Találatok a következő kifejezésre: Nem kapcsol a monitorom (102 db)

Nem kapcsol a monitor, mi lehet a baj?

most vettem hasznaltan egy szamitogepet (elmeletileg minden mukodik rajta, sot ha nem sikerul megcsinalni visszavasarolja..) aminek az a baja, hogy a monitor nem kapcsol, mintha nem lenne osszedugva a geppel (no connection). csereltem benne vidikartyat, tapot, atneztem/mozgattam az osszes kabelt de semmi..a gep szepen elindul es megy, hallhatoan semmi baja..monitor nem ad ki semmilyen figyelmezteto pittyegest sem..mi lehet a baja? (elnezest az ekezetek hianyaert, de mobilrol vagyok) elore is koszonom

Legjobb válasz: regi monitor es probalkoztam atalakitoval (csak azzal "megy") vidikartyahoz pedig van aram vezetve, a rajta levo ventillator porog is

A kérdező hozzászólása: regi monitor es probalkoztam atalakitoval (csak azzal "megy") vidikartyahoz pedig van aram vezetve, a rajta levo ventillator porog is
Jobb híján próbáld ki másik géppel a monitort és/vagy cseréld ki a monitor kábeleit is. Ezzel máris kiszûrheted, hogy a monitorral vagy a géppel van-e gond.
A kérdező hozzászólása: igen, ez kimaradt..probaltam masik monitorral is es ugyan ez volt a gond
Nos, ha másik monitorral és annak saját kábeleivel sem ad képet akkor a géppel lesz baj. Ami lehet, hogy a kari halt meg vagy az alaplap. Az nem jelent sokat, hogy mennek a ventik. Sajna nincs más lehetõség, ki kell próbálni másik vid. karival, ill. a vid. karit kipróbálni másik géppel.
A kérdező hozzászólása: irtam hogy csereltem benne vidikartyat. en is alaplapra gyanakszom, mas szerintem nem lehet
Másik gépen jó a monitor? Ha jó akkor valószínüleg a videókártya a ludas.
A kérdező hozzászólása: igen másikkal jó, de a vidikarit még nem próbáltam ki másik géppel de mindjárt kipróbálom
A kérdező hozzászólása: Másik géppel jó a monitor!! de ha az abit lapba teszek másik vidikarit azzal se mûködik!
Telepítetted is vagy csak beledugtad?
A kérdező hozzászólása: Csak beraktam a Pciexpress slotba.de másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy.....szóval jó mindkettõ müxik.
"másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy" Nem tesz semmit. Azon a gépen az oprendszer nem feltétlenül tudott hozzá drivert amivel megy. Keresd meg az eszközkezelõben és nézd meg mi a gond.
A kérdező hozzászólása: de már a bootolásnál sem kapcsol, el sem jutznk az op rendszerig!:)


Miért nem jelez a monitorom, miért kapcsol le a gép?

Régen is kiírt valamit az ATI catalysator, hogy hibás, és újra indítom-e a gépet most. De, most valami nagy baja lehet. Kikapcsol a monitor, mikor bekapcsolom a gépet, egyszer?en azt írja nincs jel. kb 4x újraindítottam, de sípol a gép, mikor bekapcsolom, és nincs jel a monitoron. Ha van, akkor kb fél perc után lefagy a kép. Vagy újraindítja magát a gép.

Legjobb válasz: Nem a monitorral van a gond, hanem a géppel, valószínûleg a RAM ment tönkre.

Nem a monitorral van a gond, hanem a géppel, valószínûleg a RAM ment tönkre.
A kérdező hozzászólása: Egyik napról a másikra? És ki kell cserélni?
Tönkre mehet egyik napról a másikra és ha téll az rossz akkor ki kell cserélni mert javítani nem lehet :) (nem értek hozzá nagyon de én nem biztos h csak a ramot nézném meg h rossz-e, ha lehetõséged van próbálj meg másik ramot kipróbálni pl havertól kérsz kölcsön avgy ha otthon is több van)
A kérdező hozzászólása: Aha... elvittem egy informatikushoz, és a video kártya ment tönkre...
Hogyan kapcsol be a monitor ha kiszeded a monitor kábelét ?
A kérdező hozzászólása: ha kitekerem csatlakozot akkor vilagit monitor es akkor mar kepernyon is van felirat h nincs videokartyahoz csatlakoztatva.ha visszatekerem akkor elsotetul kep es a led is keszenletin vilagit csak
Valószínûleg hardveres hiba lesz, ha nem értesz hozzá szólj valami ismerõsnek hogy nézzen rá, lehet 1 perc alatt megoldja a problémát egy hozzáértõ.
A kérdező hozzászólása: ha hardveres akkor milyen hardverhiba? volt aki azt mondta h alaplap tonkrement

A monitorom kibe kapcsol de egyáltalán nem kapcsol be. Mennyibe kerülhet ezt megjavítani?

20 ezer forint alatt lehet kapni? LCD monitor, jobb márkájú. Tud valaki valahol olcsón jó monitort?

Legjobb válasz: régebbi típusú monitorod van,mikor nekem hasonló gondom volt akkor vmi 3500 lett volna a javítás,de nekem még garis volt...30e-rért már van 17"-os lcd monitor 1ébként...30-40 között az alatt használtan tuti van...

régebbi típusú monitorod van, mikor nekem hasonló gondom volt akkor vmi 3500 lett volna a javítás, de nekem még garis volt...30e-rért már van 17"-os lcd monitor 1ébként...30-40 között az alatt használtan tuti van...
Ha CRT monitor, akkor egyenesen mehet a szeméttelepre, mert nem éri meg megjavítani. Javítási díjjal, meg cseralkatrésszel drágább lenne, mint egy másik használt CRT. 20 eFt külön újonnan is kapsz közepes minõségût 3 év garival: http://ipon.hu/webshop/product/_aoc_931swl/138217 25 eft alatt, meg már a nívósabb gyártóktól is van: http://ipon.hu/webshop/product/_benq_g925hda/143416 http://ipon.hu/webshop/product/_philips_192e1sb/171545 http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_e1920n/141302
Azt nem tudom miért lehet. De ha elmész a gép elõl akkor kapcsold ki a monitort. nekem bejött. Mindig müködik.

Árt a monitoromnak, ha úgy kapcsolom ki, hogy az elosztón lévõ piros gombot kikapcsolom? (akkor pl, ha a gépezést befejeztem, de a gépet nem kapcsolom ki, csak így a monitort. )

Legjobb válasz: Hosszú távon tuti nem használ neki, mivel nem hiába találták fel rá az on-off gombot. De nem lesz különösebb baja.

Hosszú távon tuti nem használ neki, mivel nem hiába találták fel rá az on-off gombot. De nem lesz különösebb baja.
Nem lesz tõle semmi baja. Ha egy elektromos, ill. elektronikus berendezés áramellátása megszûnik, egyszerûen nem mûködik tovább, mint akkor, amikor lekapcsolod. Nem windows az, hogy úgy kelljen leállítani :) Az árthat, ha gyors egymásutánban van többször ki-be kapcsolgatva az áram.
#2 Azért ez bõven nem így van.
Indok? Mi baja lenne egy monitornak attól, ha megszûnik az áramellátása? Vagy ha késõbb visszajön? Árammal megy, tehát bírnia kell :P Azt pedig írtam, hogy a több gyors ki-be kapcsolás valóban nem jó neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!