Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a mensesem már (17 db)

Egy éves a kislányom, és még mindig fő étele az anyatej.9 hónapig szedtem a Cerazettet, és múlt hónapban jött meg először a mensesem. Most nem jött meg, ez már a 36. nap. Normális ez a szoptatás alatt úgy is hogy a gyógyszert már nem szedem?

Mikor fog újból rendesen beállni?Nagyon pontosan jött meg mindig.

Legjobb válasz: Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok,nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem,persze,nem állt még be,terhességem elött mindig pontos volt,de most nagyon össze-vissza jönn meg,volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig,utána 35 napra 6 napig,szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz,már egyszer megvolt a menszeszed,nem lehet,hogy terhes vagy?

Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok, nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem, persze, nem állt még be, terhességem elött mindig pontos volt, de most nagyon össze-vissza jönn meg, volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig, utána 35 napra 6 napig, szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz, már egyszer megvolt a menszeszed, nem lehet, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett, meg amúgy is vigyázunk. Csak idegesít, mert így azt sem tudom mikor van peteérésem.

Rózsaszínes folyás mire utalhat, ha a menses már több mint 1 hetet nem jött meg?

Ez már 3 napja tart de csak néha néha egy kevés jelentkezik,a párommal amúgy babát tervezünk.

Legjobb válasz: Szia szerintem egy tesztet megér szoritok hogy babó legyen!!!

Szia szerintem egy tesztet megér szoritok hogy babó legyen!!!
Vegyél tesztet és írd meg mi lett! Drukkolunk!
A kérdező hozzászólása: még hétfõn csináltam, de az negatív lett, ha jól tudom Lilly volt, lilás doboz rajta egy virág, szerintetek milyet érdemes venni, mert ez furcsán olcsó volt és nem sok reményt fûztem hozzá.
Terhesség vagy hormonzavar is lehet. Nálam most egy kis hormonzavart jelentett a rózsaszínezés. De ugyanúgy babát is jelenthet! Szerintem dm-ben vegyél egy Clearblue-t és próbáld meg azzal. Én még nem próbáltam, de sok jót hallottam róla és hamar kimutatja a terhességet, de igaz, hogy drága.
A kérdező hozzászólása: hát sajna terhes nem vagyok éjszaka megbetegedtem , ez van :(
Nagyon sajnálom! :( Én is pecsételgetek már, ami furcsa, hogy piros és rózsaszín is szokott lenni, és csak nagy ritkán egy kicsi. Biztos valami bajom van. :(
A hormonrendszered rosszalkodik, majd idõvel kialakul.
az hogy 20 áves vagy nem jelenti azt hogy beállt:D én 30éves vagyok és minidg össze vissza jön meg számtalanszor voltam ezzel orvosnál kórházba nõdokinál de mindg ugyanazt a vélaszt kaptam nyugodjak meg ez normális éshogy így születtem nem fog rendszeresen megjönni:) egyébként én is a hormonzavarra gyanakszom nálad pihenj sokat majd visszaáll
A kérdező hozzászólása: hát mivel lassan 20 vagyok szerintem már kialakult nem tudom mi lehet a baj vele mert nem híztam nem is fogytam, a vizsgaidõszaknak is 2 hónapja vége szóval stressz sincs
Lehet az idõ miatt is, vagy csak átmeneti hormonzavar. Szerintem biztos ami biztos menj el nõdokihoz, õ talán tud választ adni, hogy miért késik.

Szoptatás alatt megjött a mensesem múlt hónapban, de most nem jött meg. Tapasztalt már valaki ilyet? Részletek lennt.

Még szoptatom a kisbabámat, de fogzás miatt kb. 1 hétig nagyon keveset szopizott így 9 és fél hónap után megjött a mensesem, rendes 5 napos mint szülés előtt. De pár napra rá már ismét rendesen szopizott a babám, nappal kb 3x, este viszont még vagy 5x szopizik, sajna ha felébred csak azzal alszik vissza. Lehetséges hogy azért nem jön meg ismét, mert megint sokat szopizik? Vagy ha már 1x megjött akkor már meg kellene? A terhességet kizártam, mivel utoljára pont menses előtt 2 nappal voltunk együtt párommal, azóta nem mert nincs itthon.

Legjobb válasz: Még nem állt teljesen helyre a hormonháztartásod, ennyi. Emiatt nem kell idegeskedni:)

Még nem állt teljesen helyre a hormonháztartásod, ennyi. Emiatt nem kell idegeskedni:)
Szia!Nekem kétszer jött meg rendesen és most meg nem.azaz, hogy már lassan a következõ lenne esedékes.Én is kizártam a terhességet(vettem tesztet negatív lett).Nálunk is fog miatt, de lehet épp mensi miatt nem akart nagyon szopizni, mintha nem ízlett volna neki kb 3-4 napig.de nem jött meg... Viszont furán fájdogált a hasam hol itt, hol ott , mintha megakarna jönni, de semmi... Én sem értem és utánnanéztem, sokan írják, hogy rendszertelenül jön meg nekik, viszont az ismerõseim körében mindenkinek akkor jött meg mikor abbahagyta a szoptatást és normálisan.A kérdésedre válaszolva én is tapasztalom éppen most, bár az én Babám már 13 és fél hónapos.Szóval szerintem is hormonális a dolog... Kitartás:)
A kérdező hozzászólása: Húú, akkor megnyugodtam, még mindig nem jött meg ugyan, de én is folyamatosan úgy érzem, mintha meg akarna jönni, éjszaka még kisebb hasgörcseim is vannak, illetve nappal többször fáj a derekam, de semmi.
Szia! Most én is hasonlókat élek át. Elsõ hónapban volt egy pici, azóta semmi a babám 4 hónapos. Ennek ellenére görcsölök én is fáj a derekam..stb. Az én ismerõseim is azt mondják, hogy ez egyénileg más-más. De befolyásolja az is ha hirtelen leadsz sok kilót, meg persze a hormonális változás is.

Nem jött meg a mensesem már napok óta késik, lehetséges a baba?

maximum 36-os volt a ciklusom és az is csak 1x egész évben..És már ezt is túlhaladtam. Színtelen..szagtalan néha nyálkás b? folyásom van..a tesztem negatív lett..lehetséges hogy babás vagyok???köszönöm elöre is a válaszokat

Legjobb válasz: Ha adtál rá esélyt, miért ne lehetne? A folyás tünete a terhességnek. A teszt lehet azért negatív, mert még alacosny a hormonszinted. Menj dokihoz, kérj vérvételt vagy uhot.

Ha adtál rá esélyt, miért ne lehetne? A folyás tünete a terhességnek. A teszt lehet azért negatív, mert még alacosny a hormonszinted. Menj dokihoz, kérj vérvételt vagy uhot.
Nem, ilyen idõs korban akár hónapokra is kimaradhat.
Nekem ennyi idõsen össze-vissza jött meg.még csak 9-e van. Normális. A hormonháztartásod ebben a korban még nagyon változó, idõ kell neki. Én már 23 vagyok, de ennyi csúszás most is simán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:) Most sokkal nyugodtam vagyok!
akkor jó :) Amúgy a stressz is késlelteti :) nekem idegesség miatt 2 hónapja meg sem jött...persze tudtam, hogy miért.
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, akkor normális.

A mensesem mindig percre pontosan megjön. Most egy napja késik, reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Csináljak egyet pár nap múlva is, vagy ez már tuti nem jött össze?

Legjobb válasz: Persze hogy van remény, sõt, ha nem jött meg, az a legjobb. Mindenképp csinálj 4-5 nap múlva tesztet, nekem is csak 5 nap késéssel lett + ! Szóval nagy esélyed van a babára!

Persze hogy van remény, sõt, ha nem jött meg, az a legjobb. Mindenképp csinálj 4-5 nap múlva tesztet, nekem is csak 5 nap késéssel lett + ! Szóval nagy esélyed van a babára!
Szia! Szerintem is várj még legalább 3-4 napot, mert a hcg mennyisége 2 naponta duplázódik. Kívánom hogy ne jöjjön meg addig! Nekem sajnos 2 nap késés után 1 napos mensim volt, elmentewm a dokihoz, és azt mondta, hogy semmi nincsen és nem tudja, miért késett, és miért volt kevesebb. :(( Én is az elsõ napon negatívat teszteltem, de ugye megjött. Remélem neked nem fog! Szorítok! A
Stressz is okozhatja a mensi késését, vagy utazás miatti környezetváltozás. Én is azt mondom, hogy várj pár napot, és ha még mindig nem jött, meg ismételd meg a tesztet!
Szia! Mi újság van? Van pocaklakó? Írj!!!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajna.

Két hónapja már elapadt a tejem és még nem jött meg a mensesem. Ez gond lehet?

Négy hónapja szültem, sajnos nem szoptathattam , másfél két hónapja már teljesen elapadt a tejem de a mensesem még nem jött meg. Csináltam tesztet a biztonság kedvéért de negatív lett. Normális ez szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem mindkét szülés/utolsó szopi után pont 2 hónappal jött meg. A dokim azt mondta, max 3 hónap a normális.

Nekem mindkét szülés/utolsó szopi után pont 2 hónappal jött meg. A dokim azt mondta, max 3 hónap a normális.
Sógornõmnek 4 hónappal a szopi abbahagyása után jött meg (õ is kevés ideig szoptatott). Nem volt semmi baja, volt dokinál is, de nem volt gond ebbõl.
Nekem is ez volt, nem tudtam szoptatni, 1, 5 hónap után elapadt a tejem, és rá 3 hónapra jött meg. Csak vigyázz, h ne jöjjön a kistestvér! Ilyenkor állítólag könnyû összehozni...

Az normális ha valakinek a mensese után se megy le az ébredési hője 36, 4 alá? Nekem 7 napja jött meg (most már nincs), és még nem megy le.

Legjobb válasz: miért kéne lemennie 36,4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie

miért kéne lemennie 36, 4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie
Szia ! Nekem csak peteérés napján megy le 36, 4-ig az elõtte valo napokon 36, 6-36, 8 között mozog.
attól is függ, hogy hol méred... nekem 36, 5-nél lejjebb sose megy (szájban mérve).

Antibiotikumot szedtem 5 napig, párkapcsolatban élek, de még csak az ujjával elégitett ki, és már pár napja nem jött meg. Aggodom, és fáj a mellbimbom is, ami nem szokott. Az antibiotikum menynire befolyásolja a mensest, menyi napot késhet?

(föleg algopirint, zinatot szedtem a betegségem ideje alatt;

Legjobb válasz: Nekem nem egyszer volt már így.Heteket is késett az antibiotikum miatt.Nyugodj meg, sajnos ez a sok gyógyszer szokott ezzel járni.:-(

Nekem nem egyszer volt már így.Heteket is késett az antibiotikum miatt.Nyugodj meg, sajnos ez a sok gyógyszer szokott ezzel járni.:-(
A kérdező hozzászólása: nem szoktam beteg lenni, max évente 1 szer , de az elmult évekbe nem voltam ilyen beteg és hát az aggodalom mindig jelen van nálam, csak azért voltam kiváncsi h másoknál is van e ilyen probléma

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!