Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a menstruációm a (450 db)

Már lassan 2 éve menstruálok, kb az 1. évig mindig 23.-a körül jött meg, aztán vhogy lassan átállt 6.-ára. Általában rendszeres volt, de most nem jött meg. Normális a menstruációm?

Létszi segítsetek,kicsit aggódok. Lehet hogy most kimarad,vagy pedig csak ismét átáll egy másik id?pontra?...de szerintetek ez normális, vagy van okom aggódni? Köszönöm. :)

Legjobb válasz: Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni,ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.

Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni, ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.
teszt
ha augusztus óta nem voltatok együtt, akkor esély sincs rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) am csak ak az egyszer voltunk együtt azota se vele se mással :)
Terhes nem lehetsz, de azért természetesen nem árt a teszt. de én kizárnám! Ne félj!
menzesz elõtti és utánni 3 napban nem lehetsz terhes ezek tények!!!!ugyhogy no para!!
azért járj utána.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) kicsit meg nyugodtam :) és most gyogyszereket szedek mert meg vagyok fázva lehet h azért is késhet??:S

Miért nem jött még meg a menstruációm?

2010. május. 23-án született meg a kisbabám. A születés után 5 hétig volt vérzésem, rá 3 napra megjött a menstruációm (szerintem az a menstruáció volt). /Igazat megvallva nem tudom/.

Legjobb válasz: Nálam is így volt 2-3 hónap után jött meg a szülés után a hormonok ilyenkor még nagyon meg vannak zavarodva de ha csinálsz egy tesztet az tuti megnyugtat.

Nálam is így volt 2-3 hónap után jött meg a szülés után a hormonok ilyenkor még nagyon meg vannak zavarodva de ha csinálsz egy tesztet az tuti megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
Szia! Lehet hogy a szoptatás miatt nem jött még meg, mert attól elõfordulhat, hogy nincs havi, vagy egyszerûen még kell egy kis idõ a szervezetednek. Viszont szerintem is csinálj tesztet, mert sosem lehet tudni. A megszakításos nem 100 %. Nálunk így lett az elsõ baba, amit persze nem bántunk meg, csak kicsit meglepõdtünk, mert nem terveztük. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A teszt nem árt, de szerintem ne aggódj. Ha igény szerint szoptatsz, és 6 óránál több szünet nincs a szopik között, akkor elég sokáig kimaradhat a menstruációd. Nekem mindkét gyereknél szülés után több mint 1 évvel tért vissza a menstruációm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Mért nem jött meg még a menstruációm? Aggódnom kéne?

Sziasztok 14 éves leszek idén, és még nem jött meg, az osztályomba már majdnem az összes lánynak megjött, szerintetek aggódnom kéne?(egyáltalán nem jött még meg!!)

Legjobb válasz: Én már hallottam ilyenrõl, hogy valaki ilyen késõn érik, de ha nyugtalanít, menj el nõgyógyászhoz, hogy kiderítse, nincs-e szervi oka. Más tüneted ezek szerint nincs. Ha mondjuk, még fél évig nem jön meg, én azért elmennék.

Én már hallottam ilyenrõl, hogy valaki ilyen késõn érik, de ha nyugtalanít, menj el nõgyógyászhoz, hogy kiderítse, nincs-e szervi oka. Más tüneted ezek szerint nincs. Ha mondjuk, még fél évig nem jön meg, én azért elmennék.
Szerintem, kedves Kérdezõ, igen, lehet a sérvmûtét is késlelteti, bár az anyajegyes mûtét talán nem olyan nagy mûtét. Olyan példákról tudok, hogy a mell növekedése megállt egy-egy komoly betegség hatására. Komolyabb szívbetegség vagy tüdõgyulladás, de lehet az mûtét is szerintem. Persze, nem törvényszerû, csak van rá esély. Úgyhogy, ha hónapokig vársz, és semmi, a magad megnyugtatására menj el dokihoz, hogy kizárja a rendellenességek kockázatát, és akkor már nyugodtabban várod, hogy majd megjöjjön.
#7-nek: komolyan? a 2 évvel fiatalabb húgodnak elõbb megjött mint neked? de durva. én már pánikrohamot kaptam volna(na meg persze dührohamot, mert hát mégis csak fiatalabb meg minden és mégis elõbb lett nagylány).
Micsoda hülyeséget írnak egyesek, hogy 14 évesen késõ!!!! 17 éves korodig teljesen természetes ha esetleg még nem jön meg, majd akkorra kell megjönnie!
Én 13 vagyok és még nem jött meg...a húgom 11 éves és ma jött meg neki...én is aggódom, fõleg a hiányos szerves ügy miatt...mert tavaly kivették a vakbelem!!! :/
14 évesen még egyáltalán nem baj ha nem menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: 3. dik válaszoló szóval lehet azért is hogy idén is meg tavaly is mûtöttek? Tavaly hasfal sérv miatt, idén meg csak kiszedték az anyajegyem.
Ne aggódj, és fõleg ne azt nézd, hogy más lány már menstruál, mert 16 éves korodig kell megjönnie az elsõ menstruációdnak. Mindenki más ütemben fejlõdik. Nincs Veled a világ semmi baj!!! :)
Mondjuk, egy komolyabb betegség is félbeszakíthatja az érési folyamatot, úgy tudom, ami megterhelõ a szervezetnek, és fel kell utána épülni.
én 14 múltam amikor megjött. de nekem nem azért mert késõn érõ voltam! sõt, egyesekhez képest korán kezdtem érni és gyorsan. de aztán bizonyos dolgok miatt lelassult az egész.. tudom, milyen érzés. de úgyis akkor jön, ha már nem érdekel a dolog :)
Aki a 10-es vagyok, én voltam a 3-as.

Miért nem jött még meg a menstruációm?

10 napja késik,sz?z vagyok.Lécci segítsetek nagyon félek:( 17/L

Legjobb válasz: Ha szûz vagy, akkor ne félj, mert terhes biztos nem vagy!:) 10 napja késik, az nem olyan nagy baj.. Bár nemtudom... Stressztõl is késhet...

Ha szûz vagy, akkor ne félj, mert terhes biztos nem vagy!:) 10 napja késik, az nem olyan nagy baj.. Bár nemtudom... Stressztõl is késhet...
Ha szûz vagy akkor nincs mitõl félned.. Néha elõfordulhat egy ilyen nagyobb csúszás.. lehet stressztõl, ha nem aludtál eleget és ki vagy fáradva, betegségtõl, vagy ha szedtél valamilyen gyógszert mostanában
Nyugodj meg, semmi okod félni. Ilyesmi elõfordul, tinédzserkorban fõleg. Ahogy az elõttem szólók is mondták, sok mindentõl függ a mensi. Lehet, hogy mostanában fáradtabb, vagy stresszesebb voltál és emiatt csúszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat:)
nekem is kb ennyi ideje késik.. :D és én is 17 vok.. sztem vmi a levegobe van.. :D az osz miatt mondjuk? .... lehet hulyeség, de már nem tudom mire fogni...
Ha pár nap múlva sem jön meg, menj orvoshoz!

Miért nem jött még meg a második menstruációm?

Nekem nem jelezte fehér folyás szóval nekem elötte semmi féle fehér folyásom nem volt! Egyszer csak megjött 7 napra az első rendesen ilyen barnás,véres, volt és már három hónapja semmi. Még nem állt be? 12 éves vagyok ez még normális a cicim is most három hónapja kezdtek igazán el kezdeni nőni, de a 2dik még nem jött meg halotam van akinek fél évre jönn meg a 2dik... Decemberben 2 hétig meg voltam fázva......

Legjobb válasz: Most még normális, de azért ha 6 hónapnál több marad ki, akkor menj orvoshoz!

Most még normális, de azért ha 6 hónapnál több marad ki, akkor menj orvoshoz!
Nekem is majdnem fél év volt az elsõ és a második menstruáció között. De utána sem jött meg minden hónapban. Most már rendszeres. Szóval ne aggódj, majd kialakul:)
Eleinte nem áll be rendesen, kell egy kis idõ, ne aggódj.(:
Nekem is 1/2 év eltelt és nekem is most rendszeres.:)

Ezért lehet h nem jöt meg tegnap a menstruációm, lent bövebben?

május 29én volt utoljára a menstruuációm,és mindig rá 34 napra jön a másik!De most 2hete 2napig a fehérfolyásom véres volt,utnna meg tiszta fehér...Lehet h akkor az menstruáció volt?és most meg azért nem jött meg tegnap? nem értem...miért lehet ez,vagy az a vér ami 2napig tartott,valoszinü h a párom felsértette?

Legjobb válasz: Terhességet kizártad már?

Terhességet kizártad már?
A kérdező hozzászólása: Igen ki, mert már tegnap óta fáj a hasam, olyan mintha megjönne, de mégse...szerinted terhesség vagy?
ciklus.hu ! felrakod mikor szokott megjönni, és kiszámolja neked, lehet, valamit elszámoltál

Miért nem jött még meg a menstruációm?

17 éves vagyok és 3 éves menstruálok és 27.e körül szokott meg lenni és már 1 hete késik a barátommal szeretkeztünk előző hónap 20.a körül de védekeztünk

Legjobb válasz: 16 évesen nekem 1 hónapot késett, 1 hét a te korodban még normális kivéve ha nem vagy terhes, ami lehetséges.

16 évesen nekem 1 hónapot késett, 1 hét a te korodban még normális kivéve ha nem vagy terhes, ami lehetséges.
Szûz voltál amikor lefeküdtél vele?
A kérdező hozzászólása: és neked volt olyan hogy szeretkeztél a barátoddal és késett a havid, de még se lettél terhes?
A kérdező hozzászólása: nem voltam szûz
Hát hogyha védekeztetek akkor nem lehet semmi baj:)
ha nincs meg még neki 2 éve, akkor normális, semmi baja.
Semmi. Ilyen idõs korban csak akkor kell orvoshoz menni, ha fél évig kimarad.
Most még semmi gond, de ha fél évig sem jön meg a testvéred következõ menstruációja, ( az elõzõtõl számítva ) akkor érdemes orvoshoz mennie. Most még nem kell aggódni.
Semmi baj nincs vele, ilyenkor még hónapokra ki is maradhat.
nekem is 14 évesen volt h kimaradt 5 hónapig, pedig pasim sem volt... ez ezzel jár

Mért nem jött még meg a menstruáciom?

14éves vagyok és nem jött még meg pedig kéne....

Legjobb válasz: Elöször is ne cigizz, az nem segit a hizás ellen, viszont nagyon egészségtelen. Egyébkén sokaknak nem szabályosan jön meg. De ha nagyon idegesit, menj orvoshoz.

Elöször is ne cigizz, az nem segit a hizás ellen, viszont nagyon egészségtelen. Egyébkén sokaknak nem szabályosan jön meg. De ha nagyon idegesit, menj orvoshoz.
Cigizéstõl fogyhatsz is. Dr. Kovácsovics Lajos
ezt a kovácsovics lajost kikéne zárni, mert ezegy segg. hülyeségeket írkál mindenhova. cigizéstõl télleg lehet fogyni, de ez egy 14 évesre nemigaz, mert õ még fejlõdésben van, nem fogyni fogsz tõle, hanem összezavarod a tested, és lehet h a duplájára hízol helyette... a menzesz pedig 14 éves korban baromira nem szabályos
A cigizéstöl tényleg lehet fogyni, meg a kábitószerektöl, hashajtóktól, arzéntól - de azért nem hinném, hogy valaki értelmes ember komolyan igy akarna fogyni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!