Találatok a következő kifejezésre: Nem kakil baba (29 db)

Nem kakil a baba. Mit lehet tenni?

6 hetes a kisfiam, és már 3 napja nem kakilt. Anyatejet kap, a pelus mindig pisis, a pisi áttetsz?, nem festi sárgára a pelust. Eddig naponta akár többször is volt széklete. Mit lehet tenni? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: ha nem bántja a pocakját semmit! anyatejes babánál normális ha heti 1 van csak... én babám 10 naponta kakilt. felhasználta az összes anyatejet :)

ha nem bántja a pocakját semmit! anyatejes babánál normális ha heti 1 van csak... én babám 10 naponta kakilt. felhasználta az összes anyatejet :)
Így van. Nekem azt mondta a gyerekorvosunk, hogy anyatejes babánál minden normális. A napi 6, a sugárba fosika is, a 7-8 naponta lévõ kaki is. Ha esetleg már látnád, hogy fáj a pocija miatta, akkor glicerines kúpot lehet neki adni.
Nekem is így volt. Csak 1 hét után kakilt. Rá 2 hétre már nem akart cicilni sem. Ugy néz ki, hogy már túl kevés volt neki a tejem. 8 hetes kortol tápszert kap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat. azért addig amíg nem kakil, csak várom és várom...

Akinek a babája a születéstől kezdve tápszert és anyatejet is kapott vegyesen az a baba milyen időközönként kakilt? Kicsit aggódom, hogy nem kakilt 1 napja.

1 napja áttértünk a Nestlé tápszerr?l a Humana 1-re és nem volt széklete a babának (3 hetes) A Nestlénél viszont meg minden nap fájt a hasa és híg volt a széklete.

Legjobb válasz: Szia! Mi 9 hósak vagyunk már, szintén vegyes táplálásúak voltunk. Az elején napi egy kaki volt (elõfordult, hogy kimaradt egy-egy nap, olyankor fürdés is követte a pelenkázást. :)), most kezdünk áttérni a napi kettõre, de most már õ mást is kap ugye.

Szia! Mi 9 hósak vagyunk már, szintén vegyes táplálásúak voltunk. Az elején napi egy kaki volt (elõfordult, hogy kimaradt egy-egy nap, olyankor fürdés is követte a pelenkázást. :) ), most kezdünk áttérni a napi kettõre, de most már õ mást is kap ugye.
szia az én babám is elejétõl kezdve vegyesen kapta az elsõ honapig 2 naponta volt kakija utána napi 3-4 is volt most egy hete megint napi egy van 3 hosak vagyunk
Mi is vegyes táplálásúak vagyunk, 8 hetes a kiscsajszi:) Nálunk naponta van kaki, eddig mi is a Beba-t ettük, de a Start Aktív nagyon megfogta a hasát, ezért váltottunk a Humana-ra. Most ismét napi 1 kaki, de ha délutánig nem sikerül neki egyedül, én szoktam segíteni (lázmérõ, torna), mert addigra szenved szegénykém...
Nálunk volt hogy 2-3 napig nem volt kaki. De mikor már láttam rajta hogy nagyokat nyög, meg erölkõdik akkor adtam neki ánizsteát. Estére már megvolt a kaki. Egyébként a mai napig nem kakil minden nap, csak minden 2. nap, de úgy látom semmi baja tõle.
A kérdező hozzászólása: 3 hetesen adhatok neki ánizsteát?

Mi lehet az oka annak, ha egy - csak - anyatejes baba egyszer csak nem kakil?

Kb. 6 napja nem kakil, holott eddig naponta 3-szor-4-szer is. Most vagyunk 4 hónaposak. Azóta nem megy, mióta abbahagytuk az Espumisan cseppeket - de lehet ezzel nincs összefüggésben. Én sem kajolok másként, ez sem lehet baj. Sok rostosat eszem, és rengeteget iszom.

Legjobb válasz: szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.

szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.
Pusztán a fejlõdési ugrás, illetve ennek következménye - azaz - az összes anyatejet hasznosítja a kis szervezete, beépül minden fehérje stb. Ne aggódj, ez természetes dolog. Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy kb. 8-10 nap ez, míg normális, hogy nem kakil, pont fent említett okok miatt.
Az én kislányom kb. 3 hónapos kora óta 4-5 naponta kakil, addig mindennap 1-3 kakis pelus is volt. Ha nem nyûgös, nem fáj a hasa, akkor nem kell vele foglalkozni. Csak jól hasznosul az elfogyasztott anyatej. Ebben elég kevés rost van és nagyon könnyen felszívódik. Mondom, ha mellette nincs más panasz, akkor minden rendben. Az anyatejes babáknál ez nem ritka dolog. Minden jót!
telefonon mond el az orvosnak
Azt hiszem gyorsan vidd orvoshoz.És nem sír, és nem szenved?Akár bélcsavarodása is lehet.Miért hagytad abba a cseppeket?Itasd, fõleg kamillateával.


Cukros kamilla tea segít ha nem kakil a baba és ettől görcsei vannak?

Mennyi cukrot tegyek 2,5dl teába!???Mert én tettem 4 teáskanállal,nem adtam még oda a picinek mert soknak tartom,azt mondták sok kell bel.De ennyire sok?? 3hetes kislány

Legjobb válasz: piciknek invert cukrot szoktak adni,ha adnak,az annyi tesz,hogy vízzel szirupot fõzöl a cukorból. DE! a cukor bomlása során gázok keletkeznek,amik újabb puffadás,görcsöket okoznak a baba hasában! nem javaslom a cukrot

piciknek invert cukrot szoktak adni, ha adnak, az annyi tesz, hogy vízzel szirupot fõzöl a cukorból. DE! a cukor bomlása során gázok keletkeznek, amik újabb puffadás, görcsöket okoznak a baba hasában! nem javaslom a cukrot
2-es vagyok. Akkor is próbáld ki szerintem a mecsek baby teát. Amúgy nem árt minimális cukor a babának. Anyósom javaslatára én is tettem pici cukrot a teájába, amikor a nyári melegben itattam. Hogy legyen valami íze is. Férjemnek sem lett tõle baja. Csak manapság mindent túl kell reagálni.
Én biztos nem adnék ennyi cukrot egy hetes babának. ez a tea cukorral is anélkül is rossz, nem ezen fog mulni megissza-e. Ráadásul mindig azt szajkozzák hogy a gyógyteákat nem ajánlatos izesiteni. A cukor pedig nem hashajtó hatású.
Cukrot ekkora gyereknek nem szabad adni. (az a legjobb, ha egy éves koráig nem kap) Az anyatejes kicsiknél gyakori hogy sokáig nem kakilnak, akár egy hét is kimaradhat. A tea megzavarhatja a bélflóráját, úgyhogy jobb, ha inkább maszírozod a pocakját, vagy te iszol édeskömény- vagy kamillateát.
A cukros kamillateát szokták javasolni székrekedésre babáknál, nem kell leharapni a Kérdezõ fejét 3-as válaszoló. 4 kanál cukor nagyon sok, én max 1 kanállal tennék bele. Nagyon vigyázz vele, mert mi is kipróbáltuk anno, de iszonyatos görcsöket okozott a fiamnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi 2-es! Az a baj hogy nem használt már próbáltam!
A kérdező hozzászólása: Azért nem utasítottam el mert teljesen kétségbe voltam esve hogy mi van a agyerekkel és nem tudtam mit csinálni, az olyan dolgok mint amit belinkeltem és megannyi mellékhatása van nem szívesen adnám neki! hidd el nem vagyok felelõtlen és itt jegyzem meg hogy NEM adtam oda neki.Felvilágosítottam magam itt neten (ha már sajna más nem tud) Hogy normális ha nem kakil pár napig és valszeg nem az a baj, hanem a szelek kínozzák!
Tudok olvasni nagyokos! Kisbabának egyáltalán SEMENNYI cukrot nem adunk, nem hogy 4 kanállal. Te megcsináltad a teát, nem pedig élbõl elutasítottad a cukor ötletét, ezért világosítottalak fel.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg még ezt küldöm! Ez egy cukor szirup és hashajtó!!! Csak nem kisbabáknak, csk nekem a védõnõ mondta csak én nem adom neki!!!!!! http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/laevolac-la..
A kérdező hozzászólása: Hééé 3-as szerinted oda adtam neki, nem tudsz olvasni nagyokos??????!!!!!!Pont azért kérdeztem mert én is sokallom és nem mellesleg furcsálom!!!!
3 hetesnek cukrot adsz??? Hát gratulálok.... Én a 10 hónaposomnak se adok még nemhogy egy újszülöttnek. A cukor amúgy nem hashajtó.
Szerintem inkább mecsek baby teát adj neki! Az nekünk is bevált (szerencsére nagyon ritkán volt rá szükség). De szerintem az rengeteg cukor bele! Ha teát adtam neki, akkor ennyibe kb 1-2 kávéskanállal tettem.
Szerintem kamillát egyáltalán ne adj neki, édeskömény tea nálunk bevált!A kamillát a gyerekorvos tiltotta!

Nem kakil minden nap a 2, 5 honapos kisbabám. Aggodnom kéne? Van h 3, 4 napig nincs semmi. Anyatejes baba.

Legjobb válasz: Anyatejes babánál tényleg nem gond az sem ha egy hétig nem kakál,mert az mondják hogy annyi anyatejet eszik amennyire pont szüksége van a szervezetének! Ha rosszul van akkor viszont próbálj meg neki segíteni de a hõmérõzéssel vigyázz mert rászokhat,aztán majd nm tud nélküle kakilni!Ugyh azt csak a legvégsõ esetben!Inkább maszírozd a pociját!

Anyatejes babánál tényleg nem gond az sem ha egy hétig nem kakál, mert az mondják hogy annyi anyatejet eszik amennyire pont szüksége van a szervezetének! Ha rosszul van akkor viszont próbálj meg neki segíteni de a hõmérõzéssel vigyázz mert rászokhat, aztán majd nm tud nélküle kakilni!Ugyh azt csak a legvégsõ esetben!Inkább maszírozd a pociját!
Az orvosunk szerint az sem baj anyatejes babáknál hogyha egy hétig sem kakilnak. Hogyha látod rajta, hogy nagyon szenved segíts Neki.( hõmérõzés stb.)
a fiam volt h 7-8napig sem kakilt.most 7hónapos, mióta hozzátáplálom minden nap percre pontosan kakil :-) ugyh n idegepkedj, ha nem feszeng nyûgösködik akkor nem gond.
A lányomnál elõfordult, hogy 4-5 napig nem kakilt. A doki (mer rohantunk egybõl)azt mondta ha négy napig nincs széklet akkor segítsünk neki. Eljött az ötödik nap a doki megmutatta hogyan kell hõmérõvel segíteni és minden rendben volt onnantól kezdve. Sok sikert, és semmi gáz hidd el.
Neten, babaeü. oldalon olvastam: napi több és heti egy között normális, heti akár egy azért, mert az anyatejet ált. olyan jól emészti (minimális a salakanyag), hogy elõfordulhat csupán ennyi kaki. Hogy mi a normális, az persze függ a széklet állagától is, és attól, hogy van-e hasfájása?

Van itt olyan anyuka akinek a babája milumil pepti-t kap és ettől nem kakil a baba? Ha igen milyen tápszerre váltottatok? Mi az ami bevált?

2 hónapos a fiam, sajnos sok tápszert kap kevés a tejem. ezzel nem is lenne baj, nem vagyok tápszer ellenes de amióta kapja nem kakil magától csak a szélcső segít.

Legjobb válasz: A Milupa Fermentált tápszer kifejezetten kakiproblémákra (is) lett kifejlesztve. Mi is azt használtuk, nagyon jó volt.

A Milupa Fermentált tápszer kifejezetten kakiproblémákra (is) lett kifejlesztve. Mi is azt használtuk, nagyon jó volt.
Én pont ma íratok a lányomnak másfajta tápszert (Milumilt akartam, hátha attól jobb, de már bizonytalan vagyok), mert a mostanitól (BEBA Sensitive HA) ugyanaz a problémánk, mint nektek a Milumiltól. Õ kap minden kaja elõtt Infacolt, így legalább pukizni tud.. Ajánlották a kamillateát jó sötétre fõzve, kis fruktózzal. 1x bejött, azóta inkább csak lazítja a kakiját, és könnyebben kijön a szélcsõvel. Kíváncsi vagyok én is a válaszokra, hátha valaki okosat tud mondani.
A kérdező hozzászólása: na most jöttem vissza a dokitól azt kaptam amit te kedves elsõ beba ha sensitive nos meglátjuk hogy nálunk milyen hatást vált ki. mondták nekem is a kamillateát, nálam sem vált be max folyékonyabb igen a széklet. azt mondta próbáljuk ki ezt a tápszert amig el nem fogy aztán próbálunk mást ha nem váik be.
1. vagyok. Én is megjöttem a dokitól, Novalac IT-t kaptunk. Kíváncsi leszek.. Ha van kedved beszélgetni, akkor írhatsz privátot :)
Szia! Az én babám azt eszi születése óta kiegészítésként. Amíg szopizott is mellette, addig rendben volt a kaki, amikor elfogyott az anyatej, és csak azt ette mi is kinlódtunk elég sokat. Most már 7 hós, a milumil pepti 2-t eszi, és mellé gyümölcsöt, fõzeléket és húst is, így rendezõdött a széklet.

8 hetes babám, tápszeres főként (nagyon kevés tejem van persze azt megkapja) milumil pepti-t kap mert a gasztron azt mondták lehet hogy tejfehérje allergiás. Most hogy aktivan ezt a tápszert esszük nem kakil magától a baba. Mit tegyek?

elég sokáig tekereg meg nyög, közben nem sír csak ha már felmérgelte magát hogy nem jön semmi. tornával nem jön ki max néhány puki. ekkor sajna előkerül a szélcső, ahogy bedugom azonnal jön.

Legjobb válasz: A tápszertõl van. A hipoallergén tápszerek nehezebben emészthetõek mint a normál. Mi az hogy lehet, h tejfehérje allergiás? de az is lehet, hogy nem. Válts tápszert.

A tápszertõl van. A hipoallergén tápszerek nehezebben emészthetõek mint a normál. Mi az hogy lehet, h tejfehérje allergiás? de az is lehet, hogy nem. Válts tápszert.
Mikor mi elkezdtünk tápszerezni, akkor nekünk is legalább 1 hónapon keresztül szélcsövezni kellett, amíg a kisbélrendszere megszokja a tápszert addig bizony elõfordulhat h így lesz, de ne aggódj sztem helyre fog állni késõbb.
A kérdező hozzászólása: a gasztron nem bizonyitották hogy tejfehérje allergiás csak feltételezték hogy azért fájhat a pocak merthogy tejfehérje allergiás lehetséges ezért engem tejdiétára vettek. (amit mostmár feleslegesnek is tekintek mert annyira nincs már tejem sajnos)
Nekem is azt mondta a gyerekorvos hogy valószinü tejallergiája van mert csúnya volt az arca, fájt a hasa, nem sokat evett és nem hizott mi ir a milumil peptit kaptuk de attol mégjobban fájt a hasa, most pedig a humana 1et irták.ez úgy néz ki bevált, pedig ez is tejalapu, ha nem vizsgálták ki a babát akkor lehet nem is az a baj, minket sem vizsgáltak csak váltogatták a tápszert és ahogy nézegetem ebbe nincs tejcukor a tõbbibe pedig volt lehet nálunk tejcukor érzékenység van, szerintem pröbálj valami más tápszert, ne kínozd a babát nekem is apósom azt mondta ne a mi babánk legyen már a kisérleti alany csináljanak valamit!2 hós baba anyukáka

Miért nem kakil a 4 és fél hónapos tápszeres baba?

Eddig a Milumil HA Startot ettük,most váltottunk át a Milumul HA Start 1-re!Issza a gyümölcsleveket,a pépekkel még barátkozunk! Mit tehetnék,hogy ne csak 2-3 naponta legyen széklete?

Legjobb válasz: Minálunk is ez a tápszer okozta a problémákat.Aztán váltottunk Beba senzitivre és megoldódott a kakigondunk.Valamint én ilyen korában sütõtöklevet adtam neki az mindig meghozta az eredményt:)

Minálunk is ez a tápszer okozta a problémákat.Aztán váltottunk Beba senzitivre és megoldódott a kakigondunk.Valamint én ilyen korában sütõtöklevet adtam neki az mindig meghozta az eredményt:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Én úgy gondolom, hogy a szõlõlétõl meg kellene indulnia a kakinak, remélem eredményes lesz!A sütõtöklevet meg kipróbáljuk!Eddig még nem volt ilyen, hogy 3 napig ne kakilna!Pedig már tornáztattam is, minden evés után jó nagyokat büfizik, hogy nehogy a levegõbuborékok álljanak az útjába a kakinak.nem nyûgös, és nem sír, nem fáj a hasa, csak én aggódom, hogy nehogy legyen valami baj, hogy nincs mindennap kaki!A szélcsövezés ellen vagyok, ha nem muszály nem szeretném kipróbálni...

Szerintetek mi a baja a teknősömnek? nem eszik, nem kakil, nem fordul meg ha a páncéljára fordítom. Lent több minden

már jó pár napja nem evett a tekn?söm, csak tegnap pár falat parizert. másfél hete nincs ürülék a terráriumában. kb. ugyanennyi ideje csukva van a szeme a vízben. tegnap délután desztillált vizet raktam a terráriumba, akkor kinyitotta a szemét de ma reggel már csukva volt neki. kivettem hogy had mászkáljon a padlón amíg cserélem a vizét, gondoltam megnézem hogy nem-e beteg (a hátára fordítottam) és egyáltalán nem akart megfordulni, olyan volt mint aki meghalt. 4 hónap körüli sárgafül? ékszertekn?s. szerintetek van esélye az életben maradásra?

Legjobb válasz: Miért nem hívod fel az egyik állatorvost legalább? Hátha megtudnál valamit, igaz...

Miért nem hívod fel az egyik állatorvost legalább? Hátha megtudnál valamit, igaz...
Ugyanez volt az én térképteknõsömmel. Neki egy ritka idegrendszer problémája volt, úgy nézett ki, mintha végkimerülésben szenvedne. Ugyanez, amit írtál, nem evett, nem mozgott, csukva voltak a szemei, nem ürített. Ezt leginkább egy baktérium okozza, ami a vízben van. 5 hónap bénaság után pusztult el, ezalatt egy milit sem nõt és egy grammot sem hízott. Sûrûn cseréld a vizet, legalább 3 naponta. A terrárium fölé szereld be azt a piros halogén izzót, amivel az arcodat lámpázod ha megvagy fázva. Ha van teraszod, akkor az lenne a legtutibb, oda kirakni, ha süt nap, mert sok D-vitaminra van szüksége. Emellett adj neki apróra vágott paradicsomot, salátát, vagy egyéb komposztott, mellette meg mindent megeszik, amit a ház körül és/vagy házon belül találsz (giliszta, tücsök, pók, légy) Ezzel a fehérje is le van tudva.
A kérdező hozzászólása: Szegény, részvétem. És koszi a valaszt
Vidd el állatorvoshoz. és ne parizert adj neki, mert ilyen kezelt kajákat nem lehet nekik adni!!!!
Parizerrel egyáltalán nem szabad etetni! Lehet hogy az ismerõsök meg mindenki helyesli és minden jót mondanak róla, de hosszú távon ártalmas! A való életben sem parizerrel táplálkozik, hanem amit a vízben talál (halak, rákok, idõsebb korban pedig néhány hínárfajjal és egyéb növényekkel) és desztilált vízben sem szabad tartani, mert nem jó neki! A fiatal ékszerteknõsök halat hallal esznek! Emelett adhatsz neki rákot, csigát stb. A fagyasztott kishal a legjobb mert megvan benne minden. Kisdarabokra felvágod és adhatod neki. A vízrõl meg annyit hogy lehet kapni ilyen kis flakonokban lötyit ami megköti a klórt és az egyéb anyagokat a csapvízbõl. Abból öntesz egy keveset a csere után a vizébe, megkavarod majd egy pár perc után mehet vissza. Ha feljavítod a tartási körülményeit és az esetleges betegsége sem vészes, egy kis idõn belül meggyógyul, de mindenképpen VIDD EL ÁLLATORVOSHOZ!
A kérdező hozzászólása: Van itthon szárított ràk és kétféle táp de egyikbõl sem eszik . holnap megyek a városba és mindent megveszek. koszi a valaszokat
ne tápot, hanem HALAT HALLAL

Ha tápszeres baba két napja nem kakilt az nagy baj?

Igaz még néha tudom szoptatni, de nagy részt tápszert eszik.Beba HA pro1-et.Két hónapos és elég hasfájós baba már szinte születését?l.Tegnap se és ma se volt széklete.Eléggé kínlódik már:S

Legjobb válasz: sajnos ez elõfordul ilyenkor jön a lázmérõzés :S nem mondta a védönö nektek h két napig szabad hagyni a babát ha nem tud kakilni a harmadik napon megkell lázmérõzni nekem így mondta a védõnõ ha holnap reggeleig semmi akkor lázmérõ de ha már mostis szenved miatta akor akár mostis megcsinálhatod

sajnos ez elõfordul ilyenkor jön a lázmérõzés :S nem mondta a védönö nektek h két napig szabad hagyni a babát ha nem tud kakilni a harmadik napon megkell lázmérõzni nekem így mondta a védõnõ ha holnap reggeleig semmi akkor lázmérõ de ha már mostis szenved miatta akor akár mostis megcsinálhatod
Én 3hetes kora óta adom neki! Elõször 1 dobozzal írattam fel neki, hogy megnézzem, allergiás-e rá! (egyébként újszülött kortól lehet adni ezt a tápszert)! 1doboz támogatással (400g) 1600Ft Én felhívtam a dokimat, h van ez a tápszer és szeretném neki ezt adni írja ki! :)
A kérdező hozzászólása: Édeskömény babateát szoktam neki adni minden nap.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este betettem a hordozóba, mert abba valahogy mindig megnyugszik és ahogy elkezdtem ringatni benne telecsinálta a pelust:) )Megkönnyebbült meg én is...Köszönöm szépen a válaszaitokat! Kedves utolsó válaszoló: Ezt a novalac tápit hány hónapos kortól lehet?Mert nekem azt mondta a doktornõ hogy amíg be nem tölti a 3hónapot a bebát kell kapnia.Ja és fel kell íratni?
Utolsó vagyok! És napközben adj a babádnak vizet vagy teát! A folyadék is lazítja a székletet! Illetve a tápszeres babák szomjasak!
Szia! Szerintem is lázmérõzd meg! A lázmérõ végét kicsit dugd be a fenekébe és óvatosan mozgasd (kend be a végét krémmel sé a popsiát is)! Egyébként a HA-s tápszertõl nekem is fájt a lányom a pocija! Én váltottam Novalac AC tápszerre és napi 2ú adtam neki Novalac IT-t, h lazuljon a széklete! Most már 11hetes ugyan úgy a Novalac AC-t eszi napi 4× és este 8kor lefekvés elõtt IT-t adok neki! 1hete már átalussza az éjszakát (este 8-tól reggel 7-8ig)! Kaki napi 1 és kicsit lazább, hál isten! Én nagyon szeretem ezt a tápszert, nekem nagyon bevált! (1hét volt, h beálljon a gyerek a tápra) Jah, és este a lefekvés elõtt szoktam neki adni Infacolt, de csak este!
Szia hát a lázmérõzés az amikor fel kell dugni a lázmérõt a picúr fenekébe.Én egyszer csináltam ki is kakilta magát.Ha nem akarod akkor fõzz neki kamilla teát és tegyél bele egy mokkás kanál cukrot.Evés elõtt ebbõl adj neki 2-3 kortyot többet ne.
A kérdező hozzászólása: nem mondott semmi ilyet a védõnõ..
A kérdező hozzászólása: lázmérõzés???? hogyan??
Az én babámnak az édesköménytõl fájt nagyon a pocakja! :(((( én kamillát adok neki (Müller-Milupa 2hetes kortól adható babatea) IMÁDJA a gyerek!!!!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!