Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a menzeszem hányingerem van (3 db)

Nem írom 100%-ra d jó esélyed van a babára. csinálj tesztet.ezek e tünetek arra utalnak. sok szerencsét
A tünetek stimmelnek, csinálj tesztet és doki:-)
Hát ez igy összességében több mint valószinû hogy terhesség!Gratula!
Én is igy vagyok mint te de nekem a teszt nagatívot mutattot ki!Meg nekem 4 napig csak reggel 1-2 folyás jött!De remélem, hogy én is terhes vagyok!Majd szolj, hogy mit mutattot ki a teszt!

Szerintetek terhes vagyok? Már 4 napja nem jött meg a menzeszem. Folyton hányingerem van. Szédülök.1 hete volt olyan hogy majdnem elájultam melegem volt meg feketéket láttam. Meg 5 perceként pisilnom kell. Meg olyan mintha höemelkedésem lenne.

Legjobb válasz: És mi lenne ha csinálnál egy terhességi tesztet??? Amint olvastad is gondolom sok helyen ez terhességi tünetekre vall. Mivel már késik is ideje volna tesztelni. Mire vársz? Itt nem fogja úgyse senki azt mondani neked h igen, terhes vagy. Mert mi van ha mégsem?? Hajrá, vegyél tesztet!

És mi lenne ha csinálnál egy terhességi tesztet??? Amint olvastad is gondolom sok helyen ez terhességi tünetekre vall. Mivel már késik is ideje volna tesztelni. Mire vársz? Itt nem fogja úgyse senki azt mondani neked h igen, terhes vagy. Mert mi van ha mégsem?? Hajrá, vegyél tesztet!
Most megjött vagy nem jött meg (ahogy a kérdésben is van)? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: De azért elmegyek nögyógyászhoz.
Sajnàlom , majd legközelebb ..
A kérdező hozzászólása: De megjött csak barnás szinü
ha már késik, csinálj most.tehát most kellene venni. jobb a biztos, mint a bizonytalan idegeskedés.
Holnap reggel vagy még ma ? :) kivàncsi vagyok bocsi :D
A kérdező hozzászólása: Rendben csinálok.
Csinálj már egy qrva tesztet....
A kérdező hozzászólása: Ma volt valami kevés vérzés és elmult az mitöl van?
A kérdező hozzászólása: Hát igazából én örülnék neki ha terhes lennék.
Tényleg vegyél tesztet. Ezek terhességi tünetek , pláne hogy késik a mensi :)
Márpedig ezt mi innen nem tudjuk megmondani, ám egy teszt igen. melyik eredménytõl félsz? -? +?
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy lehetek az csak kicsit félek hogy mi lesz eredmény :)
Attól hogy 3 hónapja nem voltál terhes amikor a tesztet csináltad, attól most még simán lehetsz az. Szóval a tippelések helyett inkább tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam. 3 hónappal azelött csináltam és negativ lett.
teszt?
A kérdező hozzászólása: Most jött meg 4 órája. Csak barnás szinü
Tesztet esetleg nem próbáltad? 99% biztosságra megmondja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Párszáz forint, drogériákban, patikákban kapsz.
Miért kellene, hogy darabos legyen a menstruációd? Inkább vírusra gyanakodnék, nem terhességre.
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert sokan mondják, hogy attól mert menstruálsz még lehetsz terhes!én is vírusra gyanakszom inkább, de azért érdekelne menyi az esélye?tudom hol lehet tesztet venni azt is hogy menyiért, de nem akarok mert ezt durván 2-havonta el játszom és ha év eleje óta nem költöttem el csak tesztekre 10000-ft ot akkor semmit!nagyon szeretnénk babát és ha késik vagy kicsit rosszul vagyok már veszem is, de ez más olyan fúri!
Nõgyógyásznál, háziorvosnál jártál? Mondtad neki ezt a problémát? Talán tud javaslatot adni, esetleg gyógyszert, de mindenképp megér egy kivizsgálást.
Hát ne haragudj, de 5 napig menstruáltál, én tutira nem gyanakodnék terhességre. (persze tudom nagy ritkán elõfordulhat) Nekem ha megjött a menszim, akkor eszembe se jutott, hogy terhes lehetek, hanem vártam a köv. hónapot, hátha akkor... De ha ezek a tünetek, amiket írtál gyakran vannak nálad, akkor tényleg vizsgáltasd ki magad, lehet valami más van a dologban, vagy csak már pszichés alapon jönnek elõ.
Nem hiszem hogy terhes vagy! De ha annyira aggódsz, akkor menj és vegyél tesztet ezen a párszáz forinton már nem múlik!:) )
A kérdező hozzászólása: sziasztok!vettem 2-tesztet egyiket megcsináltam tegnap este halványan de ott volt a második csik, ma reggel meg csináltam a másikat hát nyugodtan mondhatom hogy erös pozitiv tesztem lett!nagyon örülök neki!!! :-)))))
Gratulálok!!!:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!