Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a mult (129 db)

Elég gyanús.Vegyél tesztet, te is megkönnyebbülsz.
mindenképp orvost ajánlanék neked, akármitõl is van ez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat :) tesztet nem merek venni mert attól félek hogy megint csalódni fogok :( akár csak a múlt hónapban
A kérdező hozzászólása: és ma reggel eléggé rosszul voltam :S
Ez babagyanús. Mivel azóta eltelt több, mint 1 év, írhatnál, van-e most egy kb. fél éves babád. ;)

Múlt hónapban 19-én jött meg, ebben a hónapban még nem. Soha nem késett a menstruációm, inkább hamarabb jött meg 28 napnál is. Múlt héten volt pár csepp vérzésem, de azóta semmi. Terhes vagyok vagy stresszes?

Elmentem n?gyógyászhoz, és kiderült hogy hüvelygyulladásom van kaptam rá hüvelykúpot. Csináltam terhességi tesztet már kb 5-t, de mind negatív lett. A kezelés és a stressz befolyásolhatja,hogy késik vagy mi lehet a probléma? El?re is köszönöm a segítséget,tanácsokat!

Legjobb válasz: A hüvelykúppal kapcsolatban:terhesség elején nekem is volt hüvelygyulladásom,kaptam rá kúpot és kenõcsöt és nem vetéltem el!Két terhességemre pedig azt mondta a doki,hogy nem lát semmit,azt elmentem más problémával hasi UH-ra és addig nézegették a béltágulataimat,mignem elõjött a baba.Mindjárt hivták a nõdokimat,aki megállapitotta a majd 20hetes terhességet!Ennyit az érdekességekrõl!

A hüvelykúppal kapcsolatban:terhesség elején nekem is volt hüvelygyulladásom, kaptam rá kúpot és kenõcsöt és nem vetéltem el!Két terhességemre pedig azt mondta a doki, hogy nem lát semmit, azt elmentem más problémával hasi UH-ra és addig nézegették a béltágulataimat, mignem elõjött a baba.Mindjárt hivták a nõdokimat, aki megállapitotta a majd 20hetes terhességet!Ennyit az érdekességekrõl!
Ha az orvos nem mondta, akkor nem terhes, ez tiszta sor! Azért is, mert nem írta volna fel a hüvelykúpot ha terhes, mert az elsõ három hónapban vetélést okoz.
Hát ez elég érdekes!Elviekben lehetsz terhes!Mindegyik uaz a teszt volt?Vegyél más fajtát és azt próbáld az elsõ vizeletbõl!Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Kétféle teszttel próbálkoztam, és elsõ vizeletbõl. Egyszerûen nem értem, hogy akkor miért késik! Köszönöm a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Elvileg akkor stressz vagy a kezelés okozza a késést? Vagy forduljak ezzel is orvoshoz?

Ma reggel nyúlós, tejszerű nyákot vettem ki a hüvelyemből, de már a ciklus 33. napján járok, a múlt hónapban 47. napra jött a mensim. Lehet hogy most van ovulációm? Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos 2007 óta nem jön össze.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D

lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D
*bocsánat elírtam, nem 14. héten hanem 14 napon természetesen.
A kérdező hozzászólása: Elmentünk a férjemmel dokihoz, addig pontosan mindíg 33 napra jött a mensi.Csináltak hormonvizsgálatot gyógyszerrel, utána jött elõször ilyen sokára, és úgy nézem most is úgy fog. Egyébként csináltam az elõbb ovu tesztet, és pozitív. Akkor este próba? :D
Próba :)
nekem a fogigátló után rendesen beállt, a múlt hónapban (az volt a 6. hónap, hogy abbahagytam) meg a 32. napon volt pé-m és a 45. napon jött meg.
szóval csak annyit akartam mondani, hogy nincs baj, ne aggódj. ja, és még lehet pé-d ebben a hónapban is.

12 éves vagyok és legutóbb 18. -án jött meg a vérzés és 23-. án múlt el és még nem jött meg de terhes nem vagyok. Mit tegyek? Mitől késik?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mióta menstruálsz, de akár 2 év is eltelhet, mire beáll rendszeresre. Úgyhogy ne aggódj ezen.

Nem tudom, hogy mióta menstruálsz, de akár 2 év is eltelhet, mire beáll rendszeresre. Úgyhogy ne aggódj ezen.
Ha nem rég jött meg az elsõ (nekem is 12 évesen), akkor az teljesen természetes, nekem kellett fél év-1 év, hogy "normálisan" jön, de még most is elõfordul, hogy késik 1-2 napot. De végülis ez minden embernél változó, de ne aggódj, nincs semmi baj. Én nekem is késett elég sokáig, de én mindig megéreztem, hogy mikor jön. Ha te is megérzed, akkor szerencséd van, mert akkor nem akkora baj, ha nem úgy jön, ahogy "kéne". :) 14/L
te már nem vagy szûz?(de terhes nem vagyok) amúgy igen még nem állt be.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!! amúgy még nincs talán 1 éve hogy megjött!! (de szûz vagyok még csak kiírtam és kész mert hogy tudom hogy nem vagyok az))
Serdülõkorban akár fél év is eltelhet 2 menstruáció között, pláne ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz. :)
kb pont ovulációkor nem védekeztetek, ez min. 30% esély, hogy terhes lehetsz. Sõt, inkább 50%, mert vagy igen, vagy nem.

A fogamzásgátló abba hagyása után mennyi az az idő ami alatt minden féle képpen meg kell, hogy jöjjön a menzesz? Én múlt hét pénteken hagytam abba a tablettát, de még nem jött meg. Minden második nap együtt vagyunk a párommal. Így se lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?

Szia! Én Június 18.-án hagytam abba a szedését, 23-án akkor meg is jött, bár kevesebb volt, mint szokott lenni és azóta semmi. Úgy tudom, hogy fél év után érdemes elmenni orvoshoz, ha addig nem jön meg. Az viszont engem is érdekelne, hogy mivel nem jött meg van-e egyáltalán peteérésem, eshetek-e teherbe?
Nekem az elõ rendesen a 28. napra megjött a következõ a 35.- re és most várom a harmadik mensit.
Kényelmes megoldás a tabletta, de már etzerszer megbántam, hogy szedtem....félek, hogy nem lehet majd babám, vagy csak nagyon sokára....:( Errõl soha senki nem beszél......
Ez engem is érdekelne, ugyanebben a cipõben járok.... Május közepén bevettem az utolsó tabit, rá 3 napra meg is jött szokás szerint a megvonásos vérzésem, de AZÓTA SEMMI!!!!!! A ciklusom 82. napján járok...... 3 hete szedek barátcserjét, hátha segít... Dokinál még nem voltam. Megszakítással védekezünk, de azért csináltam teszteket, hátha baba miatt nem jön, de negatív.... Szerintem így peteérésünk sincs...... Jó lenne, ha rendezõdne, mert hamarosan babát szeretnénk. Egyenlõre igyekszem türelmesen várni....
Ha nincs menstruáció, akkor nincs peteérése sem.Ha van menstruáció, akkor sem biztos a peteérés, ezt legjobban hõmérözéssel és ovulációs teszttel lehet követni, hogy van-e. Fogamzásgátló abbahagyása után bizony elõfordulhat, hogy nincs menstruáció vagy össze-vissza van.Nekem nagyon hosszú ideig nem volt és évekig próbálkoztunk, hogy végre babánk lehessen.Ezt hívják tabletta miatti szívásnak.
Köszi! Én nagyon erõsen bízom abban, hogy nem lesz gond. De most döbbentem csak rá, hogy tönkretettem a szervezetemet azzal a [email protected]ûen nem mûködik....
Én februárban hagytam abba a gyógyszert És 32, 33, 34 napra szokott mindig megjönni.
te fel voltál már valaha világosítva?? mert ugy látom nem -, -'
Attól függ hány napos szokott lenni.Amugy az elõzõ menstruáció elsõ napjától kell számolni. Általában 28-35 napos egy ciklus.
27-töl számítva...akkor valoszínüleg a hónap vége fele..de ha még az elején vagy a menstruácionak akkor nem fog pont akkor megjönni..az mondják h legalább 1 év mire beáll normálisan :D
Kérdezd meg az anyukád, olvass utánna a neten, csak ne itt mert nagyon égõ!
27-tõl számolj 28 napot. Jelöld meg a naptárban. Nem tudom mennyire rendszeres neked... de kb akörül fog megjönni. Számolj úgy, hogy már azért egy héttel a kijelölt dátum elõtt legyen nálad tisztasági betét, ha még a mensid kezdetén vagy. Érdemes minden hónapban bejelölnöd hogy melyik nap jött meg. Kiszámolod, hogy hány nap van a két idõpont között (a elõzõ mensi elsõ napját is bele számolva). Pár hónap után ki fog szépen rajzolódni, hogy milyen hosszúak a ciklusaid.
Gyáááááá ilyen kérdést bakker...:) Ez szégyen, hogy nem tudod.
mindig megnézed hogy hányadikán jött meg (mondjuk pl 15-én) és abból visszaveszel kettõt... (tehát akkor következõ hónapban 13-án várható)
miért nem védekeztetek?? akkor nem kellene izgulni, meg hülyeségeket kérdezni...
Igen, lehetsz. Miért hagytátok abba a védekezést? Ha gyereket akarsz, akkor menj át a teherbeesés rovatba. Ha meg nem, akkor meg védekezés nélkül minek szexeltek? Nem volt pénzed kiváltani a gyógyszert? Akkor venni kell egy doboz gumit, ötszáz forintot csak össze tudtok kaparni, ha rátok tör a vágy...
Gratulálok. Valszeg terhes vagy. De szerintem elsõ lépésként meg kéne kérdezni egy terhességi tesztet, és ha az is ezt mondja, akkor a nõgyógyászt. Ugyebár csak akkor tuti, ha a nõgyógyász azt mondja.
Congratulation ;) talán védekezni kellet volna ha már egy hete nem szeded a f.gátlót
Nem tudom miért kell lehurrogni alapból a kérdezõt.Lehet , hogy szeretné a babát nem? Lehetsz terhes, de az is lehet, hogy a gyógyszer miatt még nem állt vissza a menstruációd rendesen. Hat hónapot is szoktak mondani néha, azoknak akik babát terveznek gyógyszer után. De a legegyszerûbb egy teszt.Ebben nincs biztos dolog.
hát sajnos itt szerintem is terhesség van. Még ilyen pechet, hogy tabi abbahagyása után egybõl kismama lettél. Valószínûleg nem akar terhes lenni, mert akkor nem ide írta volna. Hány éves vagy amugy?
Szerintem is lehetséges, hogy terhes vagy! Azt szokták mondani az orvosok, hogy a gyógyszer abbahagyása után a legnagyobb a teherbeesés valószínûsége.
Tényleg csinálj tesztet! Én egyszer tartottam két hónap tabi szünetet (3-at akartam, de közbejött a nagy szerelem), mi megszakítással, meg gumival csináltuk, és nekem se jött meg elsõ hónapban. Akkor még nem izgultam, a tabi szünetnek tudtam be. Mikor a második hónapban se jött meg, elmentem dokihoz, egyrészt tabit iratni, másrészt biztosra menni. Az ultrahang nem látott semmit, de az orvos azt mondta, hogy azért reggel mielõtt elkezdeném a gyógyszert, csináljak egy tesztet. Megcsináltam a tesztet, negatív lett, és még aznap megjött :) Nem ritka, hogy a gyógyszer hiánytól megborul a hormonháztartásod, és nem jön meg egy ideig, és az is gyakran elõfordul, hogyha már parázol, hogy terhes vagy a stressztõl nem jön meg, csak miután megnyugtatott a tesz. Úgyhogy nyomás reggel a gyógyszertárba tesztet venni, ezentúl meg védekezzetek ha nem akartok babát!

12 hónapos a kislányom, még szoptatom. Múlt hónapban jött meg először a menstruációm, de ebben a hónapban nem jött meg. Ez a szoptatás miatt van?

Védekezünk, így nem gondolnám, hogy újra babát várok.

Legjobb válasz: Biztos a szoptatás miatt van. Az én kisfiam is most töltötte az egy évet, nagyon cicis még, szinte mást nem is akar enni és még nem jött meg. Ilyenkor ez természetes. De mi is védekezünk, biztos ami biztos :-)

Biztos a szoptatás miatt van. Az én kisfiam is most töltötte az egy évet, nagyon cicis még, szinte mást nem is akar enni és még nem jött meg. Ilyenkor ez természetes. De mi is védekezünk, biztos ami biztos :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!