Találatok a következő kifejezésre: Nem kívánom sexet ez mért (2 db)

Nem kívánom a sexet ez mért van?

Nem kívánom a sexet azt h a nylvével az ujjával meg sehogyse kényeztessen mert nagyon fáj annyira h az hihetetlen:Sés nem tudom mit tegyek.segítsetek kérlek köszönöm.

Legjobb válasz: Azért nem kívánod,mert fáj,ahogy te magad írod.Menj el nõgyógyászhoz,lehet hogy valami fertõzésed van,ha már az is fáj ha hozzád ér. Nekem is volt hasonló.

Azért nem kívánod, mert fáj, ahogy te magad írod.Menj el nõgyógyászhoz, lehet hogy valami fertõzésed van, ha már az is fáj ha hozzád ér. Nekem is volt hasonló.
Szerintem is menj el nõgyógyászhoz, mert az nem normális, hogy annyira fáj, ha hozzádér.
Ez a probléma lehet hogy a Párod tapasztalatlanságából ered. Próbáljatok ki más "eljárásokat" amivel megtaláljátok a közös hangot! egyszóval tanuljatok!

Lenne egy kérdésem, a párommal 1év és 5hónapja vagyunk együtt, eleinte sokszor voltunk együtt. De már most nem nagyon, mert nem kivánom a sexet annyira, ez mitöl lehet?

nagyon aggodok hogy nem-e beteg vagyok.

Legjobb válasz: Ha folyamatosan ugyan az a folyamat a szexben akkor meg is van a válasz ha viszont változatos akkor nem nagyon van ötletem, valószínû, hogy akkor már nem találod vonzónak...

Ha folyamatosan ugyan az a folyamat a szexben akkor meg is van a válasz ha viszont változatos akkor nem nagyon van ötletem, valószínû, hogy akkor már nem találod vonzónak...
*szexet
A kérdező hozzászólása: Más poziciót is csinálunk, szeretem is azzal nincs gond.
van orgazmusod? Ezt (nõként) akkor tapasztaltam, amikor a párommal lapossal volt a szex és még orgazmusom sem volt (csak szökõ évente 1x)
A kérdező hozzászólása: Az van, de az sem mindig.
A kérdező hozzászólása: Volt barátom a mostani elött vele 1év 7hónapig voltam és már akkor sem kivántam a szexet.
egy próbát megér, de szedjél cinket. Növeli a szexuális étvágyat.
A kérdező hozzászólása: Mi aza cink ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!