Találatok a következő kifejezésre: Nem járok sose mert (4 db)

Az manapság ritkaság számba megy, ha valakinek sose volt kocsija, ha nincs mikrója, nincs háziállata (kutya, macska) nem jár bulizni pedig fiatal, szinte sose festi magát nő létére, és soha életébe nem járt szoliba mert neki a fehér bőr tetszik?

Mégcsak kozmetikushoz se járt egyszer sem, és m?körme sem volt soha, vagy kontaktlencséje, nem jár strandra már legalább 10 éve, és nem szeret vásárolgatni mint a legtöbb n?, nem a farok méret, a bicepsz vagy a pénztárca esetleg a végzettség vagy a sármos arc a legfontosabb neki egy pasiban

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem megy ritkaságszámba. Én is hasonló vagyok, bár néha sminkelek és szórakozni is eljárok. Nagyon általánosítasz, ez "nem szeret vásárolgatni mint a legtöbb nõ, nem a farok méret, a bicepsz vagy a pénztárca esetleg a végzettség vagy a sármos arc a legfontosabb neki egy pasiban" egy nagy közhelyáradat, ami ráadásul nem igaz. Bocs, de amit leírtál, abban nincs semmi különleges, sokan élnek így. Szerintem elég gáz, hogy ezeket te pozitíumnak tartod. Ezek szimplán az életkörülményeid. Amire büszke lehetnél, az az, ha kedves vagy, szép vagy, okos vagy, ha segítesz a rászorulókon, ha tehetéges vagy valamiben és élsz a tehetségeddel, ha jó vagy a munkádban... ha hasonló területeken nincs mire büszkének lenned, akkor szerintem inkább ne keress itt önigazolást. Bocs, ha kemény voltam, de ez az igazság.

A háziállattal mi a baj? Nekem is van, már több, mint 10 éve és szeretnék is mert imádom az állatokat:) A többi meg rám is illik. Nem szeretnék én sem autót, ritkán használok sminket, szoliba se voltam még mert hófehér bõröm van és nekem ez jobban tetszik, amúgy sem akarok ráncos lenni. Bulizni meg nem szeretek, azt máshogy is lehet, mint szórakozóhelyekre elkölteni a pénzem italokra meg a belépõjegyre.- értelmesebbre is eltudom költeni a pénzt. Én turkálókba szeretek járni :D A másik legjobb, mikor csodálkoznak, hogy én nem nézek tv-t :DD pedig már 3 éve max csak annyira kapcsoltam, hogy ha volt valami érdekes mûsor, vagy film ennyi még sorozatokat se nézek már több éve. :D A fiúkkal meg--egy barátom sem volt még. lehet, hogy velem van a baj, de én ezek szerint nem felelek meg a mai trendnek :D. De ez van. Strandot én is utálom, de csak higéniai szempontból...bármilyen fertõzést ellehet kapni ott, szerintem undorító. Mûköröm, mûszempilla, póthaj- aki ezeket kitalálta, az sem volt normális..Mindhármat szívbõl gyûlölöm. nem is értem mi szükség van rá, hiszen sok hátránya is van... A kontaktlencsét azt felírták nekem, de csak mert nagyon rossz a szemem :D Sajna. Egyébként én úgy vettem észre, hogy akik így gondolkodnak, azok manapság ritkaság számban vannak. Sajnos a média majdnem mindenki agyát átmosta. Ezért sem nézek tv-t. Nincs szükségem Gyõzikére, meg a többi agyhalott mûsorra... L18.
Elsõnek hatalmas lájkot! A másik meg az, hogy élni kellene. Néha összeülni a barátnõkkel, nem muszáj bulizni. Azt meg ki nem sz*rja le, hogy nincs mikród? Eszel hideget. A háziállat meg nem jómód vagy "modernség" kérdése. Egy kis korrektorba meg senki nem halt még bele, van akire nagyon is ráfér. Ja, és qvára általánosítasz. Szokj le róla.
A kérdező hozzászólása: semmi bajom az állatokkal, de panelban lakom, és sosem fogom az állatokat kínozni, meg elég nekem a magunk kajáját is fizetni, nincs se idõm se türelmem hozzá hogy elvigyem állatorvoshoz, meg kozmetikushoz, meg sétáltatni, meg elég fáradt vagyok én ahot hogy elviseljem, mikor a kutya ugat kora reggel, vagy az éjszaka közepén. Elég nekem az hogy a tesómat el kell tartanom, pedig 30 éves, és a saját pénzemet nem költhetem magamra, vagy nem gyûjthetem. Pedig én is családot tervezek már, meg esküvõ. Meg azért sem szeretnék állatot, mert ha elveszíteném, nagyon fájna. Barátoméknál van kutya, az épp elég, 14 éves, már alig lát, mindig bepisil, tök depressziós, meg a hasamra ugrik mikor alszom, meg a párom ha behoz nekem kaját, akkor egybõl belemászik az ételbe és ezt undorítónak találom. Amúgy ritka, de nekem is a fehér bõr tetszik jobban, én sem szeretnék ráncos aszott bõrt, meg bõrrákot kapni. És a mikró is sokat fogyaszt, meg egészségtelen, el se férne itthon. Még sose használtam, szal kezelni sem tudnám. nekem sem volt még soha kontakt lencsém, mert nem bírja a szemem, és nem is hordhatom, sminkelni itthon, melóba nem szoktam, évente egyszer megyek buliba, ja és ingyenes buliba megyek, de utálom a discoo zenét rockot szeretem, ezért a koncertek jobban smakkolnak, de nem szoktam eljárni szinte sehová, max ha névnapom van, vagy szülinap. Néha kell egy kis lazítás, amúgy buliba nem táncolni szeretek, hanem énekelni, és inkább házibulit rendezünk haverokkal, minthogy idegen helyre menjünk ahol sok tahó iszákos van aki csak pasizni megy. Strandot meg utálom, mert nem szeretem a tömeget, v se a nagy meleget, se úszni nem tudok, a termált a szívem nem bírja, a klórt a bõröm, meló miatt nincs is idõm strandolni, max aludni lenne kedvem, a darazsakról meg nem is beszélve :) kettõ ember meg nem elég a strandra, mert ellopnák a cuccunkat, lehet van szekrény, de a leterített plédet, matracot ilyesmit elvihetik, ha mindketten fürdeni szeretnénk, vagy kajálni és nem egyesével. egyedül ami van nekem az a tetoválás, de nem divatból, hanem mert tetszik, volt piercingem, most nincs, de szeretnék :) nem volt káros szenvedélyem, de néha rágyújtok, ennek ellenére nem tudok rászokni a cigire, mert megvagyok nélküle is. hajamat nem szoktam festeni, most csak az eredeti hajamra festettem át, mert a hajam vége töredezett volt és a nap kiszívta, ezért sokkal világosabb lett mint a többi részen, így az eredeti egészséges színére kellett visszafestetnem :)
A kérdező hozzászólása: sok embert ismerek és a legtöbbnek ezek vannak, akkor lehet én a modernebb vagy jobb módubb embereket ismerem.
Akkor szimplán szûk az ismeretségi köröd, én rengeteg ilyen lányt ismerek.
A kérdező hozzászólása: hát majdnem minden ismerõsömnek van vezetékes telefonja, ahogy az emberek többségének is, meg mikrója, háziállata, meg káros szenvedélye, és szintem inden csaj ismerõsöm vagy kirajzolja a szemöldökét, vagy lila a haja, vagy szolizik, meg mûköröm és furának találtam h senki sem ilyen régimódi vagy egyszerû mint én, néha kicsit zavart is
Amúgy nem hiszem, hogy ez különlegességnek számít, de tetszem a férfiaknak :)
Na, akkor én egy eléggé ritka jelenség lehetek, mert szinte minden illik rám, amit felsoroltál.A felsoroltak nem feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy valaki csinos legyen és igényesen éljen.
Ez egyáltalán nem megy ritkaságszámba. Én is hasonló vagyok, bár néha sminkelek és szórakozni is eljárok. Nagyon általánosítasz, ez "nem szeret vásárolgatni mint a legtöbb nõ, nem a farok méret, a bicepsz vagy a pénztárca esetleg a végzettség vagy a sármos arc a legfontosabb neki egy pasiban" egy nagy közhelyáradat, ami ráadásul nem igaz. Bocs, de amit leírtál, abban nincs semmi különleges, sokan élnek így. Szerintem elég gáz, hogy ezeket te pozitíumnak tartod. Ezek szimplán az életkörülményeid. Amire büszke lehetnél, az az, ha kedves vagy, szép vagy, okos vagy, ha segítesz a rászorulókon, ha tehetéges vagy valamiben és élsz a tehetségeddel, ha jó vagy a munkádban... ha hasonló területeken nincs mire büszkének lenned, akkor szerintem inkább ne keress itt önigazolást. Bocs, ha kemény voltam, de ez az igazság.
Nekem kicsit nagyképûnek tûnsz, de amúgy minden rendben veled :)
A kérdező hozzászólása: és ami ritkaságszámba megy az különleges, vagyis az tetszik általában a férfiaknak?
A kérdező hozzászólása: Nem általánosítok, de tényleg a legtöbb ismerõsömnek modern cuccai vannak, amik nekem nincsenek, (ez nem baj) és furcsálják, hogy van olyan, akinek ezek nincsenek. Ezt nem értem, hogy mért fura nekik. Vagy ettõl lenéznek? Azt nem mondtam, hogy nem tudok mikró nélkül élni, hisz sose volt se mikróm, se kutyám stb.... amúgy meg mikró nélkül sem kell hideget ennem, mert van sütõ, meg gáztûzhely is a világon, de az kinek nincs? Na jó a mamámnak, mert neki sparheltje van :) az meg hogy másokat nem érdekel, hogy van e telefonom vagy kocsim, esetleg nincs az meg engem nem érdekel, mert nem fontos a kérdést olvasni, sem pedig válaszolni rá :)
A kérdező hozzászólása: hát magamról írtam, nincs háziállatom, se mikróm, se kocsi, nem járok szoliba, se buliba. Mért ez bejön? :)
Ha ismersz ilyen lányt (vagy te vagy az), add meg a számát/számod :) ))
A kérdező hozzászólása: nem vagyok nagyképû, csak nem szeretem az olyan embereket, akik lenézik azokat, akik nem úgy élnek, ahogy szerintük trendi, vagy átlagos. Mert õk megszoktak valamit, és azt hiszik az lehet csak a normális, ha mindenkinek van olyan stb, és furcsálják ha a másiknak sose volt, de persze nem is hiányzik neki

Nem járok bulizni sose mert ne tudok táncolni, ez már midnig így marad?

annyira szeretnk menni buiba de nagyon fontos a barátaim véleméyne és nem fogom beégetni magam el?ttük. mit csináljak?egyáltalán hogy kell buliba táncolni?:S

Legjobb válasz: Nem marad igy, persze ha te is ugy szeretned, hogy valtozzon a helyzeted! Allj a tukor ele amikor egyedul vagy es probalgasd! En is igy tanultam meg tancolni:D Jo bulizast!

Nem marad igy, persze ha te is ugy szeretned, hogy valtozzon a helyzeted! Allj a tukor ele amikor egyedul vagy es probalgasd! En is igy tanultam meg tancolni:D Jo bulizast!
Szia.Ne görcsölj.Egy diszkóban nem azt nézik ki hogyan táncol.Különben ha egy kicsit mozogsz már valami.Szerintem igyál 2 vilmost buliba éréskor és hidd el menni fog a tánc.
Nem kell ezen görcsölni :) Nem is kell tudni, táncolni a bulikban csak élvezd a zenét, és mozogj rá. Eltudsz lesni néhány figurát másoktól is! 1-2 feles pedig feloldja a gátlásokat és fogsz merni "rázni"
én se tudok táncolni, nyugi. De ha iszok akkor minden oké.Csak próbáld ki. Vagy menj rockkoncertre, ott csak ugrálni kell, azt mindenki tud. Csak ne menj a legnagyobb pogóba, mert letaposnak, multkor nekem is lett egypár zúzódásom.

Van egy srác aki nagyon tetszik egy ideje, egy suliba járunk, de még sosem beszéltünk, a nevemet tudja facebookról, de ennyi, nem tudom hogy közeledjek felé, mert nem akarom hogy nyomulósnak higgyen. Valaki segítene?

Ráírni facebookon nem akarok. Nincs valakinek valami már bevált ötlete, ahogy megismerkedett valakivel? és most persze nem olyanra gondolok, hogy szimplán odament hozzá. Előre is köszi:) 15/L

Legjobb válasz: Miért? Mi a baj azzal, ha odamész hozzá?

Miért? Mi a baj azzal, ha odamész hozzá?
Pedig az lenne a legegyszerûbb ha odamennél hozzá. Esetleg buszon/vonaton/csapatszállító repülõgépen stb. mellé ülnél és beszédbe elegyednétek.
Flörtölj vele, nem esz meg :D Amugy ha igazán helyes srác nem fog viszautasítani, vagy csak nagyon finoman fog.
Szerintem öltözz be spártainak, és rohand le. Annak senki se mert majd nemet mondani :D Amúgy próbálj meg pl. háziban segíteni neki, ha tudod, hogy abból nem jó, vagy kérd meg, hogy segítsen õ valamiben. Egyébként egyidõs veled? Mert akkor még könnyebb a házi-téma.
*mer
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hát igen.. szerintem valóban spártainak öltözök be, teljesen ésszerû.:D Egyébként odamennék hozzá csak nem merek, mert komolyan még egy szót sem beszéltünk! és nem tudom mit szólna, meg azt sem hogy én mit mondanék..
Suli után maradj ott tovább suliban ha esetleg õ is, talán kevesebb "kívülállóval" könnyebb a beszélgetés. (?) Egyébként velem madarat lehetne fogatni ha egy ismeretlen lány már csak köszönne nekem :DD


A kérdező hozzászólása: (5.-ben kezdõdik) mit csináljak ?
Sztem semmi baj nem lesz belõle ha felveszed, max annyit kérdeznek hogy , , na hogyhogy szoknyába?" Egyébként az ilyen dolgok változnak mint az idõjárás, hogy ki mit mond divat terén. 3 éve még az emberek 90 %-a azt mondta hogy undorító a répa és szûkszárú nadrág. most meg nézz körül. nyugodtan menj szoknyába.
sztem is vedd felbátran, pláne hogy ha jól is álll :D én is régen azt montam h nem vennék fel szpknyát mostmeg tökre megszeretem XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!