Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a mult honapba ilyen (8 db)

Nem jött meg a mult honapba ilyen pedig még nem volt velem viszonylag mindig pontos csak párnap eltérésem volt eddig. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Fájnak a melleim és görcsölök is, ami megint csak szokatlan mert a melleim soha nem szoktak fájni.

Legjobb válasz: csináltál már tesztet?

csináltál már tesztet?
A kérdező hozzászólása: Még nem!
hát akkor rajta!a múlt hónapban hányadikán kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: A honap vége felé 28-ka.
csinálj tesztet
már biztos kimutatja
A kérdező hozzászólása: negatív lett! mindegy hétfõn megyek dokihoz. Addig megprobálom nem beleélni magam a babába.

17 éves vagyok, a múlt hónapban 1 hetet késett a menstruációm, most pedig egy héttel hamarabb jött meg. Eddig soha nem volt ilyen (pedig már 11 éves korom óta menstruálok) mitől van ez?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni... Én tegnap voltam nõgyógyásznál, mert utoljára okt 21-én jött meg.... és kb 8 napig megvolt, azóta semmi... tesztet csináltam anyummal, mert már annyira aggódtam:D negatív lett... doki is mondta h semmi bajom, számtalan apróbb ok is lehetett... felírt valami gyógyszert, h holnaptól számítva 10 napig szedjem, utána 2-3 napra megjön....erre mikor elkezdtem volna szedni, vagyis ma, megjött reggel hála égnek:D ha többször lenne ilyen problémád, menj el te is nõgyógyászhoz :)

Nem lehet tudni... Én tegnap voltam nõgyógyásznál, mert utoljára okt 21-én jött meg.... és kb 8 napig megvolt, azóta semmi... tesztet csináltam anyummal, mert már annyira aggódtam:D negatív lett... doki is mondta h semmi bajom, számtalan apróbb ok is lehetett... felírt valami gyógyszert, h holnaptól számítva 10 napig szedjem, utána 2-3 napra megjön....erre mikor elkezdtem volna szedni, vagyis ma, megjött reggel hála égnek:D ha többször lenne ilyen problémád, menj el te is nõgyógyászhoz :)

Ovutesztet szeretnék venni. Még nem használtam ilyet. Van belőle több fajta is? Melyik a legjobb? Mult hónapban is próbálkoztunk a babóval, középidőben többször is, de nem jött össze.

Lehet nem volt jó az id?zités. Ezért gondoltam kipróbálom. Valakinek segitett a teszt, igy teherbe esni?

Legjobb válasz: Mi 8 hónapja próbálkoztunk, aztán vettem a dm-be egy ov.tesztet.Elsõre peteérést mutatott,és most 4 hónapos a bébink:)

Mi 8 hónapja próbálkoztunk, aztán vettem a dm-be egy ov.tesztet.Elsõre peteérést mutatott, és most 4 hónapos a bébink:)
Ja, Corax lh ovulációs teszt 5 db-os volt DM-ben vásároltam kb.3000ft.
Lányok!Tudom ajánlani a Vaterán az ovutesztet, mert én ott vettem. Teljesen megbízható, jól mûködik, a pasi aki hozza, nagyon aranyos és gyors. Míg a Dm-es 5 db-os 3000 Ft, a Vaterán 20 db-ot vettem 1800 Ft-ért.
Én ezeket a teszteket nem ismerem, de tudnám ajánlani a MYBE Baby minimikroszkópot amivel minden nap ellenõrízhetõ, hogy mikor van a termékeny idõszakotok.Egyszerû használat, és pontos eredmény.A barátnõm ennek segítségével elsõ hónapban teherbe esett.Elõtte éveken át hõmérõzéssel próbálta kideríteni, mikor van peteérése. 30hetes kismami
Corax-szal nekem is sikerült tavaly... Elõtte 10 hónapig hiába próbálkoztunk, és egyes orvosoknak majdnem elhittem, hogy nekem biztos nincs is peteérésem. Igazából én csak ezt szerettem volna ellenõrizni vele... És hazudnék, ha azt mondanám, hogy azonnal sikerült vele... 3 hónap alatt elhasználtam összesen 6 db-ot, azaz 2 csomaggal is kellett vennem, mire összejött akkor, mikor peteérés közeledtét mutatta... De én nagyon meg voltam elégedve vele... A babám most 6 hónapos. A kistesónál is fogom figyelni a peteérésem (ami kiderült, hogy sosem a középidõben volt, hanem annál késõbb).
én a teszveszrõl veszem ezeket és ugyan az mint a vatera és én is maximálisan jónak látom és nem drága:)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a kisbabádhoz. Ezek szerint neked egybõl bejött. Mi 2 hónapja próbálkozunk, de biztos rosszul idõzitettünk. Õ lenne már a 4. babánk, az elözõeknél sem használtam semmit. Igaz, hogy a 3. gyerekünk egy évi próbálkozás után sikerült, az elsõ kettõ egybõl ösdszejött. De most nem szeretnék olyan sokáig várni, már nagyon szeretnénk a picit. Csak kiváncsi voltam , hogy másnak sikerült-e a teszttel, és hogy milyen fajtával.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Várom még azokat akiknek igy sikerült.
Gyógyszerek nélkül is késhet egy nõnek. 72 órás után meg fõleg.
Igen, lehetséges. De gondolom a betegtájékoztatóban világosan le van írva, milyen mellékhatásokkal kell számolni...

Szoptatás alatt megjött a mensesem múlt hónapban, de most nem jött meg. Tapasztalt már valaki ilyet? Részletek lennt.

Még szoptatom a kisbabámat, de fogzás miatt kb. 1 hétig nagyon keveset szopizott így 9 és fél hónap után megjött a mensesem, rendes 5 napos mint szülés előtt. De pár napra rá már ismét rendesen szopizott a babám, nappal kb 3x, este viszont még vagy 5x szopizik, sajna ha felébred csak azzal alszik vissza. Lehetséges hogy azért nem jön meg ismét, mert megint sokat szopizik? Vagy ha már 1x megjött akkor már meg kellene? A terhességet kizártam, mivel utoljára pont menses előtt 2 nappal voltunk együtt párommal, azóta nem mert nincs itthon.

Legjobb válasz: Még nem állt teljesen helyre a hormonháztartásod, ennyi. Emiatt nem kell idegeskedni:)

Még nem állt teljesen helyre a hormonháztartásod, ennyi. Emiatt nem kell idegeskedni:)
Szia!Nekem kétszer jött meg rendesen és most meg nem.azaz, hogy már lassan a következõ lenne esedékes.Én is kizártam a terhességet(vettem tesztet negatív lett).Nálunk is fog miatt, de lehet épp mensi miatt nem akart nagyon szopizni, mintha nem ízlett volna neki kb 3-4 napig.de nem jött meg... Viszont furán fájdogált a hasam hol itt, hol ott , mintha megakarna jönni, de semmi... Én sem értem és utánnanéztem, sokan írják, hogy rendszertelenül jön meg nekik, viszont az ismerõseim körében mindenkinek akkor jött meg mikor abbahagyta a szoptatást és normálisan.A kérdésedre válaszolva én is tapasztalom éppen most, bár az én Babám már 13 és fél hónapos.Szóval szerintem is hormonális a dolog... Kitartás:)
A kérdező hozzászólása: Húú, akkor megnyugodtam, még mindig nem jött meg ugyan, de én is folyamatosan úgy érzem, mintha meg akarna jönni, éjszaka még kisebb hasgörcseim is vannak, illetve nappal többször fáj a derekam, de semmi.
Szia! Most én is hasonlókat élek át. Elsõ hónapban volt egy pici, azóta semmi a babám 4 hónapos. Ennek ellenére görcsölök én is fáj a derekam..stb. Az én ismerõseim is azt mondják, hogy ez egyénileg más-más. De befolyásolja az is ha hirtelen leadsz sok kilót, meg persze a hormonális változás is.

Múlt hónapban elmaradt a vérzésem. (volt már ilyen). Lehetséges az hogy közben volt egy spontán peteérésem és azért nem jött meg még mindig? 5napja teszteltem negatívat. De tünetek vannak amik esetleg babára utalnak!

Esett valaki így teherbe????Hogy nem volt rendszeres menstruációja???

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy a rendes peteérésed csúszott el, szóval akár lehetsz így is terhes természetesen. De pár naponta tesztelj újra, és kiderül, kár így találgatni, a tünetek meg nem mérvadóak.

Az is lehet, hogy a rendes peteérésed csúszott el, szóval akár lehetsz így is terhes természetesen. De pár naponta tesztelj újra, és kiderül, kár így találgatni, a tünetek meg nem mérvadóak.
Amikor peteérés van, akkor van menzesz is, akkor nincs menzesz, amikor bab lett a peteérésbõl!!! Ha negatívat teszteltél, akkor sajnos nem baba lesz, hanem a hormonjaid vagy esetleg nincsen rendes peteérésed!! Menj el egy nõgyógyászhoz kivizsgáltatni magad!!
Bocs nem bab, hanem baba!!
barátnöm igy esett teherbe. A 6 héten tudta meg amikor elment dokihoz hogy adjon neki fogamzásgátlót mert unja hogy hol megjön hol nem. Megvizsgálta az orvos és közölte hogy kb 6 hetes terhes. Nem is tudták hogy mikor fog pontosan születni. Elöbb is jött 3 héttel mint tippelték. Viszont igy hogy negativat tesztletél nem valószinü hogy azért nem jön meg mert baba van a dologban. Érdemes lenne elmenni orvoshoz hogy mitöl vannak ezek az elmaradt vérzések. általában hormonális probléma és amig az van addig kicsi az esély a babára.
Szia! Én is hormongondra tippelnék! Nekem is volt ilyen, de van akinek viszonylag könnyen tudnak segíteni teherbe esni. Nyilván így is teherbe lehet esni, de ha nem szertnél, akkor a gyógyszer a tuti ilyenkor. A nõdoki tud segíteni, ne izgulj:)

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínű

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínűsége, hogy teherbe tudok esni? Köszönettel. Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínű

Kedves Doktor Úr! Nekem az a kérdésem volna, hogy múlt hónapban volt meg, azelőtt meg 28-án, most meg 19-én jött meg. Ez természetes dolog, mivel eddig redszeresen megvolt. Igaz szeretnénk babát, de az ilyen rendszertelen menstruációnál nem nagy valószínűsége, hogy teherbe tudok esni? Köszönettel. Mónika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelen vérzések esetében jó hatású lehet a Premens nevű, természetes alapú készítmény. Azonban ha a probléma nem rendeződik, mindenképpen indokolt egy részletes kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!