Találatok a következő kifejezésre: Nem is hogy (19783 db)

ez engem is érdekelne
Hát nálam is ez van. :S Én eddig még nem jöttem rá :(
nálam is ez volt. de most így utólag tudom h azért mert nem volt egy csepp önbizalmam sem. és mivel én is kritizáltam saját magam ezért másról sem gondoltam mást, mint h ugyan ezt teszik. tehát én ezért voltam így h azt hittem mindig mindenki rólam beszél. de most már van önbizalmam szerencsére, és nem is gondolok ilyenre. nem lehet h te is így vagy vele?
exactly. önbizalom hiány. semmi más.
Ha ezt hiszed roszabb esetben tudod akkor elöbb magadban keresd a hibát hogy mirt is hiheted/hiszed ezt. Akkor ott valami probléma van esetleg multban/jelenben. Ezt oldd meg utánna kicsit bizz a többiekben és probléme megoldva. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Önbizalomhiány valóban. Amikor úgy érzed, hogy rólad beszélnek, elsõ lépésként gondold azt, hogy épp valami jót mondanak rólad. Kezdetnek ez jó lesz. Mivel nem tudod, hogy valóban beszélnek-e vagy sem, miért gondolod egybõl azt, hogy rosszat mondanak? Te szoktál rosszat mondani másokra? Egyébként meg mindenkirõl beszélnek, és mindenki beszél másokról, emberek vagyunk és egymásnak igen jó témát tudunk szolgáltatni.

Rettegek a fogorvostól! Hogy vegyek erőt magamon, hogy elmenjek? Nem is, hogy elmenjek, inkább, hogy bementem rá öt percre ne menjek el?

Két fogam le van törve! Az egyik íny alá tört, kb 3mm látszik ki bel?le! A másikba van tömés, de letört a fele függ?legesen, de már két hónapja, most annyira begyulladtak, hogy muszáj elmennem, de félek a fájdalomtól! Egyszer voltam bölcsességfog m?téten és véstek! Hát azt hittem hogy odacsinálok, ájulásig üvöltöttem magam, azóta félek ennyire!

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló, komolyan gondoltad ezt a választ? Nem tudom hány éves lehetsz, de ilyen hozzáállással nem sok fogad lesz 10 év múlva. Csak úgy elmúlik...na persze... ez nem fog elmúlni, egyre sza.rabb és sza.rabb lesz!

A rossz fog csak egy darabig fáj? A szuvasodás az szétszedi a fogad, ha egyszer fájt, az nem fog elmúlni max. ideiglenesen, és idõrõl idõre elõjön. Megy a szuvasodás mélyebbre és mélyebbre, aztán a végén tényleg nem fog fájni, csak úgy hogy bekakilsz, majd már a gyökérkezelés se fog segíteni, húzkodják majd ki a fogaidat, ha nem magától kiesik az ínygyulladásod, fogköved miatt, amibõl nem csak a fogak elvesztése lesz a következmény, hanem az állkapocs csont sorvadása! Hajrá!
Elsõ válaszoló, komolyan gondoltad ezt a választ? Nem tudom hány éves lehetsz, de ilyen hozzáállással nem sok fogad lesz 10 év múlva. Csak úgy elmúlik...na persze... ez nem fog elmúlni, egyre sza.rabb és sza.rabb lesz!
Mindenképpen menj el, és minél hamarabb mert, ha halogatod csak rosszabb lesz.
menj el mindenképp, mert nagyon de nagyon nagy baj lehet belõle, ha nem mész el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! El fogok menni, remélem lesz bátorságom! Mindenképp írok majd mi volt!
Nekem volt egy kisebb mûtétem. Nem tudták csak simán kihúzni a fogam hanem az ínyemet "lehajtották" és úgy tudták csak kiszedni , majd utána összevarrták. Egyántalán nem fájt csak kellemetlen volt. Azért nem mindegy hogy milyen fogorvoshoz mész el. Én "fizetõs" fogorvoshoz mentem de nagyon jól megcsinálta és fájdalommentesen.:) Szóval mindenképpen menj el mert késõbb csak rosszabb lesz!
Ha egy szúvas fog abbahagyja a fájást, az azért van, mert elhalt benne az ideg. Onnantól a fog döglött, és belülrõl rohad, közben meg a gyökércsúcson keresztül a bacik átvándorolnak az ínybe, és onnan a vérkeringésbe. Az ilyen fogakat nevezik gócoknak. Általános gyulladást, szívbetegségeket és egyéb nyavalyákat okozhatnak. Kedves kérdezõ! Feltétlenül menj el, addig úgysem lesz nyugtod, míg le nem rendezed a dolgot. Normális esetben a vésésnek nem szabad fájni, nem érezhetsz egyebet, mint feszegetést. Két esetben fájhat: 1. Ha az orvos rosszul adta be az érzéstelenítõt 2. Ha gyulladt a foggyökér körülötti rész, mert akkor nem hat a zsibbasztó hatás. Ilyen esetben elõbb le szokták vinni a gyulladást antibiotikummal, és aztán végzik el a szájsebészeti mûtétet.
Nekem is van rossz, de kizárt hogy elmenjek, szerintem szedjél valami antibiotikumot, majd elmúlik. Melyik fogaidról van szó?
A kérdező hozzászólása: Szerintem örököltem ezeket a szar fogakat, mert apámnak is ilyen, anyámnak is ilyen! 20 éves vagyok, de nagyon törnek még akkor is ha nem eszek! De nagyon csámpik is, fogszabályzót nem tudtak adni, hogy jó legyen, csak milliós összegért. Foltosak is, kiskoromban mindig azzal csúfoltak, hogy túrót ettem! Tudom el kell mennem, de nem merek :S
Elsõ vagyok, és igen, komolyan. Egy fogamat kivésték még 4-5 éve és majd beleõrültem, írtóra szétverték az egész állkapcsomat. De rájöttem hogy a rossz fog csak egy darabig fáj, azt meg ki lehet bírni fájdalomcsillapítóval, utána teljesen elmúlik.
Begyulladt? Na elõször azt le kell húzni, addig ki sem húzzák a fogadat. Mitõl törik ennyire? Van valami kálcium problémád? Kérjél injekciót, kettõt, nem hiszem hogy akkor bármi erõs fájdalmat érezni fogsz...
A kérdező hozzászólása: Voltam :) két szurit kaptam egyiket a szájpadlásba egyet az ínybe és nem is éreztem olyan jól adta be! A fogam pedig másodpercek alatt kint volt :) csak most rossz egy kicsit utána, de nem vészes! Örülök, hogy elmentem és legalább az egyiken túl vagyok!

Egykis barkács, hogyan köthetek hangfalat akkumulátorra, vagy ha azt nem is hogyan tehetem hordozhatóvá?

Legjobb válasz: Akkumulátorra az erõsítõt kell kötni, nem a hangfalat. Úgy lesz hordozható, hogy fogod és viszed.

Akkumulátorra az erõsítõt kell kötni, nem a hangfalat. Úgy lesz hordozható, hogy fogod és viszed.
autóba való erõsítõt vegyél.
Nekem volt egy öreg Genius 2.0 és annak a tápja pont 12v-os volt, és mi úgy csináltuk meg hogy szétszedtük a hangfalakat és egy ládába raktuk bele a 2 hangszórót (meg a többi mûködéshez való cuccot) meg a autó aksit és meg oldottuk hogy szétszedés nélkül is tölthetõ legyen, na meg azt is hogy ki lehessen venni. Csak kicsit nehéz volt :D meg féltünk hogy kifolyik az akkumulátor sav.


Feldagam a kezem télen? Nem egyszerû dagadás és nem is hogy hopp feldagadt! Többi lent

Feldagadt mind a 2 kezem a mai nap folyamán, kint kb -2 - 3 fok volt. A zsebembe volt, és kesztyû is volt de azért hideg volt és éreztem hogy fázik. Majd alig éreztem a kezemet, megvolt keményedve, fehéres, lilás kézfej. Bementem a melegre a melegítõ fölé tartottam ami nagy hiba volt, ugyanis a dagadás nem múlt el. A jobb oldali kezem helyre jött, semmi baja, de a ball oldali kézfejem még mindig felvan dagadva. Nem fáj, nem viszket, csak felvan dagadva! Mit tegyeke vele, mi a megoldás ilyenkor, és mit ne? Ha reggelre nem múlik el bemegyek az ügyeletre

Az olyan emberek, akik suketkent szulettek (es nemak is), hogyan gondolkoznak?

Mert ugye mi "vegigmondjuk" magunkban, de ok nem tudnak beszelni.

Legjobb válasz: Nem tudnak beszélni,de nem retardáltak.Tudnak gondolkodni csak hangot kiadni nem.

Nem tudnak beszélni, de nem retardáltak.Tudnak gondolkodni csak hangot kiadni nem.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy retardaltak. Csak gondolj bele, hogy igazabol szavakkal gondolkozunk, amiket ok nem ertenek. Legalabbis ertik. De pl. amikor meg nem kezdenek el iskolaban ugy tanulni, addig nem.
Gondolom képekkel, arckifejezésekkel, ahogyan a vakok is képesek hangokkal, és szagokkal.
Attól még nem hülye valaki, hogy siketként születik. 99%-ban nem is néma, sõt, ha hiszed, ha nem, létezik egy implantátum amivel sokkal jobban hallhat és sokkal több esze lehet neki, mint egy két politikusnak... A kérdés egyébként nem olyan egyszerû mint gondolod, sokkal összetettebb. Ha érdekel, írj rám privátba. Kicsit érintett vagyok.

Amikor epp dolgozok teljesen fel tudom huzni addig a lilla nyavalyaig, de amikor engedem visza a bort mar faj nem is hogy faj ha nem nehezen megy visza a fejere. Miert van? Fitymaszukulet vagy nem?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ez lehet fitymaszûkület, enyhébb formában. De indokolt lenne egy orvosi vizsgálat. Üdv: Dr. Szalai Krisztián

Kedves Kérdezõ! Ez lehet fitymaszûkület, enyhébb formában. De indokolt lenne egy orvosi vizsgálat. Üdv: Dr. Szalai Krisztián
ne hallgass erre az idiótára! nekemis volt ilyen problémám és azt mondtam az orvosnak ha 1 kés hozzáér a fitymámhoz akkor elvágom a nyakát. egybõl nem mûtötte le addot vmi kenõcsöt meg gyógyszert és 1 hónap mulva semmi nem volt ott. rendben van a fitymám rendben van a farkam szval igy

"Csirke-rizs kondizashoz mert maskepp nem fejlodsz" akkor a börtönökbe hogy van annyi kigyurt ember? + régen még volt feherjepor sem . Mégis mennyi ember volt izmos mar az ókorban is. Nem hiszem, hogy ők is csak csirke- rizst ettek.

Legjobb válasz: Ja, régen gyalog meg lóháton is eljutottak egyik kontinensrõl a másikra, dobjuk ki az összes autót! Régen nem fürödtek minden nap, sõt, alig egyáltalán, egy edénybe kakáltak, aztán kiöntötték az ablakon, és jó volt nekik, pokolba a vécékkel! Régen nem volt valódi orvostudomány, nem voltak gyógyszerek meg vérnyomásmérõk, mégis életben maradtak az emberek, volt aki akár 80 éves koráig is, kukába hát velük! Sõt, régen számítógép sem volt, sem elektromosság, mégsem haltak meg, elvoltak jól, törjük össze az összes gonosz masinát! Akár kezdheted is. Remélem feltûnt, hogy a "régen" meg a "most" egy kicsit másféle világokat takar, sõt, a régen is maga sokféle volt, nem ugyanolyan volt az ókor, meg a középkor, de még a bolygó különbözõ részei sem voltak egyformák. Amilyen világ, olyan infrastruktúra, ahhoz kell alkalmazkodni, ami épp van, most éppen ilyen technikai-szellemi civilizációnk van, ostobaság hibáztatni az embereke, hogy mér nem azt csinálják, amit régen, miért tunyultak el, miért nem izmos mindenki. Persze ha nem tetszik, ki lehet költözni a mezõre, és elkezdeni mindent megtermelni magatoknak, de akkor természetesen a technikai civilizáció minden vívmányát mellõzzétek, ha már olyan rossznak tartjátok. Megnézzük, meddig juttok. Aztán: táplálkozás? A két híres varázsszó, a változatos étrend, és az egészséges gyümölcsök. De az, hogy ez valójában mit is takar, valahogy senkinek nem jut eszébe. A test letojja, hogy te most miféle ógörögalbán módra csinálod a csirkét, marhát, kutyát, kukoricát, õ azt lebontja azokra a molekulákra, amikkel már kezdeni is tud valamit, ezeket hívjuk makrotápanyagoknak, ugye a fehérje, a szénhidrát, és a zsírok. Vannak kisebb tételben szükséges anyagok, a különféle vitaminok és ásványi anyagok. Állítólag ezekkel vannak tele a gyümölcsök és zöldségek... http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401416_3719499.. Ha megvan a szükséges tápanyagmennyiség, tökmindegy, mibõl viszed azt be, akár színtiszta lecsupaszított alapanyagként is eheted, a tested nem fogja érdekelni. A gasztronómia csak esztétika, meg már hozzászoktunk, hogy ételt eszünk, ezért lehet fura az étkezés funkcionálissá válása. De ó, mennyi mindennel történt már hasonló.. Amúgy gondolom azért szokták a változatosságra törekvést említeni, hogy széles spektrumot lefedve mindenbõl jusson a szervezetnek egy kevés, na de akkor minden nap úgy kéne enni, nem úgy van az, hogy hétfõn levesre van szükségem, kedden szénhidrátra, szerdán meg sütire. A híres gyümölcsösvitamin mítosznak is ez a gyenge pontja: én még soha senkit nem láttam, aki lerakott volna egy listát azokkal a gyümölcsökkel és mennyiségükkel, amit _minden egyes nap_ meg kéne enni a teljes vitaminellátáshoz. Csak szemléltetésként: egyszer kiszámoltam, hogy 3féle gyümölcsbõl (mint c-vitaminban dúsak) mennyit kéne enni, hogy meglegyen 1 gramm c-vitamin, és valami két kiló jött ki, majdnem 600 forintért. És ez MINDEN NAP! A testépítés profitorientált sport, ahol kiemelten fontos a táplálkozás. A sok ezer/millió ûzõje már rég kitapasztalta, hogy mit és mennyit érdemes enni, hogy a szervezete jól mûködjön, és ha úgy találták, hogy a híres csirkerizs kombó végülis fedezi a szükségleteket, akkor fedezi. Nyilván csak ez két kaja nem elég, õk sem mondták, a "csirkerizs kombó"t most a testépítõ étrend megnevezéseként használtam, nem kell belekötni. Az is ki szokott maradni, hogy amennyi húst, kábé annyi zöldséget is megesznek egy nap, fõleg a rostok miatt. A zsírok sem maradnak el. A forrásokat meg úgy váltogatják, hogy lefedje ami kell, ahogy már fentebb írtam. És ez kijött egész kevés ételbõl. Csak ez fura az átlagembernek, ezért bírálja, ahelyett, hogy utánaolvasna. És mivel a testépítés eredményességét nagyban befolyásolja a táplálkozás, észrevennék, ha valami nem stimmelne. Kicsit visszatérve a mai világhoz: az a sok gonosz vitaminkapszula meg azért érdemes, mert sokkal több stressznek van kitéve a szervezet, mint akár 100 éve, nemhogy ezer. Akkoriban nem volt ekkora környezetszennyezés: víz, szmog, elektromágneses sugárzás, zaj, karrierizmus, és tudásszomj. Igen, utóbbi is stressz, a régi mezei parasztoknak hótmindegy volt a világ, szántottak-vetettek, oszt jóvan, de egy mai érettségivel egy kisváros szellemi szintjét érjük el. Na, ha kicsit kusza volt, bocsesz így korán reggel, remélem mindent leírtam :D

Ja, régen gyalog meg lóháton is eljutottak egyik kontinensrõl a másikra, dobjuk ki az összes autót! Régen nem fürödtek minden nap, sõt, alig egyáltalán, egy edénybe kakáltak, aztán kiöntötték az ablakon, és jó volt nekik, pokolba a vécékkel! Régen nem volt valódi orvostudomány, nem voltak gyógyszerek meg vérnyomásmérõk, mégis életben maradtak az emberek, volt aki akár 80 éves koráig is, kukába hát velük! Sõt, régen számítógép sem volt, sem elektromosság, mégsem haltak meg, elvoltak jól, törjük össze az összes gonosz masinát! Akár kezdheted is. Remélem feltûnt, hogy a "régen" meg a "most" egy kicsit másféle világokat takar, sõt, a régen is maga sokféle volt, nem ugyanolyan volt az ókor, meg a középkor, de még a bolygó különbözõ részei sem voltak egyformák. Amilyen világ, olyan infrastruktúra, ahhoz kell alkalmazkodni, ami épp van, most éppen ilyen technikai-szellemi civilizációnk van, ostobaság hibáztatni az embereke, hogy mér nem azt csinálják, amit régen, miért tunyultak el, miért nem izmos mindenki. Persze ha nem tetszik, ki lehet költözni a mezõre, és elkezdeni mindent megtermelni magatoknak, de akkor természetesen a technikai civilizáció minden vívmányát mellõzzétek, ha már olyan rossznak tartjátok. Megnézzük, meddig juttok. Aztán: táplálkozás? A két híres varázsszó, a változatos étrend, és az egészséges gyümölcsök. De az, hogy ez valójában mit is takar, valahogy senkinek nem jut eszébe. A test letojja, hogy te most miféle ógörögalbán módra csinálod a csirkét, marhát, kutyát, kukoricát, õ azt lebontja azokra a molekulákra, amikkel már kezdeni is tud valamit, ezeket hívjuk makrotápanyagoknak, ugye a fehérje, a szénhidrát, és a zsírok. Vannak kisebb tételben szükséges anyagok, a különféle vitaminok és ásványi anyagok. Állítólag ezekkel vannak tele a gyümölcsök és zöldségek... http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401416_3719499.. Ha megvan a szükséges tápanyagmennyiség, tökmindegy, mibõl viszed azt be, akár színtiszta lecsupaszított alapanyagként is eheted, a tested nem fogja érdekelni. A gasztronómia csak esztétika, meg már hozzászoktunk, hogy ételt eszünk, ezért lehet fura az étkezés funkcionálissá válása. De ó, mennyi mindennel történt már hasonló.. Amúgy gondolom azért szokták a változatosságra törekvést említeni, hogy széles spektrumot lefedve mindenbõl jusson a szervezetnek egy kevés, na de akkor minden nap úgy kéne enni, nem úgy van az, hogy hétfõn levesre van szükségem, kedden szénhidrátra, szerdán meg sütire. A híres gyümölcsösvitamin mítosznak is ez a gyenge pontja: én még soha senkit nem láttam, aki lerakott volna egy listát azokkal a gyümölcsökkel és mennyiségükkel, amit _minden egyes nap_ meg kéne enni a teljes vitaminellátáshoz. Csak szemléltetésként: egyszer kiszámoltam, hogy 3féle gyümölcsbõl (mint c-vitaminban dúsak) mennyit kéne enni, hogy meglegyen 1 gramm c-vitamin, és valami két kiló jött ki, majdnem 600 forintért. És ez MINDEN NAP! A testépítés profitorientált sport, ahol kiemelten fontos a táplálkozás. A sok ezer/millió ûzõje már rég kitapasztalta, hogy mit és mennyit érdemes enni, hogy a szervezete jól mûködjön, és ha úgy találták, hogy a híres csirkerizs kombó végülis fedezi a szükségleteket, akkor fedezi. Nyilván csak ez két kaja nem elég, õk sem mondták, a "csirkerizs kombó"t most a testépítõ étrend megnevezéseként használtam, nem kell belekötni. Az is ki szokott maradni, hogy amennyi húst, kábé annyi zöldséget is megesznek egy nap, fõleg a rostok miatt. A zsírok sem maradnak el. A forrásokat meg úgy váltogatják, hogy lefedje ami kell, ahogy már fentebb írtam. És ez kijött egész kevés ételbõl. Csak ez fura az átlagembernek, ezért bírálja, ahelyett, hogy utánaolvasna. És mivel a testépítés eredményességét nagyban befolyásolja a táplálkozás, észrevennék, ha valami nem stimmelne. Kicsit visszatérve a mai világhoz: az a sok gonosz vitaminkapszula meg azért érdemes, mert sokkal több stressznek van kitéve a szervezet, mint akár 100 éve, nemhogy ezer. Akkoriban nem volt ekkora környezetszennyezés: víz, szmog, elektromágneses sugárzás, zaj, karrierizmus, és tudásszomj. Igen, utóbbi is stressz, a régi mezei parasztoknak hótmindegy volt a világ, szántottak-vetettek, oszt jóvan, de egy mai érettségivel egy kisváros szellemi szintjét érjük el. Na, ha kicsit kusza volt, bocsesz így korán reggel, remélem mindent leírtam :D
Ha sikerül a sok kis szerencsétlent rávenni az egyoldalú, ostoba táplálkozásra, majd sikerül nekik hatalmas adag vitaminokat is eladni. Meg aztán az ókor izmos emberei nem úgy lettek izmosak, hogy heti 160 órában punnyadtak, a maradék nyolcban meg kondiztak. ;)
A gyúrósoknak beleverik a csicskák a cuccost valamibe a zokni helyet és azt isszák protein gyanánt.
Lehet, hogy nem erõemelés a sport neve... Tudjátok, az amikor sok FeketeLaci köveket hajigál. :D
Igen, tudom, csak leírtam, hogy az ókorban a munkások nem feltétlen akartak izmosak lenni, csak erõsek. Nyilván a kettõnek (elég sok) köze van egymáshoz, de nonszensz összehasonlítani egy testépítõt, és egy erõemelõt. A két sportnak más a célja, a testépítõt kinézet alapján pontozzák, az erõemelõt meg az ereje alapján.
Igen, de a kérdezõ nem az erõrõl kérdezett, hanem a kigyúrtságról, ami izomtömeget is jelent.:)
Az ókorban az emberek nem úgy voltak izmosak, mint a testépítõk. A testépítõk célja a szálkás, ámde minél nagyobb izomtömeg elérése, ami mutat is valahogy (szerintem csúnya a nagyon nagy izom, de ez egyéni vélemény). Az ókori, de akár a mai fizikai munkásoknak nem célja az 55-ös kar, nekik az erõ volt a lényeg, és az erõ nem feltétlen van egyenes arányosságban az izmok méretével.
Annyira szeretem amikor az ostoba hozzá nem értõ emberek osztják az észt... Montez leírta ami elõször fölmerült bennem a kérdést látván. Honnan tudod, hogy mennyi izmos ember volt az ókorban? Elsõtõl meg megkérném hogy mutassa már meg magát, hogy õ milyen izmos lett a szarok bele táplálkozástól és regenerálódás nélkül. Vegyétek már észre, hogy a biológiát próbáljátok megcáfolni. Lehet, hogy régen is voltak izmos emberek de azok nem 4-5év alatt lettek kétszer akkorák mint az ókori esetleges izmos ember aki 10-20év bárkán evezés után lett egész izmos. Nyilván szarok bele módon is lehet fejlõdni valamennyit DE sokkal lassabban és sokkal kevesebbet. Ezek amiket ma a testépítésben csinálnak arra valók, hogy a maximumot hozzák, a lehetõ legnagyobb fejlõdést a legrövidebb idõ alatt. Aki hülye az meg maradjon csöndbe.
Eleve nem csak csirke-rizst kell enni.Sõt ki is lehet hagyni az étrendbõl, lehet helyette mást, de ha belegondolsz, vannak sikeres vega testépítõk is.A fehérjepor meg csak biznisz nagyrészt, azért ezt ne felejtsük el.Ha valaki kitartóan edz, akkor fog fejlõdni, ez a kulcs, persze a kajára oda kell figyelni, amennyire csak lehetséges, és eleget pihenni.
1. Ki mondta, hogy csak csirke-rizs mehet? 2. Honnan tudod, hogy hogy néztek ki az ókorban? Ott voltál? Mert a filmekben izmosak? :) 3. Azt is honnan veszed, hogy a börtönökben [email protected] kaja van? Bevisznek nekik csomagban plusz kajákat és nyelik a kokszot rendesen, elhiheted.
Kérdezõ, és kedves 1. válaszoló, ki a jó isten mondta valaha is (profi testépítõk közül), hogy csak csirkét és rizset egyél? Kicsoda? Mert akkor rossz embertõl kérdeztél. Olvass bodybuilder.hu-t. Fel is hívják rá a figyelmet, hogy ne egyoldalúan táplálkozz. A börtönben szteroidok segítségével gyúrják ki magukat, vagy pedig fegyencedzéssel, ami teljesen más edzésnem mint a gyúrás. Keress rá, ha érdekel. Az ókorban pedig dolgoztak nehéz súlyokkal az emberek, mivel nem voltak gépek még, amik elvégezték volna helyettük. De ígyis hosszú évek kellettek hozzá.
bármilyen varázslatos a börtönökben nem kenyéren és vizen tengõdnek, hanem dietetikus állítja nekik össze az étrendet. elárulom h sokkal egészségesebben táplálkoznak mint az átlag ember, megfelelõ fehérje szénhídrát etc bevitellel.
Tudjuk, de tévedsz, ha azt hiszed, hogy a testépítõk gyengék. Nézd meg Coleman-t, Cutler-t, vagy akár Kathi Bélát, hogy 300 kg körüli súlyokkal nyomnak, guggolnak.

Hogy kell csókolózni? Mi a különbség a smárolás és a csók között? Smárolás közben a lány is meg a fiú is össze érinti a nyelvét, vagy hogy? Gáz ha 15 évesen nem volt komoly kapcsolatom de nem is smároltam még?

Legjobb válasz: Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Ha nem keres szakítás után, az azt jelenti, hogy már nem is gondol rám?

Tudom, elég buta a kérdés mert ez ember függő, szóval mindenki a saját tapasztalatát írja le ha kérhetem, ne általánosítsunk. Szóval, volt már olyan, hogy csak büszkeségből nem kerested az exed és csak azt vártad, hogy ő lépjen?

Legjobb válasz: Én sok mindent megpróbáltam, hogy maradásra bírjam az exemet. Elõször össze is jött de aztán bekavartak a haverjai és megint szakitottunk. Másodszorra már csak annyit sikerült elérnem, hogy barátként hajlandó velem találkozni és talán egyszer újrakezdhetjük. Kérdés nyitva lesz-e még felé a szívem akkor. Majd ha hiányzok neki eszébejuthat, hogy õ engedett el. Az a baj ezzel a büszkeség dologgal, hogy egymásra mutogattok. MIndenki a másikra vár, senki nem tesz semmit az idõ meg csak telik. Aztán jön a felejtés. Én már rég rájöttem, hogy párkapcsolatban nincs helye büszkeségnek. Ha szereted valld be. Ha vissza akarod kapni lépj. A nem már úgyis a Tiéd, de ha kockáztatsz kaphatsz egy Igent-t is. Vesztenivalód nem sok van. Ha nem sikerülne legalább nyugodt szivvel lelkiismerettel mondhatod, hogy Te mindent megpróbáltál nem rajtad múlt. Igy könnyebb továbblépni, mert 100%-ban az Õ döntését kell elfogadnod. Innentõl csak elõre nézz. Majd ha nagyon hiányzol neki és egyszer talán megkeres õ fog hasonlóan kemény helyzettel szembesülni ha esetleg újra akarná kezdeni de akkor már Nálad lesz a döntés joga. A büszkeség csak arra jó, hogy növelje a távolságot két ember közt akik amúgy szeretik egymást együtt szeretnének lenni de egymásra mutogatnak, neki kéne keresnie engem nem nekem õt. Szerelemben feleslegesek ezek a játszmák. Ha fontos akkor ne várj rá, keresd meg Te mert egész életedben mardosni fog a gondolat, hogy mi lett volna ha.. Egy kis remény mindig van. Ha falakba ütközöl is, Te legalább megpróbáltad. Ki tudja még akár emiatt is fordulhat a kocka késõbb, lehet csak idõ kell még neki. Nagyon sok olyan pár van most a környezetemben akik az exükkel akarnak újból kapcsolatot. Eltelt x idõ, akár egy új kapcsolat is közbejött mégsem tudták elfelejteni az elõzõt. Ritka, hogy ennyi idõ után az érzés még kölcsönös, de ahol az volt ott újrakezdték. Van egy mondás: "Ha valaki elég hülye volt ahhoz, hogy elsétáljon Te legyél elég erõs, hogy ez ne érdekeljen".

Én sok mindent megpróbáltam, hogy maradásra bírjam az exemet. Elõször össze is jött de aztán bekavartak a haverjai és megint szakitottunk. Másodszorra már csak annyit sikerült elérnem, hogy barátként hajlandó velem találkozni és talán egyszer újrakezdhetjük. Kérdés nyitva lesz-e még felé a szívem akkor. Majd ha hiányzok neki eszébejuthat, hogy õ engedett el. Az a baj ezzel a büszkeség dologgal, hogy egymásra mutogattok. MIndenki a másikra vár, senki nem tesz semmit az idõ meg csak telik. Aztán jön a felejtés. Én már rég rájöttem, hogy párkapcsolatban nincs helye büszkeségnek. Ha szereted valld be. Ha vissza akarod kapni lépj. A nem már úgyis a Tiéd, de ha kockáztatsz kaphatsz egy Igent-t is. Vesztenivalód nem sok van. Ha nem sikerülne legalább nyugodt szivvel lelkiismerettel mondhatod, hogy Te mindent megpróbáltál nem rajtad múlt. Igy könnyebb továbblépni, mert 100%-ban az Õ döntését kell elfogadnod. Innentõl csak elõre nézz. Majd ha nagyon hiányzol neki és egyszer talán megkeres õ fog hasonlóan kemény helyzettel szembesülni ha esetleg újra akarná kezdeni de akkor már Nálad lesz a döntés joga. A büszkeség csak arra jó, hogy növelje a távolságot két ember közt akik amúgy szeretik egymást együtt szeretnének lenni de egymásra mutogatnak, neki kéne keresnie engem nem nekem õt. Szerelemben feleslegesek ezek a játszmák. Ha fontos akkor ne várj rá, keresd meg Te mert egész életedben mardosni fog a gondolat, hogy mi lett volna ha.. Egy kis remény mindig van. Ha falakba ütközöl is, Te legalább megpróbáltad. Ki tudja még akár emiatt is fordulhat a kocka késõbb, lehet csak idõ kell még neki. Nagyon sok olyan pár van most a környezetemben akik az exükkel akarnak újból kapcsolatot. Eltelt x idõ, akár egy új kapcsolat is közbejött mégsem tudták elfelejteni az elõzõt. Ritka, hogy ennyi idõ után az érzés még kölcsönös, de ahol az volt ott újrakezdték. Van egy mondás: "Ha valaki elég hülye volt ahhoz, hogy elsétáljon Te legyél elég erõs, hogy ez ne érdekeljen".
Miért kéne keresnie? Ha szakítottatok már nincs közötök egymáshoz, és kár is lenne a másik szívét fájdítani!!
Szakítás után baromira nehéz nem gondolni a másikra, rengeteg idõ kell hozzá. De általában aki szakít, annak oka van rá, és nem akar visszamenni, ezért nem is keresi a másikat.
Van özön barátom, nem kell sebeket tépkedni, a jövendõ kapcsolatnál is csak féltékenykedésre ad okot, miért kell nekem pont az elõzõ nõmmel beülni kávézni...
9es Nagyon jól leirtad a dolgokat. Akiben több szeretet van az törekszik arra, hogy a másik ne egy lábtörlõnek érezze magát, fõleg ha félénk.
Köszönöm! :) Sosem akartam barátságot az exemmel. Õ ragaszkodik hozzá. Nálam az kicsit olyan mintha "talonban tartana" ínségesebb idõkre. :) Hátha egyszer még jó lesz valamire címszó alatt. De az igaz, hogy bölcs ember nem éget fel maga mögött egyetlen hidat sem és nem akar szabadulni a múltjától.
Ha szakítok vagy velem szakítanak, miért kellene keresnünk a másikat?! Én nem kerestem egyiket sem, nem büszkeségbõl csak nem voltam rájuk kíváncsi! Vége van, mindenki élje a saját életét, úgy ahogy akarja
Dehogynem gondol rád. Ez az eltelt együtt eltöltött idõtõl nagymértékben függ. Függ attól is, hogy azóta újra szerelmes lett-e valakibe, mert ha igen akkor már elengedett téged. Engem közel 7év után dobtak, egyik napról másikra különös indok nélkül. De ami a legborzasztóbb az egészben, h képzeljetek el egy olyan együttlétet, hogy hosszú éveken keresztül hiszitek azt, hogy a párotok hozzátok tartozik, társak vagytok, majd egy napon szembesülni kell a ténnyel, h csak ti voltatok boldogok, az a másik már évek óta nem szeret, csak megjátssza magát. Igen, van(ill. volt) ilyen, az én esetem, és az utolsó percig azt hittem hogy szeret. Most több évet visszamenõlegesen hogy a francba lehet átértékelni újból. Tanuljam újra a szorzótáblát és az abc-t?
Nagyon sajnállak kedves utolsó. :( Nekem a 4 éves kapcsolatom ért így véget de utána kb 1, 5 évig nem tudtam ránézni másra. El sem tudom képzelni akkor milyen nehéz lehet 7 év után továbblépni.. Szörnyû, hogy ilyen megtörténhet. Én a tökénél fogva lógatnám fel az ilyen illetõt. Nem azért mert már nem szeret talán arról nem is tehet, de ne játssza meg magát legalább mert az baromira nem fair. Nálunk voltak azért jelek ha jobban belegondolok, csak én nem vettem észre õket. A szemembe hazudott a drága amikor felvette a telefont mondta, hogy az anyja keresi pedig a barátnõje volt. Szemétláda az ilyen. Nem csak velem játszott hanem azzal a csajjal sem volt õszinte. Villámcsapásként ért amikor szakított pont egy romantikus kirándulás után. A búcsúszexet azért nem hagyta ki. De azt hiszem ez az inkorrekt viselkedés nagyban megkönnyítette az én dolgomat is szakítás után.
A 9-es teljesen jól megfogalmazta a dolgokat.Hidd el mindig az keres elõbb, akiben nagyobb a szerelem.Várj még!!! Fog õ még téged keresni, ha meg nem akkor soha nem volt igazán a tiéd.
Kedves 10.-es amit te leírsz, szakítás után , az nem baráti kapcsolat, barátság, hanem normális, civilizált módon való elválás. Teljesen egyetértek, hogy ennek így kell lennie. De barátság nem alakulhat ki kapcsolat után, nagyon ritka.
Azért ez nem mindig igy van kedves 8-as. Nem mindig azért megy szét egy pár mert nem szeretik egymást. Hanem mondjuk széttúrták a kapcsolatot, vagy az egyik hülyeséget csinál mint pl én is. Ha szeretik egymást akkor elképzelhetõ vissza akarják csinálni. Miért ne maradhatna meg a barátság?? Ha két értelmes intelligens ember békében elválik és nem tányérröpködõs megcsalós szakítás történt akkor miért ne maradhatnának barátok? Nem kell összejárni hetente, mégcsak beszélni sem. De néha egy kávé belefér, hogy mi van vele. Én eddig soha nem igy zártam le a kapcsolataimat de az exem az összes barátnõjével a mai napig baráti kapcsolatot ápol.
Ha vége, akkor vége, ennyi volt, miért kéne keresni? Legyünk barátok? Miért, mi értelme van? Szükségünk van egymás barátságára? Nincs, egymásra sincs, akkor nem szakítottunk volna. Az elválás, a gyász mindig nehéz, aztán hozzászokik az ember a másik hiányához és továbblépsz.
Amúgy persze, hogy gondol rád! Hogyne gondolna. Még nagyon sokáig eszébe fogsz jutni. Fájni fog, és hiányozni fogsz. Bár ez attól is függ mondjuk miért szakitottatok és mennyire szeret még. Mindig az szenved jobban aki jobban szeret. Sokszor van, hogy szeretjük a másikat mégis eltaszítjuk. Aki menne, azt el kell engedni. Ha hozzád tartozik és együtt kell lennetek visszajön még. Ha nem akkor nem volt melléd való és lehetõséget ad megtalálni azt aki tényleg hozzád illik.
Igen, elõfordult ilyen sõt pont most van mindkettõnk részérõl. Nem keresem én sem, õ sem. Szeretjük még egymást de egy hülyeségem miatt kidobott és most nem tudom mi van...
bocs:megy
NEM, ha otthagytam annak volt oka és nem akartam vele barátságban sem lenni. Nem büszkeség ami nem me nem kell erõltetni
Az 1-es hozzászóla nem ír igazat. A kérdésedre pedig: Igen volt már ilyen, hogy nem tudtam levetkõzni a büszkeségemet, mert annyira megsértett lelkileg.
Nem tudom milyen jó tanácsot lehetne itt adni. Ez a felejtés dolog nekem sem ment könnyen soha pedig a mostani kapcsolatom csak 3 hónapos volt viszont nagyon beleszerettem. Talán jobban mint anno a 4 évesbe. Õ volt az elsõ nagy szerelem, a biztos pont. Az esküvõt tervezgettem õ meg másnap kidobott :) De már nem fáj, csak nevetek rajta. Humorral minden könnyebb. Biztos beleugranék egy új kapcsolatba a könnyebb felejtés végett.

Miért van ennyi csúnya, undorító fiúnak is sokszor vonzó barátnője, vagy is hogy lehet, hogy van egyáltalán barátnőjük és nekem miért nem jön össze, ha szerintem nem is vagyok annyira vészesen csúnya, inkább átlagos?

Én valamiért nem kellek a lányoknak, hiába is próbálkozom folyton lekoptatnak, talán barátkozni kéne és akkor belémszeretnének, de ha félénk, gátlásos,visszahúzódó és önbizalomhiányos vagyok és nem merek a lányokkal igazán beszélgetni sem, mert úgy érzem csak zavarnám őket, mert én csúnya fiúnak tartom magam, akkor lehetséges, hogy nem is a külsőm az igazi probléma, ami miatt nem volt még barátnőm? Hiszen, ha ennyi csúnya fiúnak van szép barátnője, az azért eléggé elgondolkoztató. o.O

Legjobb válasz: Most õszintén: ki a franc akarna egy önbizalomhiányos, önsajnáltató, állandóan nyavalygó társat maga mellé? (Lányban sem túl vonzó az ilyesmi, fiúban még kevésbé.) Te szívesen lennél olyan csajjal, akinek folyton helyre kellene pakolnod az önbizalmát, akinek esetleg még azt is meg kell mondani, hogy igyon meg egy pohár vizet, mert annyira "önállótlan"? Most lehet, hogy le fognak pontozni, de sajnos ez az igazság. Te is menekülnél az olyan emberek elõl, akikbõl sugárzik a pesszimizmus, a gyámoltalanság. Ez olyan, mintha az áruházban azzal próbálnák hirdetni az árut, hogy törött, csorba, lement róla a zománc, lyukas, szakadt, mittudomén. Milyen reklám lenne már ez? Te vennél ilyen terméket? Ugye, hogy nem. Ugyanez megy az ismerkedésben is, nagyon leegyszerûsítve ez is csak egy "húspiac", ahol el kell adnod magad. Ha nem beszélgetsz senkivel, nem ismerteted meg velük önmagad, azaz nem tudod eladni magad. Egy-egy beszélgetéssel semmit sem veszthetsz, de elõször inkább az ismerõsi környezetedben gyakorold a kontaktust, beszélgess olyan lányokkal, akiket már ismersz valamennyire. Ha ezt megszoktad, akkor jöhetnek az idegenek (nem az ufonauták). Dönthetsz, hogy teszel a cél érdekében valamit, vagy akár még évekig nyavalyogsz.

Most õszintén: ki a franc akarna egy önbizalomhiányos, önsajnáltató, állandóan nyavalygó társat maga mellé? (Lányban sem túl vonzó az ilyesmi, fiúban még kevésbé.) Te szívesen lennél olyan csajjal, akinek folyton helyre kellene pakolnod az önbizalmát, akinek esetleg még azt is meg kell mondani, hogy igyon meg egy pohár vizet, mert annyira "önállótlan"? Most lehet, hogy le fognak pontozni, de sajnos ez az igazság. Te is menekülnél az olyan emberek elõl, akikbõl sugárzik a pesszimizmus, a gyámoltalanság. Ez olyan, mintha az áruházban azzal próbálnák hirdetni az árut, hogy törött, csorba, lement róla a zománc, lyukas, szakadt, mittudomén. Milyen reklám lenne már ez? Te vennél ilyen terméket? Ugye, hogy nem. Ugyanez megy az ismerkedésben is, nagyon leegyszerûsítve ez is csak egy "húspiac", ahol el kell adnod magad. Ha nem beszélgetsz senkivel, nem ismerteted meg velük önmagad, azaz nem tudod eladni magad. Egy-egy beszélgetéssel semmit sem veszthetsz, de elõször inkább az ismerõsi környezetedben gyakorold a kontaktust, beszélgess olyan lányokkal, akiket már ismersz valamennyire. Ha ezt megszoktad, akkor jöhetnek az idegenek (nem az ufonauták). Dönthetsz, hogy teszel a cél érdekében valamit, vagy akár még évekig nyavalyogsz.
Szerintem te nagyon csúnya fiú vagy-ennyi.
Te belülrõl talány csúnyább lehetsz, mint kívülrõl.
önsajnáltatás level 1.000.000.000.000.000.000 naponta száz ilyen kérdés van és mindegyikre válaszolnak legalább tízen. kicsit utánaolvastál volna, nem született volna meg ez a teljesen felesleges kérdés:/
Ezért kell beszélgetned lányokkal, fejlesztened önmagad, illetve keress valamilyen jó hobbit is. Hidd el, elõbb-utóbb észre fogod venni, hogy a lányok egy része kedveli a társaságodat (nyilván nem leszel a társaság középpontja, de lesznek olyanok, akikkel jól elleszel), ami marha sokat fog dobni az önbizalmadon. Másrészt meg gyakorold a flörtölést is, pl. az osztálytársnõidnek mondd, hogy "jól áll rajtad ez a ruha", "csak most vettem észre, hogy milyen szép a szemed", ennél elsõ körben nem is kell több. Nem fogják leharapni a fejed, nyugi, és közben te is megszokod a "tökös" stílust, szinte automatikussá válik majd az, hogy tudsz flörtölni, bókolni, amit majd más lányoknál is tudsz kamatoztatni, és idegen lányokat is meg fogsz majd merni szólítani.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak azért van ez a félelmem és sok negatív tulajdonságom, mert folyton érzem, hogy milyen csúnya vagyok, vagyis én annak érzem magam, emiatt nincs semmi önbizallam, úgy érzem nem kellek én senkinek sem a külsõm miatt és így nincs erõm sem igaán kezdeményezni lányoknál, meg ha le is szólítanék egyet úgyis elutasítana, ahogy eddig is és nyílván a külsõm miatt, csak azt nem értem, hogy más csúnya srácoknak mégis hogyan lett baártnõje, ráadásul sokszore egészen szép barátnõje.
Külsõ és a belsõ is fontos egyaránt nem kell a duma! De a kérdezõvel tuti gondok vannak.
Attól, hogy valaki szerinted csúnya, az még lehet nagyon értékes ember.
külsõnél a belsõ sokkal fontosabb, szerintem
Biztos nagy a szerszámuk, vagy sok a pénzük. Ismervén a "mai nõket" el tudom képzelni, hogy ezért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!