Találatok a következő kifejezésre: Nem jött másfél (40 db)

Már lassan másfél hónapja nem jött meg a menstruációm. Mitől lehet? Amikor már egy hetet késett, vettem tesztet.2szer is megcsináltam, mindkettő negatív lett, (amúgy védekeztem. De a biztonság kedvéért) Mitől késik a menstruációm?

A héten már megyek n? dokihoz, mert nagyon aggaszt:(

Legjobb válasz: Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D

Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D
A kérdező hozzászólása: na hát igen. Az a baj ahogy ezt leírtam, elkezdted a mellem feszülni.. (ami nálam elõjele) Reggel már elõadás közben görcsögetett a hasam is és még mindig. Szal én nem tudom most mi van a szervezetemmel:S Az igaz, hogy örülnöm kéne hogy hu nem menstruálok egy ideig, de igazából már annyira hozzászoktam, hogy rendesen bepánikolok miért nem jön meg. És azért mégiscsak ez az "egészségesebb".. Nem tudom mi lehet a gond. De besz-rnék ha pont mire eljutok holnap nõgyógyhoz akkor jönne meg:D amire egyszer már volt precedens:D

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

Másfél hónapja volt abortuszom. Még nem jött meg azóta. Lehetek terhes?

hányingerem van, fáj a fejem. a férjemmel nem voltunk együtt csak úgy hogy a kezemmel elégítettem ki. így bekerülhetett úgy sperma hogy megtermékenyüljek? nem akartam vele addig sexelni míg nincs fent a spirál.

Legjobb válasz: Nekem igaz missed ab-om volt, de a mûtét és az eljárás ugyanaz. 8,5 hétre (59 napra) jött meg. Azt mondják, hogy 6-8 hét is lehet a következõ menstuáció. Nem hinném, hogy terhes lehetsz. De egy tesztet megnyugtatásképp csinálhatsz.

Nekem igaz missed ab-om volt, de a mûtét és az eljárás ugyanaz. 8, 5 hétre (59 napra) jött meg. Azt mondják, hogy 6-8 hét is lehet a következõ menstuáció. Nem hinném, hogy terhes lehetsz. De egy tesztet megnyugtatásképp csinálhatsz.
Remélem, nem! Egy gyilkosság is sok volt.
A kérdező hozzászólása: kössz hogy válaszoltál. rettegek attól hogy megint terhes leszek. direkt azért nem szeretkezünk hogy nehogy gond legyen. spirált szeretnék de meg kell várni hogy megjöjjön.

Barátnőm 15 éves és valószínű hogy terhes másfél hete nem jött meg neki. Mi a teendő mit csináljak?

Legjobb válasz: 15évesen ezt jól megcsináltátok magatoknak.De most nem ugranék neked mert éppen elég büntetés ez nektek.Elmondom mit tegyetek: -Vegyetek tesztet.Ha pozitív akkor mennyetek sztkb és orvossal is nézessétek meg h mi a helyzet.Biztosra csak ö tudja megmondani. -Ha az orvos megerösíti h baba lesz akkor bizony meg kell mondani a szülöknek. - Számítsatok rá h nem lesznek elragadtatva töletek.Majd velük együtt kell dönteni a baba sorsáról.nem hiszem mondjuk h megtartjátok mondjuk. Ha lenne esetleg kérdésed/kérdésetek akkor írjatok privátban.Ilyen esetekröl tartok elöadásokat.Remélem azért nem baba.

15évesen ezt jól megcsináltátok magatoknak.De most nem ugranék neked mert éppen elég büntetés ez nektek.Elmondom mit tegyetek: -Vegyetek tesztet.Ha pozitív akkor mennyetek sztkb és orvossal is nézessétek meg h mi a helyzet.Biztosra csak ö tudja megmondani. -Ha az orvos megerösíti h baba lesz akkor bizony meg kell mondani a szülöknek. - Számítsatok rá h nem lesznek elragadtatva töletek.Majd velük együtt kell dönteni a baba sorsáról.nem hiszem mondjuk h megtartjátok mondjuk. Ha lenne esetleg kérdésed/kérdésetek akkor írjatok privátban.Ilyen esetekröl tartok elöadásokat.Remélem azért nem baba.
Rohadtul elegem van a "te fajtadbol", akik b*sznak a vedekezesre, aztan meg itt sir a pofajuk!! Csak azert nem mondom, hogy megerdemlitek, mert a vegen ugyis a baba issza meg a levet, de a lelki nyomor legalabb a tietek marad. Gratulalok!
1.) Vágd le a farkad! 2.) Vegyél egy terhességi tesztet, ha pozitív akkor irány az orvos, ha negatív akkor örülj! 3.) Vegyél kotont, és használd is, de ne úgy mint a Gazsi, akin mindig volt koton, csak akkor vette, le ha pisált vagy ha dugott!
Szolj a szuleinek.
Elso vagyok...leesett...te vagy a fickoja. Gratulalok apuka.
Kezdj el gondolkozni a baba nevén.
Idõben menjetek orvoshoz, mert 12. hétig lehet elvetetni, és gondolom, ha már szó szerinte elb asztad az életeteket, apa nem akarsz lenni...
Ez hülye kérdés. Neked ebben mi a szereped. A barátnõd döntse el hogy meg akarja tartani vagy sem. Vagy mire gondoltál? Te akarod orvoshoz vinni? Te sem lehetsz több 15nél
Mielõtt szexeltetek is kértek tanácsot? Nem hiszem. Gondolom nem védekeztetek. Reméljük most még nem leszel apa, de érthetetlen, hogy mennyire felelõtlenek és buták vagytok. Vegyetek tesztet, ha pozitív szóljatok a szüleiteknek.

Másfél éves a fiam, de még mindig nem jött meg-mikorra várható?

kb másfél hónapja nem szoptatok-cerazette-t szedek.már 1 hete fáj a hasam,de nem akar megjönni.valakinek hasonló tapasztalata?nem állt még helyre a hormonháztartásom?

Legjobb válasz: Szia.Én is Cerazette-t szedek nekem 8hónapos a kisfiam már nem szopizik.Amíg ezt a gyógyszert szeded nem fog megjönni a mensid,mert folyamatosan kell szedni nincs szünet.Ha azt akarod,hogy megjöjjön akkor hagyd abba ezt a gyógyszert és várd meg míg megjön(addig védekezzetek mással),menj el dokihoz irass fel hagyományos fogamzásgátlót,ami 21nap tabi+7nap szünet.Én is nemsokára megyek másikat iratni,mert már lassan elfogy az utolsó levél és én is iratok fel hagyományosat.A barátnõm két évig ezt szedte és nem mensizett:DRemélem tudtam segíteni. 8hós manó anyuja

Szia.Én is Cerazette-t szedek nekem 8hónapos a kisfiam már nem szopizik.Amíg ezt a gyógyszert szeded nem fog megjönni a mensid, mert folyamatosan kell szedni nincs szünet.Ha azt akarod, hogy megjöjjön akkor hagyd abba ezt a gyógyszert és várd meg míg megjön(addig védekezzetek mással), menj el dokihoz irass fel hagyományos fogamzásgátlót, ami 21nap tabi+7nap szünet.Én is nemsokára megyek másikat iratni, mert már lassan elfogy az utolsó levél és én is iratok fel hagyományosat.A barátnõm két évig ezt szedte és nem mensizett:DRemélem tudtam segíteni. 8hós manó anyuja
A kérdező hozzászólása: köszi én is ezt hittem, hogy igy van-de a doki azt mondta, h ha már nem szoptatok, meg fog jönni.már másikat szednék, csak az meg mensi függõ..
Szerintem hagyd abba a gyógyszert és meg fog jönni, nekem azt mondta a doki, hogy amíg ezt a gyógyszert szedem folyamatosan addig nem fog megjönni a mensim, de kb.1.5hónap és én is abbahagyom, akkor majd leírom, hogy nekem, hogy jött meg:D
A kérdező hozzászólása: köszi aranyos vagy én is ezt magyaráztam a dokinak-h hogy jön meg, amikor folyamatosan szedem-de nem akartam vitatkozni vele..
Nem veszik el a gyereket, mert semmi baja nem lesz a tüdõszûrõtõl. De ugye nem ezt szeretnéd?
Nem akarlak megrémíteni, de mit értesz azon, hogy két hónapja nem jött már meg a menstruációd? Már a második maradt ki? Mert akkor már javában elmúltál 8 hetes, szóval ha az abortuszon gondolkodsz, akkor eléggé bele kell húznod, mert ha jól tudom, akkor nem vesznek el úgy babát, hogy te csak belibbensz egy szép napon és kész is van. Védõnõhöz kell menni, tanácsadásra, elbeszélgetnek veled arról, hogy biztos vagy-e az abortuszban. Egyébként szerintem amiatt nem lesz ingyenes, mert tüdõszûrõn voltál, mert nem jelenti azt, hogy a babának automatikusan bármilyen károsodása lenne amiatt.
milyen furcsa a világ. mig mások életet vesznek el, mig mások szenvednek hogy egyáltalán legyen gyeremekük
Szia! Nem igazán értelek, és szerintem az elõttem szólók sem. Szóval az elsõ kérdésedre, szertiem mehetsz bárhova rendelõbe, és sem oda járok ahova kellene. Csak menj minél elõbb. Ha két menzid kimaradt, valóban elmúltál már 8 hetes, az biztos. Fogalmam sincs, hogy a tüdõszûrõ árt e a picinek, ezért is fontos lenne minél elõbb elmenned dokihoz. Õ majd válaszol a kérdéseidre. Mindenképp el akarod vetetni a picit, vagy csak mert baja lehet a tüdõszûrõtõl? Nem tudom, hogy ingyen elveszik e, csak azt hogy a 12 hét után csak nagyon indokolt esetben, a baba nagyon nagy fejlõdési rendellenessége esetén csinálnak abortuszt. Menj nõgyógyászhoz minél elõbb!!!!! 27 hetes kismama

Helo! 2éve elkezdtem szedni fogamzásgátlot, most 1-másfél honaoja abba hagytam, amikor az utolsot beszedtem megvolt utána 1hét mulva nem vettem be a következöt és elmentek bennem! Azota nem jött meg! Csináltam tesztet negativ. Mi az oka?

Legjobb válasz: Alap: 1 teszt nem teszt. Lehet,hogy terhes vagy,de a fogamzásgátló szedése után gyakran hónapok telnek el,mire visszaáll a nõ saját,normális hormonmûködése. Lehet ez is az oka.

Alap: 1 teszt nem teszt. Lehet, hogy terhes vagy, de a fogamzásgátló szedése után gyakran hónapok telnek el, mire visszaáll a nõ saját, normális hormonmûködése. Lehet ez is az oka.
A kérdező hozzászólása: Ès ha elment és utána folytattuk? Csináltam tegnap még 1tesztet azis.negatív! Visszont a mellwim megvannak.duzzadva és érzékeny nagyon, meg sokat szédûlök, feszült vagyok, és elég sürün erös a folyásom és sok!
A melleid nem csak terhességtõl fájhatnak, mint ahogy az idegesség, feszültség és a folyás is lehet attól, hogy hamarosan meg fog jönni. Azért, ha 1 héten belül nem fogsz menstruálni, menj el orvoshoz! Biztos, ami biztos!
ne szedj ilyen sz.r gyógyszert, hogy a gyártók rajtad gazdagodjanak. inkább csináljátok orálisan, abból nem lesz gyerek. aztán meg ha akartok, lehet csinálni normálisan.

44 éves vagyok, másfél hónapja hőhullámok jönnek rám. Igaz három hónapja nem jött meg. Régebb darabos, nagy mennyiségű fájdalmas vérzésem volt. Igaz hat hónapja dohányzom is. Kérdésem az lenne, hogy ez már lehet klimax vagy keringési zavar a dohányzástól,

44 éves vagyok, másfél hónapja hőhullámok jönnek rám. Igaz három hónapja nem jött meg. Régebb darabos, nagy mennyiségű fájdalmas vérzésem volt. Igaz hat hónapja dohányzom is. Kérdésem az lenne, hogy ez már lehet klimax vagy keringési zavar a dohányzástól, esetleg túlzott sport/napi 15-20/ kör futás? Várom a tanácsait. Köszönettel:Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hőhullámok fellépésében valószínűleg szerepet játszik a kezdődő változókor. A sportnak csak előnyös hatásai vannak, az biztosan nem befolyásolja negatívan a panaszokat. Javaslom a Remifemin plus szedését, amely bizonyítottan csökkenti a hőhullámok erősségét és gyakoriságát egyaránt! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hőhullámok fellépésében valószínűleg szerepet játszik a kezdődő változókor. A sportnak csak előnyös hatásai vannak, az biztosan nem befolyásolja negatívan a panaszokat. Javaslom a Remifemin plus szedését, amely bizonyítottan csökkenti a hőhullámok erősségét és gyakoriságát egyaránt! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves vagyok, eddig rendesen menstruáltam, de most lassan másfél hónapja nem jött meg. Régebben is volt ilyen, akkor Norcolutot írtak fel. Lehet most is azt kellene szednem?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az életkor alapján Ön a változókor felé halad, a vérzéskimaradás is erre utal. Erre nem feltétlenül szükséges kezelést adni, de célszerű lenne kezelőorvosával konzultálni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az életkor alapján Ön a változókor felé halad,  a vérzéskimaradás is erre utal. Erre nem feltétlenül szükséges kezelést adni, de célszerű lenne kezelőorvosával konzultálni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

44 éves vagyok, másfél hónapja hőhullámok jönnek rám. Igaz három hónapja nem jött meg. Régebb darabos, nagy mennyiségű fájdalmas vérzésem volt. Igaz hat hónapja dohányzom is. Kérdésem az lenne, hogy ez már lehet klimax vagy keringési zavar a dohányzástól,

44 éves vagyok, másfél hónapja hőhullámok jönnek rám. Igaz három hónapja nem jött meg. Régebb darabos, nagy mennyiségű fájdalmas vérzésem volt. Igaz hat hónapja dohányzom is. Kérdésem az lenne, hogy ez már lehet klimax vagy keringési zavar a dohányzástól, esetleg túlzott sport/napi 15-20/ kör futás? Várom a tanácsait. Köszönettel:Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hőhullámok fellépésében valószínűleg szerepet játszik a kezdődő változókor. A sportnak csak előnyös hatásai vannak, az biztosan nem befolyásolja negatívan a panaszokat. Javaslom a Remifemin plus szedését, amely bizonyítottan csökkenti a hőhullámok erősségét és gyakoriságát egyaránt! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hőhullámok fellépésében valószínűleg szerepet játszik a kezdődő változókor. A sportnak csak előnyös hatásai vannak, az biztosan nem befolyásolja negatívan a panaszokat. Javaslom a Remifemin plus szedését, amely bizonyítottan csökkenti a hőhullámok erősségét és gyakoriságát egyaránt! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!