Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a menstruációm a gyógyszermentes (4 db)

A gyógyszermentes hét 3. napján vagyok és még nem jött meg a menstruációm. Ez baj?

Egy levelet szedtem el a menstruációm els? napjától kezdve.Nem volt kihagyás,pontosan vettem be ?ket.Szerintetek még nem állította be a menstruációmat?

Legjobb válasz: Nekem is csak a 3. gyógyszermentes napon szokott megjönni. Szerintem nincs itt probléma ne aggódj. Nem kell, hogy pont a levél után jöjjön meg, a lényege annyi, hogy rendszeresre beállítja. Tudtommal nem kötött, hogy a gyógyszermentes nap melyik napján kell megjönnie.

Nekem is csak a 3. gyógyszermentes napon szokott megjönni. Szerintem nincs itt probléma ne aggódj. Nem kell, hogy pont a levél után jöjjön meg, a lényege annyi, hogy rendszeresre beállítja. Tudtommal nem kötött, hogy a gyógyszermentes nap melyik napján kell megjönnie.
Nekem az ötödik napon jött csak meg. Mindenkinél változó.
nekem is csak az 5 v 6.napokon jött meg még az elején..aztán majd be fog állni kb fél év múlva..és ha órára pontosan szeded minden nap akkor elõbb utóbb órára pntosan fog megjönni.....nekem 1 év után már ez ált be
Hello....nekem mindig az 5.napon jon meg...neha..ha nem szedem egyforman minden oraban akkor a 6.napon...en is feltem eleinte...de aztan megszoktam.

Nem jött meg a menstruációm a gyógyszermentes napokon (Lindynette 20) ez azért lehet mert még nem állt rá a szervezetem?

Most el?ször szedek fogamzásgátló gyógyszert(Lindynette 20). Az els? levél bevétele után nem jött meg a 7nap alatt. Lehetséges hogy még nem állt rá a szervezetem? A terhességi teszt negatív. Ennek ellenére elkezdtem szedni a második levelet.

Legjobb válasz: Mennyi idõ után voltál úgy a barátoddal, h nem védekeztetek?

Mennyi idõ után voltál úgy a barátoddal, h nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: 3 hét után volt elõször hogy nem vigyáztunk. Addig gumival védekeztünk. Nem hiszem h terhes lennék, mert két tesztet is csináltam és mind 2 negatív lett.
A kérdező hozzászólása: bocsi elszámoltam magam 2, 5 hét után.
Tesztelj pár nap múlva újra reggeli elsõ vizeletbõl, bármi lesz az eredmény, menj el dokihoz!
Mi kb 18 nap után voltunk elõször úgy, hogy nem védekeztünk és nem lett semmi baj, szóval szerintem nem kéne gondnak lennie... Ha 2 teszt is negatív akkor meg pláne, de ez furcsa, hogy nem jött meg, szóval minél elõbb menj dokihoz, lehet a szervezeted nem jól reagál a tablettára. Szurkolok :)
Vedd elõ a tájékoztatót, nézd meg, azt írja, hogy néha ez elõfordul. Ha a második kimarad, akkor kell dokihoz menni. De azért hívd fel, õ majd megmondja, mi legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Egy kicsit megnyugodtam. A tájékoztatót már sokszor átrágtam, de lehet h csak nekem de pár mondat nem elég egyértelmû. Amin fenn akadtam az az hogy gyakori mellékhatás a rendszertelen vérzés az elsõ pár hónapban.

Cypromix fogamzásgátlót szedek és csütörtökön vettem be az utolsó szemet, most a 7 napos gyógyszermentes időszakban vagyok és ez a 3. nap. Baj ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem baj. A 7 nap azért van,hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát,ha még vérzel.

Nem baj. A 7 nap azért van, hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát, ha még vérzel.
*akkor IS szedd be... ez kimaradt.
Szia. Én egy évig szedtem Cypromixet, és nekem mindig az 5. napon jött meg :/ 18L

21 napig szedem a fogamzásgátlót utána a 7 napos gyógyszermentes szünetben fog megjönni menstruációm? Vagy ezt nem lehet előre kiszámolni? Eddig 6 hetente jött meg, de gondolom a fogamzásgátló beállítja majd a ciklusomat

Legjobb válasz: Igen, már az elsõ mensid is megjön a szünetben, ezért nem kell aggódnod, hogy "úr isten, vajon most mikor fog megjönni?" Általában a szünet 2.-4. napján jön meg, de minden hónapban majd úgy lesz, hogy a szünetben ugyanazon a napon fog megjönni.

Igen, már az elsõ mensid is megjön a szünetben, ezért nem kell aggódnod, hogy "úr isten, vajon most mikor fog megjönni?" Általában a szünet 2.-4. napján jön meg, de minden hónapban majd úgy lesz, hogy a szünetben ugyanazon a napon fog megjönni.
A gyógyszerszünet végéig mindenképp meg kell jönnie. Ez a 2-4. nap dolog nagyon jól hangzik, meg hogy ugyanazon a napon mindig, de úgy vettem észre hogy nem nagyon jön be (ha stresszelek van hogy csak a gyógyszerszünet legvégén jön meg, máskor már az elsõ nap)
Az elõzõ válszadónak írnám, hogy akkor vszínûleg nem a legmegfelelõbb gyógyszert szedi, én is így voltam vele, váltanom kellett és azóta percre pontos a menstruációm. De ha tényleg jó a gyógyszer neked akkor pontos lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!