Találatok a következő kifejezésre: Nem kapcsol a (1733 db)

MI lehet a tévémmel, mert amikor bekapcsolom akkor még kapcsolja a kapcsoló, de amikor felkapcsol nem kapcsolja a távirányító 1 percig, de aztán megint minden rendben van vele? !

Egy másik kérdés: a házimozim mélynyomója ha be van kapcsolva ha nem elkezd ilyen fura egyre hangosabb serceg? sziszeg? hagot kiadni, és nem hagyja abba, mi lehet vele???!!!

Legjobb válasz: a TV-vel addig ne foglalkozz, amíg még tudod használni. az erõsítõd és a másik eszközöd között földhurok nevû káros jelenség lépett fel, amiatt sistereg. próbáld meg a 220 voltos kábelt elterelni az erõsítõd bemenetétõl. Ha ez sem segít, akkor földhurok mentesítõt kell venned a szaküzletben.

a TV-vel addig ne foglalkozz, amíg még tudod használni. az erõsítõd és a másik eszközöd között földhurok nevû káros jelenség lépett fel, amiatt sistereg. próbáld meg a 220 voltos kábelt elterelni az erõsítõd bemenetétõl. Ha ez sem segít, akkor földhurok mentesítõt kell venned a szaküzletben.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Nem kapcsol a ventillátor csak utolsó fokozatban miért? !

van 1 93 es Astram és a szell?z? ventillátorom csak az utolsó (legmagasabb fordulaton kapcsol be) els? 3 nem megy.

Legjobb válasz: Nem, ez jellemzõen nem a kapcsoló hibája. Valószínûleg az az ellenállás égett ki, ami alsóbb fokozatokban a ventillátor fordulatszámát szabályozza. Ilyenkor csak a legmagasabb fokozat megy, mert ott ki van iktatva az ellenállás, nem azon keresztül kapja az áramot a motor.

Nem, ez jellemzõen nem a kapcsoló hibája. Valószínûleg az az ellenállás égett ki, ami alsóbb fokozatokban a ventillátor fordulatszámát szabályozza. Ilyenkor csak a legmagasabb fokozat megy, mert ott ki van iktatva az ellenállás, nem azon keresztül kapja az áramot a motor.
Van a motoron elengedett az elsõ 3 kábel forrasztása.
Telepítetted is vagy csak beledugtad?
A kérdező hozzászólása: Csak beraktam a Pciexpress slotba.de másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy.....szóval jó mindkettõ müxik.
"másik gépben megy, sõt, ebben a slotban meg másik kártya megy" Nem tesz semmit. Azon a gépen az oprendszer nem feltétlenül tudott hozzá drivert amivel megy. Keresd meg az eszközkezelõben és nézd meg mi a gond.
A kérdező hozzászólása: de már a bootolásnál sem kapcsol, el sem jutznk az op rendszerig!:)


Opel vectra 2. 0 automata üzem melegen nem kapcsolja a hátramenetet?

Problem?

Legjobb válasz: Váltóolajszint ...

Váltóolajszint ...

Miért nem kapcsolbe a gépem? Bővebben lent.

Tegnap kikapcsolt a gépem és ma amikor be akartam kapcsolni a Normál módba az üdvözöljük a felíratnál tölt és nem rak be bármennyit várok egyszer?en nem akkar pedig vártam 1 órát is.

Legjobb válasz: Csökkentett módban csinálj egy rendszer-visszaállítást tegnapra-vagy egy korábbi idõpontra, amikor még biztosan jól mûködött.

Csökkentett módban csinálj egy rendszer-visszaállítást tegnapra-vagy egy korábbi idõpontra, amikor még biztosan jól mûködött.
Csökkentett módban nem töltõdnek be az eszközkezelõk, ebbõl kifolyólag valamelyik eszközkezelõddel lesz a probléma. Indítsd el csökkentett módban, majd csinálj egy rendszer visszaállítást egy elõzõ idõpontra, amikor még mûködött.
A kérdező hozzászólása: köszönöm és hgyan kell vissza rakni késõbbre? most csinálok elöször ilyet
WIN7: Start menü/minden program/kellékek/rendszereszközök/rendszer visszaállítás A megjelenõ ablakban a tovább gomb, majd kiválasztasz egy korábbi idõpontot. utána tulajdonképpen már csal a tovább gombokra kell kattintgatni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen megyek és meg is próbálom
A kérdező hozzászólása: viszaállítottam egy olyanra ami tuti jó idõpont de még így se jó

Nem kapcsolbe a Sony Xperia Sola-m Mi a baja?

Nem variáltam rajta semmit teljesen alap rajta minden még root-olva se volt. Egyiknap nagyban facebookkozok és kikapcsol pedig még vólt 50%fölül az akku. Próbáltam vissza kapcsolni de nem reagál semmire. Bedugom a gépbe semmi. Olyan mint ha elszált volna az akku pedig novemberben vettem. Nem akarom szervízbe küldeni mert ott vagy 1 hónapott ülnek rajta ezért gondoltam itt megkérdem hátha tud valaki valamit akinek hasonló baja volt.

Legjobb válasz: Próbáld meg downloadba bekapcsolni. Ha mûködik, nem brickelõdött.

Próbáld meg downloadba bekapcsolni. Ha mûködik, nem brickelõdött.
Hát pedig ebbõl szerviz lesz.
Nekem is ugyan ez a problemam.Hogyan csinaltad meg?Vagy szervizbe mit csinaltak vele?
A kérdező hozzászólása: Megoldottam aznap bekapcsológomb + hangerõfel újra indult és mûködik tovább :)

Hogy lehet hogy az új Samsung smart tv-t nem kapcsolja a távirányítója?

A saját távirányítójara nem reagál, a hátulján kell kapcsolni. De a regi ,, buta'' Samsung tv-nket meg kapcsolja! Ott tökéletesen mûködik. Meg lehet ezt vhogy oldani?

Legjobb válasz: Ez garanciális hiba. Samsungnak van garanciafutár-ja, nem kell cipelni a tv-t. Regisztráld a samsung.hu-n

Ez garanciális hiba. Samsungnak van garanciafutár-ja, nem kell cipelni a tv-t. Regisztráld a samsung.hu-n
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Beszereltem egy videókártyát, csatlakoztattam hozzá a D-Sub csatlakozót, de nem kapcsolt a gép teljesen, mit csináljak?

A monitor bekapcsolódott, csak nem teljesen. Közben kellett volna beraknom a telepítő cd-t?

Legjobb válasz: lehet a tápod már nem bírja

lehet a tápod már nem bírja
Milyen kártya? Nem kellett neki 6, vagy 8 pines tápcsatlakozó? Én egyszer elfelejtettem bedugni, adott képet, de abban nem volt köszönet. :-)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat:) Asus geforce 210. Már sokszor tettem fel kérdést errõl, viszont most jöttem rá hogy a D-Sub csatlakozó be sincs még dugva.
Kicsi az akvárium, rajhal egyedül van tartva.
Attól, hogy 1 db van és, hogy 50 literben. Minimum 10 db és minimum 120 liter. A stressz miatt máris vagy beteg, vagy az lesz.
Egyedül van? Ha igen szerezz még be mert rajban érzi jól magát! 50liter nem túl kicsi neki? Szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: 50l-be hány lehet max?
A kérdező hozzászólása: Békéscsabán, közelében van valami díszhal tenyésztõ akitõl olcsóban lehet venni halakat?
Ajándékozd szerintem el vkinek, akinek több van. És vegyél bele pl. nano halakat, vagy egy bettát.
50 literben egy darabot sem, 120 liter a minimum... Már írtam.
50 liter alkalmatlan szumi tartásra, ezt nem lehet megkerüli kevesebb létszámmal, vagy egyéb félmegoldásokkal. Olyan halakat kell tartani, aminek ki tudod elégíteni az igényeit. A szumi nem az. Ilyen egyszerû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!