Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a menstruációm (450 db)

A napokban egyre surubben jott a feher folyasom. Ma reggel mar valami rozsaszin folyas is eloallt. Mit jelent ez? 13 eves vagyok es meg nem jott a menstruaciom!

Legjobb válasz: Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)

Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)
Hamarosan menstruálni fogsz.
hamarosan megfog jönni, de nekem nem volt ilyen hanem egyik reggel véres voltam és elmentem a boltba vettem betétet és ennyi...szóval te is szerezz be...

Múlt hónapban 19-én jött meg, ebben a hónapban még nem. Soha nem késett a menstruációm, inkább hamarabb jött meg 28 napnál is. Múlt héten volt pár csepp vérzésem, de azóta semmi. Terhes vagyok vagy stresszes?

Elmentem n?gyógyászhoz, és kiderült hogy hüvelygyulladásom van kaptam rá hüvelykúpot. Csináltam terhességi tesztet már kb 5-t, de mind negatív lett. A kezelés és a stressz befolyásolhatja,hogy késik vagy mi lehet a probléma? El?re is köszönöm a segítséget,tanácsokat!

Legjobb válasz: A hüvelykúppal kapcsolatban:terhesség elején nekem is volt hüvelygyulladásom,kaptam rá kúpot és kenõcsöt és nem vetéltem el!Két terhességemre pedig azt mondta a doki,hogy nem lát semmit,azt elmentem más problémával hasi UH-ra és addig nézegették a béltágulataimat,mignem elõjött a baba.Mindjárt hivták a nõdokimat,aki megállapitotta a majd 20hetes terhességet!Ennyit az érdekességekrõl!

A hüvelykúppal kapcsolatban:terhesség elején nekem is volt hüvelygyulladásom, kaptam rá kúpot és kenõcsöt és nem vetéltem el!Két terhességemre pedig azt mondta a doki, hogy nem lát semmit, azt elmentem más problémával hasi UH-ra és addig nézegették a béltágulataimat, mignem elõjött a baba.Mindjárt hivták a nõdokimat, aki megállapitotta a majd 20hetes terhességet!Ennyit az érdekességekrõl!
Ha az orvos nem mondta, akkor nem terhes, ez tiszta sor! Azért is, mert nem írta volna fel a hüvelykúpot ha terhes, mert az elsõ három hónapban vetélést okoz.
Hát ez elég érdekes!Elviekben lehetsz terhes!Mindegyik uaz a teszt volt?Vegyél más fajtát és azt próbáld az elsõ vizeletbõl!Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Kétféle teszttel próbálkoztam, és elsõ vizeletbõl. Egyszerûen nem értem, hogy akkor miért késik! Köszönöm a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Elvileg akkor stressz vagy a kezelés okozza a késést? Vagy forduljak ezzel is orvoshoz?
teszt
ha augusztus óta nem voltatok együtt, akkor esély sincs rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) am csak ak az egyszer voltunk együtt azota se vele se mással :)
Terhes nem lehetsz, de azért természetesen nem árt a teszt. de én kizárnám! Ne félj!
menzesz elõtti és utánni 3 napban nem lehetsz terhes ezek tények!!!!ugyhogy no para!!
azért járj utána.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) kicsit meg nyugodtam :) és most gyogyszereket szedek mert meg vagyok fázva lehet h azért is késhet??:S
ha nincs meg még neki 2 éve, akkor normális, semmi baja.
Semmi. Ilyen idõs korban csak akkor kell orvoshoz menni, ha fél évig kimarad.
Most még semmi gond, de ha fél évig sem jön meg a testvéred következõ menstruációja, ( az elõzõtõl számítva ) akkor érdemes orvoshoz mennie. Most még nem kell aggódni.
Semmi baj nincs vele, ilyenkor még hónapokra ki is maradhat.
nekem is 14 évesen volt h kimaradt 5 hónapig, pedig pasim sem volt... ez ezzel jár
Betét kellene (ami felszívja) Nem tudsz kérni anyukádtól?
Esetleg tegyél be papírzsepit (de az nem sokáig fogja bírni (túl vékony)
Használj betétet
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm. Tudom hgy ez ciki de tényleg szükségem volt segítségre. anyám nem olyan aki bármit megtenne értem.
Nincs a fürdõszobában betét?Ha nincs, akkor kénytelen vagy kérni anyukádtól.A papírzsepi csak átmeneti megoldás.
Betétbõl is inkább a szárnyasat használ, mert azt jobban lehet rögzíteni a bugyihoz.
Kicsit fura ez a kérdés!!!
Nincs otthon betét? Anyukád mit használ?

Eddig mindig normálisan jött a menstruációm, kivétel nélkül mindig 6-7 napig tartott. Se többet se kevesebbet. Most pedig 3 nap után nem volt semmi. Mit jelent ez?

Októberben 18-án jött meg, ebben a hónapban 13-án. Az utolsó menzeszem utáni hétvégén voltunk együtt úgy a párommal, utána nem voltunk, majd a menstruáció elõtti hétvégén. Ebbõl gondolom, hogy a kevés menstruáció nem jelentheti a terhességet, hiszen a peteéréskor nem voltunk együtt 2 hétig. Mégis félek. Amúgy 13.-án szerdán normális mennyiségû volt, a hasam is kellõen görcsölt, ugyanigy csütörtökön is. Pénteken meg meglepõen kevés volt a második-harmadik naphoz képest. Ma, szombaton pedig már egyáltalán nincs. Éjjel sem volt. Segitséget kérek. Nagyon meg vagyok rémülve.

Legjobb válasz: És hogy voltatok együtt? Védekezés nélkül? Mert akkor drága ez azt is jelentheti, hogy terhes vagy és terhesség alatti vérzésed van, ami elõfordul egyes kismamáknál, amirõl azt kell tudni, hogy kevesebb vérzéssel jár, mint a rendes menzesz és kevesebb ideig is tart. Amúgy meg, hogy nem peteéréskor voltatok együtt, azt te honnan tudod? Honnan tudod, hogy pontosan akkor volt most is peteérésed, amikor máskor, vagy hogy nem volt éppen a szokásoson kívül egy spontán peteérésed, aminek köszönhetõen most terhes vagy? Csinálj amúgy tesztet és akkor minden kiderül!

És hogy voltatok együtt? Védekezés nélkül? Mert akkor drága ez azt is jelentheti, hogy terhes vagy és terhesség alatti vérzésed van, ami elõfordul egyes kismamáknál, amirõl azt kell tudni, hogy kevesebb vérzéssel jár, mint a rendes menzesz és kevesebb ideig is tart. Amúgy meg, hogy nem peteéréskor voltatok együtt, azt te honnan tudod? Honnan tudod, hogy pontosan akkor volt most is peteérésed, amikor máskor, vagy hogy nem volt éppen a szokásoson kívül egy spontán peteérésed, aminek köszönhetõen most terhes vagy? Csinálj amúgy tesztet és akkor minden kiderül!

Fogamzásgátlót szedek de a 3ik hét elején nem szedtem be egy szemet viszont 12 óra után amint észrevettem beszedtem, ezután végig szedtem a tablettákat mert még volt egy hét. Meg is jött a menstruációm és szeretkeztem a párommal. Teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem, én már többször jártam így, mióta szedem a bogyót (már 13 éve lassan), úgyhogy no para, de ha bizonytalan vagy, inkább csinálj egy tesztet.

Szerintem nem, én már többször jártam így, mióta szedem a bogyót (már 13 éve lassan), úgyhogy no para, de ha bizonytalan vagy, inkább csinálj egy tesztet.

Vettem be esemény utána tablettát, de most nem jött meg a menstruáciom. Életemben ez a második tabletta, de rendeltetésszerűen véreznem kell, miután bevettem vagy az csak mellékhatása a gyogyszernek?

Legjobb válasz: Ha nem jött meg a menstruációd tesztelj. Ha negatív és egy hét múlva se jön meg, akkor ismételd meg. Ha ekkor is negatív, és a következõ menstruációd se jön meg, vagy gondok vannak vele, akkor érdemes orvoshoz menni, mert lehet, hogy nem tud a hormonrendszered magától helyreállni.

Ha nem jött meg a menstruációd tesztelj. Ha negatív és egy hét múlva se jön meg, akkor ismételd meg. Ha ekkor is negatív, és a következõ menstruációd se jön meg, vagy gondok vannak vele, akkor érdemes orvoshoz menni, mert lehet, hogy nem tud a hormonrendszered magától helyreállni.
A kérdező hozzászólása: De akkor már nagy baj van, ha nem jön meg ?
Nem, "baj" akkor van ha pozitív a teszt eredménye. Elõfordul, hogy az eseményutáni tabletta felborítja kicsit a hormonháztartást, és kimarad egy menstruáció vagy késik, de az is lehet, hogy az eseményutáni tabletta mellett is terhes lettél. Ezt teszt nélkül nem tudhatod. Orvoshoz meg akkor kell menni, ha a teszt negatív, de mégse akar rendezõdni a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, köszönöm. B.U.É.K. ! :DDDD
Nekem sem jött meg utána vagy két hétig. Aztán megjött rendes idõben, azt követõen pedig hónapokon keresztül két hetente. Marha jó volt. De nem voltam terhes.

Már lassan másfél hónapja nem jött meg a menstruációm. Mitől lehet? Amikor már egy hetet késett, vettem tesztet.2szer is megcsináltam, mindkettő negatív lett, (amúgy védekeztem. De a biztonság kedvéért) Mitől késik a menstruációm?

A héten már megyek n? dokihoz, mert nagyon aggaszt:(

Legjobb válasz: Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D

Számít, hogy hány éves vagy, egyébként mennyire rendszeres. ha még fiatal vagy és máskor se jön meg napi pontossággal meg ugye védekeztél is akkor nincs még szerintem probléma. Nekem volt hogy majdnem az egész nyarat kihagyta( szép idõk). Egyébként nekem egész jól bevállt hogy eldöntöttem mikor jöjjön meg és akkor kb a körül jött meg, (nem mindig) de a szervezeted azért néha engedelmeskedik, Döntsd el magadban, hogy a héten megjön és minden perceben állj úgy hozzá, hogy na most jött meg és szerintem lesz eredménye. Bár lehet csak én vagyok ilyen fura. :D
A kérdező hozzászólása: na hát igen. Az a baj ahogy ezt leírtam, elkezdted a mellem feszülni.. (ami nálam elõjele) Reggel már elõadás közben görcsögetett a hasam is és még mindig. Szal én nem tudom most mi van a szervezetemmel:S Az igaz, hogy örülnöm kéne hogy hu nem menstruálok egy ideig, de igazából már annyira hozzászoktam, hogy rendesen bepánikolok miért nem jön meg. És azért mégiscsak ez az "egészségesebb".. Nem tudom mi lehet a gond. De besz-rnék ha pont mire eljutok holnap nõgyógyhoz akkor jönne meg:D amire egyszer már volt precedens:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!