Találatok a következő kifejezésre: Nem igazán ki (496 db)

Megnyertem egy szavazást, de csalás vádja miatt nem adják oda a nyereményem. Ez nem igaz, kihez fordulhatok segítségért?

Játszottam egy nyereményjátékot az egyik oldalon, ahol nyertem is, mert én gyűjtöttem össze a legtöbb szavazatot magamra. Viszont csalás vádja miatt nem kapom meg a nyereményt. Nem csaltam, teljesen tisztességesen nyertem, szeretném megkapni a jogos nyereményemet. Hova fordulhatok, hogy érvényesíteni tudjam akaratom?

Legjobb válasz: fogyasztó védelem vagy gazdasági verseny hivatal. érdeklõd meg náluk

fogyasztó védelem vagy gazdasági verseny hivatal. érdeklõd meg náluk

Justin Biebernek van a Love me c. dala és azt mondta nővérem hogy azt igazából Kylie Minogue énekli igaz ez? és ha igen akkor mi volt az igazi neve ennek a dalnak? De ha nem igaz akkor kinek a dala volt ez régen?

http://www.youtube.com/watch?v=wzaMvIWCQQw

Legjobb válasz: Szerintem már legalább 5-en feldolgozták de utánanézek még hogy ki énekelte eredetileg.

Szerintem már legalább 5-en feldolgozták de utánanézek még hogy ki énekelte eredetileg.
A kérdező hozzászólása: kösziiiii<333
Na, eredetileg a The Cardigans adta elõ Lovefool címen.
A kérdező hozzászólása: nagyon kösziii<333
igen az az elõadó akit leirt az egyik válaszadó!!! am meg nan szeretem azt a dalt, mert Justin is leénekelte csak kicsit átformázva, és nan cejje Justin!!! láw
Kb csak a refrént énekelte ki belõle Justin és azt is átírta.. xD De am szoktak ilyet csinálni a sztárok.. Sztem mindketõ tökjóó ;) Am szia picíí Barbi ^^^(L)

Az igaz hogy ha valaki nem néz ki túl jól de van önbizalma és magabiztos, az jobban bejön a nőknél, így neki könnyebb párkapcsolatot kialakítani, mint az aki jól néz ki de nem magabiztos, és nincs elég önbizalma?

Legjobb válasz: Igaz, mert aki magabiztos, az valószínûleg elégedett önmagával, jól érzi magát a bõrében és az sokkal jobb, mint az, aki jól néz ki, de mégsem elégedett magával...

Igaz, mert aki magabiztos, az valószínûleg elégedett önmagával, jól érzi magát a bõrében és az sokkal jobb, mint az, aki jól néz ki, de mégsem elégedett magával...
Én sajnos a "jól néz ki de nincs önbizalma" csoportba tartozok
Igaz, mert megfog minket a kisugárzása:) De az, hogy magabiztos ne azt jelentse nála, hogy rámenõs! L18


3000-es méhszáj mit jelent? Egy darabig akor még nem bujik ki a pici igaz? És az igaz hogy a meleg fürdő beindithatja a szülést? Volt akinek bevált? Hasmenés vas szedése melett normális? Pedig eddig nem volt hig a székletem!

39-hetes kis mama vagyok!

Legjobb válasz: http://piszenpisze.hu/tablazatok/mehszajertekek/ Melegfûrdõ, szex, lépcsõzés, csípõs kaja elvileg beindíthatja a szülést, de hidd el a megfelelõ idõben beindul az magától is bírd még ki azt a 7-10 napot. Sokkal jobb a babának ha õ dönti el mikor akar kibújni, ha nem akar akkor sem fog kibújni bármit is csinálsz. Addig jó míg bent van hidd el. :D És van olyan nõ akinek szülés elõtt párnappal hasmenése van mert tisztul a szervezet is és készül a szülésre.

http://piszenpisze.hu/tablazatok/mehszajertekek/ Melegfûrdõ, szex, lépcsõzés, csípõs kaja elvileg beindíthatja a szülést, de hidd el a megfelelõ idõben beindul az magától is bírd még ki azt a 7-10 napot. Sokkal jobb a babának ha õ dönti el mikor akar kibújni, ha nem akar akkor sem fog kibújni bármit is csinálsz. Addig jó míg bent van hidd el. :D És van olyan nõ akinek szülés elõtt párnappal hasmenése van mert tisztul a szervezet is és készül a szülésre.
3000-es méhszáj értékem volt végig, tehát teljesen zárt. A 37. héttõl hasmenésem volt, mégis 40+6ra szültem. Ja, és a méhszájam csak a vajúdás 11. órájában kezdett nyílni, addig totál zárt volt. Meleg fürdõztem mindig, nem használt.
A vas általában székrekedést okoz, de van olyan vas is ami híg székletet okoz, de ez a vas szedése után már 1 héttel jelentkezik, nem pedig egyszer csak elkezdõdik hetek múlva.
3100-as értékkel folyt el a magzatvizem, 5 óra múlva a kezemben volt a kisfiam. Kibújik majd, már nincs sok hátra :)

Mennyi idő múlva megy tönkre vagy csökken látványosan a Toyota Priusok akkumulátora? Mennyibe kerül kicseréltetni? Hasonló élettartamú mindegyik hibridben az akku vagy ez még nem igazán derült ki?

Érdekes volt azt látni, hogy 169000 km-nél (2004-es autó) többet futott Prius nincs is az

Legjobb válasz: mege ezeket javarész városokban használják szerintem odakinnt is, pont ott jön ki az elõnye, ahol sok a gyorsítás, fékezgetés, sok a lámpás keresztezõdés, dugókban araszolás stb. Meg nem egyedüli autóként a családban. Ha így nézed, a 170 ezer kilóméter nem kevés, igazûból évi több mint 20 ezer km, ami majdnem hogy átlagosnak mondható kisebb kocsiknál. Persze az írásodból kiderül, hogy a többi meg még ennél is kevebbet futott, de olyan használat mellett, amit a válaszom elején írtam, azis reális lehet. (kinnt nem jellemzõ az óratekergetés, legalábbis fele ennyire sem, ott a törvényekkel kezükben tudják ezt tartani, és van is rá kapacitás...)

mege ezeket javarész városokban használják szerintem odakinnt is, pont ott jön ki az elõnye, ahol sok a gyorsítás, fékezgetés, sok a lámpás keresztezõdés, dugókban araszolás stb. Meg nem egyedüli autóként a családban. Ha így nézed, a 170 ezer kilóméter nem kevés, igazûból évi több mint 20 ezer km, ami majdnem hogy átlagosnak mondható kisebb kocsiknál. Persze az írásodból kiderül, hogy a többi meg még ennél is kevebbet futott, de olyan használat mellett, amit a válaszom elején írtam, azis reális lehet. (kinnt nem jellemzõ az óratekergetés, legalábbis fele ennyire sem, ott a törvényekkel kezükben tudják ezt tartani, és van is rá kapacitás...)
A válaszom nem éppen auóspecifikus, de gondolj a mobilok akksijára. Idõvel mind tönkremegy. Az autógyárak biztosan tudják, hogy mennyit bír az akkumulátoruk, de mélyen halgatnak róla. Még semmilyen publikációt nem olvastam róla, hogy mennyit bírnak.
Nézz utána az Autómánia adásai között, meglehet nézni online, ott teszteltek használt Priust, és ahogy emlékszek nem volt vele semmi gond.
ja és az akkumulátorról annyit, hogy a Tesla Roadster, ami teljesen csak elektromos sportautó, annak az akkumulátora kb 160 ezret bír ki. De az nagyobb igénybevételnek van kitéve szerintem, hiszen csak azt használja a kocsi, illetve abban egy 250 lóerõs villanymotor van. Persze nyilván jóval nagyobb teljesítményû akkumulátor, és nem igen értek ezekhez az új akksikhoz, de ennyit minimum a priusé is ki bír szerintem, bár ez nyilván függ a használat módjától, hogy mennyit ment villanymotorral, stb stb.

Tényleg van benne rácio igaz? Akinek a gyermeke az oviba csendesebb visszahúzódóbb vagyis nem éli ki teljesen magát az otthon kompenzálja? Itthon forrja ki magát?

Legjobb válasz: Az én kisfiam.esetében ez igaz.Az oviban nagyon jó gyerek,itthon meg tombol.Katasztrófa menni vele bárhova is.:(

Az én kisfiam.esetében ez igaz.Az oviban nagyon jó gyerek, itthon meg tombol.Katasztrófa menni vele bárhova is.:(
Nem csak az ovira igaz, hanem az iskolára is.
a lányom jól kezelhetõ, de õ is itthon éli ki inkább magát. A húgom is ilyen volt, oviban iskolában, mint a kisangyal, otthon meg maga az ördög :) De inkább így legyen mint fordítva.
Határozottan mondom, hogy van benne ráció, legalábbis nállunk igen! Bent az oviban egy angyal, szófogadó mondják, hogy õ a legokossabb, nagyon ügyes az öltözésben!Mondom MI??Öltözésben??Otton egyáltalán nem hajlandó öltözni vetkõzni(3, 5 éves) Bár azért itthon sem ördögfióka de látszik rajta hogy akkor "leerest"Nincsennek olyan és annyi elvárások mint bent az oviban!
leereszt!

Igaz lehet, hogy a dokikat megbüntetik, ha felír valamit receptre, de én nem váltom ki?

Legjobb válasz: Természetesen nem igaz. Ha ez igaz lenne, akkor az összes doktor mezitláb, ingben gatyában rendelne, mert annyira leszegényednének a sok bûntetés miatt.

Természetesen nem igaz. Ha ez igaz lenne, akkor az összes doktor mezitláb, ingben gatyában rendelne, mert annyira leszegényednének a sok bûntetés miatt.
Ez nekem új dolog. Nem hiszem. Hiszen a dokinak mi köze van mindehhez. Mindenféle büntetésekrõl már hallottam, de ezért......??? A magam részérõl ezt kizárnám. Üdv, HajDoktor
nagyon is jól vagy így egyáltalán nem vagy sovány
szerintem pont jó:)
Annak aki azt mondja, hogy pont jo vagy igy! Szerintem se vagy iszonyuan sovàny! :) érezd jol magad a börödben az a tuti!
Nem sovány vagy, hanem karcsú, nem mindegy. Pont jó vagy így. Én is ilyen vagyok, csak magasabb kiadásban, és hidd el többen irigyelnek, mint akik azt mondják, hogy túl vékony vagyok (amúgy szerintem õk is csak irigykednek...) A kép alapján amúgy is úgy látom, hogy nem állnak ki a bordáid, csontjaid (vagy csak annyira, amennyire bárki másnak), szóval nem vagy sovány, egyszerûen csak vékony. Örülj neki! 19/L
PONT jó :]
nem sovány hanem pontjo :) szép karcsu :D én is ien vok csak kicsit magasabb az a sovány akinek kilátszanak a bordái, ismerek olyat.
Jol nezel ki, ne halgass rajuk, csak irigyek!
Sztem is pont jó:D én is ilyen vok...csak én 178cm magasan:)
sztem sovány vagy :S
Szerintem is sovany vagy!
szerintem is pont jo, es ne halgass masra, a legtobbje szerintem is csak irigysegbol mondja, mert gondolj csak bele most ilyen alkatod van, picit talan vekonyabb a megszokottnal, de 1. nem mindennapi, ami szerintem tok jo mert azert mostanra mar nemsoknak van ilyen alakja 2. milyen jo alakod lesz majd 20-25 evesen ;) ugyhogy ne aggodj ezen SSS :)
pont jó
szerintem is pont jo.csinos
szuperül nézel ki szerintem, ha nem így lenne én hidd el megmondanám, ne aggódj ezen, csak mostanába ritka aki vékony, és már azt is megszólják meg kötekednek egyesek...hát kérem nem lehet mindenki bálnabébi, s még õk szólnak meg...na mindegy, de te örülhetsz, szép tested van, vigyázz rá
Szerintem egy kicsit sovány vagy, 2-3 kiló plusszal egészségesebben néznél ki, de így is irigylésreméltó az alakod:D
Ugyanilyen testalkatom van. Én is szõke vagyok, 170 centi, szóval kicsit hasonlítunk. Úgy látszik a mi típusunk az, amit szeretnek szekálni az emberek! :D Nekem sokan beszóltak, volt akit rövid úton lerendeztem az epés megjegyzéseimmel. Ezek az emberek akik ilyet mondanak 90%-ban irigyek, a maradék meg nem bírja felfogni, hogy hízni sokszor nehezebb mint fogyni! Én most 50kg vagyok. Csajszi, szerintem jól nézünk ki, hidd el! Lehet, hogy nincs sok dolog, amit fogni lehet rajtunk, de majd 30 éves korunk után ráérünk elhízni nem? És soha ne hagyd, hogy elvegyék az önbizalmadat! Minden jót kívánok Neked! 20/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat!!
Tudod egyeseknek semmi se jo! Amikor volt egy kicsi hasam azt mondtak hogy juj hogy meghiztál...stb stb. most hogy tenyleg meghiztam aztmondják hogy nemis vagyok kövér:) ) pedig meg a huje is lassa hogy 10kilo plusz van rajtam...szoval te ne hallgass senkire, ha igy jol erzed magad ...:)
Nagyon gyönyörü az alakod...én még nálad is vékonyabb vagyok.gyönyörü vagy hidd el. 14/l

Mit csináljak a szomszédommal? Két éve lakunk kertes házban, most hatodszor jelent fel, most éppen azért, mert madáretetőket raktam ki, ezáltal idecsalom a madarakat (ami igaz, ezért raktam ki) és teleszarják a teraszát (ez nem igaz)

Legjobb válasz: minket azé jelentettek fel mert höszigeteltük a házat és az a hungarocell ami felmegy a falra az átlóg az õ portájára tehát az 5cm vastagságú hungarocell az õ portáának a méretét csökkenti nem normális! én is ónagyokat köszönök neki had egye a fene

minket azé jelentettek fel mert höszigeteltük a házat és az a hungarocell ami felmegy a falra az átlóg az õ portájára tehát az 5cm vastagságú hungarocell az õ portáának a méretét csökkenti nem normális! én is ónagyokat köszönök neki had egye a fene
Hat ha mar 6-szor jelent fel teged a szomszedod, akkor gondolom nem olyan nagyon nagy dolgokert jelent fel. Hiszen egy komolyabb feljelenetesert mar az elso alkalommal is fizethetnel, nem is keveset. Sajnos vannak rossz indulatu, irigy, gonosz emberek, akik sajnos meg a semmibol is kitalalnak valami butasagot. Gondolom a szomszedod unatkozik, es ezert teszi ezt. Hat ne foglalkozz vele! Koszonj neki jo nagyokat, azert is, had egye a fene, aztan ra se rants, mit lehet az ilyen idiotakkal tenni???
A kérdező hozzászólása: Én legszívesebben nagyon elverném, de még csak két éve lakunk itt, talán majd késõbb. Nem értem meg, hogy élheti ki egy ember ebben magát, hogy feljelentgeti a szomszédját? És mindez a cinkék, a rigók, és a zöldikék miatt! (mocskos állat, úgyis elkapom egyszer!!)
Képzeld, egyszer az én idióta szomszédom rámfogta, hogy a macskáim kibontották a drótkerítését, utána pedig hogy lepisilik a háza falát, ami ezért majd összedõl. Igen, bosszantó, de nem tudsz mit csinálni, csak tûrni, max te is feljelented vmi hülyeség miatt. Ha elvered , feljelent testi sértésért, és te húzod a rövidebbet. Szerintem valami bosszantó hülyeség miat jelentsd fel. Vagy pl feljelentheted hitelrontás miatt. Ez mondjuk igaz is volna
És a marhájának nem tûnik fel, hogy falhassa a fájáról az ómát + a kõtét, mert nincs pondró rajta. Az etetõ nem az õ birtokán van, madár meg amúgy is ott rondít ahol jólesik neki.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az!!! (úgyis elverem egyszer)
Szerintem NE verd el:) ) bár úgy tûnik, nagyon viszket a tenyeredet miatta - mert akkor jogosan jelentene fel:) ) Amúgy meg nyalja ki!!!! A madarak etetése nemhogy nem bûn, hanem szép, humánus dolog, én is éppen most gondolkozom, hogy milyen etetõt rakjak ki télire. Ha õt ezzel fel lehet bosszantani, akkor egy igazi rosszindulatú szemétláda lehet!! Egyszer az egyik ismerõsünknek a lépcsõházban egy EMBER szart a lábtörlõjére egyébként, szerintem azért, mert hasonló mocsok lehetett, mint a te szomszédod, belekötött mindenkibe. Mi meg szétröhögtük az agyunkat, amikor meghallottuk :) )) Szóval hagyd, hátha idegbajt kap a madárkáidtól, aztán elviszi a mentõ.... Pussz!
A jogalap nélküli vádaskodás szankcionálható. Méghozzá egy számára igen fontos dolog megvonásával: Már hatszor tett bejelentést, gondolom egyszer sem eredménnyel. Ez már megalapozza azt a vádat, hogy jogtalanul vádol. A szomszéd szavahihetõsége dönthetõ meg az eljáró szervek elõtt, ezzel elérhetõ az, hogy a bejelentését csak akkor fogadják el, ha valaki más is tanúsítja, alátámasztja. Emellett a hamis vád akár büntetõjogi tétel is lehet. Igen rosszul jöhet ki belõle. Ha más nem, nem vagyoni kártérítést kell fizettetni vele, és új madáretetõket kirakatni. :) Én azért ellõném azt a poént, amit anno már kiveséztek, hogy ugyan ám tudja-e kend, hogy magáná' szarik az a rigó, de nekem fütyül? :P
Jó tanácsokat adtak a többiek, szerintem se foglalkozz vele. Ha ennyiszer tett feljelentést már az ottani rendõrök ( vagy kik nézik ezt...) is látják, hogy csak nem bír magával. Vagy jelentsd fel te is, pl. hitelrontásért. De ha békét akarsz menj át hozzá (így karácsony elõtt) egy tál finom süteménnyel és beszélgess el vele, lehet csak azért jelent fel mert magányos és nincs kivel beszélgetnie és nem tudja mit kezdjen magával. Hátha kibékültök, tudom hülyeség meg inkább megvernéd - én is így voltam. de érdemes egy próbát tenni, hátha rendezõdik a helyzet. Nekem is muszáj volt kibékülni az emberekkel, mert képesek lettek volna megmérgezni a cicáimat, ne adja isten! :( vannak ilyen emberek.
Ez inkább a fiúkra igaz, bármilyen hihetetlen is.
Ahogy az elsõ is írta...
hmm igaz nem ma volt de emlékszem az elsõre és a pasira is de csak akkor ha valami miatt eszembe juttatják
Elfelejteni nem lehet, de én hagytam ott anno az illetõt és abszolut nem hiányzik, sõt! Nem mindenkire igaz.
nem teljesen. 5 év alatt tuti elfelejtik. én legalább is igy vagyok vele.
Én úgy tudtam az elsõ szerelem ilyen, de ebben is lehet valami igazság.
Ez nem igaz. Kb 7-8 hónapja feküdtem le aaz akkori barátommal és oké, nem felejtettem el de nem hiányzik nekem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!