Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a mult honapba (74 db)

Elég gyanús.Vegyél tesztet, te is megkönnyebbülsz.
mindenképp orvost ajánlanék neked, akármitõl is van ez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat :) tesztet nem merek venni mert attól félek hogy megint csalódni fogok :( akár csak a múlt hónapban
A kérdező hozzászólása: és ma reggel eléggé rosszul voltam :S
Ez babagyanús. Mivel azóta eltelt több, mint 1 év, írhatnál, van-e most egy kb. fél éves babád. ;)
nekem a fogigátló után rendesen beállt, a múlt hónapban (az volt a 6. hónap, hogy abbahagytam) meg a 32. napon volt pé-m és a 45. napon jött meg.
szóval csak annyit akartam mondani, hogy nincs baj, ne aggódj. ja, és még lehet pé-d ebben a hónapban is.

Ma reggel nyúlós, tejszerű nyákot vettem ki a hüvelyemből, de már a ciklus 33. napján járok, a múlt hónapban 47. napra jött a mensim. Lehet hogy most van ovulációm? Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos 2007 óta nem jön össze.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D

lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D
*bocsánat elírtam, nem 14. héten hanem 14 napon természetesen.
A kérdező hozzászólása: Elmentünk a férjemmel dokihoz, addig pontosan mindíg 33 napra jött a mensi.Csináltak hormonvizsgálatot gyógyszerrel, utána jött elõször ilyen sokára, és úgy nézem most is úgy fog. Egyébként csináltam az elõbb ovu tesztet, és pozitív. Akkor este próba? :D
Próba :)

A kislányom 5, 5hónapos és anyatejes. A múlt hónapban jött meg először a menstruációm, de azóta semmi pedig már meg kellett volna jönnie. Csak nem vagyok terhes?

Még nem nagyon m?ködik nekem a szex a szülés után, de már párszor voltunk együtt a párommal, és azonkivül, hogy \'vigyázunk\' em védekezünk semmivel. Soha életemben nem szedtem semmilyen gyógyszert, és mást sem használtunk. Remélem nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: nekem is 5 hónapos a kicsim már meg volt a mensim a múlt hónap közepén, és mostanra várom a következõt, ami eddig még nem jelentkezett, de nem hinném, hogy terhes vagyok! szerintem még vissza kell állnia, az sem biztos hogy most megjön de ez nem gond, szerintem

nekem is 5 hónapos a kicsim már meg volt a mensim a múlt hónap közepén, és mostanra várom a következõt, ami eddig még nem jelentkezett, de nem hinném, hogy terhes vagyok! szerintem még vissza kell állnia, az sem biztos hogy most megjön de ez nem gond, szerintem
fiam 5, 5 hónapos. most volt meg ötödszörre. ált.5 hetente jön meg:( peteérésed lehet. nekem is sokszor van!

Én 2hónapja szedek cypromix fogamzásgátlót és a mult hónapban az 5napra jött meg. Ebben a hónapban pedig ma van az 5. nap de még nem jött meg. Ennek is be kell állnia rendesen? Vagy terhes vagyok?

1x volt az h csütörtökön csináltuk gumi nélkül, és szombaton elfelejtettem bevenni a gyogyszert, és vasárnap este vettem be a szombatit is meg a vasárnapit is... :S

Legjobb válasz: biztos azt mondta az orvosod hogy a 7 nap szüneten belül kell megjönnie... ha csütörtökön csináltátok, és szombaton felejtetted el bevenni a gyógyszert, nem hiszem hogy baj lenne. ha csütörtökön felejtetted volna el bevenni a tabit, és csüt.ön lett volna aktus, akkor lenne baj...

biztos azt mondta az orvosod hogy a 7 nap szüneten belül kell megjönnie... ha csütörtökön csináltátok, és szombaton felejtetted el bevenni a gyógyszert, nem hiszem hogy baj lenne. ha csütörtökön felejtetted volna el bevenni a tabit, és csüt.ön lett volna aktus, akkor lenne baj...

Rendszertelen mesim miatt Norcolutot írt fel az orvos. Ez volt 3 hónapja, rá következő hétre megjött. A múlt hónapban 1 hét késéssel jött meg, de nem természetes utón, megemeltem magam, Ebben a hónapban még semmi? Valakinek volt hasonló problémája?

Legjobb válasz: Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.

Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.
Szia, mi a helyzet a problémáddal? Én ugyanezzel küzdök most. Fáj a méhem, a derekam. 5 napja késik.

17 éves vagyok, a múlt hónapban 1 hetet késett a menstruációm, most pedig egy héttel hamarabb jött meg. Eddig soha nem volt ilyen (pedig már 11 éves korom óta menstruálok) mitől van ez?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni... Én tegnap voltam nõgyógyásznál, mert utoljára okt 21-én jött meg.... és kb 8 napig megvolt, azóta semmi... tesztet csináltam anyummal, mert már annyira aggódtam:D negatív lett... doki is mondta h semmi bajom, számtalan apróbb ok is lehetett... felírt valami gyógyszert, h holnaptól számítva 10 napig szedjem, utána 2-3 napra megjön....erre mikor elkezdtem volna szedni, vagyis ma, megjött reggel hála égnek:D ha többször lenne ilyen problémád, menj el te is nõgyógyászhoz :)

Nem lehet tudni... Én tegnap voltam nõgyógyásznál, mert utoljára okt 21-én jött meg.... és kb 8 napig megvolt, azóta semmi... tesztet csináltam anyummal, mert már annyira aggódtam:D negatív lett... doki is mondta h semmi bajom, számtalan apróbb ok is lehetett... felírt valami gyógyszert, h holnaptól számítva 10 napig szedjem, utána 2-3 napra megjön....erre mikor elkezdtem volna szedni, vagyis ma, megjött reggel hála égnek:D ha többször lenne ilyen problémád, menj el te is nõgyógyászhoz :)
A kérdező hozzászólása: bocsanat a helyes irasi hibaert elore is
Amikor megjött akkor rendessen megvolt? Élénk piros vagy barnás volt.
Ami biztosan mutatja, az egy teszt.Már 400Ft-ért vehetsz.Nekem amúgy menzesz jellegû fájdalmaim voltak, de nem volt menzeszem és a cicim is sokkal érzékenyebb lett, ráadásul rengeteget jártam pisilni.De a teszt a biztos!Vegyél kettõt és a 2.at pár nappal késõbb teszteld.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat elenk piros volt a vegere barnas de ra 12napra enyhebb barnas folyas amikor igazabol kellet volna meg jonnie az olyan 5-6oran at volt csak
Csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: penteken csinalok ha addig nem jon meg kosy a valaszokat
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Negatív lett sajnos :(
Ha már 10 napja késik, akkor szerintem minden okod megvan az örömre. Minél elõbb tesztelj, ha meg akar jönni úgyis megjön, ha meg nem, nem attól fog megjönni, hogy teszteltél! Drukkolok majd írj mi lett!
Ha már 10napja késik, és baba miatt, akkor a tesztnek pozitívnak kell lennie. Én biztosan tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. Pénteken akarok csinálni tesztet, mert akkor lesz itthon a párom is..és vele szeretném megcsinálni, mert õ erõt ad akármi is lesz az eredmény! Köszönöm h drukkoltok nekem... :)
Írd majd meg mi volt drukkolok!
Teszteltél? Várjuk az eredményt! :)
Nagyon sajnálom! És azóta már megjött? Máskor is szokott ennyit késni? Mert akkor ki kéne magad vizsgáltatni, ha eddig még nem tetted.
A kérdező hozzászólása: hát, máskor még nem késett ennyit...de a nõgyógyászom szerint ez hormonális eredetû, és semmi bajom nincs...de nem tudom..

A ciklus.hu-n vezetem a hőgörbémet a mult hónap ugymond mesébe illő volt de mégse jött össze a babó nem jókor voltunk együtt.?

ebbe a hónapba már fel voltam készülve a 10.naptól a pé-re és a görbém is úgy alakult hogy a 14. napon volt a pé. erre utána szinte megzavarodott a h?m és nagyon elkezdett ugrálni most a 21.napomon vagyok és ha még felfele ível a görbém akkor a 18. napra fogja betenni a vonalat. az lehet hogy egyik hónapba 11. napon a másik hónapb a 18. napon vagy egyáltalán nics pé-sem? így hogy tudok a következ? hónapba felkészülni arra hogy mikor lesz. és olyan el?fordulhat hogy a ciklus. hu rossz helyre teszi a vonalat? köszi a válaszokat

Legjobb válasz: hát nem tudom. én si a ciklus.hu-n vezetem és eddig nincs eredmény, pedig ott egyértelmûen mutatja nekem a pé-t. Az elõzõ hónapban a 13. napra tette a pét a hõm szerint , most pedig a 9. napra. Én következõ hónapban megpróbálom az lh tesztet. azt mondják az tuti.

hát nem tudom. én si a ciklus.hu-n vezetem és eddig nincs eredmény, pedig ott egyértelmûen mutatja nekem a pé-t. Az elõzõ hónapban a 13. napra tette a pét a hõm szerint , most pedig a 9. napra. Én következõ hónapban megpróbálom az lh tesztet. azt mondják az tuti.
Én régebben az ovulációs tesztet használtam amit patikában kapni. Babymark a neve, és jó borsos az ára. Viszont azzal is csak 5 hónap után jött össze a baba, elõtte egy évig semmi. De ez teljesen normális. 1-1.5 év próbálkozás teljesen belefér akkor is, ha egyébként mindkét fél rendben van. Türelem kell hozzá, én azt tudom mondani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!