Találatok a következő kifejezésre: Nem kakil baba. Normális ez (2 db)

Nem kakil a baba. Normális ez?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy ez normalis lenne 6 napja!!en mar reg dokihoz mentem volna!Felnotteknel sem egeszseges nemhogy egy kis babanal!Hallottam sokan segitenek ilyenkor a babanak..

Nem hiszem hogy ez normalis lenne 6 napja!!en mar reg dokihoz mentem volna!Felnotteknel sem egeszseges nemhogy egy kis babanal!Hallottam sokan segitenek ilyenkor a babanak..
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam, hogy néhány nap ilyenkor még normális. Ezért nem mentem még pénteken ezzel orvoshoz, de már azóta is eltelt 2 nap! :o( Azt írod, hogy lehet segíteni a babának, de hogyan? (Masszázzsal, tornáztatással már próbálkoztam.)
Szia.Pár nap szopizós babáknál normális, ha nincsen töle hasfájása.a a torna nem jön be, akkor egyszer ke´tszeer lehet láznme´rözni, de ne többet.Ha ez sem segít, tényleg doki!!!
Próbáld meg a lázmérõvel "megpiszlálni" a popsiját! Van, amikor segít, ha ingerled, attól kakilhat. De a 6 nap már szerintem is kicsit sok, beszélj orvossal!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a lázmérõzés sem jött be. a baba viszont továbbra is teljesen jól van. Eszik, alszik, vigyorog. :o) A hasa is puha. Õt úgy látszik nem zavarja ... Nem értem. Mindenesetre holnap megkérdezem az orvosunkat.
Most olvastam errõl. Ajánlom neked is. http://mama-baba.freeweb.hu/honaphonap.html
A kérdező hozzászólása: Köszi. De melyik hónapnál olvastál errõl, mert én a 3. hónapnál nem találtam errõl semmit. Azóta voltam az orvosnál is. Õ megnyugtatott, hogy ez a csak anyatejes babáknál teljesen normális. Azt mondta, hogy az anyatej nagyon jól mûködik, és sokszor olyan a babáknak, mint az infúzió. Minden felszívódik és minden hasznosul, szinte alig keletkezik salakanyag. Az õ prakszisában a csúcstartó baba 16 napig nem kakilt! :o) Akkor van baj, ha a babának fáj a hasa vagy kemény vagy látszik, h. erõlködne a kakilással, esetleg bogyókat kakil nagy nehezen. Ilyen nálunk nem volt. Azóta az anyuka által várva-várt kaki is megérkezett. Teljesen normális mennyiségû és minõségû mustársárga (anyatejes) kaki. Köszi mindenkinek a segítséget. :o)
örülj neki nem kell pelenkázni

Mitől lehet? Normális ez? 4hónapos tápszeres baba. Pár napja látom hogy a babám kakijában vannak tápszer darabok. Eddig egyszer kakilt egy nap, max kétszer . Most 3-4 szer. Lehet hogy sok a kajcsi neki és már a felesleg nem szívódik fel?

egyébként 7 kg.

Legjobb válasz: Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!