket és a lukukhoz oda sem férni, marad a titokban szopatás..

Mittennétek a helyembe a férjemnek nem kellek csak a kislányunk miatt van még velem?

6 hetes a kislányunk fél éve hozzám se ér még csak egy kis gyengédséget vagy szeretetet semkapok a férjemtöl átnéz rajtam azt viszont elvárja hogy minden legyen a sege alá téve két hete hazajött ebédelni a munkábol és nem tettem ki neki az ételt és ki volt borulva össze is vesztünk akkor mondta nem kellek terhességem alatt azért nem volt sex mert nehogy valami baja legyen a babának de van elöjáték is de biztosan van valakije mert ha két hétig nem volt sex már teljesen felvolt huzva fél éve semmi jelét nem látom annak hogy kivánná a sexet legalábbis itthon valahol kiürül az tuti ,na de nö vagyok nekem is vannak szükségleteim mit tegyek ha itthon nem kapom meg amire vágyok keressem valaki másnál váljak el csak a kislányomat nem hagyom ,igy nem tudok élni hogy átnéz rajtam két hete ugy érzem amiota össze vesztünk kezdek kiábrándulni belöle északa nem birok aludni ezen gondolkodom ha esetleg közeledne nem biztos hogy jo lenne mert mindig az jutt eszembe hogy nem kellek neki igy boldogtalan vagyok 6 éve vagyunk házasok eddig minden rendbe volt ugy gondolom velünk egy fél éve valami nem stimmel ,most nem is tudnék leülni beszélni vele erröl nagyon frissek a sebek és csak sirnék voltatok ilyen helyzetbe mit tetetek?

Legjobb válasz: Sok férfi nem kívánja terhes feleségét. Nem rég szültél, s talán a napokban lett vége a vérzésednek. Lehet, hogy még korai lenne az együttlét. Mindkettõtök számára új élmény,helyzet a baba érkezése, jelenléte. Van olyan is hogy az apa stresszel, s nem csak az anya. A ki nem készített ételre nem találok helyes választ. Talán valami õrült feszültség van a háttérben, a munkahelyén amit nem osztott meg veled. Én elsõ körben mindig a racionálisabb okokat keresem. A következõ lépés lenne a másik nõ jelenléte.

Ha ilyen f @sz lenne a férjem, egy percig sem viselném el tovább..naná , hogy elválnék, és keresnék magamnak egy nála sokkal jobb embert!ez egy päraszt, és meg is csal..sajnos..Az ilyen r ohad ékokat kitenném egy lakatan szigetre, ahol csak pasik lennének.
Sok férfi nem kívánja terhes feleségét. Nem rég szültél, s talán a napokban lett vége a vérzésednek. Lehet, hogy még korai lenne az együttlét. Mindkettõtök számára új élmény, helyzet a baba érkezése, jelenléte. Van olyan is hogy az apa stresszel, s nem csak az anya. A ki nem készített ételre nem találok helyes választ. Talán valami õrült feszültség van a háttérben, a munkahelyén amit nem osztott meg veled. Én elsõ körben mindig a racionálisabb okokat keresem. A következõ lépés lenne a másik nõ jelenléte.
Ha egyikõtöknek sem kell a másik akkor mi értelme tovább ennek az egymás mellett élésnek???Ha haza ér mondd el Neki, hogy külön szeretnél menni a kicsivel és kész!Ha így maradtok abbol mindig egyre nagyobb veszekedések lesznek ami a picinek egyáltalán nem hiányzik!!!!
Ne a gyerek miatt maradjatok együtt, ha már nem javítható, akkor ki kell lépni, a gyereknek nem érdeke a feszült légkör (tudom, mert így nõttem fel, kösz, nem én akartam, a villámhárító szerepem miatt, amit rám kényszerítettek, megromlott a szüleimmel a kapcsolatom).
Te is tudod, hogy ez hosszútávon nem mûködik! Igazábólmár tudod a választ, csak nem mered kimondani, mert ott a kis pici. De ha a javatokat akarod, akkor legjobb, ha elválsz! Nem tudnék olyas valakivel élni, aki nem kíván és csicskaként néz rám. Feltenném a kérdést: akkor miért akart tõlem gyereket?
Nem értelek, ha azt irod, hogy te már nem akarsz próbálkozni és elég volt akkor mi a kérdés? Pakolj és go vagy pakolj neki össze és dobd ki(lakáshelyzet függõ). A legjobb megoldás ha leülsz vele beszélni, és ultimátumot adsz vagy változik vagy nem, de ha nem akkor vége, kalap kabát mehet amerre lát. Ez esetben ugyan iszonyatosan nehéz dolgod lesz, de a kislányodért megéri. Légy erõs.
Szerintem van valakije, nem kéne ezt erõltetni.És a legnagyobb hülyeségnek tartom, ha egy gyerek miatt van együtt két ember.A gyerek olyan, mint a radar, mindent megérez és közvetít.Azt is érezni fogja, vagy érzi, ha köztetek feszültség van.Szerintem menjetek külön.Ha nem kíván, akkor annak oka van, szerintem pedig az, hogy van valakije.
Biztos, hogy akarta azt a gyereket?? Persze 6 év együttlét, ketyeg a biológiai órád, anyámék is unokát szeretnének stb..De Õ fel volt-e készülve a felelõsségre amit a család jelent?? Most meg nem mondja ki azt, hogy baj van, mert hogy nézne má'ki, hogy egy csecsemõt otthagy?!Mit szólnának hozzá az emberek?! Nekem nagyon úgy tûnik, hogy valami miatt neheztel rád, és szerintem ez az oka.Szerintem az õ fejében is gyötrelmes gondolatok keringenek, csak nem képes megosztani veled.(még az is lehet, hogy tényleg van valakije akinek kisírja magát, HELYETTED) Kérdezd meg, hogy mi a baj?!Ha tényleg ez, akkor adj neki egy idõpontot, hogy rendezze az érzéseit, és így fordítani tudjon a hozzáállásán. Ha nem akkor meg...nincs semmi értelme a kapcsolatnak.
Ez minden nõvel úgyanígy történik. Minden férfi olyan mint a kedves párod, csak van amelyik nõ jobban eltûri más meg kevésbé realista, és illúziókba ringatja magát.
Leülnék vele és megbeszélném a probléáimat!De akkor már mindent, amikor a gyerek elaludt, nyugiban egy vacsi mellett de semmiképp nem számonkérõ stilusban. Abból sokminden ki fog derülni, többek között az is hogy hogyan tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat
A kérdező hozzászólása: ja még annyit hogy terheségem alatt probáltam közelsedni de öt meg se hatotta mondtam is egy alkalommal hogy ugy élünk mint ké t idegen ö erre azt mondta ö nem ugy érzi egy biztos én nem probálkozom elég volt
Szerintem meg csak dolgoznak benned a szülés utáni hormonok és ilyenkor mindenre harapsz, Én is ilyen voltam.Mindig azt lestem hozzám nyúl e, kíván e még, szeret e még stb....Ez a szülés utáni depi egy korai szakasza .Te magad nem tartod olyan kívánatosnak, mert még van némi súlyfelesleged, meg oda az önbizalmad.Van kivel kibeszéld a problémáid?Egyébként meg miért nem kapod el az urad frakkját, és beszéled meg vele face to face, hogy te miket hiányolsz, meg, hogy mégis szerinte mi a normális, mármint a te igényeidre gondolok.Mi az, hogy te most nem is tudnál leülni beszélni vele errõl, mert még frissek a sebek?Ilyenkor frissiben kell orvosolni ezeket a sebeket.Ha most átléptek rajta, azzal csak építitek a falat kettõtök között, ahelyett, hogy bontanátok belõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!