Találatok a következő kifejezésre: Nem jött a mensesem (58 db)

Fogamzásgátló tablettát szedek kb.1 éve, amikor jön a 7 napos szünet, akkor idáig mindig pontosan meg is jött a mensesem, most 2 napja nem jött meg. A fogamzásgátló tablettát pontosan szedem. Mással is elõfordult ilyen?

Legjobb válasz: igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)

igen, velem kétszer is elõfordult. Csütörtökön szoktam bevenni, és hétfõn szokott megjönni. De volt, h kedden, sõt volt, h szerdán jött meg, pénteken meg már kezdtem a csomagot. Ha tényleg semmi más panaszod nincs, és tényleg pontosan szeded, akkor nincs semmi baj. :)
Tesztet csináltál?
Szia! Nekem sem volt semmi tünetem, de miután késett 14 napot, a 15-en csináltam tesztet, + lett.
Hülyeséget kérdezel, ha elmaradt a menszeszed, az már egy jele lehet annak, hogy terhes vagy. A másik, hogy a menszesz hosszának SEMMI KÖZE ahhoz, hogy mikor eshetsz teherbe. A menszesz ELSÕ NAPJA az, ami számít, mert ez a ciklusod elsõ napja is. 28 napos ciklusnál a ciklusod 14. napján vagy a legtermékenyebb, de ez elõtt egy héttel és ez után 2 nappal is teherbe eshetsz, ha nem védekezel. A nõk "termékenységi ablaka" igen tág lehet, annak ellenére, hogy a petesejt csak egyetlen napig megtermékenyíthetõ. A hímivarsejt azonban, ami megtermékenyíti, akár egy hétig is elvan benned, a petesejtre várakozva... Ha terhesnek érzed magadat, azaz kimaradt a vérzésed, akkor vegyél egy terhestesztet, és csináld meg reggeli elsõ vizeletbõl. Ki fogja mutatni, hogy mi a helyzet.
NEm kell reggeli vizelet, én este 9 kor csináltam, rá 2 napra is este, mind2 poz. lett. Ennyi idõ után már kimutatja akármikor. 2. voltam
Nem, ilyen idõs korban akár hónapokra is kimaradhat.
Nekem ennyi idõsen össze-vissza jött meg.még csak 9-e van. Normális. A hormonháztartásod ebben a korban még nagyon változó, idõ kell neki. Én már 23 vagyok, de ennyi csúszás most is simán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:) Most sokkal nyugodtam vagyok!
akkor jó :) Amúgy a stressz is késlelteti :) nekem idegesség miatt 2 hónapja meg sem jött...persze tudtam, hogy miért.
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, akkor normális.

Amikor úgy éreztétek megfog jönni a menses de nem jött meg mert baba volt ugyanazt éreztétek mint menses előtt? Ha nem írjátok le legyetek szívesesek miben volt más.

Legjobb válasz: Hasonlót de azért jóval erõsebben, ez a tompa görcsölõs fájdalom az alhasban, nekem szúrkálni is szokott a mellem puffadás stb. és ezek 2 szer olyan erõsen mint máskor.

Hasonlót de azért jóval erõsebben, ez a tompa görcsölõs fájdalom az alhasban, nekem szúrkálni is szokott a mellem puffadás stb. és ezek 2 szer olyan erõsen mint máskor.
Utolsónak, Nagyon gratulálok, jó egészséget kívánok a terhességedhez és a babádnak!!! :) Kérdezõ, hogy alakultál, mi újság Nálad? Nálam annyi, hogy ma reggelre 1 tizedet esett a hõmérsékletem (36, 5), még így sincs az alaphõ alatt. Jelen van a barnázás, ez picit aggaszt. Holnap reggel mindenképpen tesztelek, hacsak ma el nem önt a vér.
Remélem sikerült a baba és nem jött meg azóta :-). Nekem 14-16 napos ciklusom van mióta az eszemet tudom, szokott mindenféle tünetem lenni de a fõ az a hasfájás.Én is vártam, hogy megjön, megvolt a hasfájás, de csak nem jött csak nem jött majd 5-7 nap csúszás után csináltam tesztet és HÁL ISTENNEK POZITÍV LETT :-). De azt hozzá krll tennem, hogy több mint két és fél éve rajtavagyunk a babán.
Szia kérdezõ, hogy alakultál? Megjött vagy még mindig barnázol, nálam is hasonló a helyzet. Én holnapra nem várom.Nekem egyenlõre semmi tünetem nincsen, nem fájnak a melleim, nem görcsölök, pedig a menzim elõtt már ezeket a tüneteket érezni szoktam rendesen. Mérsz hõmérsékletet?
Mindig barnázol elõtte?mert ez lehet a beágyazódástól is :)
A kérdező hozzászólása: Igen már próbáltuk úgy is, viszont tegnap nem jött meg csak azt hittem de csak ilyen barnás valami volt gondolom ma vagy holnap jön meg a melleim meg a derekam majd leszakad úgy fáj:(
Peteérés kalkulátorokat szoktál nézni?nekem az segített.elsõ hónapban túl késõn voltam a párommal együtt.másodikban hamar :) de harmadjára összejött...elég jól kitudják számolni a Ciklus.hu-n. Fel a fejjel!!!Remélem legközelebb sikerül!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de ma megjött sajnos két nappal hamarabb:(
Szia.Nekem is minden ugyanúgy fájt, és sokat jártam wc-re, mert bõ fehér folyásom volt a menses napján, és mindig azt hittem, hogy ez már az.de szerencsére nem jött.Szorítok neked!!! :) 34hkm
Pontosan ugyanazt, csak kicsit talán korábban mint "kellett volna". Én meg is voltam gyõzõdve róla hogy na, az a hónap sem sikerült. Aztán meg mégse jött meg. :)
Két babámnál teljesen ugy görcsöltem, hogy napokig azt hittem, hogy na mindjárt megjön, de nem, és pozitív lett a tesztem!
A kérdező hozzászólása: Nekem is nagyon erõs a mell fájdalom már éjszaka is felébredtem rá remélem összejött!
Nekem tök olyan érzés volt, mint mikor megjön, ezért el is keseredtem, mert azt hittem, hogy na, holnap biztos megjön! Aztán nem jött meg másnap, és harmadnap sem és azután sem, és akkor már a teszt is pozitív lett. Viszont sokat jártam én is pisilni és puffadtam nagyon.
Nekem teljesen egyértelmû volt, hogy ez baba lesz. Ugyanis pl mensi elõtt csak egy kicsit fájt a mellem, de akkor ez jóval erõsebb volt és egészen a peteéréstõl kezdõdött. Aztán mensi elõtt mindig is többet jártam wc-re, de akkor még annál is többet, nagyon feltûnõ volt már a páromnak is. Görcsölni nem nagyon szoktam, de akkor volt, hogy úgy belenyilalt a hasamba, hogy nem tudtam felállni.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert a mellem egyre jobban fáj és soha nem szokott görcsöm csak reggel volt hétfõre nem várom ezért furcsa az egész.Köszönöm a választ:)
Sziasztok!Én is Gratulálok a terhességhez, és jó egészséget kívánok nektek!!!Remélem utolsó te is pozitívat teszteltél :) , és a kérdezõ is!!! 36 hetes kismama

03.26. án lefeküdtem a barátommal (megszakitásos módszer) (utolso mensesem 03. 08-12) elm. 04. 05én kellett volna megjönni a mensesemnek, de nem jött meg. Csináltam tesztet reggeli időpontban negativ. Csináljak mégegyet v hihetek az eredménynek?

Legjobb válasz: Szia! Amíg nem jön meg, addig akár hiszel a tesztnek, akár nem , valami nem stimmel. Szerintem várd meg, hogy késsen 1-1.5 hetet, és ha addig sem jön meg, csinálj még egy tesztet, és eredménytõl függetlenül menj orvoshoz. Szorítok, hogy az legyen,amire vágysz!

Szia! Amíg nem jön meg, addig akár hiszel a tesztnek, akár nem , valami nem stimmel. Szerintem várd meg, hogy késsen 1-1.5 hetet, és ha addig sem jön meg, csinálj még egy tesztet, és eredménytõl függetlenül menj orvoshoz. Szorítok, hogy az legyen, amire vágysz!
ha arra gondolsz, hogy a 26.-i együttléttõl lennél terhes, akkor 11. körül kéne megjönnie. (mármint ha akkor, vagy utána volt az ovuláció). 11.-én tesztelj mégegyszer, annak talán hihetsz
A kérdező hozzászólása: Tudom kicsit megkésve, de azért válaszolok, nem lettem állapotos :) Aminek most roppant örülök, mert még nem érzem magam felkészültnek az anyaságra és a párommal elõbb az anyagi biztonságot szeretnénk megteremteni, utáni pedig jöhet egy foci csapat is akár :D:D

Mitől késhet a mensesem? 10. -én kellett volna megjönnie, mindig 30 naposak a ciklusaim.9. -e óta menses szerű görcseim vannak, persze jóval enyhébbek a megszokottnál. De még mindig nem jött meg.

Az a furcsa, hogy máskor már menses el?tt 1-1,5 héttel feszülnek a melleim és most az sem. 10-e körül fehér folyásom volt, azóta semmi, a h?m fent van. A teszteljek választ légyszi ne írjátok, mert fogok, ha nem jön meg pár nap múlva. Tapasztalatokat várok, vagy tanácsokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: stressz...attól késhet.

stressz...attól késhet.
Elejétõl.....
Terhesteszt megmondja, hogy terhes vagy-e. Mi nem tudjuk.
A kovetkezo menszi elso napjatol visszafele 14 napot, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a menszi elso napjatol szamitott 14. nap is ugyanaz. Az esely nincs teljesen kizarva, hogy terhes legyel, de eleg keves a % ra.
Mennyit késik azóta a mensid? 2 napot, vagy 3 hetet vagy mennyit?
Lehet, hogy az vagy lehet, hogy nem. Egyéntõl függ, de nem olyan könnyû teherbe esni a környezetembe kapásból tudnék mondani 3 párt akiknek vagy még nem jött össze a baba vagy nagyon nehezen, szóval nem könnyû teherbe esni

Aggódnom kellene? Ápr.2-án jött meg legutóbb a mensesem, 30-án nem jött meg, ezért máj.23-án csináltam tesztet, ami pozitív lett.

Elmentem dokihoz jún.7-én, azt mondta 7 hetes vagyok,13-án mentem ultrahangra, ahol meg azt mondták, hogy vagy elhalt az embrió, vagy pedig elszámolták, mert 5 hetesnek felel meg a mérete alapján. Szívhang nincs (még), és az FFT csak 3,5mm. Aggódnom kellene, hogy esetleg elhalt?

Legjobb válasz: Igen sajnos van ilyen.az én elsõ embrióm is elhalt...9 hetesen el is vetéltem addig nem is véreztem...már látni kellene a szívhangot.nagyon sajnálom :-(

Igen sajnos van ilyen.az én elsõ embrióm is elhalt...9 hetesen el is vetéltem addig nem is véreztem...már látni kellene a szívhangot.nagyon sajnálom :-(
Sajnos igen! Nagyon sajnálom
A kérdező hozzászólása: Azért még bízhatok benne, hogy jövõ hét pénteken (22-én)lesz szívhang és csak elszámolták az egészet, vagy már abban se reménykedjek?
ha tényleg ápr 2.-án volt meg utoljára akkor már kb 10 hetes terhes lennél.6.héten szívhangnak kellene lennie.nem fejlõdött ki az embrió csak a petezsák.sajnos van ilyen igen.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :(
Amíg nem állapítja meg orvos, addig ne aggódj, görcsölj feleslegesen! Miért nem mész el holnap dokihoz, hogy megnyugodj?

Amig szoptatok addig nem jön meg a menses? 13 hónapos a babám normális hogy még mindig nem jött meg?

Legjobb válasz: 21 hónapja szoptatok, elõször 17 hónapos korában jött meg, azóta rendszeres.

21 hónapja szoptatok, elõször 17 hónapos korában jött meg, azóta rendszeres.
3 hónapos volt a babám, amikor elõször megjött, és szoptattam. Szerintem ez mindenkinél más.
Ált. akkor szokott megjönni ha a szoptatások száma lecsökken. Pl. már csak reggel és este kér.
Az én babám 7 hónapós.4 óránként szopizik és a múlthónapban jött meg elösszõr.Mindenkinél más, hogy mikor jön meg.

Miért nem jött még meg a mensesem? 14 éves vagyok. Vannak melleim (szőrösödöm) de nem jött még meg a mensem. (fehér folyásom is van)

igaz hogy nekem palyzsmirigy alul m?ködésem van ...és szedek hormontablettát...de miért ne jött még meg az osztályomban már mindenkinek megvan a mensese

Legjobb válasz: 16,5 éves voltam amikor megjött! Hidd el, addig jó, míg nincs meg, bár tudom, hogy téged ez most nem vigasztal, ahogy annak idején engem sem. Türelem, meg fog jönni!

16, 5 éves voltam amikor megjött! Hidd el, addig jó, míg nincs meg, bár tudom, hogy téged ez most nem vigasztal, ahogy annak idején engem sem. Türelem, meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: lécci írjátok meg neketek mikor jött meg...(én írtam a kérdést)....nyugtalan vagyok
Ne aggódj. Nekem is pajzsmirigy alulmûködésem van, s én is szedek rá hormont. Most 19 éves vagyok, de már hat éve tudok a betegségemrõl. Nekem is csak 14, 5 évesen jött meg. Ballagás után. Engem is nagyon bántott, hogy már mindenki menstruál, csak én nem. Tudom, hogy rossz érzés, de nem lehet tenni ellene semmit. Ne idegeskedj ezen. Majd megjön, ha meg akar jönni.
én 13 éves vagyok, és nekem sem jött meg, majdnem mindekinek megjöt az osztályba...és nekemis van fehér folyásom! nagyon szar tudom :SSSS már sztem nemsoká megjön nekem, fájnak a melleim is : szerintem közeledek a mesturáciohoz... volt olyan hogy azt hittem hogy vér, és pedig barnás volt. de az egyszer volt, nem rég!!!!:s én is várom má hogy jöjjön meg de nem... sztem nekedis majd megjön!! ani
Nekem 13 évesen jött meg, és hidd el én is vártam, hogy mikor jön már meg, és nagyon örültem az elsõnek. Utána rájöttem, hogy nem is olyan jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!