Találatok a következő kifejezésre: Nem jönnek a (5900 db)

Miért nem jön a kis tesó?

Fél éve próbálkozunk, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Fél év után még nem mondanám, hogy gond, ha nem jön össze egy gyerek. Nem minden gyerek sikerül elsõre. Az, hogy az elsõ sikerült, az egy dolog. Nekünk a fiúnk az elsõ és eddig egyetlen gyerekünk, de õ 7 hónap alatt jött össze. Sokaknak meg évek alatt csak. Még ne gondolkodj ilyenekben, legyetek együtt, 1 év sikertelen próbálkozás után lehet elkezdeni gondolkozni, hogy mi lehet a gond. Annál elõbb orvoshoz sem érdemes menni. Nem mindig jön össze minden azonnal.

Fél év után még nem mondanám, hogy gond, ha nem jön össze egy gyerek. Nem minden gyerek sikerül elsõre. Az, hogy az elsõ sikerült, az egy dolog. Nekünk a fiúnk az elsõ és eddig egyetlen gyerekünk, de õ 7 hónap alatt jött össze. Sokaknak meg évek alatt csak. Még ne gondolkodj ilyenekben, legyetek együtt, 1 év sikertelen próbálkozás után lehet elkezdeni gondolkozni, hogy mi lehet a gond. Annál elõbb orvoshoz sem érdemes menni. Nem mindig jön össze minden azonnal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Hozzá kell tennem hogy azért van egy kis távolság köztünk a férjem munkája miatt!!! Így csak a peteérés körüli idõszakban tudunk együtt lenni :( Az után hetekig semmi. Szóval nagy hangsúlyt fektetünk az idõzítésre!
És ovulációs tesztet használsz, hogy tudd mikor van peteérésed? Vagy a testedet figyeled ilyenkor? Csak azért kérdezem, mert ha naptármódszer szerint vagytok együtt, csak mert te azt gondolod, hogy neked ekkor van, akkor az sem egy jó dolog. Azért érdemes egész hónapban együtt lenni, mivel nem minden nõnek a nagy könyvben elõírtak alapján van peteérése, és egyes hónapokban is eltérhet akár a peteérés dátuma és bármikor lehet egy extra peteérés is. Éppen ezért nem biztonságos annak, aki nem akar gyereket naptármódszer szerint együtt lenni vagy nem együtt lenni, illetve aki babát akar, annak is érdemes egész hónapban együtt lenni, mert sosem lehet tudni, hogy mikor jön össze.
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam ovu tesztet! De meg fogom próbálni ebben a hónapban! De sajnos 200 km-re dolgozik a férjem és egy pónapban csak kb. 5 napra tudunk találkozni :( !!! Így muszáj kiszámolni kb mikor van peteérésem. Kicsit rástresszeltünk már. Remélem sikerül! Köszi a válaszokat!
De így min csodálkoztok kedves kérdezõ, hogy nem jön hat hónapja a baba... Nálunk az elsõ nem jön 5 hónapja, úgy, hogy két naponta vagyunk együtt. Szerintem így több idõ kellhet a dolognak, de ezt lássátok be és ne stresszeljetek. Ovu teszt nélkül pedig tényleg nehéz megállapítani a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igazatok van!!! Megpróbálok türelemmel lenni, de kicsit nehéz...

Ciki ha nem jönnek a locsolók? 2ről tudok h jön . Tavaly többen voltak most mivan?

Legjobb válasz: Mi van? Semmi. Hozzánk évek óta csak bácsikám jár. Most van itt, de nem mentem ki se. Anyáék ott vannak és kész.

Mi van? Semmi. Hozzánk évek óta csak bácsikám jár. Most van itt, de nem mentem ki se. Anyáék ott vannak és kész.
Nyugodt lehetsz, egyáltalán nem gáz. Sokan már nem is járnak locsolkodni.
Én nem szeretem, ha jönnek... Nagybátyám szokott jönni, keresztapum és uncsitesóm, meg persze apum és tesóm. És a kèt részeges szomszéd szokott jönni, meg a részeges nagybátyám is beesik néha. De mos valami baj lehet, mert az egyik szomszèd nem jött xD pedig kétszer-háromszor is be szokott jönni inni. De nem is baj :D
Egyre kevésbé él már ez a hagyomány. Emlékszem néhány éve még jöttek-mentek a fiúk húsvéthétfõ délelõttjén, most meg szinte semmi. Unokatesóm jött, de õ is rohanásban volt és ennyi. Még 1-2 ismerõs befuthat, de nem valószínû ez sem. Nekem valahogy hiányzik, mert mondhatjuk, hogy nem szeretjük, azért csak jó élmény, jókat lehet beszélgetni stb. Ez szerintem - függetlenül a szódától és a kölnitõl - pozitív élmény. Sõt, én még a vizet is szeretem! :D
Én örülnék, ha senki sem jönne. Most is itt van egy rokon, reggel 10:30-tól.

Nyáron miért nem jön a sarkvidék felől légtömeg?

Ma hallottam a tv-ben, hogy jövő héten jön vmi sarkvidéki eredetű légtömeg és megint tél lesz. Nyáron miért nem jön sosem???

Legjobb válasz: Nyáron is ugyanúgy jön, szinte minden nyáron van emiatt lehûlés.Több nyáron nem is egyszer fordult elõ.

Nyáron is ugyanúgy jön, szinte minden nyáron van emiatt lehûlés.Több nyáron nem is egyszer fordult elõ.
A kérdező hozzászólása: Értem, kösz:) Csak nem emlékszem, hogy hallottam volna bármikor is:)
Hát én 72 éves vagyok tapasztaltam elégszer rendkívûli idõjárást.1958 jan 10-21.éig 18 fok meleg volt.1953 máj. 29.én du két órakor egy negyedórás hóvihar volt.1964 jún.-ban több napig 8-9 fok volt, és sok nyáron voltak hideg periódusok.


2hét várakozás után okmányirodából nem jön a jogsim?

Pedig előtte már volt most csak 2 kategória bővítés volt,azt mondták így hamarabb meg is lesz hát semmi :S

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy 1 hónapon belül kinn van. 2 hét még nem vészes, majd ha jövõ hét végén sem jön meg akkor lehet pattogni.

Nekem azt mondták, hogy 1 hónapon belül kinn van. 2 hét még nem vészes, majd ha jövõ hét végén sem jön meg akkor lehet pattogni.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem mondtak semmit hogy egy hónap az ezelõttiek is bõven 2 héten belül jöttek meg... meg hát a nõ direkt mondta hogyha ott hagyom a jogsimat akkor hamarabb megvan és hát elég idegesítõ... wáá ***

Ha esik az eső miért nem jön a postás?

Legjobb válasz: Hozzánk jön. Szerintem hozzátok is, csak ma épp nem vitt levelet, vagy nem tudom.

Hozzánk jön. Szerintem hozzátok is, csak ma épp nem vitt levelet, vagy nem tudom.
nincs esernyõje :(
vagy nem jön rá az esõkabátXP
vagy beázott a csengõtök.
Ballagj le érte a postára, vagy nyiss postafiókot, és ne kérdezz baromságokat!!!! - egy népkedvelõ postás!!
A kérdező hozzászólása: de én megtökre várom a levelet :( és múltkor is egy ajánlott levelet bedobott a postaládába..ami megázott..(pedig jol zárható postaláda csak nem csukta rá a tetõt) és egy mp3 lejátszo volt benne és tönkrement...bementem reklamálni és mondták hogy de ezzel bevolt csengetve csak a szomszéd vette át és vmi kriksz-kraksz aláírás volt ott..ezért fizeti ki az ember a 800ft os pkg t? :S
Mellesleg te elhoznád 800 ft ért (amibõl a postás egy kanyit se lát) szakadó esõben gyalog vagy biciklivel akárhonnan is? Lehet próbálkozni mielõtt fikázod a postásokat!!
A kérdező hozzászólása: miaz hogy egy fillért sem kap? a fizetését mire kapja? énis dolgozom elvégzem a munkám amennyira tudom jol és énis felveszem érte a fizetést õ pedig hanyagul végzi és mégis kap fizetést
A kérdező hozzászólása: kedves postás azért nyissak posta fiókot mert a magyar posta ennyire hanyag és gyakorlatlan? összehasonlításképpen leírom hogy angliábol jött egy levelem, nem elsõbbségi sima ajánlott és egészen magyarországig végig tudtam követni az útját kemény 300ft ért hozták el és kedd reggel 9kor lett feladva és délután 4re nálam volt kicsit van különbség
nyugi! nekünk havi 1x MINDEN levelet bedob és reggel fél7kor jön ha jött nekem csomag.. a magyar posta már csak ilyen. egyszer (többet se) volt 2 magazin elõfizetés. 2 havonta jött meg 2 szám (2 hetente jelent meg) és a fele nem jött.. akkor másikat is járattunk 2 hetente 2 jött és a végén már egy se.. :SSS
nekünk be se csöngetnek csak bedobják a cédulát. -.- pedig direkt úgy tervezzük hogy otthon legyünk...
Türelem.Az ingyen van.Majd ha 1 év után nem jön össze akkor kezdj el gondolkodni-
A 6 hónap tényleg nem sok. Várjatok még, és próbáljatok ne görcsölni!
Én egy pár hónap után felkerestem a dokimat, hogy "essünk" neki a vizsgálatoknak. Nem akartam hónapokat vagy akár éveket próbálkozással tölteni, mivel 34 éves vagyok. Egyébként még a 6 hónap valóban nem olyan sok idõ. Kértem, hogy ajánljon olyan orvost, akinek ez a szakterülete, át is irányított, és vérvétellel kezdõdött. Hormonokat, peteérést néztek vérbõl, majd átjárhatósági vizsgálat volt. Közben a férjem is elment andrológiára. Aztán 6 inszemináció és következett volna a lombik, mikor természetes úton megfogant. Hát én ezért nem vártam éveket!!!

Akinél nem jön a baba, de szeretnének/próbálkoznak (régóta). Mit válaszolnak azoknak, akik folyton azzal jönnek, hogy "ne görcsöljetek rá"?

Nem vagyunk fiatalok (én 33, a férjem 40), 7 hónapja próbálkozunk a babával. Eddig még nem jártunk sikerrel. lassan szeretnénk elmenni dokihoz is, bár még benne vagyunk az átlagban. Múlt évben voltunk kivizsgáláson, akkor mindent rendben találtak. Néha rámtör az idegesség, türelmetlenség, hogy miért nem jött még össze, de egyébként jól viselem. Viszont az ismerősök iszonyúan el vannak foglalva ezzel a témával. Mikor jön, miért nincs még? És persze az elmaradhatatlan "ne görcsöljetek rá", majd a következő mondat: kicsúsztok az időből, miért nem isztok teákat, miért nem szedtek ilyenolyan vitamint, miért nem d*gtok többet/kevesebbet. De nehogy rágörcsöljetek! Mi az, hogy nem jön össze, a Mancikára csak ránéznek és úgy marad. stb. stb. Eddig igyekeztem viccesen válaszolni vagy csak bólogatni, de most már kifakadtam, hogy éppen az ilyen jótanácsok miatt görcsöl rá az ember! Ti mit szoktatok válaszolni?

Legjobb válasz: Engem is r*hadtul idegesítenek a jóakarók. Mindenki feljogosítva érzi magát, hogy kedves tanácsokat osztogasson meg kérdezõsködjön.. Nekünk ráadásul van egy kislányunk, aki nemsokára három lesz, megy óvodába. "Benne van a korban", hogy legyen már testvére. Mindenki ezzel jön, ezt kérdezi. Azt is mondják, hogy "igyekezzünk", meg, hogy "akkor most gyorsan kell a második". Megõrülök!!! Meg mindenki terhes körülöttem!!! Azt hiszik, hogy nem tapintatlanok, csak azért mert már egy gyerekünk van. De nem tudják, és persze semmi közük hozzá, hogy már kb. fél éve nem védekezünk, és eddig nem sikerült teherbe esnem. Elhatároztam, hogy azt fogom, hogy...hát, nem tudom, hogy akarok-e. Már ki is próbáltam, és persze még kíváncsibb lett az illetõ, de többet nem mondtam, eltereltem a témát. Legalább az igazság nem derült ki, mert engem senki ne sajnáljon! Legfeljebb csak Ti, kedves ismeretlen válaszolók. Mert ide én önként irogatok.

Engem is r*hadtul idegesítenek a jóakarók. Mindenki feljogosítva érzi magát, hogy kedves tanácsokat osztogasson meg kérdezõsködjön.. Nekünk ráadásul van egy kislányunk, aki nemsokára három lesz, megy óvodába. "Benne van a korban", hogy legyen már testvére. Mindenki ezzel jön, ezt kérdezi. Azt is mondják, hogy "igyekezzünk", meg, hogy "akkor most gyorsan kell a második". Megõrülök!!! Meg mindenki terhes körülöttem!!! Azt hiszik, hogy nem tapintatlanok, csak azért mert már egy gyerekünk van. De nem tudják, és persze semmi közük hozzá, hogy már kb. fél éve nem védekezünk, és eddig nem sikerült teherbe esnem. Elhatároztam, hogy azt fogom, hogy...hát, nem tudom, hogy akarok-e. Már ki is próbáltam, és persze még kíváncsibb lett az illetõ, de többet nem mondtam, eltereltem a témát. Legalább az igazság nem derült ki, mert engem senki ne sajnáljon! Legfeljebb csak Ti, kedves ismeretlen válaszolók. Mert ide én önként irogatok.
Én elterelem a témát vagy megkérdezem, h nekik mikor jön a 2./3./4. baba. Idegesítõek.
Azért írtam meg hogy mindenki lássa, nem szabad feladni! Nekem is az ilyen sikerélmények adtak erõt.
Nekem 1 év után jött össze. Az volt a gond, hogy én naiv, elújságoltam még az elején, hogy szeretnénk, aztán meg mindenki kérdezte minden hónapban, hogy "na???" , meg "segítsek??" Háát, kész voltam! A második babánál meg sem mondtuk, csak a 12. héten, hogy babát várok. Amúgy nekünk az volt a szövegünk, hogy a játékos bevezetõnél tartunk. Ezt senki nem tudta lereagálni. :-) Sok sikert mindenkinek!
Kedves 12. válaszoló, gratulálok!!!!!! :-) Mi is bõ 2 éve próbálkozunk hiába. Egy év után összejött egy biokémiai terhességem, de sajnos elig tudtunk neki örülni. Na ezt már nem nagyon tudta senki, de az orvos azzal vígasztalt, hogy legalább tudjuk hogy sikerülhet, csak lassan... :-/ Én volt már hogy megkérdeztem hogy a részletes szexuális életünk is érdekel? Mindezt persze a legszebb mosolyommal :-) Ettõl eléggé zavarba lehet jönni... VAgy azt mondom, hogy tervben van, de most épp pihenünk mert itt a nyár /tél, és ezt vagy azt csinálunk mielõtt visszatérünk a témára. Vgy azt hogy szivat minket a csemete, mert huncut, és kivárja a tökéletes pillanatot. Ezen azért lehet érezni hogy régóta szeretnénk... A baj az, hogy mi már egy évvel elõtte bejelentettük a nagy hírt, hogy egy év múlva állunk neki a dolognak... De ISten lássa lelkemet, tervezett baba; na...... Egyébként én is legszívesebben azt vágnám rá hogy : ANYÁD! :-D
Az a baj, hogy az emberek bele sem gondolnak, hogy ez a "mikor lesz mar gyereketek" kb.olyan maganugy, mint ahogy azt sem szoktuk megkerdezni, hogy hanyszor es milyen pozokban szexeltek.... megis sokan ugy erzik, hogy joguk van hozza, pedig nincs. Egy darabig lehet az ember kedves, meg jopofa, es elutheti a dolgot, de szerintem van az a hatar, amikor nem kell szivbajosnak lenni, es visszakerdezni, hogy az illetonek mi koze hozza...
Velem kb másfél éve közölte a dokim hogy nem lehet gyerekem. Hormonzavaros vagyok. A férjem nagybátyjának a (második)felesége kb minden családi összeröffenésen megkérdezi, hogy és mikor lesz gyerekünk, és már ideje volna. Ezt kb azóta hogy 2 hetes házasok voltunk... Kíváncsi vagyok, mikor fakadok majd ki, hogy szakadjon már le rólam... Egyébként azt szoktam mondani, hogy majd pár év múlva tervezzük. Egy éve nem védekezünk mert minek? Nagyon megvisel lelkileg a dolog. Selejtnek, érzem magam, nem érzem magam nõnek...Legalább egy babát nagyon szeretnék, de amúgy 2õt terveztünk volna...ha lehetne... 27/N
A kérdező hozzászólása: Én a hétvégén megkaptam egy családtagtól, hogy "minek húzzátok az idõt"... Majdnem elsírtam magam.
3-as vagyok. Nagyon sajnálom, sajnos nagyon érzéketlenek tudnak lenni az emberek. Szerintem nem is érdekli õket komolyan ez a kérdés, csak éppen nem jut más az eszükbe.:( Persze ettõl még fáj. Azt vettem amúgy észre, hogy akik lépten-nyomon kérdezgették, hogy mikor jön a baba, azok most nagy ívben sz.rnak rá, és családon belül sem vették a fáradtságot, hogy eljöjjenek megnézni. De azért jó volt anno kérdezgetni, hogy "Naaaa, mikor jön a baba? Próbálkoztok?" Én a hétvégén éppen azt kaptam meg kérdésként, hogy mikor szeretnénk testvért (8 hónapos a kisfiunk!)? Mintha rajtunk múlna... Meg, hogy szedek-e tablettát. Hát nem szedek, mert halál felesleges... Az elsõre is sokat vártunk, õ sem jött spontán... Aki azt mondja, hogy ne görcsölj rá, az nem tudja mit beszél. Ha valaki rá volt görcsölve a babára, akkor én rá voltam. De hát persze, hogy rá voltam 33 évesen!!! A környezetemben mindenki csak szült, én meg bõgtem.:( Nem is tudtam már örülni mások boldogságának, pedig tudtam, hogy ez nem szép dolog. Azt hittem sohasem lesz gyerekem, de lett. Nem telik el nap, hogy hálát ne adjak a sorsnak miatta, és sokszor még most is alig tudom elhinni, hogy õ megszületett. Sokkal jobban tudom értékelni, hogy õ lett nekem így, hogy ennyit vártunk rá. És tudod, így utólag már azt mondom, hogy megérte várni rá, és hogy erõsebb lettem ezáltal. Nem kívánom senkinek, hogy élje át azt amit én, de mindennek megvan az oka és az értelme, és utólag talán az ember rájön, hogy minek miért kellett megtörténnie. Akkor pokoli nehéz volt, nem láttam a kiutat, de így kellett lennie. Van akinek könnyen jön, van akinek nehezen. Én még így is nagyon szerencsés vagyok, mert sokan sokkal többet küzdenek. Nem tudom mit írhatnék, hogy könnyebb legyen neked elviselni ezt az egészet. Szerintem semmi olyat nem tudok írni.:(
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! De örülök, hogy neked összejött! :)
2, 5 év után, megannyi orvos és probléma után? Legszívesebben azt: Menjetek a pi****ba, a hülye tanácsaitokkal. Ne görcsölj, 2, 5 év után? A végén azt mondtuk mindenkinek, hogy most utazgatunk, bulizgatunk, majd utána visszatérünk a babatémára. tegnap pozi lett a tesztem. Hasonló jókat! Senkinek ne mondjuk el, elegünk van a tanácsokból.
Mi valamivel több mint egy éve próbálkozunk. Nekem az a legrosszabb, hogy aki megtudja, h nem akar jönni a baba, egybõl elkezd hibáztatni. Hogy valamit rosszul csinálunk. Merthogy neki is összejött 2 db együttlétbõl. Meg az Izékének is pedig szedte a tablettát és gumit is húztak. Biztos nem eszek eleget, biztos az a sok munka, biztos a férjem nem jól csinál valamit, vagy talán görcsölni merünk a témán???...Szóval mi vagyunk a hibásak mindenképpen. Bele se gondolnak, h mi is úgy indultunk az elején, h csak szeretjük egymást, meg nem görcsölünk, csak mosolygunk a nagyvilágra. CSak hát nekünk ennyi nem volt elég, ergó valamit rosszul csinálunk.
Hú én is megkaptam ám sokmindenkitõl a kedves kérdéseket, egyik barátnõm, aki azonnal terhes lett mikor egyszer nem védekeztek különösen érdeklõdött, egyszer aztán rázúdítottam minden haragomat és közöltem, hogy sokat ront a helyzeten, hogy ezzel zaklat. Azóta nem érdeklõdött. Szóval ha õszintén elmondod, hogy ez téged mennyire frusztrál és nem lehet nem rágörcsölni ha folyton ezzel jön mindenki. (Én is a falra másztam ezzel a ne görcsölj-tõl).
Hát ezen az "igyekezzünk" teljesen kész voltam. Hogy lehet ebbe igyekezni? Sok ember tényleg nem gondolkodik. Kedves kérdezõ anyukádtól is behaltam. Az orvosom mondta, hogy mind a nõ mind a férfi állandóan változik, így ami 10 éve volt igencsak nem mérvadó. Pl. páromnak a sperma képe 4 éve tökéletes volt, most meg olyan kevés lett, hogy végül"miatta" lett lombik. A 2. válaszoló voltam.
huh, hát nem irigyellek. 37 vagyok, hamarosan megszületik a kisfiam, ez az elsõ terhességem. úgy 32 éves korom után a "-van gyereked?" "-nem, nekem nincs gyerekem" párbeszéd után beállt a néma csend volt és a másik fél terelte el a szót. mondjuk, tudtam is olyan hangsúllyal mondani, h ne nagyon merjenek tovább kérdezõsködni. a család sem piszkált soha, de õk meg ismernek, tudják, h nálam nem jön be, ha ilyen kérdésekben vájkálnak. ha én felhozom, tanácsot kérek, az más. de a kéretlen jótanácsokat nem köszönöm meg. légy egy picit határozottabb és ne engedd, h túl messzire menjenek a témában. egyszavas válaszok, tõmondatok, amivel érezteted, h ezt nem vele szeretnéd megtárgyalni. amúgy 7 hónap az semmi, de tényleg ne görcsölj rá, tapasztalatból mondom :D
A kérdező hozzászólása: Nekem a legdurvább az volt, hogy a saját anyám közölte, hogy "ha nem lesz gyereketek, biztosan a férjed a hibás, mert te ugye teherbe tudsz esni" (mert már volt egy vetélésem kb 10 évvel ezelõtt)
Utolsó vagyok, egy szót lehagytam: mondani... Még az jutott eszembe, hogy Anyukám is, akit nagyon szeretek, és aki mindent tud...na, õ is folyton nyomat engem nem teljesen tudatosan. Mert az mondja, hogy egy gyerek az nem elég stb. Le fogom állítani! Ha valami váratlant válaszolok, akkor legalább nem másznak be az emberek a hálószobánkba. Tényleg ezt csinálják!
Mindenki orrára nem kötöttük, hogy mióta, hogyan stb próbálkozunk. Persze így is állandóan kérdezték a nõk, hogy ti nem akartok babát vagy nem akartok már 3-an lenni? Volt egyszer azt találtam mondani már, hogy nem, mert nem szeretem a gyerekeket. Erre egybõl befogta a száját. Arra ugye egyik sem gondolt, hogy valakinek nem jöhet össze, mert nekik sikerült pikk-pakkra. Ezért mindenki csodálkozott mikor sikerült és mondtuk, hogy lombikkal lett. Látni kellett volna a fejüket...ezért továbbra is azt gondolom, hogy ez egy párnak a legbensõbb magánügye, senki nem szólhat bele és ne is hagyjátok, hogy a részletekbe belemenjenek.
Egy kis OFF: az emberek eszméletlen irigyek, és rosszindulatúak, szinte hihetetlen. Irigy a férjemre, a boldog házasságomra, a lakásunkra, hogy el tudunk menni nyaralni, és akkor jön a kérdés, amivel úgy érzi belémrúghat, hogy ennek a m.arhának ne legyen már olyan jó: Jön már a baba? Nem akarsz fogyni elõtte? Stb stb. Én is 1000szer megbántam, hogy azt a pár embert is bevontam, akit, mert nem hagynak békén. Van bõr a pofájukon olyan dolgokra rákérdezni, amire nekem eszembe se jutna. Ha nem a babával kapcsolatban, akkor valami mással találnak meg. A legjobb: tenyérdörzsölések közepette kérdezi, hogy de ugye buktatok a lakáseladáson?? Bocsánat, csak a pofátlanságról még ezek ugrottak be! A babáink meg igenis meg fognak foganni és születni, és mi is boldog és jó édesanyák leszünk. Fel a fejjel csajok! :)

Akiknek nem jön a baba! Ti nem kaptok idegbajt attól, hogy mindenből arra következtetnek az ismerősök, hogy na biztos terhesek vagytok és utalgatnak?

Na például el akarsz mondani valamit neki, mondod, h mondani akarok valamit, erre rögtön sejtelmes mosoly...

Legjobb válasz: De, igen, fõleg, hogy még nem jöhet, mert kezelés alatt állok. De másokkal ezt nem osztjuk meg részleteiben, ezért jönnek a találgatások. Ha csak elkezdek úgy egy mondatot, hogy "képzeld..", már jön a tipp: "terhes vagy?"... és utána a szívszorító érzés, hogy "jah, persze, álmaimban..." Sajnos ez ilyen. Te hogy bírod?

De, igen, fõleg, hogy még nem jöhet, mert kezelés alatt állok. De másokkal ezt nem osztjuk meg részleteiben, ezért jönnek a találgatások. Ha csak elkezdek úgy egy mondatot, hogy "képzeld..", már jön a tipp: "terhes vagy?"... és utána a szívszorító érzés, hogy "jah, persze, álmaimban..." Sajnos ez ilyen. Te hogy bírod?
Mi 5 éve küzdünk ezzel. Elsõ babánkra várunk, eddig hiába. Nálunk is ez van. Mindenki azzal szekál, ha véletlen hízok 1-2 kilót, hogy na sikerült végre. Bárkivel találkozok az az elsõ kérdése, hogy terhes vagyok-e már. Annyira utálom! Anyosomék, azzzal jönnek mindig, hogy ha nem lehet gyerekem akkor miért kötöm magamhoz a fiukat, inkább hagyjam el. Most mind a ketten nagyon izgulunk, mert most lesz szombaton vagy hétfõn az elsõ inszeminációnk.
A kérdező hozzászólása: Na látom, érted, mirõl beszélek :( Nagyon rosszul viselem :(
Nekünk már van baba, de mikor nem volt, mindig ezzel jöttek, pedig tudták, hogy szeretnénk, de még nem lehet... Jött a -terhes vagy? mondat, meg a válaszom, hogy -igen, gondterhes...
A kérdező hozzászólása: Basszus.. 4-es válaszoló ez nagyon durva, elismerésem, h bírod még :S Sok sikert nektek! Gondterhes, ez tetszik :)
Nagyon nehéz, de bármit elviselek, mert nagyon szeretnék már kismama lenni. Nem szabad velük foglalkozni! A pároddal és magaddal kell törõdni, mindenki mást le kell tojni.
Ettõl én is falnak megyek, ráadásul a barátaim (a legközelibbek, akiket beavattam) meg család, nem hiszik el hogy gond van. Azt mondják azért nem sikerül, mert görcsösen akarom, ami nem igaz, mert volt idõ mikor egyáltalán nem is foglalkoztam a dologgal, két év után meg jóhogy teszek mást is mint várom a sült galambot. Szóval ha megkérdezik hogy vagyok, csak annyit mondhatok hogy jól, mert ha fáj a fejem, fáradt vagyok, megy a hasam, mert elkaptam valamit, akkor már mondják hogy na, terhes vagy. És nem tudok õket meggyõzni arról hogy nem. Hiába mondom hogy épp megvan, ááá a szomszédasszonynak is megvolt, 3 hónapig... Aztán meg csodálkoznak hogy tényleg nem... De baromira fáj mikor így tippelgetnek, mintha kést forgatnának bennem. :(
A kérdező hozzászólása: Te szegény :(

Miért nem jön a sperma már?

14 éves vagyok, és mikor önkielégítést végzek, nem jön sperma...

Legjobb válasz: majd jön, csak eltévedt mert nincs gps-e

majd jön, csak eltévedt mert nincs gps-e
attól hogy huzod fel-le attól még nem jön semmi. elkell élvezni. gondolj meztelen nõkre (vagy pasira) aztán talán kijön a "csiga biga" .
Valszeg azért nem jön, mert nem élvezel el!
Hokizik nem b*szik. Hogy lenne már gyerek? Kiveri aztán kikel v mi?? -.-"
Ne aggódj emiatt, van akinek csak 15 évesen jön elõször. nem hiszem hogy aggódnod kéne, hiszen nem akarsz gyereket ugye? XD
Mert szorulásod van! Vegyél be székletlazítót! Hülye gyerek..... Apád
Az csak a fiuknak jön.
Énekeld neki hogy : Csigabiga gyere ki!!
Mert túlhúztad a szerszámot... Annyit racskáztál, hogy már nincs minek kijönnie. Recskagép....Állj le 2 napig, és máris lesz.
Eddig jött? ha igen akkor fordulj orvoshoz.
14 xd most kezded???xd

Akiknek nem jön a baba! Mikor döntenél úgy, h feladod és örökbefogadsz egy csecsemőt?

Legjobb válasz: Amikor már pontosan tudom, miért nem jön a baba, és már mindent kipróbáltam a lombikkal bezárólag, mégse jön a baba.

Amikor már pontosan tudom, miért nem jön a baba, és már mindent kipróbáltam a lombikkal bezárólag, mégse jön a baba.
Meg kell rá érni érzelmileg, mármint az örökbefoadásra. A mai agyammal én már jóval elõbb így döntöttem volna. Dehát mindig az aktuális eszünkkel döntünk sajnos. (Vagy hál' istennek, ki tudja.) Az elõzõ voltam megint.
A kérdező hozzászólása: Ja és köszi, próbálok kitartani :S
A kérdező hozzászólása: Mert én is már túl vagyok pár lombikon és foglalkoztat a kérdés (sajnos). Mondjuk annyira jó itt olvasni, hogy többen is milyen boldogok az örökbefogadott babájukkal :)
Köszi! Nem tudom miért tetted fel a kérdést, de kitartás!
A kérdező hozzászólása: :) Jó olvasni, hogy boldogok vagytok :)
27 éves koromtól futott a "baba-projekt", 28 éves koromtól 6(!) lombikon estem át, 32 évesen kaptam kézbe az akkor 1 hetes, azóta örökbe fogadott fiamat. Kereken 2 évet vártunk rá. Ezekbõl kiszámítható, mi a kérdésedre a válaszom. Elõzõhöz: A lombik nem csak méh, és anyagiak kérdése. Aki 2-3 kudarcon már átesett, az tudja mirõl beszélek. Nehéz mindig újra felállni a padlóról. :-((( Az ösökbefogadást pedig nem kell reklámozni, rábeszélni sem szeretnék senkit. Mindenki maga érzi, mikor áll rá készen. Mi is éreztük, megtettük amikor eljött az ideje. Most pedig határtalanul boldogok vagyunk a Manócskával! :-))))))
A kérdező hozzászólása: Múltkor kérdeztem valakit, hogy meddig próbálkozik (lombikkal), mire azt válaszolta, hogy amíg van méhe és petefészke. Namost ez kb. 40 éveskort jelent (jó esetben), amit egy kicsit túlzásnaktartok egy huszonéves ember esetén.
Mi 16 hónapja próbálkozunk. Minden kivizsgáláson végigmentünk már, elvileg minden rendben van. 2 sikertelen inszem. Szerintem idén beadjuk a szükséges papírokat, kérelmet stb. az örökbefogadáshoz (ha jól tudom évekig is húzódhat a procedúra). Ahogy az egyik válaszoló írta, a "legrosszabb" ha közben saját babánk is lesz:) Mi eleve úgy terveztük, hogy ha megtehetjük anyagilag, akkor örökbe fogadunk egy gyermeket a sajátunk/sajátjaink mellé (igaz saját sajna még nincs, de csak a sorrendet cserélnénk fel:)
Elsõ vagyok. Mivel nincs pénzünk lombikra, így csupán annyit engedhetnénk meg magunknak, amennyit támogat a TB. Legkésõbb ekkor az örökbefogadás lenne a következõ lépés.
Szerintem is akkor, ha úgy érzed, minden tõled telhetõt megtettél érte, mégsem sikerül már néhány éve. A "legrosszabb", ami történhet, hogy egyszerre lesz saját és örökbefogadott kisbabátok is. Dupla öröm :) ))
A kérdező hozzászólása: Van olyan, hogy nincs pontos oka. A lombikkal bezárólag azt hogy értetted? hány db?
Mi kb. 7, 5 évig " próbálkoztunk ", hogy legyen saját gyerekünk , igaz, a lombikot kihagytuk anyagi okok miatt, illetve nem is készültünk rá. Aztán úgy döntöttünk, hogy örökbefogadunk, és a jogerõs alkalmassági határozat után 2 hónappal Kismama lettem:-))) Most vagyok 32 hetes.:-))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!