Találatok a következő kifejezésre: Nem kapcsol a monitorom a képernyővédő (3 db)

Acer V193HQ Monitor képernyővédő állapotból nem kapcsol be. Valakinek esetleg volt hasonló problémája, vagy tudni véli, hogy mi lehet a gond? (Bővebben lent)

Pontosabban de, de a titok nyitjára nem jöttem még rá, van amikor 5 percig sem akar megmozdulni (bekapcsolni), az állapotjelz? led sárgán villog. Próbáltam ilyenkor kikapcsolni, sikertelenül, nem reagál semmire. Munkámból adódóan is muszáj mennie a gépnek, így általában ez reggeli probléma, de van, hogy napközben sem kímél. Ha az egeret megmozgatom, elkezd villogni sárgán az állapotjelz?, sötétben látható, hogy a képerny? is aprókat villog az állapotjelz?vel együtt. Van, amikor megmozdításra azonnal reagál, van amikor percekig mozgatni kell az egeret, volt, hogy emellé még a monitor kapcsológombját is nyomtam, hátha, de ez sem vezetett eredményre. El?fordult olyan is, hogy meglöktem az egeret, itthagytam 5 percre, és szintén semmi nem történt, majd gondolt egyet, és ismét elindult. Gyakorlatilag véletlenszer?en indul el, amikor ? úgy dönt, vagy passz :) Valakinek esetleg volt hasonló problémája, vagy tudni véli, hogy mi lehet a gond?

Amikor zenét hallgatok a MediaPlayer-en miért nem kapcsol be a képernyővédő? Nem árt ez a monitornak? Hol lehet átállítani?

Legjobb válasz: hát ha teljesen ki akarod kapcsolni a képernyõ védõt akkor abba tudok segíteni (nyomsz egy jobb egér gombot az asztalon tulajdonságokra katt és ott a képernyõkímélõnél tudsz állítgatni)

hát ha teljesen ki akarod kapcsolni a képernyõ védõt akkor abba tudok segíteni (nyomsz egy jobb egér gombot az asztalon tulajdonságokra katt és ott a képernyõkímélõnél tudsz állítgatni)
Ártani nem árt, csak feleslegesen van bekapcsolva (a monitor).

Nem kapcsol ki a monitorom a képernyővédő után megadott időpontban, hanem visszaugrik a háttérképre. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Sajnos nincs ötletem (kivéve, hogy nyilván a Windows zuhan éppen össze), de van megoldásom. Vegyél Mac-et. :)

Sajnos nincs ötletem (kivéve, hogy nyilván a Windows zuhan éppen össze), de van megoldásom. Vegyél Mac-et. :)
Mert a képernyõkímélõ idõzítését állítottad be. Ha azt akarod, hogy ki is kapcsoljon a monitor (illetve készenléti állapotba váltson, mert kikapcsolni nem fog), akkor a Vezérlõpultban válaszd az Energiagazdálkodási lehetõségek ikont és a felugró ablakban a Képernyõ kikapcsolása sorban be tudod állítani, hogy az utolsó használat után (egérmozgatás, billenytûlenyomás) mennyi idõvel váltson készenléti állapotba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!