Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a mensim. Mitől van (11 db)

Nem jött meg a mensim. Mitől van? Lehetek még terhes?

Sziasztok nem jött meg a menzim január 20-ra vártam, figyelem a h?met 1x 36 utánna felugrik 36,8-ra.Beteg nem vagyok tesztet csináltam - lett. Mit?l lehet?? Hétf?n megyek a dokihoz. Lehet hogy babát várok??

Legjobb válasz: Tünetem is vannak hányinger ritkán meg a mellemen halvány piros erek

A kérdező hozzászólása: Tünetem is vannak hányinger ritkán meg a mellemen halvány piros erek
Szia.Igen valószi´nü, hogy babás vagy.A negatív teszt nem mindíg negati´v.Habár már majd egy hónapja, hogy késik a mensid.Ezt már kikellene, hogy mutassa a teszt. Szorítok.
szia, A melleden nem kék ereket látsz véletlenül? Mert ha pirosakat, akkor azok hajszál erek és az nem terhességi tünet. De szorítok, hogy baba legyen, ha te is szeretnéd! :)
Ha a mensit jan.20ára vártad, az már majdnem 1 hónap! A teszt tuti hogy kimutatja már a terhességet, csinálj egyet!
Csinálj tesztet.Ha esetleg nega lenne, ne szomorodj el, pár nap mulva csinálj egy másikat. Majd írj, h mi lett az eredmény. SZORITOK!!!! :) ))

13 éves voltam amikor megjött, utána drasztikus fogyókúrába kezdtem. A 2. mensim 16 napig tartott, azóta 1 év telt el, és nem jött meg soha. Mitől van ez? És mikorra várhatom hogy legközelebb megjön?

Legjobb válasz: Ügyes vagy. A jelek szerint sikerült tönkre vágnod a hormonrendszered. Ennyi idõsen nem szabad semmilyen fogyókúrába kezdeni, nem hogy drasztikusba. Egyénként isd milyen magas vagy és hány kg? Hogy fogyni vágytál? Mikor jön meg újra azt csak isten tudja. elõbb ha vérge újra megjön várd meg,hogy helyre álljon ill be álljon a ciklusod aztán gondolkodhatsz azon, hogy dogyizzál. De én a heyledben inkább többet mozognék a jó levegõn.

Ügyes vagy. A jelek szerint sikerült tönkre vágnod a hormonrendszered. Ennyi idõsen nem szabad semmilyen fogyókúrába kezdeni, nem hogy drasztikusba. Egyénként isd milyen magas vagy és hány kg? Hogy fogyni vágytál? Mikor jön meg újra azt csak isten tudja. elõbb ha vérge újra megjön várd meg, hogy helyre álljon ill be álljon a ciklusod aztán gondolkodhatsz azon, hogy dogyizzál. De én a heyledben inkább többet mozognék a jó levegõn.
A kérdező hozzászólása: anyu is eljönne velem az kb 1000000% csak félek, hogy mi lesz ott. a nyár végéig várok, aztán ha akkor sem jön meg, elmegyünk. (amúgy tavaly ilyenkor volt meg a 2. és közbe sportoltam. aztán jött a "fogyókúra..")
Szia! Nekem volt gimiben egy barátnõm aki már szinte anorexiás volt, na most neki is egy csomó ideig nem jött meg a menszesze elment dokihoz vagy egy év után és adott neki valami bogyót, ami elvileg meghozza a menszit, de mondta ha nem jön meg 3 hónapon belül akkor, lehet hogy soha nem lehet gyereke, és azt ennyi idõsen úgysem tudod eldönteni hogy 30 éves krod körül akarsz-e gyereket. Szóval szerintem menjetek el dokihoz, aztán lehet hogy nincs ekkora baj, de akkor is legalább látja egy szakember a helyzetet, ne húzd tovább, egyedül vagy barátnõvel is elmehetsz ha anyud ennyit sem tesz érted.
A kérdező hozzászólása: végülis igen, igazad van. bár én mindig is kisnövésû voltam, 5-10 cm-rel kisebb, mint a többiek, szóval a 157 cm-es magasságomon nem csodálkozom. gondolkoztam délután, még megvárom a nyarat, hogy mi történik. ha nem jön meg, akkor szólok anyunak és elmegyünk. bár én még mindig abban a reményben vagyok, hogy nem állt be teljesen. nagyon szeretném hogy ez legyen az "ok". de a barátnõm növére is így volt (mesélte), hogy 1 évig kb nem jött meg neki, aztán igen. (hozzáteszem õ nem fogyózott.) szóval nemtudom. próbálom ebbe ringatni magam, hogy velem is ez van...
Szia! A Helyedben nem nõgyógyászhoz mennék. hiszen mi van ha nincs is mit szabályozni a hormontablettával. elõször is utána kéne menni van-e hormon termelés. Vagyis mi van veled odabenn. Ehhez kell anyud is, hogy elkisérjen. Háziorvos aztán kérni kell egy beutalót endokrinológiára ahol leveszik a hormonszinteket. Mert valszeg nem csak a nemihormonok zavarodtak meg, hanem ez egész hóbele banc többek közt a növekedési hormon is , amire szintén szükséged van mé.g S ott még az anorexia közeli állapotod is ki lehetne vizsgáltatni. Beszélhetnél dietetikussal aki segítene egészségesen hízni. stb... Ez hosszú játék lesz, de érdemes belevágni, még akkor is ha úgy gondolod, hogy nem lesz, nem akarsz gyereket. ugyanis ha nem áll helyre a hormonháztartásod az kihat az anyagcserédre és kihat a nõiességedre szépségedre. Mi lenne ha örök életedben kislányos maradnál? ugye szép nõ szeretnél lenni. Bátorság és fogj bele. Ha az endokrinulógus fogamzásgátlót javasol akkor mehetsz nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: gondoltam már rá hogy elmegyek, de mindig húzom, hogy háthaaa megjön... nem tudom mit kellene csinálnom. lehet az lenne a legjobb ha elmennék, de a másik probléma az, hogy kivel. mert akkor el kéne mesélni a nõgyógyásznak mindent. vagyis gondolom ... és ha anyával megyek akkor pff.. õ meg nem tudta ezt a fogyókúrás dolgot, max sejtette. bnõvel meg nem szeretnék. akkor már inkább egyedül :S
Esetleg menj el nõdokihoz õ majd elmagyaráz mindent , mit tegyél a javulás érdekében esetleg felír valami gyógyszert hogy beáljon a rendszeres ciklusod.
A kérdező hozzászólása: anya mondta h egyek már nagyon vékony vagyok, de én nem ááá. mondhatni beleestem az anorexia ördögi körébe. igazából nem akartam gyereket, vagyis most úgy gondolom, hogy nekem nem kell majd. de így belegondolva hogy LEHET hogy nem is lesz rá lehetõség...nemtudom. szörnyû :'( félek. remélem megjön...valamikor...újra.
Úgy ahogy mondod. S tudod nem az a baj, h szebb akartál lenni. Hanem, hogy nem volt aki leállítson. S a másik így az is kérdés egyelõre, hogy anyukádnak lehet-e unokája. Mert lehet, h ha odajutsz, hogy gyereket akarsz még mindig emiatt a marhaság miatt közküdik a hormonrendszered. Grtatula minkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: már nem fogyózok! és szépen szólva eléggé elb*sztam ezt az egészet.
Hát ahogy az elõttem szóló mondta sikerült tönkretennek a szervezetedet.Nemhogy nemfog emiatt megjönni de bele is halhatsz.És a foyókúra miatt nem jön meg.Ha így fojtatod ne is várd el hogy megjöjjön. De ha te halálra akarod fogyókúrázni magadat akor egészségedre!A te dolgod! De ha te már ezt gondolod hogy 48 kilón kövér vagy akkor sürgõsen látogass el egy pszichológushoz mert itt már csak õ tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: kb. 155 cm voltam, 46 kg. ha többet ettem 48 is. ducinak éreztem magam. most 41 kg vagyok, de egy hónappal ezelõtt csak 40 voltam... Anyu szerint még csak nem állt be rendesen, de szerintem a fogyókúrától van.
Szerintem azonnal menj el nõgyógyászhoz! ne várj mert azzal még rontasz a helyzeteden! ne várd hogy megjöjjön, mert lehet hogy késõ lesz.

Lehet, hogy baj van? Az utolsó 2 mens.33 naponta jött meg! Ez mitől lehet? És ha menst. Után és előtt 1 héttel gumi nélkül csináljuk nem kellet volna már teherbe esnem? Lehet, hogy a vőlegényem spermáival van gond?

Holnap megyek a n?gyógyászhoz és nagyon félek!Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!

Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!
A vérzés elõtti és utáni egy-egy hétben lényegesen kisebb a teherbe esés valószínûsége mint a két vérzés közötti középidõ táján. Az, hogy eddig nem lettél terhes, még nem feltétlen jelenti azt, hogy bármi gond lehet. Két egészséges embernek minden védekezés nélkül átlag egy év alatt sikerül be a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon megnyugtatóak!3-4 hónap múlva szeretnénk belekezdeni, de annyira félek, h valami baj van!A 2 vérzés között persze gumival védekeztünk!De már mindenfélét beképzelek magamnak, annyira szeretnék már babucit!Még költözködünk de nemsokára jöhet a kis picurikám!!!

Egy nappal elöbb jött meg a mensim. Ez volt az elsö a gyogyszer abbahagyása óta. Eléggé élénk piros volt ma viszont már csak egy két csepp van. Mitől lehet ez? Igy már baba nem lehet? Gondolom.

Legjobb válasz: nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!

nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!
Az egy napos vérzés, utalhat terhességre attól függetlenül nem hiszem. Lehet hogy csak köztes vérzés olt. Kérdezd meg a nõgyógyászod!
Lehet hogy a gyógyszer abbahagyása miatt reagál igy a szervezeted, fõleg hogy azóta ez az elsõ menzeszed! ha meg úgy gondolod baba van a dologban akkor csinálj reggel egy tesztet, igy hamar megtudod majd hogy mi a helyzet. sok sikert!

Multhónap ban 10. én jött meg a mensim most 12. e van és még nem jött meg mitöl lehet?

gumit hasznalok

Legjobb válasz: Szia Nehéz erre pontosan válaszolni mert sok oka lehet.... Várj még pár napot mert elõfordul,hogy felborulnak a dolgok,akár tesztet is vehetsz ha netán ez miatt is aggódsz.

Szia Nehéz erre pontosan válaszolni mert sok oka lehet.... Várj még pár napot mert elõfordul, hogy felborulnak a dolgok, akár tesztet is vehetsz ha netán ez miatt is aggódsz.
ha nem volt kockázatos aktus, akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: normálisan nem lehet válaszolni?
utolsó vok, ez sztem teljesen normalis valasz volt.
A kérdező hozzászólása: 1.re gondoltam ne haragudj
A kérdező hozzászólása: jól van na csak közbe eszembe jutott h 2 hónapja meg 14. én jött meg
Ne aggódj. Késhet megfázástól, stressztõl, antibiotikumtól meg egyéb dolgoktól. 2 nap késés még nem sok :)

14 éves vagyok és nincs1éve hogy megjött a mensim most 1 hete nem jött meg helyette inkább folyásom van ami fehér színű nyálkás mit tegyek ez mitől van?

Legjobb válasz: Szerintem az a leghelyesebb, ha elmesz nogyogyaszhoz.Lehet felfazhattal, esetleg gombas fertozesed van, ez nem csak sexualis uton terjedhet.

Szerintem az a leghelyesebb, ha elmesz nogyogyaszhoz.Lehet felfazhattal, esetleg gombas fertozesed van, ez nem csak sexualis uton terjedhet.
Igaza van az elsõ válaszolónak! Csak nõgyógyásztól kapsz biztos választ!
Ha olyan illata van a folyásnak, mint amilyen egészségesen a puncidnak, akkor semmi baj.
Szerintem baba lesz. Csinálj tesztet!
Szia! Van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma elmentem dokihoz, hogy hátha okosabb leszek:) És minden oké, csinál jövöhét kedden Menotesztet!Remélem az már azt mutatja, amit látni szeretnék:) ))De addig még van 1hét sajna!!!!!
Szia! Én voltam tegnap az utólsó válaszoló. Nem tudok privi. Van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Az utolso válaszolo még itt van? Privát?????
Nagyon szurkolok neked. Mindenképp írd meg az eredményt. Én is reménykedek. Hétvégén nem kellene meg jönnie
A kérdező hozzászólása: One step az jo?Holnap reggel!!!:) Szoritsatok!
Én az elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem holnap próbáld meg megint, én nagyon ajánlom a gabriel tetsztet, bármikor bár melyik napszakban elhet végezni a tesztet, és nagyon meg bizható.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!Csináltam tesztet pénteken de --lett!Remélem holnap már nem!Szerintetek???
Szija!Nálam is igy volt, csak barnás folyásom volt3-4 napig.Csináltam tesztett ezután 5 napjára, és már muttata is pozitv lett.Szóval valószínû babás vagy!Gratulálok!
várj pár napot és tesztelj.de ha most nem sikerûl ne keseredj el majd leg kõzelebb.szoritok
A kérdező hozzászólása: Szia!Csináltam tesztet tegnap -lett, még korai volt?Majd hétfön vagy kedden megint tesztelek.Szerinted mikor?Ez az elsö mensim ami kimaradt, néha szurkál meg feszül a hasam.
A kérdező hozzászólása: Szia!Jövöhét kedden lesz!!!!!!

Nekem eddig négy napig tartott a mensi és már 2hónapja csak 2napig tart és szinte alig van valami. Ez mitől van vajon? Leválik ilyenkor rendesen a méhnyálkahártya? Próbálkozunk a babával de eddig 4hónapja nem jött össze

Legjobb válasz: Elsõ szülésem óta ilyen volt, azelõtt normális, majd két-három nap gyenge, nagyon gyenge kis vérezgetés, voltam uh-on többször, volt tüszõm, meg is repedt, doki azt mondta változnak a hormonok, örüljek neki...volt hormonvérvétel ott is minden rendben volt és a kistesó is összejött.

Elsõ szülésem óta ilyen volt, azelõtt normális, majd két-három nap gyenge, nagyon gyenge kis vérezgetés, voltam uh-on többször, volt tüszõm, meg is repedt, doki azt mondta változnak a hormonok, örüljek neki...volt hormonvérvétel ott is minden rendben volt és a kistesó is összejött.
A kérdező hozzászólása: Csak nekem még nincs babám, nem tudom mitõl változott meg igy a mensim, nekem is alig van valami:/ Remélem nekem is mihamarabb összejön, gratulálok a picikhez:)

6. -án jött meg a mensim 1 napig tartott csak! És miota elmult azota barnázok! Mitöl van ez? 2 honapja nem szedek fogamzásgátlót! Babyt szeretnénk:DD!

Legjobb válasz: Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.

Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.
Szorítok, hogy baba legyen, de én is abbahagytam nemrég a gyógyszert és eléggé bekever. Most 2-szer jött meg 2 hétre rá egymás után meg "ömlött" szinte belõlem a barna cucc :D Utána meg jött 7 napig meg is volt :( Én is babót szretnék de majd most lehet próbálkozni emsokára :)
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam tesztet mert semmi terhessségre utalo jel nincs! Ma már elmult a barnázás és fehér sürü folyásom van!
Elõször zárd ki a terhesség lehetõségét, majd menj orvoshoz.
Szia! Lehet hogy terhes vagy. Nálam is ugy kezdõdött hogy a 20-21. napon barnás váladék aztán meg nem jött meg. Terhes lettem. Ha nem jön meg idõre vegyél egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!