Találatok a következő kifejezésre: Nem igazán ki az (267 db)

Sötét szinűből lett szőkék! Első festésre nem igazán lett az a szép szin amit szerettem volna. Tartsak ki, mert majd a festések során alakul, vagy adjam fel és fessem vissza barnára?

Nagy a dilemmám, mert mindig barna hajam volt,festés nélküli természetes. 1 hete le lett sz?kitve és be lett festve 10.21-es szin? festékkel, de nem pont olyan mint amire számitottam. Nem ment tönkre a hajam,épp ezért nem tudom mit tegyek, hogy várjak még és majd a további festések során szépen egységesre alakul a szin , vagy ez már mindig ilyen lesz?

Legjobb válasz: Szerintem tegyél még egy-két próbát, addig mondjuk hordatod összefogva, vagy hullámosan, kevésbé látszik, hogy nem egyenletes a színe. Ha még mindig nem az igazi, akkor vissza tudod festeni. Egyébként szvsz legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény.

Szerintem tegyél még egy-két próbát, addig mondjuk hordatod összefogva, vagy hullámosan, kevésbé látszik, hogy nem egyenletes a színe. Ha még mindig nem az igazi, akkor vissza tudod festeni. Egyébként szvsz legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény.
Szia! Nekem ugyan így volt! Csak nekem világos barna az eredeti haj színe és be akartam festeni szõkére vettem egy hajfestéket és az nagyon nem szõkére fogta be hanem olyan volt mintha sötétbarna majdnem fekete lenne, pedig a hajfesték közép szõke volt. Na én utána szenvedtem vele sokat hogy szõke legyen, kb fél év volt mire teljesen jó lett!
én szõke voltam, feketére festettem alul, és mikor visszafestettem szõkére undorító színe lett, de pár festés után szép lett. ha leszívatod, és kened fel rá a kívánt festéket az a leggyorsabb megoldás, de roncsolja a hajat, habár nekem nem tette tönkre.
Én mindig eredeti világosbarnából festem bolti hajfestékkel. Elõször középszõke lett, aztán már egyre világosabb szõke. De nem akarok annyira szõke lenni, úgyhogy nemsokára csak a tövét festem. Többszöri festés után te is egyre szõkébb leszel, nyugi! Ezzel nem roncsolod a hajad! Csak simán fesd be havonta egyszer.

Lehet egy ember olyan hatással rám aki mellet nem jön ki az igazi egyéniségem?

Legjobb válasz: Velem ezt nem könnyû eljátszani, de még én is ismerek olyat, nem is egyet.

Velem ezt nem könnyû eljátszani, de még én is ismerek olyat, nem is egyet.
Lehet, nagyon is.
Lehet bizny. Nem is egy olyan embert ismerek, akikkel azt sem tudtam, hogy ki a fene vagyok én. :D
De még mennyire!
Létezik ilyen ember.Na õket kell messzirõl elkerülni!
Aki leértékeli a dolgaid, tetteid; aki szerint csak az a jó, amit Õ annak mond - amellett lehet ilyen hatás. Persze van olyan ember aki eleve nem volt Önmaga...
Már miért kéne elkerülni? Nem szégyen az, ha valaki erõsebb egyéniség, és tõle is lehet tanulni.
Igen nagyon messze elkell kerülni. Ha rokon akkor is. Az erõs személyiség mellett is megmarad érülésmentesen az éned a személyiséged az akaratod meg a kreativitásod. De ! Egy Elnyomó személyiségü ember nehezen helyrehozható károsodásokat okoz a lelkednek, pl többek között innantilizál. Mielõbbi gyors szabadulást kivánok !
innantilizál = infantilizál . Bocs elgépeltem.

Ha valaki ausztráliába menekül a börtönbüntetés elől, az igaz, hogy ausztrália nem adja ki azt az embert a hatóságoknak?

Legjobb válasz: az attól függ hogyvan e adott országgal kiadatási egyezménye az illetõ országnak.

az attól függ hogyvan e adott országgal kiadatási egyezménye az illetõ országnak.
A kérdező hozzászólása: Magyarországi lakosra gondolok
persze hogy van! pl. BBÉvi
Igen úgy látom van, csak itt ezen az oldalon találsz egy csomó példát rá. És még a környezetemben is sok ilyet látok, hallok, na meg amirõl még nem tudok.
Igen, elég sokan vannak. Többségük nem is akar gyereket. A maradék pedig a barátok/rokonok/ismerõsök/férj unszolására úgy dönt, hogy szül egy gyereket, mert ezt várják tõle, de igazán sosem lesznek anyának valók...
Ha nem akarja a nõ a kicsit, akkor szerintem biztos nem lesz jó anya.Itt nem azokat értem, akik nem tervezték, hanem akik csak azért tartották meg, mert a férfi/család akarta vagy mert hogy mások mit gondolnának róla, ha elvetetné.
Ez fura.Épp tegnap beszéltem errõl a barátnõmmel.Babát vár, és fél mert még nincsenek anyai ösztönei.Már rég szeretett volna kisbabát, nagyon aranyos, és kedves tanár.Szereti a gyerekeket.Szerintem õ nálla kifog alakulni.Miénst a karjában fogja tartani.
Én sokáig ezt gondoltam magamról. Aztán megszületett a kisfiam... :)
Azok akik megszülnek és lemondanak a gyerekükröl, vagy ott hagyják valahol...azokban soha nem volt anyai ösztön és nem is lessz soha.A szomszédomban 4 éves kisfiárol mondott le az anyja, örökbe adta, és minden látogatás nélkül éli az éetét más országban a legujjabb pasijával!!!Az ilyenekböl hova tünt az anyaság??? Nem is volt sohasem!

A baba születése után ti tudtatok Taj kártyát intézni? Igaz, hogy már nem adják ki az OEP-nél, maximum csak az igazolást róla?

Olyat kérdeznék, aki mostanában szült.

Legjobb válasz: December 4-én szültem.A lakcímkártya + a születési már 4 napon belül készen volt,azért apa bement az anyakönyvvezetõhöz.Már nem emlékszem pontosan,de 20-a elõtt megküldték postán a TAJ kártyát. Ezután kezdtem mindent postán intézni.Az egyszeri anyaságit is megkaptam még karácsony elõtt, januárban pedig már jött a családi.

December 4-én szültem.A lakcímkártya + a születési már 4 napon belül készen volt, azért apa bement az anyakönyvvezetõhöz.Már nem emlékszem pontosan, de 20-a elõtt megküldték postán a TAJ kártyát. Ezután kezdtem mindent postán intézni.Az egyszeri anyaságit is megkaptam még karácsony elõtt, januárban pedig már jött a családi.
Én most szültem aprilis 13-án, ma kaptam meg postán a TAJ kártyát. A kórház igényelte meg, amikor az anyakönyvi kivonatot intézték.
Postán küldték ki , a kórházban igényelték meg.
Én március 18-án szültem, a Taj kártyát március 30. körül kaptam meg, a postás hozta. A kórházban az anyakönyvi kivonathoz töltöttem ki papírt, gondolom ott intézték ezt is (meg a lakcímkártyát is).
Én közel 2 éve szültem, de párom+anyósom kértek igazolást róla (Debrecen) és szülés után 5 nappal meg is kapták, így meghatalmazással a gyest, meg az anyaságit is el tudták intézni.A családi meg amúgy is a párom nevére ment.Próbáljátok meg ti is így.
5-ös vagyok- én is februárban szültem és férjem bement az anyakönyvvel az apehhoz, és megcsinálttta az adókártyát. :) Kapott egy lapot a számával, de a kártyát még nem küldték. :)
6-os vagyok Én is érdeklõdtem a NAV-nál az adókártya miatt, azt mondták majd küldik.Lassan 5 hónapos a fiam és adókártyája még nincs, de az Államkincstár levélben leközölte az adószámát (januárban vagy februárban már nem emlékszem).
#5-ös vagyok. Kedves Utolsó! Én felhívtam az Apeh-ot (vagyis mostmár Nav) az adókártya miatt, azt mondták, hogynem kell igényelni azt sem, majd küldik (kb. 1 hónap. Még nem kaptam meg, majd rákérdezek újra). Csak a családi adókedvezményes lapon kérnek egyébként adószámot (de ha nincs, akkor is lehet igényelni, csak más adatokat kell megadni helyette). Sem az egyszeri anyaságihoz, sem a családi pótlékhoz (ezeket már kaptam is azóta), sem a Tgyás igényléséhez nem kellett.
Igen, ez azt hiszem 2010tõl van így, hogy szülés után intézik a taj kártyát, és postán kapod meg! A baba születési anyakönyvével együtt megkapod a lakcímkártyát és amit neked kell intézni az az apehnél az adókártya. UTána intézheted az anyaságit- és családipótlékot stb.
Külföldön szültem, babam magyar allampolgar. OEP-nel szemelyesen inteztem a TAJ kartyat. Azonnal kezhez kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Mi két éve postán intéztük, de most valahol azt olvastam, hogy személyesen már nem adják ki, maximum az igazolást a Taj számról(állítólag valakinek azt sem adták ki).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Mostanra megszületett a pici.:)

Miert nem mutatom ki az igazi erzelmeim?

Miert viselek "alarcot"az eletben? Ugyerzem,hogy masoknak akarok megfelelni,es ezaltal elvesztem az igazi lenyemet.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mennyire vigasztal, de én is ilyen vagyok. Másoknak akarok megfelelni, ahelyett, hogy úgy élnék, ahogy akarok.

Nem tudom, hogy mennyire vigasztal, de én is ilyen vagyok. Másoknak akarok megfelelni, ahelyett, hogy úgy élnék, ahogy akarok.
Mert a társadalom elvárja tõled, hogy álarcot viselj, különben nem fogadnak be. Ilyen egyszerû.
miért viseled azt az álarcot?jobban érzed úgy magad? régen én is azt hittem h úgy sokkal jobb..de elkezdtem saját magamat adni és ez az énem sokkal jobban bejön másoknak, csak ne kapjanak el rossz kedvembe... :D

Tök rosszul esik, hogy a barátom nem teszi ki az új képeinket pl facebookra. Hisztis vagyok igaz? Lent.

Pl nyaralni is voltunk most, arról se tett ki egy képetse:(

Legjobb válasz: Én most nagyon nevetek...:D

Én most nagyon nevetek...:D
Hisztis vagy. Az ennyire kitárulkozó emberektõl meg, akik 50-100 képet raknak ki életük minden pillanatáról, szabályosan rosszul vagyok. Magamutogató pózer.
Atyaúristen...mi lenne veletek facebook nélkül? Bele is halnátok talán, ha nem lenne...
vannak, akik nem szeretnek mindent kipakolni facebook-ra :) én is ilyen vagyok..van kb 3 képem..írni sem szoktam az üzenõfalra..ez még nem jelent semmit, nyugi :) ) 18/L
igaz, hisztis vagy
én pl nem szeretem hirdetni az igét fészbukon , meg mutogatni hogy nekem ilyen olyan barátnõm van.lehet õ is ilyen de sajna lehet más oka is:S
röhögnöm kell bocs : D
Nekem úgy tûnik hisztis vagy. 18L
Nem hisztis vagy édesem, hanem egyszerûen szánalmas :) 22/L
Lehet kicsi az vagy..De ha zavar akkor mond el szépen a barátodnask és sztem ha szépen megkéred akkor kiteszi :P
. . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
mi lenne facebook nélkül...meghalna mindenki.
ezt meg lehet beszélni.. pl. ilyen kommunikációval: - sziveeem, örülnék ha pár nyaralásos képet kitennénk facebook-ra, tudod, nekem ez jólesne.. - ok, persze, semmi gond..
01:49 Köszönöm szépen
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
A kérdező hozzászólása: chh és akk mi a [email protected] van ha valaki facebook függõ??? 85%os megtanuljon meg olvasni mert már leírtam, hogy facebook kocka..desebaj..
A kérdező hozzászólása: és nekem nem konkrétan azzal van bajom, hogy nem tett ki hanem mustanában furán változik meg dolgokban amit nem értek, és nem ez a legfõbb bajom..ezis csak egy amit észre vettem, hogy megváltozott..lehet azért veszem így fel mert egy csomó ilyen van amiben megváltozott, talik, közeledés stb..ezért lehet túlreagálom mert van bennem félelem.
aj istenem mért kell b-sztatni szegényt?:D gondolom most nem a facebookon van a hangsúly hanem úgy általában hogy pl eddig minden képet kitett stb foglalkozott vele most meg hirtelen semmit se csinál..
A kérdező hozzászólása: végre utolsó! Köszönöm! POntosan így! a facebook csak az egyik..lehet ezért veszem szívemre..am nem [email protected] szokásom..nincs is miért!
nem rád értettem hogy b-sztatod hanem a többiek téged..xd
A kérdező hozzászólása: nem baj, attól te legább érted mire gondoltam:( xD
Na akkor én mit szóljak rólam a párom meg 1 db képet nem rakott ki de még a gyerekirõl se.Nem , hogy a nyaralásról! Szerintem ha fent az oldalán rólad kép akkor azért nem kéne ennyire erõltetni azta nyaralos képet ha akarja ugyis kirakja.
Kicsiszívem, az én barátom sem tett ki 1 képet sem a nyaralásunkról, de csak azért mert õ nem facebookfüggõ, csak 1 hetente megy fel:) Szerintem a barátod is így van vele. Nekem nem esik rosszul.
elõzõ elõttit kommentvitézre! :"D XD
ja, az jó lenne :D meg ezt a kérdést fel kéne nyomni arra az oldalra, ahol a legidiótább gyk-s kérdések vannak. ritkán látni ilyet :D
Legalább a barátod nem olyan mint te.. mutogatnád az ismerõseidnek csak erre kell? :D.. 16/f.
A kérdező hozzászólása: Ja nem zavarna ha alapból ilyen lenne csak, hogy 3-4 hónapja más volt a helyzet:) ) Így érdekesnek találom ennyi..
A kérdező hozzászólása: na és ha büszke vagyok rá miértne mutogassam:D messze õ a legjobb! még szép, hogy büszke vagyok rá! ezért szeretem -.-"
szerintem nem hisztis vagy hanem feltûnõsködõ, mért gond az ha nem akarja kirakni?örülj neki , hogy nem facebook-kocka
A kérdező hozzászólása: hahaha dehogynem facebook kocka még hozzá a legnagyobb 24bõl 23mat online :D:D
Ahelyett, hogy facebookon nézegetnétek magatokról a képeket, menjetek, csináljatok szépen újakat. Hosszú távon sokkal értékesebb megtalálni egy régi képet magatokról, mint felrakosgatni, aztán újra-újra megnyitni, ha hozzászólás jön. Annyira felesleges ezen kiakadnod szerintem.
Mi lenne, ha te tennéd ki a képeiteket?
A kérdező hozzászólása: természetesen kint vannak!:D és nem azt várom el, hpgy 5000ret kitegyen de azért a közös nyaralásról legább 1-2õ jól esett volna, fõleg h eddig mindig kitette az újakat ha olyna volt ami neki is tetszet, most még nyaralásoról se tesz :S:S
ÚRISTEN! KATASZTRÓFA! MEGCSAL CSEZD MEG NEM VESZED ÉSZRE? MÁR A NYARALÁSOTOKRÓL SEM HAJLANDÓ KÉPET KIRAKNI A FACEBBOKRA. FÉL HOGY AKIVEL KAVAR ÉSZRE VESZI HOGY CSAJA VAN. AZONNAL SZAKÍTS ÉS KERES VALAKI OLYAT AKI MINDEN KÉPETEKET FELRAKJA FB-RE
hisztis vagy, a tetejébe még nárcisztikus is. Isten óvja Tõled az ellenkezõ nem minden tagját.
A kérdező hozzászólása: haha 2éve mégse volt egy hangos szavunkse, lehet õ nem bánja, hogy nem óvták õt tõlem;) Am rákérdeztem nála és kiderült megse kapta a képeinket xDxDxD
így a végére valaki nyomja már be azt a fejfogós cuccot
A kérdező hozzászólása: nem is erõltettem, nem szokásom semmit ráerõszakolni és nem a képeken van a hangsúly hanem, hogy valahogy kezd minden más lenni..O_o

Megijesztett egy cikk. Azt olvastam a férfiak nem mondják ki azt a szót hogy szeretlek ha tényleg kötödnek hozzád. Ez igaz? (lent kicsit bővebb)

A barátom mikor el?sz?r nálnuk volt,akkor mondta ki kb 1 hét után.Azt hittem ez annak a jele hogy nayon szeret mert eddig azt olvastam h a fiúk csak akkor beszélnek az érzéseikr?l hogy tényleg komolyak.Most melyik az igaz?

Legjobb válasz: Ez egyénenként más és más... nem kell ezen aggódnod. Amugy az én exem 5 évig nem mondta hogy szeret.. a mostani meg két hét után, és már 2 éve együtt vagyunk. Mindenki máéshogy élik meg, szerintem tényleg nem lehet általánosítani.

Ez egyénenként más és más... nem kell ezen aggódnod. Amugy az én exem 5 évig nem mondta hogy szeret.. a mostani meg két hét után, és már 2 éve együtt vagyunk. Mindenki máéshogy élik meg, szerintem tényleg nem lehet általánosítani.
nem kell minden baromságnak bedõlni amit a neten olvasol...
az elõzõ hozzászólónak abban igaza van hogy nem kell mindennek bedõlni, de viszont õ megpróbált segíteni neked, te meg visszaszóltál, egy ilyen "cikk" egy közkutatás alapja, általában nem megbízható, ha szeretnéd tudni akkaor férfi és férfi között is van különbség... honnan tudod hogy a pasi akit szeretsz õ milyen, és milyen módon fejezi ki azt hogy mit érez?... komolyan mondom.. nem ismered több éve (hisz a kérdésedben ott a kételkedés..) és ha sok ideje is ismered akkor is okozhat meglepetést mert nem azt mondja, teszi ami megvan írva egy idióta cikkben
Ez hülyeség szerintem, a cikk írójának lehet, hogy volt egy ilyen pasija, de ne általánosíts. Barátom kb 2 hét után kimondta és eléggé kötõdik azért szerintem. Pl teljesen ki van akadva ha 2 napig nincs idõnk egymásra valamiért, hogy mennyire hiányzom akkor. Az a lényeg, hogy érezd, hogy szeret, ez mindig kiderül 1-2 megnyílvánulásból :) )
A kérdező hozzászólása: igen ez igy van, köszönöm a választ:)
na, ez hülyeség.. en meg olyat olvastam h ha citromkarikákat raksz a hasadra, akkor kisebb lesz. meg h ha beleülsz felváltva forró tengervizbe, meg hideg vizbe, akkor kisebb lesz a fenék. ez komolyan igy volt, az im-ben. nem kell mindent elhinni. :S:S
Gratulálok annak, aki újságból tanulja a szexet, valamint nem hiszi el a barátja szavait egy idióta cikk miatt.

Igaz az, hogyha egy baba eléri a 7, 5-10 kg-ot akkor meg kell kezdeni a hozzátáplálást, mert nem elégiti ki az anyatej?

Mi még csak 2 hósak vagyunk, de már 7,5 kg a nagyfiú.Akkor hogy is van ez? Én marhára meg akarom várni a 6 hó-t ezzel, remélem menni fog.

Legjobb válasz: Szia! A hozzátáplálást a 4. hónap elõtt nem szabad elkezdeni, mert a babák emésztõrendszere még nem áll készen a "szilárd" táplálékhoz. (Nekünk ezt mondta a védõnõ.)Addig ha nem elég már neki az anyatej esetleg tápszerrel lehet etetni a babát.

Szia! A hozzátáplálást a 4. hónap elõtt nem szabad elkezdeni, mert a babák emésztõrendszere még nem áll készen a "szilárd" táplálékhoz. (Nekünk ezt mondta a védõnõ.)Addig ha nem elég már neki az anyatej esetleg tápszerrel lehet etetni a babát.
Kislányom 4 hósan már túlhaladta a 7 kilót, de 6 hónapos koráig CSAK anyatejet adtam neki, még vizet sem.. Én nem hallgattam senkire, biztos votam benne, h ez így helyes.
Az én lányom is 4 hós és 7, 5 kg de csak szopizik.Nem kell a hozzátáplálás ameddig halad a súlyán.Én is meg szeretném várni a 6 hót és aztán kezdeni a kajcsit.
Ugyan az én fiam tápszeres sajnos, de szerintem ha ekkora a babád és szépen szopizik nem sír, rendben van a kakija és a többi akkor várj a hozzátáplálással. Biztosan nem hiába mondják, hogy 6 hónapos koráig elég az anyatej. Gratulálok a babádhoz, csináld ahogy TE érzed!
Ha anyatejes és rendesen eszik én sem kezdeném el a hozzátáplálást, csak 6 hós kora környékén. Az ényém tápszeres volt sajnos, én 4 hónapos kora körül kezdtem el a hozzátáplálást.
Szoptast nyugodtan 6 hónapos koráig, ha van tejcsid! Az én lányom kizárólag anyatejes volt. Nem rég kezdtük el a gyümölcsök izlelését, fõzelékek, húsi, stb. kóstolását. A mai napig 3-4-szer még szopizunk is. Nagyon jól érzi magát az etetõszékében is, ha kiskanállal kell ennie, de a cicin is imád, ha aludni tér. Üdv. 8 hónapos picilány anyukája
8 hós kislány anyuja vagyok. Azt elfelejtettem, hogy 3, 45 kg-val 52 cm-vel született, most 80 cm és 11 kg. Ennek ellenére nem kövér, de kiegyensúlyozott, jókedvû és gyönyörû baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a megnyugtató választ! :o)

Justin Biebernek van a Love me c. dala és azt mondta nővérem hogy azt igazából Kylie Minogue énekli igaz ez? és ha igen akkor mi volt az igazi neve ennek a dalnak? De ha nem igaz akkor kinek a dala volt ez régen?

http://www.youtube.com/watch?v=wzaMvIWCQQw

Legjobb válasz: Szerintem már legalább 5-en feldolgozták de utánanézek még hogy ki énekelte eredetileg.

Szerintem már legalább 5-en feldolgozták de utánanézek még hogy ki énekelte eredetileg.
A kérdező hozzászólása: kösziiiii<333
Na, eredetileg a The Cardigans adta elõ Lovefool címen.
A kérdező hozzászólása: nagyon kösziii<333
igen az az elõadó akit leirt az egyik válaszadó!!! am meg nan szeretem azt a dalt, mert Justin is leénekelte csak kicsit átformázva, és nan cejje Justin!!! láw
Kb csak a refrént énekelte ki belõle Justin és azt is átírta.. xD De am szoktak ilyet csinálni a sztárok.. Sztem mindketõ tökjóó ;) Am szia picíí Barbi ^^^(L)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!