Találatok a következő kifejezésre: Nem kapcsol a monitorom (109 db)

Nem kapcsol a monitor, mi lehet a baj?

most vettem hasznaltan egy szamitogepet (elmeletileg minden mukodik rajta, sot ha nem sikerul megcsinalni visszavasarolja..) aminek az a baja, hogy a monitor nem kapcsol, mintha nem lenne osszedugva a geppel (no connection). csereltem benne vidikartyat, tapot, atneztem/mozgattam az osszes kabelt de semmi..a gep szepen elindul es megy, hallhatoan semmi baja..monitor nem ad ki semmilyen figyelmezteto pittyegest sem..mi lehet a baja? (elnezest az ekezetek hianyaert, de mobilrol vagyok) elore is koszonom

Legjobb válasz: regi monitor es probalkoztam atalakitoval (csak azzal "megy") vidikartyahoz pedig van aram vezetve, a rajta levo ventillator porog is

A kérdező hozzászólása: regi monitor es probalkoztam atalakitoval (csak azzal "megy") vidikartyahoz pedig van aram vezetve, a rajta levo ventillator porog is
Jobb híján próbáld ki másik géppel a monitort és/vagy cseréld ki a monitor kábeleit is. Ezzel máris kiszûrheted, hogy a monitorral vagy a géppel van-e gond.
A kérdező hozzászólása: igen, ez kimaradt..probaltam masik monitorral is es ugyan ez volt a gond
Nos, ha másik monitorral és annak saját kábeleivel sem ad képet akkor a géppel lesz baj. Ami lehet, hogy a kari halt meg vagy az alaplap. Az nem jelent sokat, hogy mennek a ventik. Sajna nincs más lehetõség, ki kell próbálni másik vid. karival, ill. a vid. karit kipróbálni másik géppel.
A kérdező hozzászólása: irtam hogy csereltem benne vidikartyat. en is alaplapra gyanakszom, mas szerintem nem lehet
Másik gépen jó a monitor? Ha jó akkor valószínüleg a videókártya a ludas.
A kérdező hozzászólása: igen másikkal jó, de a vidikarit még nem próbáltam ki másik géppel de mindjárt kipróbálom
A kérdező hozzászólása: Másik géppel jó a monitor!! de ha az abit lapba teszek másik vidikarit azzal se mûködik!
Telepítetted is vagy csak beledugtad?
A kérdező hozzászólása: Csak beraktam a Pciexpress slotba.de másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy.....szóval jó mindkettõ müxik.
"másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy" Nem tesz semmit. Azon a gépen az oprendszer nem feltétlenül tudott hozzá drivert amivel megy. Keresd meg az eszközkezelõben és nézd meg mi a gond.
A kérdező hozzászólása: de már a bootolásnál sem kapcsol, el sem jutznk az op rendszerig!:)


Miért nem jelez a monitorom, miért kapcsol le a gép?

Régen is kiírt valamit az ATI catalysator, hogy hibás, és újra indítom-e a gépet most. De, most valami nagy baja lehet. Kikapcsol a monitor, mikor bekapcsolom a gépet, egyszer?en azt írja nincs jel. kb 4x újraindítottam, de sípol a gép, mikor bekapcsolom, és nincs jel a monitoron. Ha van, akkor kb fél perc után lefagy a kép. Vagy újraindítja magát a gép.

Legjobb válasz: Nem a monitorral van a gond, hanem a géppel, valószínûleg a RAM ment tönkre.

Nem a monitorral van a gond, hanem a géppel, valószínûleg a RAM ment tönkre.
A kérdező hozzászólása: Egyik napról a másikra? És ki kell cserélni?
Tönkre mehet egyik napról a másikra és ha téll az rossz akkor ki kell cserélni mert javítani nem lehet :) (nem értek hozzá nagyon de én nem biztos h csak a ramot nézném meg h rossz-e, ha lehetõséged van próbálj meg másik ramot kipróbálni pl havertól kérsz kölcsön avgy ha otthon is több van)
A kérdező hozzászólása: Aha... elvittem egy informatikushoz, és a video kártya ment tönkre...

Miért nem jönbe a monitorom amikor be kapcsolom a gépem?

Szóval máma letöröltem a win7-et a gépemrõl mert kaptam 1 vírust. Feltettem az XP-t de az XP hez nincsenek frissitések ugye és a Vidikártyámhoz rosz frissitést szedett le. (játékban.: hiányos részletek ) Vissza feltettem a Win7-et félig meddig ,mivel a telelpítés le zajlot és a számítógép ugye újra indul de az OPrendszer felrakása a gépre megakadt az újraindítás után ahol kiírja a gépalaplaptípusát Nálam ez (p4r800wm)30percig nem csinált semmit. kinyomtam a gépem beraktam az XP teleítõ CD jét. de sehogy se tudtam be butolni mivel a gépalaplap kiírása után szokott bebootloni.. Szóval ezt jól megszívtam. Szétszedtem a gépem teljesem proci Táp maradt a helyén utána vissza raktam mindent és AZóta nem megy a monitorom. Ezen a gépen probáltam a vidikártyát és a monitort mind tökéletes.. Szóval segítséget szeretnék hogy nagy E a hiba ,meglehet e oldani vagy mi a teendõ...... /(intel pentium 4 Cpu 2magos)1,5G ram/ 256mb 126Bitess AGPS-t vidikártya.. P4R800WM alaplap ami elég régi.

Legjobb válasz: A vírusirtás módja nem mindig az, hogy másra újratelepítünk. Jól elrontottad, vidd szervízbe, valószínûleg a VGA sérült, ha alaplapi, azt is cserélni kell. Megszívtad.

A vírusirtás módja nem mindig az, hogy másra újratelepítünk. Jól elrontottad, vidd szervízbe, valószínûleg a VGA sérült, ha alaplapi, azt is cserélni kell. Megszívtad.

Monitor és a rajta lévõ LED villog, de nem kapcsol be?

Ma vettem észre ezt a problémát, hogy mikor beakarom kapcsolni a monitort, akkor egy pillanatra felvillan a kép, majd fekete, és ezt a végtelenségig eljátssza. Kihúztam a gépbõl ekkor elvileg a "no video inpout"-ot írja ki, de akkor is csak villogott. (ergo a géppel nem lehet gond). Próbáltam másik kábellel, nem volt jó. Átvittem egy másik szobába, nem volt jó. Kipróbáltam egy elég régi monitorral, ott csak is csak a LED villogás. A régebbi monitort nem próbáltam másik kábellel és másik konnektorba. Mi a fene lehet ez?

Legjobb válasz: Kapcsold ki a gépet, csatlakoztasd a régi monitort és kapcsold be elõbb a monitort majd a gépet. Bekapcsolás után nyomogasd az F8 gombot. Itt válaszd a csökkentett mód lehetõséget. Ha ez idáig megvan, akkor ez a monitor már jó, csak mivel elég régi, nem tud akkora felbontást megjeleníteni mint az újabb, innen adódik a probléma. Vedd le minimumra a felbontást csökkentett módban, majd indítsd újra a gépet aztán rendes módban be tudod állítani a monitor által megjeleníthetõ lejobb felbontást. A másik monitor meg valószínûleg a halálán van, egy-két kondenzátor kiszáradhatott (párszáz forint cserélni ha ez a probléma), vagy a kábelek nem érintkeznek tökéletesen.

Kapcsold ki a gépet, csatlakoztasd a régi monitort és kapcsold be elõbb a monitort majd a gépet. Bekapcsolás után nyomogasd az F8 gombot. Itt válaszd a csökkentett mód lehetõséget. Ha ez idáig megvan, akkor ez a monitor már jó, csak mivel elég régi, nem tud akkora felbontást megjeleníteni mint az újabb, innen adódik a probléma. Vedd le minimumra a felbontást csökkentett módban, majd indítsd újra a gépet aztán rendes módban be tudod állítani a monitor által megjeleníthetõ lejobb felbontást. A másik monitor meg valószínûleg a halálán van, egy-két kondenzátor kiszáradhatott (párszáz forint cserélni ha ez a probléma), vagy a kábelek nem érintkeznek tökéletesen.
A kérdező hozzászólása: A nap folyamán megpróbálom, köszi.
Hogyan kapcsol be a monitor ha kiszeded a monitor kábelét ?
A kérdező hozzászólása: ha kitekerem csatlakozot akkor vilagit monitor es akkor mar kepernyon is van felirat h nincs videokartyahoz csatlakoztatva.ha visszatekerem akkor elsotetul kep es a led is keszenletin vilagit csak
Valószínûleg hardveres hiba lesz, ha nem értesz hozzá szólj valami ismerõsnek hogy nézzen rá, lehet 1 perc alatt megoldja a problémát egy hozzáértõ.
A kérdező hozzászólása: ha hardveres akkor milyen hardverhiba? volt aki azt mondta h alaplap tonkrement

A monitorom kibe kapcsol de egyáltalán nem kapcsol be. Mennyibe kerülhet ezt megjavítani?

20 ezer forint alatt lehet kapni? LCD monitor, jobb márkájú. Tud valaki valahol olcsón jó monitort?

Legjobb válasz: régebbi típusú monitorod van,mikor nekem hasonló gondom volt akkor vmi 3500 lett volna a javítás,de nekem még garis volt...30e-rért már van 17"-os lcd monitor 1ébként...30-40 között az alatt használtan tuti van...

régebbi típusú monitorod van, mikor nekem hasonló gondom volt akkor vmi 3500 lett volna a javítás, de nekem még garis volt...30e-rért már van 17"-os lcd monitor 1ébként...30-40 között az alatt használtan tuti van...
Ha CRT monitor, akkor egyenesen mehet a szeméttelepre, mert nem éri meg megjavítani. Javítási díjjal, meg cseralkatrésszel drágább lenne, mint egy másik használt CRT. 20 eFt külön újonnan is kapsz közepes minõségût 3 év garival: http://ipon.hu/webshop/product/_aoc_931swl/138217 25 eft alatt, meg már a nívósabb gyártóktól is van: http://ipon.hu/webshop/product/_benq_g925hda/143416 http://ipon.hu/webshop/product/_philips_192e1sb/171545 http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_e1920n/141302


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!