Találatok a következő kifejezésre: Nem kívánom a (1190 db)

Mit lehet tenni ha nem kívánom a szexet?

Fiatal vagyok még ahhoz, hogy aszexuális legyek. Mostanában sokat vitatkozunk a férjemmel, rosszul vagyok, ha a szexre terelõdik a szó nemhogy csináljam is. Fontos nekem így szeretnék megoldást találni.

Legjobb válasz: Szóval férjed van. - Eddig minden rendben volt a nemi életeddel? - A szexet nem kívánod, vagy a férjedet? (nem mindegy) - Nem szedsz új fogamzásgátlót? - Baba van? (nem terhesség után jelentkezett a gond?) Elsõsorban azt kéne kiszûrni, hogy mi lehet az ok ami miatt változott. (ha eddig minden rendben volt.) Ha csak a férjedet nem kívánod, akkor párkapcsolati gond lehet, és pár tanácsadót kéne kérdezni. Ha úgy általában a szexet nem kívánod már,(és ez új tünet mert eddig kívántad) akkor viszont hormon problémára tippelnék, és az a nõgyógyász asztala. (elsõ körben, aki gyaníthatóan tovább küld kivizsgálásokra)

Szóval férjed van. - Eddig minden rendben volt a nemi életeddel? - A szexet nem kívánod, vagy a férjedet? (nem mindegy) - Nem szedsz új fogamzásgátlót? - Baba van? (nem terhesség után jelentkezett a gond?) Elsõsorban azt kéne kiszûrni, hogy mi lehet az ok ami miatt változott. (ha eddig minden rendben volt.) Ha csak a férjedet nem kívánod, akkor párkapcsolati gond lehet, és pár tanácsadót kéne kérdezni. Ha úgy általában a szexet nem kívánod már, (és ez új tünet mert eddig kívántad) akkor viszont hormon problémára tippelnék, és az a nõgyógyász asztala. (elsõ körben, aki gyaníthatóan tovább küld kivizsgálásokra)
de mi az oka? a férjed nem kívánod v egyáltalán nem kívánod a péniszt vagy az orgazmust? régebben sem voltál az a nagy farokfaló? mert akkor lehet h alaból ilyen a libidód..
szexológus, pszichológus
Pszichológus már alapból a veszekedések miatt sem árt! És ezzel az indokkal (szexuális probléma) már TBs pszichológust is kapsz. Egy próbát megér, segít rendezni a gondolataid, és eldönteni azokat, és még azon túlmenû kérdéseket, amelyeket a #1 válaszoló megemlített. 21/F
A kérdező hozzászólása: Korábban nem volt gond, aztán jött a gyerek. Már terhesség alatt csökkent a libidóm, de most 4 év után tetõzik. A szexet nem kívánom, mással sem.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, soha nem is szedtem.
akkor azt hiszem a hormonrendszered is változott és a teljes családi légkör, környezet is. Nõgyógyásznál kezdj szerintem, és járjatok a végére.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm (:
ezt a kérdést félre fogom tenni azoknak akik szerint minden nõ szexéhes csak nem mindegy kivel :D

Nem kívánom a férjem, pedig nagyon szeretem. Mi lehet a baj?

a férjem külföldön dolgozik, 4 hetente jár haza. 5 és fél éve vagyunk együtt és van 2 gyerekünk. én 27 vagyok ő 32 Amikor hazajön akkor is alig bírom rávenni magam a szexre, semmi kedvem. 1 hétig van itthon az első 2-3 nap még oké, de utána már egyáltalán nem kívánom a szexet. Õ persze szeretné és érzi hogy valami nem oké. Sohasem utasítom el, de érzi hogy nincs kedvem. Lehet esetleg a fogamzásgátlótól?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy a fogamzásgátlótól! én 6 éve vagyok együtt a párommal,és napról napra jobban kívánom! 27 éves lány vagyok én is,és szerelmesebb mint amikor megismertem. menstruáció elõtt nem kívánom csak a szexet,de a hónap többi napján oké!nem lehet hogy esetleg már unalmas kicsit?

nem hiszem hogy a fogamzásgátlótól! én 6 éve vagyok együtt a párommal, és napról napra jobban kívánom! 27 éves lány vagyok én is, és szerelmesebb mint amikor megismertem. menstruáció elõtt nem kívánom csak a szexet, de a hónap többi napján oké!nem lehet hogy esetleg már unalmas kicsit?
Próbáljatok egy kis változatosságot belevinni.:) Új fehérnemû, kellékek, új helyszín, teljesen új póz!lepd meg valamivel mikor van idõd, legyen romantika, érzelem, egy finom vacsora, gyertya.Esetleg étterem vagy mozi.Legyen kreativitás és vigyetek bele egy kis színt a dologba.:)
Nem a gyerekek stresszelnek le teljes kimerultsegig? En is 27 nõ parom 30 nalunk is 2gyerek! Nalam a kedvtelenseg oka általában hulla fáradtság!
De de lehet a fogamzásgátlótól! Sajnos okozhat libidócsökkenést... :/
Szerintem dobjátok meg egy kicsit a kapcsolatotokat, mert 5, 5 év az sok lehet semmi változatosság nélkül. A gyerekeket bízzátok rá a nagyszülõkre ti meg bulizzatok legyetek fiatalosak 1-2 napig és újra vissza fog jönni a szikra. Bár ebben nincs tapasztalatom, de ezt a tanácsot meg lehet fogadni ;) 16/f

Nők, akiket nem kívánt a férjük terhesség alatt! Nektek helyre állt a ritmus szülés után?

Legjobb válasz: Én is egyetértek a négyessel. Attól függetlenül, hogy szex nincsen, még lehet orálisan is kényeztetni a férfiakat...Legyen a férfi is megértõ, hogy az nõ esetleg olyan állapotban van, hogy nem kívánja. De legyen a nõ is megértõ. Attól, hogy õ nem kívánja, a férfi igen, és elég sok módon lehet ezen segíteni, kézzel, szájjal. Én nem értem azokat a párokat, akik a terhesség miatt nem érnek egymáshoz hónapokig.

Én is egyetértek a négyessel. Attól függetlenül, hogy szex nincsen, még lehet orálisan is kényeztetni a férfiakat...Legyen a férfi is megértõ, hogy az nõ esetleg olyan állapotban van, hogy nem kívánja. De legyen a nõ is megértõ. Attól, hogy õ nem kívánja, a férfi igen, és elég sok módon lehet ezen segíteni, kézzel, szájjal. Én nem értem azokat a párokat, akik a terhesség miatt nem érnek egymáshoz hónapokig.
4essel értek egyet! Mást nem írok, mert csak sárdobálás lenne...
El nem bírom képzelni, hogy 9 hónapig ne érjünk egymáshoz a párommal. Ezért (is) félek a szüléstõl annyira... 32/N
Kedves #8 A férfiakat is meg lehet érteni, amiért nem kívánják a feleségüket: Gondolj bele, hogy volt eddig egy NÕ, akit kívánt. Aztán elkezdett gömbölyödni a hasa, és egyre inkább az anyát látja benne és nem a NÕT. Egy terhes nõre sokkal nehezebb ráizgulni. Tovább romlik a helyzet szülés után. Pl. azok a mellek, amikért a férj eddig megveszett, most egy babát szoptatnak. Tudom, hogy fájó ez egy kismamának, de szexuálisan segyáltalán nem kívánatosak.
Én megértem, ha egy terhes nõ nem kívánja a szexet, vagy esetleg orvos tiltja. Azt is megértem, ha szülés után is így megy még egy darabig. De azt nem értem, hogy miért kell elvárni a férfitõl, hogy akkor õ is legyen aszkéta? A nõ nyugodtan kényeztetheti más módokon is.
9 hónapja szültem, nem igazán voltunk együtt a terhesség alatt, és ez a szám csak csökken mióta megvan a fiunk...
De azt nem értem, hogy miért kell elvárni a férfitõl, hogy akkor õ is legyen aszkéta? A nõ nyugodtan kényeztetheti más módokon is. 1vagyok.Náunk nem én voltam az aki elitasitotta.Mivan akkor ha a férfi nem akarja?erõszakoljam rá magam, vagy mondjam neki hogy attól azért kényeztethetne? ez a dolog oda vissza kell hogy mûködjön de ez sajnos nem ilyen egyszerû.
Szülés elõtt 2hónapig, szülés után 9hónapig nem voltunk együtt.Mostanra kezd helyreállni a dolog, a gyerek 3éves. Mondjuk nálunk más tényezõk játszottak közre, nem a hizás és ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Azért ennyi valaszt ne...:)
Nálunk is a leendõ apuka nem kívánta a dolgot, de amikor már lehetett szülés után, na az aztán szuper volt! Igen, helyre állt, bár a gyerek mind2-nket lefáraszt, úgyhogy ritkult egy kicsit.

Valami nagyon nagy baj van velem, mert egy ideje egyáltalán nem kívánom a testiséget. Mit tehetek most?

23 éves nő vagyok, 4 éve van barátom, akit imádok, és megbízom benne minden téren. Kezdetben egész nap a szexen járt az eszem, aztán ez szép lassan lemorzsolódott rólam olyannyira, hogy újabban (néhány hónapja) értelmetlennek találom az egész szexualitást. Nem tudom átadni magam az élvezeteknek, mert nem látom értelmét, sőt, még az időt is sajnálom rá. Más férfiak látványa sem képes felizgatni engem. Nincs bennem undor vagy akármilyen ellenérzés a barátom iránt, éppen ellenkezőleg: jobban kijövünk egymással, mint valaha (ő persze észrevett rajtam minden változást). Furcsamód, őt imádom kényeztetni, főleg szájjal - így végképp nem áll bennem össze, hogy mi a fene lehet velem. Tudtok erre valamilyen megoldást?

Legjobb válasz: Nem kívánod az orgazmust, vagy nem szokott orgazmusod lenni? Nincs sok munkád??

Nem kívánod az orgazmust, vagy nem szokott orgazmusod lenni? Nincs sok munkád??
A kérdező hozzászólása: Nincs egyáltalán orgazmusom, és abban sem vagyok biztos, hogy volt-e valaha - annyira átütõ érzés még sosem kapott el - és nem is motivál semmi, hogy eljussak a csúcsra. A tanulmányaim tényleg eléggé lekötnek, akkor is, amikor együtt vagyunk, és úgy érzem, mindenképpen hasznosan kell eltöltenem az idõmet, és valahol önzésnek érzem, amikor ilyesmivel foglalkozzak (mármint szexualitással)... Baromi betegesnek hangzik, és szerintem az is. Mit lehet kezdeni ezzel az állapottal?
A kérdező hozzászólása: * foglalkozok
Nem tudom, mert nem vagyok pszichológus és még csak nõ sem. De ha nem volt orgazmusod még soha, akkor érthetõbb a dolog. Hisz többekközt azért jó sexelni. A másikat pedig lehet úgyis szeretni, hogy nem meztelen fekszel rajta. A tanulást azért ne vidd õrülten túlzásba...Lehet egy kis pihenésre lenne szükséged. Depresszió is okozhat ilyesmit. De lehet valami hormonos cucc áll a dolog mögött.
Mi változhatott meg? A sexen kívül?
A kérdező hozzászólása: Talán tényleg mindent háttérbe szorítottam, és csak az köt le, hogy információt halmozzak fel, és hogy folyamatosan, kivétel nélkül hasznos dolgokra fordítsam a szabadidõmet. Ez eléggé szembetûnõ változás, de nem látom az okát, hogy miért ne így tegyek... meg sem érdemlem a barátomat.
Miért ne érdemelnéd meg?:( Nem menekülsz valami elõl?
A kérdező hozzászólása: Most, hogy kérdezed, meneküléssel kapcsolatban eléggé belenyúltál a lényegbe. Az Egyetem kötelékébõl már jó ideje ki akarok szabadulni (szakváltás eredményeképpen majdnem 2X annyi idõbe kerül, mint anélkül), de ennek ellenére nagyon szeretem ezt a szakot. Nem tudom, hol gyökerezhet a libidóvesztés. Lehet, hogy mégiscsak egy lélekbúvárnak kellene megmutatnom magam. Az eddigi válaszokat egyébként nagyon köszönöm!

7 hónapja szültem 2 hónapja nem kívánom a párom? Elég gáz már.

sosem voltam az a nagy étvággyal rendelkez? valaki viszont ez egyre csökken!2 hónapja szinte egyáltalán nincs kedvem hozzá....nem a férjemmel van a baj,magát a szexet nem kívánom!nagyon kellemetlen már nekem az állandó visszautasítás,ha meg rászánom magam akkor sem igazán élvezem sajnos:S nem tudom ,hogy javítanék ezen az állapoton el vagyok keseredve.....

Legjobb válasz: detto... 15 hónapja szültem és vagy 3 hónapja nem kívánom.....

detto... 15 hónapja szültem és vagy 3 hónapja nem kívánom.....
A kérdező hozzászólása: én nem szedek fogi gátlót szóval biztos nem ez befolyásolja, egyszerûen csökken, csökkent most meg a padlón van a vágy.....terhesség alatt nem volt még probléma ezzel, sõt a 6 hét leteltével sem!
Ezek szerint én sem vagyok egyedül a problémával 9 hónapja szültem, de azóta én abszolút nem kívánom a szexet. Lehet azért is, mert elég jól összefércelt a doki és biza fájdalmas az elején! Elég gáz összeszorított foggal szexelni, de tudom hogy a páromnak (mint minden férfinak) erre fizikailag szüksége van 1-2 hetente minimum. Nekem is probléma, hogy este fél 11-kor jön rá a szexelhetnék, de én akkor már a báránykákat számolnám... Úgy látom megoldást még nem találtunk a problémára a többi hozzászólóval, de együttérzést mindenképp tanusítunk irányodba!
Én is csatlakozok. Már ott tartok hogy megjátszom az orgazmust, hogy mihamarabb túlessünk rajta. Mire odajutnánk olyan fáradt vagyok, hogy semmi kedvem hozzá, meg csak újabb kötelessgének érzem, mert sokszor mire végeznénk már ébred a gyerek, nekem meg semmi idõm nem jut magamra.
A kérdező hozzászólása: igen velem is elõfordult, hogy színleltem csak, hogy végre aludhassak már!sosem gondoltam, hogy idáig jutok......
Szia.Terhesség alatt majd megvesztem annyira kívántam de a Páromat zavarta a Baba a pocakomban.Megszültünk letelt a 6 hét onnantól tök jó volt míg el nem kezdtem szedni a gyógyszert onnantól visszaesett nagyon.Azért kívánom de mégsem az igazi.hetente 1-2 szer azért összebújunk:) neki is szüksége van rá meg nekem is.ha már feszültebbek vagyunk egymással akkor már mondjuk h na neked ez a hiányod neked meg az:) próbálj meg vmi újat kitalálni.tudom h nehéz meg fáradtak vagytok de a kapcsolatotok érdekében.ha ennyire nem kívánod pl kapcsoljatok be ...filmet.hátha....
Lehet, hogy ezért le leszek pontozva, de leírom, hogy nekem mi vált be.A szexet én sem kívántam, egyszerûen a béka valaga alatt volt a libidóm.Szeretem a férjem, de a szex púp volt a hátam közepén.Ami nekem bevált, az a pornó.Szépen leültünk este, elkezdtünk nézni egy ilyen filmet (közben meg kitárgyaltuk, hogy kinek mi jön be belõle, mit szeret, miért, milyen ronda a lány:) , stb.Aztán szépen lassan azt vettem észre, hogy kedvem van szexelni, mert felizgatott a dolog.Szóval szégyen nem szégyen, de nekem bizony szükségem volt erre jó darabig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!valahogy megpróbálok úrrá lenni a helyzeten!Ráadásul 24 évesek vagyunk mindketten, elég korai lenne ha megszûnne a szexuális életünk:S kedves utolsó hsz!Miért lennél lepontozva?segítséget kértem adtál egy jó ötletet:) megy a zöld kezecske:)
Nem tudom, sosem tudhatom, ki hogy áll az ilyesmihez.Nem is feltétlenül a prüdériára gondolok, hanem hogy "jaj, az már régen rossz", "milyen gáz már ez", "fúj undorító", stb.
Én alig vártam, hogy leteljen a 6 hét és rávethessem magam a férjemre. Aztán elkezdtem szedni a fogi tabit és szép lassan csökkent a vágy. Már 3 hete elfogyott és megint kezd visszatérni a kedvem. A minap meglepõdve magamon elcsábítottam a munkából hazatérõ férjemet. Úgyhogy most azon gondolkodom, milyen védekezési módszert válasszak, mert a tabihoz nincs kedvem. Egyébként mi próbáljuk napközbenre idõzíteni az együttléteket, amikor a lányunk alszik. Akkor még nem vagyok fáradt, a gázt meg lehet kapcsolni az ebéd alatt addig. És a házimunka sem rohan el.
makkegészséges yadinne melett decemberbe nem jött meg a mesim januárba már nem kezdtem levelet, dokihoz mentem és kiderül decemberben fogant a babu
ja és 8 hós a babám
és nem lett semmi baja a babódnak hogy gyógyszert szedtél? mennyi ideig szedted még mikor kiderült? most énis ettõl félek, mert még nem jött meg a szülés óta és már egy hónapja nem szoptatok és már elõtte sem volt sok.
A kérdező hozzászólása: akkor megértesz milyen rossz ez szégyenlem magam de nem tudok változtatni úgy érzem....
20 hónapja szültem és szülés óta alig kívánom pedig a férjemmel nagyon jó a szex de egyszerûen nap végére már csak az alvást kívánom:(
A kérdező hozzászólása: igen a fõ baj nálunk is ez , hogy ha tehetem inkább alszom mint vele legyek:S de van, hogy szimplán ahhoz nincs kedvem....
hát igen egyébként azon gondolkoztam odadom a babot egy fél/egy napra mi meg elvonulunk és csak magunkal foglakozunk de vagyok annyira hüle hogy csak a gyerek fog az eszembe járni....
én 5 hónapja szültem és én is ugyanígy vagyok:(
nem szedtek fogazmásgátlót? Én szülés után 5 héttel elkezdtem szedni és pont így éreztem mint ti. de mihelyst abbahagytam ez elmult.és azóta minden rendben.
nemszedek jövöre még egy babót szeretnénk , igy is a kislányom fogamzásgátló szer melett maradt meg:D
Nálam is volt ez probléma és jelenleg is az. Szülés után nagyon hamar kívántam ismét a férjem ( terhesség alatt nem nagyon) aztán megint nem a 3. hónaptól. Egyrészt nagyon fáradt voltam mindig, másrészt meg nagyon féltem/félek az újabb teherbeeséstõl. Nem akarok még egy gyereket és ez okozza nálam a libidó csökkenését. De próbálunk tenni ellene és nem szedek fogigátlót sem. De ha anélkül sincs szexuális vágyam akkor lehet, hogy inkább majd szedek.
Én 10 hónapja szültem.
A kérdező hozzászólása: igen ezzel egy gáz van, hogy a fiunk rettenetes rossz alvó születése óta. Napközben csak a hasunkon alszik el, ha lerakjuk felébred...eleinte az iszonyat hasfajósaga miatt volt így, aztán rászokott!szóval a napközben lévõ légyott kilõve nálunk:)

18 hetes terhes vagyok, mióta tudom, hogy baba lesz nem kívánom a szexet, Más is van így?

Legjobb válasz: Szia! Én már nem vagyok kismama de én is voltam ezzel így. Van olyan terhes aki nagyon kívánja van aki kevésbé. Ez normális folyamat ne izgulj miatta. üdv 6hós baba mamija

Szia! Én már nem vagyok kismama de én is voltam ezzel így. Van olyan terhes aki nagyon kívánja van aki kevésbé. Ez normális folyamat ne izgulj miatta. üdv 6hós baba mamija
Szia! Én 17 hetes vagyok. Én sem kívánom a szexet. Elõször a rosszullétek miatt, most meg csak egyszerûen nem kívánom. A párom nagyon megértõ, de én nagyon sajnálom szegényt.
én sem kívánom. 19+1
Sziasztok! Én is "sorstárs" vagyok, egyáltalán nem kívánom a szexet :( - bíztam benn, hogy majd a 2. harmadban megjön az étvágyam, hát eddig semmi, pedig 24 hetes vagyok... borzasztóan zavar, hogy nem tudom megadni a páromnak amit szeretnék! õ meg annyira megértõ, semmi hiszti, megjegyzés... és még õ vigasztal, hogy nem kell rosszul érezzem magam! Annyi változás történt talán, hogy az elején kimondottan ingerlékeny voltam, ha hozzám ért ( már ha csak megérintette a mellbimbómat is) , most már a simogatás jól esik, de ennyi...
Én a 21.hétben vagyok és dettó. De azért a férjemtõl nem vonom meg a jót ;-)))
Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül :) Bocsi, hogy offolok, de ti az orgazmust sem kívánjátok?Mert én azt nagyon, az összebújást stb is, csak magát a konkrét aktust nem, azt is szerintem azért mert már nagy a hasam, nem is túl kellemes, szárazabb is vagyok, félek is nehogy valami baj legyen, igaz az elejétõl kezdve így volt.
Az orgazmust én is kívánom, de inkább úgy, ha magamnak "intézem" - érdekes ez, de az aktus valahogy fejben nem megy, általában feszül a pocim, nehéznek érzem magam...( mármint nem kövérnek, hanem az egész testem olyan elnehezûlt)

Miért lehet az, hogy egyáltalán nem kívánom a gyümölcsöket?

Legjobb válasz: párom vagy 10 éve nem evett szinte semmi gyümölcsöt mert utálja õket. múlkor beleharapott egy almába le is fényképeztem : ) amúgy meg nálad ez mindig így van vagy idõszakos? mert én sem mindig kívánom õket, van amikor meg éjjel nappal gyümölcsöt eszek.

párom vagy 10 éve nem evett szinte semmi gyümölcsöt mert utálja õket. múlkor beleharapott egy almába le is fényképeztem : ) amúgy meg nálad ez mindig így van vagy idõszakos? mert én sem mindig kívánom õket, van amikor meg éjjel nappal gyümölcsöt eszek.
Én is így vagyok a ezzel, mint Te. De én megveszem a gyümölcsöt, mivel egészséges és kell a szervezetnek, és akkor már meg is eszem, h ne romoljon el. :D Csak így tudom rávenni magam, h egyek.:D
A kérdező hozzászólása: elég régóta..nyáron csak a görögdinnye, amit megeszek, az év többi részében pedig csak a banánt, de hát azt is nagyon ritkán..a család többi tagja meg állandóan gyümölcsöt eszik....hát nem tudom mi van velem:)
Azert lehet, mert nem szereted:) En is csak vasar- es unnepnapokon eszem gyumolcsot (pl almat, kortet meg akkor se:D) de ez nem jelent semmit..
Ha én nem kívánom a gyümölcsöt, de mégis ennék, akkor pl lereszelem az almát, kis fahéjjal és mézzel ízestem, így az az érzésem, almás pitét eszem, csak pite nélkül, és nem is sült ki minden tápanyag a gyümibõl :-)))

Párom miért sértődik meg, hogy reggel nem kívánom a szexet?

Párom fiú mivoltából reggelente arra kel, hogy áll neki, de én(nemtom más lány hogy van ezzel)reggel amikor felkelek még nem kívánom a szexet...1-2óra elteltével már bármikor(a nap bármely percében)és a párom ilyenkor reggelente megsért?dik és duzzog...mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy késõbb, nem kívánod, ne erõszakolja már rád magát... Neked nem megy pöccre. Én páromnak is feláll reggel, de nála nem jelenti azt, hogy szexet akar.

Mondd meg neki, hogy késõbb, nem kívánod, ne erõszakolja már rád magát... Neked nem megy pöccre. Én páromnak is feláll reggel, de nála nem jelenti azt, hogy szexet akar.
Azért sértõdik meg, mert õ a reggelt is tudná indítani egy kis szex-szel. Én engedek a csábításnak, sõt van amikor õt megelõzve én kezdeményezek kora reggel, amit õ nagy örömmel fogad. Azután közös zujanyozás, és máris jobban indul a nap. Egyszer-kétszer próbáld ki, hátha rákapsz.
ha reggel még nincs kedvem, de neki igen, akkor van szám meg kezem, anak is ugyanugy tud örülni
Had duzzogjon, az nem kerül semmibe:) ) A szexet amúgy sem szabad kierõszakolni. És különben sem szabad mindig engedni a pasiknak, mert elkanászkodnak. Viszont ha néhány óra elteltével kívánod, akkor frissen fürödve, üdén teperd le a duzzogóst, szerintem értékelni fogja:)
Az enyémmel is ez a helyzet...hozzám se szól, ha nem kapja meg reggel! De meg kell értenie, hogy ha nem esik jól, nem esik jól. A kiengesztelés tényleg jó módszer! =)
A kérdező hozzászólása: Igen, van szám meg kezem, de ha én kívánom és õ nem, akkor neki 1ik sem szokott lenni én mégsem duzzoghatnék...
Pasik...ezzel nem tudsz mit tenni! Ha ez megnyugtat, nem csak a te párod csinálja. Az enyém is ilyen, állandóan ezen megy a balhé...:S
A kérdező hozzászólása: Részben megnyugtat, de másrészt miért örüljek más kárának!? Sajnálom, hogy mással is hasonló problémák vannak...

Más is van így? 1. trimeszterben vagyok 2. babával és abszolút nem kívánom a szexet? Ti hogy vagytok ezzel?

Van emiatt otthon vita köztetek? Mármint a pároddal.

Legjobb válasz: Elsõ trimeszter elsõ baba és én sem kívánom.Megoldjuk más módon így nincs vita.Tessék kipróbálni bizonyos módszereket.

Elsõ trimeszter elsõ baba és én sem kívánom.Megoldjuk más módon így nincs vita.Tessék kipróbálni bizonyos módszereket.
En is igy vagyok ezzel, sajnos. Nem ismerek magamra. Egyebkent a libidom igencsak magas, a ferjemmel szinte mindennap egyutt vagyunk alap esetben. Mar a masodik babamat varom, az elsovel ilyen nem volt, vegig nagyon kivantam ot, a szexet, a szules napjaig egyutt voltunk, utana alig birtam kivarni, hogy eljussak orvoshoz. Mindegy, hogy milyen faraszto volt neha a babazas es az ejszakazas, akkor is ugyanugy volt szexualis eletunk, mert nem ment el tole a kedvem. De ahogy a masodik babaval teherbe estem ez gyokeresen megvaltozott. A hatodik het ota a libidom a beka feneke alatt van, ha megis sikerul belelendulnom, akkor sem az igazi. Van hogy jol sul el, de van, hogy csak osztonosen teszem a dolgom. :-S A ferjem teljesen megerto, segitek neki maskepp, de teny, hogy hianyzik neki kicsit a regi vehemenciam, erzem rajta idonkent. Inkabb en problemazok miatta, ugyanis mar lelkiismeret-furdalasom van, amiert nincs bennem vagy, mar tobbszor bogtem miatta. Kicsit felek attol, hogy most mar mindig ilyen leszek es hosszutavon ez nagyon rossz. De a parom azzal nyugtat, hogy ennek biztosan van valami oka, hiszen tavaly az elso babankkal nem volt ilyen, most meg a hormonok azt diktaljak, hogy ne szexeljek gyakran, szoval biztosan valami maskepp van a babaval es a szervezetem ezzel probalja ot vedeni. Hat, nem tudom, lehet, hogy igaza van. Azt olvastam mindenhol, hogy a 2. trimeszterben mar a regi lehet a vagy, varom, hogy ez megtortenjen, ugyanis en a 14. hetben vagyok, de eddig semmi sem valtozott.
Szia!Én a 2.trimeszterben vagyok, de még mindig nem kivánom a sexet:-( Most pluszba még a doki is megtiltotta.Úgyhogy Ügyeskedem, hogy a páromnak JÓ legyen.22 hetes kismama
A lányommal szinte mindég kívántam.Most 11 hetes vagyok, de eszembe sem jut.Azért ritkán beadom a derekam. :) Nincsen gondunk ebböl.
17 hetes vagyok. Mostmár néha akarom, de az elején két hetente egy elég volt. Nem veszekszünk ezen, én azért kedveskedek máshogy neki.
Én a 9 hónap alatt el lettem volna szex nélkül vigan. Abszolut nem kivántam, de azért beadtam a derekem és mi is megoldottuk másképp is.
en a 11. hetben vagyok, de mar 6 hete nem volt "parnacsata", olyan rosszul vagyok es egyaltalan nem kivanom a szexet. eleinte sajnaltam a paromat, de vita soha nem volt belole. most a baba az elso! azert remelem, hogy nemsokara visszater a regi etvagyam!
Ne aggódjatok, annyira változó a kismamik libidója trimeszterenként, sõt terhességenként is (ahogy írtátok), de sok mindent ki lehet próbálni, ami ilyenkor kárpótól, oldja a feszültséget és megnyugtat: ilyen pl. az erotikus masszázs. Azért is ajánlom, mert nincs benne elvárás és kötelezettség, csak a másik kényeztetése és szeretete. Egy kis magyarázat a várandósság alatti és utáni libidóhoz a következõ linken: http://www.maternet.hu/Tanfolyam/2Avárandósanyukakilenchónap.. http://www.maternet.hu/Tanfolyam/2Avárandósanyukakilenchónap.. http://www.maternet.hu/Tanfolyam/2Avárandósanyukakilenchónap..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!