Találatok a következő kifejezésre: Nem kapcsol a monitorom a (109 db)

Nem kapcsol a monitor, mi lehet a baj?

most vettem hasznaltan egy szamitogepet (elmeletileg minden mukodik rajta, sot ha nem sikerul megcsinalni visszavasarolja..) aminek az a baja, hogy a monitor nem kapcsol, mintha nem lenne osszedugva a geppel (no connection). csereltem benne vidikartyat, tapot, atneztem/mozgattam az osszes kabelt de semmi..a gep szepen elindul es megy, hallhatoan semmi baja..monitor nem ad ki semmilyen figyelmezteto pittyegest sem..mi lehet a baja? (elnezest az ekezetek hianyaert, de mobilrol vagyok) elore is koszonom

Legjobb válasz: regi monitor es probalkoztam atalakitoval (csak azzal "megy") vidikartyahoz pedig van aram vezetve, a rajta levo ventillator porog is

A kérdező hozzászólása: regi monitor es probalkoztam atalakitoval (csak azzal "megy") vidikartyahoz pedig van aram vezetve, a rajta levo ventillator porog is
Jobb híján próbáld ki másik géppel a monitort és/vagy cseréld ki a monitor kábeleit is. Ezzel máris kiszûrheted, hogy a monitorral vagy a géppel van-e gond.
A kérdező hozzászólása: igen, ez kimaradt..probaltam masik monitorral is es ugyan ez volt a gond
Nos, ha másik monitorral és annak saját kábeleivel sem ad képet akkor a géppel lesz baj. Ami lehet, hogy a kari halt meg vagy az alaplap. Az nem jelent sokat, hogy mennek a ventik. Sajna nincs más lehetõség, ki kell próbálni másik vid. karival, ill. a vid. karit kipróbálni másik géppel.
A kérdező hozzászólása: irtam hogy csereltem benne vidikartyat. en is alaplapra gyanakszom, mas szerintem nem lehet
Másik gépen jó a monitor? Ha jó akkor valószínüleg a videókártya a ludas.
A kérdező hozzászólása: igen másikkal jó, de a vidikarit még nem próbáltam ki másik géppel de mindjárt kipróbálom
A kérdező hozzászólása: Másik géppel jó a monitor!! de ha az abit lapba teszek másik vidikarit azzal se mûködik!
Telepítetted is vagy csak beledugtad?
A kérdező hozzászólása: Csak beraktam a Pciexpress slotba.de másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy.....szóval jó mindkettõ müxik.
"másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy" Nem tesz semmit. Azon a gépen az oprendszer nem feltétlenül tudott hozzá drivert amivel megy. Keresd meg az eszközkezelõben és nézd meg mi a gond.
A kérdező hozzászólása: de már a bootolásnál sem kapcsol, el sem jutznk az op rendszerig!:)


Más géppel ad képet? A géped másik monitorral ad?
Ne privátba! "Más géppel sem ad képet. Most laptop mellé kapcsolva, régebben asztalival próbáltam.Csak véletlenszerûen mûködött. A hibajel teljesen periodikusan jön." Nehéz meghatározni látatlanba a hibát, jó eséllyel csak a kondik száradtak ki. Nézesd meg egy számtek szervizben!

Miért nem kapcsol be elsőre a monitor?

Valamiért, ha bekapcsolom a számítógépem, els?re nem kapcsol be a monitorom. A rendszer ugyanúgy feláll (hallom a bejelentkezési hangot stb.),s?t a bootolási információk is látszanak, azonban miután bejönne a Windos, kép egyszer?en nincs. Viszont ha reset gombbal újraindítom minden a legnagyobb rendben. Rájöttem, ha a pittyenés után rögtön újraindítom,akkor is jó. Feltettem a legújabb catalyst drivert, de nem segített. Avast sem talált semmilyen vírust. Ati HD4750es videókártyáról van szó, a monitor pedig egy LG Flatron F7208. Az operációs rendszerem még XP.

Legjobb válasz: Nekem is így van a másik gépemen...amikor már érzésed szerint túl van a boot folyamaton akkor nyomd be a monitort,akkor tán jó lesz.De nem tudom mitõl jön ez elõ.

Nekem is így van a másik gépemen...amikor már érzésed szerint túl van a boot folyamaton akkor nyomd be a monitort, akkor tán jó lesz.De nem tudom mitõl jön ez elõ.
Én tudom. Az nvidia kezelõpanelben (jobb gomb, és ott lesz 1 nvidia jel, atinál nem tudom hogy van, de hasonló lehet) ott lesz felsorolva a képernyõ lehetõségei, mint pl. másolás, stb, ott kell az összevonást vagy valami ilyesmit választani, nem tudom elmondani rendesen mert most szar a VGA-m, de ott lehet megoldani.

Miért nem jelez a monitorom, miért kapcsol le a gép?

Régen is kiírt valamit az ATI catalysator, hogy hibás, és újra indítom-e a gépet most. De, most valami nagy baja lehet. Kikapcsol a monitor, mikor bekapcsolom a gépet, egyszer?en azt írja nincs jel. kb 4x újraindítottam, de sípol a gép, mikor bekapcsolom, és nincs jel a monitoron. Ha van, akkor kb fél perc után lefagy a kép. Vagy újraindítja magát a gép.

Legjobb válasz: Nem a monitorral van a gond, hanem a géppel, valószínûleg a RAM ment tönkre.

Nem a monitorral van a gond, hanem a géppel, valószínûleg a RAM ment tönkre.
A kérdező hozzászólása: Egyik napról a másikra? És ki kell cserélni?
Tönkre mehet egyik napról a másikra és ha téll az rossz akkor ki kell cserélni mert javítani nem lehet :) (nem értek hozzá nagyon de én nem biztos h csak a ramot nézném meg h rossz-e, ha lehetõséged van próbálj meg másik ramot kipróbálni pl havertól kérsz kölcsön avgy ha otthon is több van)
A kérdező hozzászólása: Aha... elvittem egy informatikushoz, és a video kártya ment tönkre...

Hogyha a gépet bekapcsolod ugy jó de ha leakarod kapcsolni nem kapcsol le hanem a ventillátor megy tovább de viszont a monitor lekapcsol de a ventillátor nem áll le ez mért van?

Legjobb válasz: Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).

Ha windóz (mert nem írtad), akkor a power managmentben állítsad be hogy a kikapcs gombra ne altatás legyen hanem kikapcsolás (tipp, mert azt sem írtad hogyan kapcsolod ki).

Ha Samsung monitoromat nem kapcsolom ki csak a gépet akkor egy kék led villog, nem megy tönkre így?

Érintős a monitor alján a gomb így nem akarom állandóan kikapcsolni.

Legjobb válasz: Miért menne tönkre? Az a készenléti led.

Miért menne tönkre? Az a készenléti led.
A kérdező hozzászólása: Köszi tehát akkor nem kell aggódnom.
mit tudom én :D nekem is iylen amúgy
mert stand-by ból lassabban éled, nekem a TV-m ilyen megy a hang de még 1 másodpercig nincs kép
A kérdező hozzászólása: Es mit lehet vele csinálni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!