Találatok a következő kifejezésre: Nem kényelmetlen babának, ha (2 db)

Nem kényelmetlen a babának, ha hosszú ujjú rugdallózó alá hosszú ujjú bodyt adunk?

Legjobb válasz: Ha kimentek akkor ebbe a hidegbe nem baj de otthoni viseletre elég a rövidujjú mert bemelegszik és az kényelmetlen neki

Ha kimentek akkor ebbe a hidegbe nem baj de otthoni viseletre elég a rövidujjú mert bemelegszik és az kényelmetlen neki
Az enyémet nem zavarja. De ezt miért a szüléshez írtad?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Véletlenül került ide, a Babákhoz akartam írni :) sorry
Szerintem nem. Én éjszakára így öltöztetem az újjatlan hálózsákhoz. Nappal csak rövidújjú+pulcsi
Szerintem nem jó neki. Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nem szabad túlöltöztetni, otthonra hosszú ujjú body fölé ujjatlan rugi, hosszú ujju alá ujjatlan vagy rövid ujjú rugit adjak. Kevesebb ruhára van szükségük, és azt is mondta, hogy nappal, ha alszik, akkor csak egy pléddel takarjam be, vagy gyapjú paplannal (esetleg olyannal ami még "lélegzik")

Ha nem kényelmetlen a hason fekvés, akkor nem is nyomhatom össze a babát, ugye?

Nagyon furcsa ez nekem, az első terhességemnél már kb 8 hetesen baromi kényelmetlen volt, most 17 hetes vagyok, és még mindig tudok hason feküdni (kicsit féloldalasan), pedig van már hasam, főleg az alkatomhoz képest (nagyon vékonyan kezdtem ezt a terhességet). Szóval ez lehet ártalmas?

Legjobb válasz: Ha nem érzed hogy kellemetlen vagy nyomódna a hasad, akkor nyugodtan szerintem. Én már az elején nem tudtam hason aludni.

Ha nem érzed hogy kellemetlen vagy nyomódna a hasad, akkor nyugodtan szerintem. Én már az elején nem tudtam hason aludni.
Az utolsó héten is félig hason aludtam, pedig nem volt kicsi a hasam.Az elsõnél, már a pozi teszt után nem mertem hason aludni :) Nem tudom érzed-e már a pici mozgását, de úgyis jelezni fogja, ha nem jó neki. :)
Én 19 hetes vagyok, és már régóta nem merek/nem bírok hason aludni.
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem érzem. Az a baj, hogy ha nem is úgy alszom el, éjjel álmomban tutira átfordulok, mert ugye úgy kényelmes. Hát akkor majd szól, ha neki nem jó, arra úgyis fel fogok ébredni :)
Èn is mindig hason alszom el aztàn gondol egyet a pocaklakóm és szól, hogy nem jó, olyankor vagy rúg egy kicsit vagy szimplàn kényelmetlen lesz:) 18+3hkm
A 19-20. hétig tudtam hason aludni, utána már fájt. Érzed majd, ha nem kényelmes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!