Találatok a következő kifejezésre: Nem jön az (2945 db)

Miért nem jön az ihlet?

Szeretek verseket írni de mostanába mikor leakarok ülni írni valamit nem jut eszembe semmi, leblokkolok. Este mikor már félálomba vagyok az agyam elkezd pörögni és jönnek az ötletek. Nem lehetne ezt valahogy ne akkorjöjjön a dolog, mikor alszok?:)

Legjobb válasz: Talán pont azért nem jön, mert leülsz és várod! Viszont amikor este lefekszel, aludnál, és már nem várod, akkor jön, mert lenyugodott az elméd a napi gondok, a "pörgés" után. Vagy lehet, hogy épp akkor egyszerûen nincs ihleted. :) De ne hidd, hogy ezzel egyedül vagy, én is sokszor agyalok este az ágyban pl. a másnapomon, amikor már aludnék. :) De ha nem írod le az ötleteid este, akkor csak még inkább foglalkozik vele az agyad, ajánlom, hogy vedd a fáradságot és kelj fel leírni a dolgokat, akkor megnyugszol. Azt pedig, hogy mikor lesz ihleted, nem tudod szabályozni. :) 16/L

Talán pont azért nem jön, mert leülsz és várod! Viszont amikor este lefekszel, aludnál, és már nem várod, akkor jön, mert lenyugodott az elméd a napi gondok, a "pörgés" után. Vagy lehet, hogy épp akkor egyszerûen nincs ihleted. :) De ne hidd, hogy ezzel egyedül vagy, én is sokszor agyalok este az ágyban pl. a másnapomon, amikor már aludnék. :) De ha nem írod le az ötleteid este, akkor csak még inkább foglalkozik vele az agyad, ajánlom, hogy vedd a fáradságot és kelj fel leírni a dolgokat, akkor megnyugszol. Azt pedig, hogy mikor lesz ihleted, nem tudod szabályozni. :) 16/L
Üdvözlõ kártya?hogy vissza várjátok?vagy bármi kedvesség ilyenkor jól jön!fel a fejjel :)
Uhh:( Ez eléggé ijesztõ, de tényleg:fel a fejjel!Támogatni kell, mindennel!Lelkiekben, küldjetek apróságokat, ha lehet, vagy ha kell, akkor látogassátok..stb.!
Ez konkrétan azt jelenti, hogy haldoklik?? Kórházban van?? Biztos nagyon örül, ha küldötök neki apróságokat, levelet, pici ajándékokat. Ha leírjátok neki, hogy mimindent kaptatok Tõle, amit megõriztek egyéleten át, amiért hálásak vagytok. Tudod, hogy ne a temetésén szép beszédekben hangozzanak ezek el, hanem neki mondjátok, írjátok, amíg lehet.
A kérdező hozzászólása: Rákos....De köszönöm az ötleteket.
Tesitanár?
A kérdező hozzászólása: Nem, ének tanár...
Még nem halt meg? Ha nem akkor küldjetek neki egy levelet hogy szeretitek õt meg hogy vàrjátok vissza.Küldjetek neki egy olyan dolgot amit nagyon szerezet. :)

Anyukák, leendő Anyukák! Elmesélnétek, hogy találtatok rá a (leendő) babátok nevére? Mi még nem tudjuk, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány, de hiába várjuk, nem jön az ihlet, nem jön az a nagy "bumm", a megérzés a nevét illetően.

Egész életemben arra vártam, hogy édesanya lehessek. Most viszont, hogy várandós vagyok, a leírhatatlan öröm mellé társul egy kis félelem is. Ugyanis nem találunk nevet a születendő babának. Mivel a nemét még nem tudjuk (de valószínű, hogy nem is szeretnénk megtudni a születés pillanatáig), ezért fiú- és lánynevek között is keresgélünk. Eddig viszont sikertelenül. Persze vannak nevek, amik tetszenek, amiket szépnek tartunk, de még egy olyannal sem találkoztam, amiben 100%-ig biztos voltam, vagy amire azt mondtam volna, hogy „na, ez az, ezt kerestem”. Várjuk a „nagy durranást”, vagy azt, hogy egyszer csak bevillanjon a megfelelő név. Olyan sok történetet hallottam már: volt, ahol az anyuka és az apuka is ugyanazt a nevet álmodta meg, aztán volt, ahol már rögtön magától értetődő volt a név (anyuka vagy apuka már gyerekkorában eltervezte, hogy így fogják hívni a kislányát/kisfiát, de olyanról is olvastam, ahol a baba megmozdult az anyuka hasában, amikor kimondták az Emma nevet stb. Nálunk sajnos nem történt semmi ilyen különös. Viszont nevünk még mindig nincs. Elmesélnétek nekem, hogy hogy történt a Ti névválasztásotok? Hogy találtatok rá a megfelelő névre, és végül mi lett a baba neve? Hátha kapok egy kis ihletet. ;) Köszönöm a válaszokat, előre is. :)

Legjobb válasz: Utónév lista egy anyukánál, a másik apukánál, karikáztunk, és volt ami mindkettõnknek tetszett.

Utónév lista egy anyukánál, a másik apukánál, karikáztunk, és volt ami mindkettõnknek tetszett.
Én még gyerekkoromban elhatároztam egy kiscicás mesébõl, ha fiam lesz, Olivérnek fogják hívni.Bajban lettem volna, mert a párom kisebbik fiát így hívják :) (a nagyobbik:Richárd).De szerencsére lány lett:) Elõször Lizát akartunk közösen.Majd egyszer csak a semmibõl eszembe jutott két hatalmas karakterû színésznõ-Sophie Marceau és Sophia Loren és nem tudtam lekattanni a Szófia névrõl!Szerencsére a páromnak is tetszett.nekem nagyon kevés név tetszett , az a fajta vagyok, aki párosítja az ismerõseivel, aki nem annyira szimpi...Még egy szép nevet tudok, de azt egyéb okok miatt nem adtam-most nem részletezem-az Imola
OFF: 6-osnak üzenem: 2 fiam van:Milán és Olivér!!!!!
Nálunk ez egy nagyon egyszerû kérdés. Az elsõ fiúgyerek automatikusan az apai nagyapa nevét kapja, az elsõ lány gyermek pedig az anyai nagymamáét. Ha már van olyan nevû gyerek a családban, akkor az elsõ fiúgyerek az anyai nagyapa, az elsõ lánygyermek az apai nagymama nevét. Esetenként lehet variálni, pl ha a nagymama Anna, anya vagy valamelyik másik családtag pl János, vagy Mária, lehet Marianna, Johanna, Annamária, stb... De az alapkoncepció mindig ugyanez. így a családi védõszentek (is) "öröklõdnek". Vagyis a nagycsaládnak mindig ugyanazok a védõszenjei. Az én kisfiamnak két neve van, az egyiket az apai nagyapa után kapta (természetesen) a másikat pedig egy tisztelt védõszent után. Mi félig görögök vagyunk, és ez minden családban így megy. Azt hiszem máshol is megvolt ez a tradíció, csak kiveszett.
Szia! Az én férjem ázsiai és a gyerek mindkettõnk vezetéknevét viseli: elõl a páromé, ami három betû, utána az enyém, ami hét. Kislányunk született hála az égnek, fiú név egyikünknek sem jött be, semelyik. Mivel a kicsi is magyar állampolgár, ezért a magyar utónévkönyvben kerestem. Mivel félvér, ezért "egzotikus" nevekben gondolkodtam, mint a Zoé, de ebbõl olyan sok van már, hogy elvetettük. Amikor terhes voltam, néztem egy sorozatot, amiben az egyik fõszereplõ csaj egy ázsiai félvér lányzó volt és Emilynek hívták. Nagyon szép maga színésznõ és illett is rá ez a név, de az utónévkönyvben nem szerepel, az Emilía pedig nem tetszett. Így kerestem olyat, ami hangzásban hasonlít, és mikor kimondtam egyben az egész nevet a férjem közölte, hogy ez nagyon szép, ez legyen. Így lett Evelin a kis hercegnõnk. ;)
... én voltam a 14-es válasz írója is ... A férjem egy vidám, helyes, életrevaló, okos pasi, nagyon jó hangja van, fõleg, ha röhög, sok ismerõsünk adta az õ nevét a fiának, mert szimpi volt a férjem karaktere. Szerintem ez is lényeges, hogy ne viselje valami "hülyegyerek" már az adott nevet, elég, ha az oviban volt egy majom, már ugrott a jó név, ellenben egy jó karakter népszerûvé tehet egy kevésbé népszerû nevet is :) ))
Majd jön az ihlet, ne izgulj :) )) Anyum a strandon heverészett, elment elõtte egy helyes kislány, aki után az anyukája utána szólt, anyum akkor és ott döntötte el, hogy ha lánya lesz, így fogják hívni. Mi a lányomnak adtunk egy népszerû rövidebb és egy hosszabb, ritkább nevet, erre a kettõs névadásra azért volt szükség, mert átlagos a családnevünk, féltünk, hogy 46 darab lesz belõle a suliban :) Szerintem mondogasd hangosan a családnévvel együtt a felmerülõ ötleteket, lehet egy adott nevet önmagában kevésnek érzel, de ha kap egy másodikat, akkor a családnévvel egy teljes, egész, kerek "dallam" lesz és beleszeretsz :) pl. ismerõsünk egy átlagos, rövid családnév mellé választotta a fiának a Soma Zsombor nevet. Édes Leventéket, Ákosokat is ismerek, akik önállóan viselik a nevüket. Lányban csodaszép, életrevaló, kacagós Izabella varázsolt el a napokban. Panna Dorka, Anna Kata is szép kislány az oviban :) Majd írd meg a választásodat, izgalmas, boldog idõszak ez :) ))
Szia! Mi mikor megtudtuk, hogy babánk lesz sógornõmmel fellapoztunk egy naptárat és mondogatta a neveket, mi meg a párommal mondtuk, hogy tetszik e vagy sem. Lánynév közül rengeteg szép név tetszett mindkettõnknek, de a nagy bumm a Mira névnél volt. Nem gondolkoztunk második keresztnéven, de valahogy szóba került, hogy a Viktória tetszik mindkettõnknek, így Mira Viktória ( csodálatos gyõzelem) lett:) ( hál' istennek lányunk lett mert fiúnevünk a mai napig nincs)
Én Anna vagyok, amikor megszülettem, azt mondta apa anyának, hogy õ nem akarja, hogy nekem ilyen krikszkraksz keresztnevem legyen az egyébként sem szokványos vezetéknevem mellé. Éva lett volna a másik, de van a családban egy Éva, akit a fián kívül senki sem szeret igazán, szóval maradtam Anna. A gyerkõceimnek majd mindenképpen valami jó nevet szeretnék adni, amibõl nincsen sok, mert én egyáltalán nem szeretem a nevemet, és nem szeretném, ha ez majd náluk is így lenne. Két keresztnevet csak végsõ esetben adnék, ha majd apucival nem tudunk dönteni. :)
8-as vagyok. Még annyi, h elolvastuk a név jellemzését, és páromnak nagyon tetszett! :)
Nálunk nem volt semmi nagy durranás. :) Úgy voltam, h biztos lány lesz, még évekkel korábban megtetszett a Laura név. De aztán kiderült, h fiú lesz. Akárhányszor nézegettük a neveket, semmi sem tetszett igazán. Mikor már mindenki azt kérdezgette, h hogy fogják hívni, már elegem volt :) Egy hétvége délután leültem a laptop elé, párom szerelt vmit a szobában, én meg elkezdtem sorolni a neveket. Egyetlen egy név volt, ami mind kettõnknek tetszett. Abban maradtunk, h egyenlõre legyen ez, de még nem végleges. De nem jött az utolsó hetekben más név, így Dávid lett. Illik hozzá, örülök, h így neveztük el! :)
Engem édesanyám a kedvenc könyvének hõsnõjérõl nevezett el:Albérlet a Síp utcában-Orsolya.Elsõ fiam Áron egy nagyon szép és nagyon szomorú film fõszereplõje, amit együtt láttunk a férjemmel többször is és sokadjára is meghatódtunk tõle, s mikor megtudtuk fiunk lesz, egyszerre mondtuk:Áron!Kislányom Tamara-annyira sok szép lánynév közül nem tudtunk választani, míg már a véghez közeledve egy barátos-borozós estén lett meg a neve-nõvérem találta, mindenki hajtogatta, végül nagyon megtetszett, szuperül illik rá amúgy.Legkisebbünk Gergely-prózai utónévkönyvbõl 2 sarokba elkülönülve kihúzogatós.Ez az egy maradt ami közös volt a listán. Egyiket sem bántam meg, mindegyikükre illik a sajátja, pedig sok név van ami tetszik ezeken kívül.
Fiúnévben már akkor megegyeztünk, mikor még csak tervben sem volt a gyerek, mondtam egyszer a páromnak, hogy ha fiunk lesz Olivér lesz vagy Milán és neki is ezek a nevek tetszettek és késõbb már úgy beszélt róla, hogy majd ha meglesz az Olivér/Milán baba, stb. (Amúgy valószínû Olivér Milán lesz.) A Milán duplán jó, mert anyósom így akarta elnevezni a párom, de apósom ragaszkodott a fiú az apja nevét kapja-elvhez. Lánynév na az nehezebb. Eddig akármit mondtam, neki nem tetszett, amit õ mondott az meg nekem nem. Lánynevek közül nekem a ritkábbak tetszenek, neki azok nem. De ezen ráérünk gondolkodni, mert az elsõ fiú lesz. Az én nevemet amúgy az Adriai-tengerrõl kaptam, mivel a szüleim Olaszországban nyaraltak, a születésem elõtti nyáron és apukám úgy mesélte, hogy ott a tengernél szállta meg az ihlet, hogy így hívjanak. :D
Mi megállapodtunk, ha fiú lesz én, ha lány, akkor õ nevezi el. Mindketten kislányt szerettünk volna, így igazából fiú neveken nem is gondolkodtam :) Mikor kiderült, hogy lány, nagyon örültünk :) Viktória Lili lett a neve.
Fiamnál úgy voltam, hogy tudtam ha egyszer lesz Norbi-nak fogják hívni, és hát véletlenül a Férjem neve is épp ez, szóval neki tettszett hogy ugyanaz lesz, bár az utónevet én adtam mivel abban megállapodtunk hogy õ adja a vezetéknevet lesz egy közös és lesz amit én adok :) a második neve Fülöp lett. szóval Norbert Fülöp - a fiam mindkettõt használja :) A lányomnál is így lett volna, vezetéknév apukáé, közös nevünk a Henrietta volt - ezt már akkor megbeszéltük mikor a fiamat vártuk! - és én a Léna nevet adtam volna, de a 4 éves fiam kérte hogy legyen Réka, és mivel 4 betû ez is az is , szép mind a kettõ ezért Henrietta Réka lett, így a fiam is úgy érezte hogy õ is részese lett ennek , ennek nagyon örülök a mai napig! :) sok sikert a választáshoz!
Az én anyukám a nevemet egy mesekönyvben olvasta. Egybõl tudta, hogy az lesz az én nevem is :o) Párom már régen tudja milyen nevet fog adni, ha fia lesz. Persze csak a testemen keresztül, megvétóztam ugyan is. Nálunk nagy harc lesz, az biztos, de remélem megtaláljuk a megfelelõt.
Szia! Mi kinyomtattuk az utónévkönyvet és bejelöltük kinek mi tetszik, hogy megtaláljuk a közös nevezõt. Ami végül a Szonja lett. :) Ami nekem még tetszett Eliza, Emília stb. neki nem, és fordítva is így volt. A babámat is kérdezgettem a pocakban mit szeretne Szonja vagy Emília, de határozottan nem tudtam eldönteni mit szeretne. Hát így lett Szonja. :)
A lánynév kb. 18 éves koromban lett meg, amikor egy nagyon vagány kislányt megismertem. Aztán ez a név megtetszett a késõbbi férjemnek is, csatoltuk mellé a dédi nevét, így nagyon egyedi és személyes lett. A fiúnév nehezebb volt, amikor a lányunkat vártuk, ki kellett találni egyet, mi kettõt találtunk, így megmaradt. Az egyiket idõ közben lecseréltük, mert már más lett az érzelmi hatása. Alapvetõ volt a névválasztásnál, hogy ne legyen olyan ismerõsünk, akinek ugyanaz lenne a vezeték és keresztneve is, mint a gyerekeké (gyakori vezetéknevünk van). Ebbõl következett, hogy viszonylag ritka, de élhetõ nevet adjunk mellé. Az egyik sajnos már nem ritka, de mindegy, mert nekünk tetszik és két keresztnevük van, szóval van választás.

Kórusban éneklek és az a baj hogy sokszor nehezemre esik énekelni, nem "jön"az éneklés. Vagy ha jön sokszor a torkom nincs olyan állapotban. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Gyakorlás kérdése szerintem. Nagyon fontos a beéneklés, nem érdemes elbliccelni, mert azzal kerül a torok "olyan" állapotba.

Gyakorlás kérdése szerintem. Nagyon fontos a beéneklés, nem érdemes elbliccelni, mert azzal kerül a torok "olyan" állapotba.

Napok óta nyűglődik a 2, 5 hós babám. Lehet a foga jön, vagy mi lehet? A kezét is szopja. Most akkor 1 éves koráig ilyen nyűgös lesz, amig ki nem jön az összes foga?

Éjjel is kétszer felébred,pedig eddig végig aludt.

Legjobb válasz: Biztosan nem éhes? Vagy csak nyûgös, és nem sír? A foga még korai lenne véleményem szerint, bár elõfordulhat, hogy meg van duzzadva a fogak helye, de az állítólag nem jár fájdalommal, inkább csak a nyála folyik. Próbálj több tejet adni neki, hátha csak növekedési roham tört rá:-)

Biztosan nem éhes? Vagy csak nyûgös, és nem sír? A foga még korai lenne véleményem szerint, bár elõfordulhat, hogy meg van duzzadva a fogak helye, de az állítólag nem jár fájdalommal, inkább csak a nyála folyik. Próbálj több tejet adni neki, hátha csak növekedési roham tört rá:-)
A 2, 5 hónapos kor szerintem korai még fogzásnak, és egyébként a fogzás 2-2, 5 éves korig is kitart. A nyáladzás az bizony elkezdõdik már minden babánál három hónapos kora körül, és vele együtt a kézrágcsikálás is. Lehet hogy csak többet szeretne szopzini és tényleg növekedési ugrása van. Az én fiam 8 hónapos és még mindig 2x szopik éjjel is, nappal meg ahogy kéri.

7 hónapja szedek clostyt de a baba csak nem jön. Az orvos azt mondta ha most sem jön össze akkor beszélnünk kell az inszeminációról v. a lombikról. Most tovább kell majd szednem vagy szüneteltetni kell a gyógyszert a beavatkozások előtt?

Egyébként minden rendben van nálam csak peteérésem nincs,de a gyógyszer ezen is segített.

Legjobb válasz: A clostit max 3 hónapig lehet szedni, ez benne van a tájékoztatóban! Nem írtad, hogy kivizsgált e a doki, gondolok itt a hormonvizsgálatra, átjárhatóságira, spermavizsgálat...????? A lombik elõtt ugye ahhoz, hogy ingyenes legyen végig kell csinálni az inszemeket. De még ezt megelõzõen is vannak vizsgálatok, pajzsmirígy, fogászat... És ha tényleg a mesterséges megtermékenyítés a megoldás, akkor jöjjön az. Ha pedig tényleg ez kell, akkor majd a központba megmondják hogy miket kell szedned, lehet hogy a clostit is, de több mindent az tuti.

A clostit max 3 hónapig lehet szedni, ez benne van a tájékoztatóban! Nem írtad, hogy kivizsgált e a doki, gondolok itt a hormonvizsgálatra, átjárhatóságira, spermavizsgálat...????? A lombik elõtt ugye ahhoz, hogy ingyenes legyen végig kell csinálni az inszemeket. De még ezt megelõzõen is vannak vizsgálatok, pajzsmirígy, fogászat... És ha tényleg a mesterséges megtermékenyítés a megoldás, akkor jöjjön az. Ha pedig tényleg ez kell, akkor majd a központba megmondják hogy miket kell szedned, lehet hogy a clostit is, de több mindent az tuti.
Most szerintem, pihenõidõ következik a clostival... Amíg nem szedsz semmit újra, én a helyedben elkezdeném szedni a Multi-Macát!Párod is! Ugyanazt csinálja, mint a closti, de mégsem gyógyszer! A katonák számát és minõségét is javítja a párodnál! Azt kiderítette a doki, h MIÉRT nincs peteérésed? Túlsúlyod esetleg van? Párod volt már spermavizsgálaton?
7 hónapig nem lehet szedni folyamatosan a clostit.Ha folyamatosan szedted, akkor már szerintem nagyon vékony lehet a nyálkahártyád, ui. ez a gyógyszer amellett hogy peteérést csinál, nagyon megvékonyítja a nyálkahártyát és így nem tud rendesen megtapadni a baba. Én csak 3 hónapig szedtem, most vagyok a szünetben.Pár hónap után megint fogom szedni.
A kérdező hozzászólása: Nekem volt átjárhatósági vizsgálatom és a páromnak is spermavizsgálata.Minden rendben.Hormonvizsgálat hogy történik?
A hormonvizsgálat egy vérvétel, illetve 3. A ciklus 3., tizenvalahanyadik és huszonvalahanyadik napján. A clostit én szüneteltetném, lehet, hogy pár hónap után most már beindul szépen magától a peteérésed. Mindenképpen tartsatok némi pihenõidõt és egyben adjatok lehetõséget magatoknak, mielõtt belevágtok az inszembe. Mi is így tettük, az orvos javaslatára fél éves pihi idõt kezdtük, és most úgy néz ki sikerült.
Szia!A hormonvizsgálat négy vérvételbõl áll, meghatározott idõben!Én most vagyok túl rajta!Kapsz egy papirt az orvostól, oda le van irva, hogy a ciklus melyik napján kell menned!!Sok sikert!!

Anyukák nektek is püfföli a picitek a cicit ha nem jön azonnal a tej belőle? A kezével csapkodja, rángatja a ruhátokat? Türelmetlen? 3 hónapos

Legjobb válasz: :) Milyen okos!Ha a másikat tekeri akkor stimulálja és jobban hamarább jön abból amit szopizik.De mondjuk nagyon tud fájni mert már erõs a szorításuk.

A kérdező hozzászólása: :) Milyen okos!Ha a másikat tekeri akkor stimulálja és jobban hamarább jön abból amit szopizik.De mondjuk nagyon tud fájni mert már erõs a szorításuk.
Az enyém is 3 hónapos, és pont ugyanezt csinálja. Este fõleg...szerintem türelmetlen.
De édes lehet! :) )) Az enyém nem csinált ilyet, de õ helyette tekergeti a másik cici mellbimbóját folyton. Az nekem nagyon zavaró.
Enyém csak hisztizik ha nem adom azonnal mikor megéhezik.
A kérdező hozzászólása: Igen én is arra gondolok hogy türelmetlen mert estére talán nincs olyan mennyiségû tej?Kezdek aggódni, most nyafogott is rajta lehet hogy nem lövelt be neki annyiszor ahányszor szerette volna
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] és még tucatnyit találsz googlen. utána nézhetsz te is
A kérdező hozzászólása: Ohh köszönöm, felûrõl a 6. link telibe trafált. :)

Elvárják az emberek, hogy érdeklődjek én is irántuk? Miért nem jön az én számra az, hogy érdeklődjek más iránt?

Amikor megkérdezik hogy vagyok, akkor mindig elmondom mi a helyzet velem, de az, sose jön a számra, hogy "és te hogy vagy?" Miért? És ez baj? Elvárják az emberek, ha érdeklődnek irántam, engem is érdekeljenek?

Legjobb válasz: Persze, ez alap, az érdeklõdés kölcsönös, hisz az érdeklõdés valamilyen szinten (apró mértékben) törõdés, nemde? Nahát.

Persze, ez alap, az érdeklõdés kölcsönös, hisz az érdeklõdés valamilyen szinten (apró mértékben) törõdés, nemde? Nahát.
Ritka az akit igazán érdekli, ez csak egy szokás mert nincs mit mondania.
Mindenkinek dolgoznia kell a saját kapcsolatrendszerének kialakításán.
Az "És te hogy vagy?" amolyan udvariassági formula, nem azért kérdezzük (tisztelet a kivételnek), mert érdekel a másik, hanem mert így illik. De nem muszáj pont ezt kérdezni, tehetsz fel konkrétabb kérdéseket is az illetõvel kapcsolatban, pl. "Jársz még teniszezni?" "Hogy sikerült a felvételi?" "És a Józsival mi van?" stb. Az adott szituációból vagy a beszélgetésbõl következik, hogy miket lehet kérdezni. Egyszerûen illik udvariasan kérdezni ezt-azt.
Van aki nem érdeklõdik, van aki színleli.
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!