Találatok a következő kifejezésre: Nem idul gépem. Van hogy (20 db)

Nem idul a gépem. Van hogy elsőre elindul, máskor pedig ötször hatszor kell ki-be kapcsolni hogy bekapcsoljon. Vajon mitől lehet? Mit tegyek?

Egyébként bekapcsol, zúg, csak éppen nem csippan, és nem villan a billenyty?zetem sem.

Legjobb válasz: tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére

tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére
A kérdező hozzászólása: Köszöntem szépen a segítséget! Ki is próbálom! :)
nos, mostmár mûxik?
A kérdező hozzászólása: Megnyomogattam hátul minden bizgentyût. Aztán.....nem indult. Lehet hogy szét kellene szedni és úgy megnézni passzol-e minden mindenhova? ÁÁ én annyira benga vagyok (NÕ) :) ))))) Végül benyomtam vagy hatszor, de a végén bekapcsolt. Érdekes, mert figyeltem milyen hangot ad. Amikor bekapcsolt, akkor elõtte ilyen rövid zúgás(vagy fémes hang) hallatszott. Köszönöm szépen a kedvességed hogy válaszoltál nekem! MÉg próbálkozom...lehet holnap szét is kapom :) ))) Szép napot!
na végre, már azt hittem, hogy még rosszabb lett a helyzet és nem tudsz válaszolni ^^ én azt mondom, hogy ha nemigazán értesz hozzá (ami miatt nem kell szégyenkezned, hiszen az IT igazából a férfiak világa) akkor inkább vidd el egy szervízbe, de elõtte kérdezgess körbe az ismerõseidnél, hogy melyik szervizet ajánlják, mert a nõket könnyebb átverni ilyen téren (bár van pár férfi is..) igazából én már az elején arra gondoltam, hogy az alaplapodon nézd meg a videókártya csatlakozást, de látom nem írtam le konkrétan. tehát inkább keresd fel az egyik ismerõdöd által ajánlott számítógép-szervízt
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Nyilván az lesz! Egy utolsó próbát még teszek. Elviszem a gépem itthonról, és megnézem máshol beindul-e. (áramingadozás miatt gondolom, hogy nem kap elég áramot). Aztán röpítem a szervízbe. Egyébként sajna szgépekre veszélyes kisugárzásom van, mert ez már a harmadik gép, a mhelyen is örülnek nekem mindig sikerül valami az ottani gépen is produkálni :) Egyszer egy mozdulattal lekaptam az egész elejét a szgépnek. Aztán meg rosszul tettem vissza. :) ))) Az informatikusunk fél délelõttje azzal ment el hogy úgy szedje szét, hogy ne törjön el :) ))) Köszönök szépen mindent! Szép napot!
Mért nem veszel egy másik kábelt? Van vagy 1000Ft. Egyébként kiszeded a vinyót ésberakod egy másik gépbe.
"le van merülve" - szaval laptop ... vagy kérsz kölcsön tápot addig míg USB-s valamire lemented, vagy kiszeded a winyót és másik laptopba rakod (sok laptopban könnyû hozzájutni a winyóhoz, nem kell szétdönteni az egész gépet)
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam, nem (csak?) a kábellel van gond, semmilyen kábellel nem mûködik. De a kérdés nem arra vonatkozott, hogy a kábelproblémát hogyan lehet megoldani...


Miért van, hogy ha játszok egy ideig rendesen megy a gép aztán elsötétül, de hang marad csak nincs kép minden játékomnál ezt csinálja van hogy több órán keresztül nem, de van hogy rögtön egy más után többször is?

Legjobb válasz: Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).
Nézd meg, hogy a bios megfelelõ verziószámra van e frissítve. Vagy egyáltalán támogatja e az alaplapod a procidat.
Gondolom ugyan az az emberke vagy aki két kérdéssel elõbb is írt. Nézd meg más 4pines ventivel, hogy nem-e a tápcsatlakozó rossz-e, azt a processzort meg tedd vissza!!! Nézd meg a biosban nincs-e letiltva a venti (lehet olyat egyáltalán) és állítsd full-ra ha úgyse megy akkor passz.
A kérdező hozzászólása: A gép azóta tökéletesen mûködött egy ideig amikor egyszer bekapcsoltam nem ment semmibe se tudok belépni se a biosba se sehova miért biosba processzor nélkül belehet lépni?
Szerinted hogy lehetne processzor nélkül belépni a biosba? NEM lehet. Leírtam mit próbálj meg.
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam , de semmi ugyan az a baj
VBIOS Reet - tel próbálkozz esetleg
BIOS Reset - tel próbálkozz esetleg (Elõzõ voltam, csak azt elírtam)
Melegedés?
A kérdező hozzászólása: Teljesen független attól, hogy hideg vagy meleg. Bekapcsolás után fél perccel ugyanúgy eljátssza, mint 10 óra folyamatos használat után...
Eseménynapló mit ír az eseményrõl? Memóriát tesztelted?
Nálam a tápegység okozta. Nem volt semmi baja, csak a torka volt véres :) . Fõleg akkor gyanakodnék erre, ha rendszertelen idõközönként indul újra. Azért nézd át a csatlakozókat is, hátha malacod lesz velük :) .
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát nem tudom, hogy itt mitõl van ez, de ha tegyük fel kicseréltetem a tápegységet, és nem javul meg, akkor nagyon ideges lennék...
Ez vagy szoftver, vagy hardware probléma. Rakd újra a wint. Ha ez se segít, akkor videókártya nem jön ki valamivel.

Miért van hogy egy időre pl.1 órára úgyhagyom a gépet akkor újrakell inditani mert nem kapcsolódik be a monitor?

Legjobb válasz: Lehet csak készenléti állapotba teszi magát (energiagazdálkodásnál beállítható). Ha kattintasz az egérrel, vagy mozgatod, vagy írsz a billentyûvel, elvileg felébred és megy tovább.

Lehet csak készenléti állapotba teszi magát (energiagazdálkodásnál beállítható). Ha kattintasz az egérrel, vagy mozgatod, vagy írsz a billentyûvel, elvileg felébred és megy tovább.
A kérdező hozzászólása: hiába mozgatom ezeket nemmegy

Miért van az hogy egy kis idő után elkezd zúgni elmozdítom a gépet, akkor nem zúg annyira?

Legjobb válasz: Jajj, valamiért nem jól írta ki a kérdést, javítom. *Miért van az hogy egy kis idõ után elkezd zúgni a gép(szerintem a táp), majd elmozdítom a gépet nagyon minimálisan, és akkor nem zúg annyira?

A kérdező hozzászólása: Jajj, valamiért nem jól írta ki a kérdést, javítom. *Miért van az hogy egy kis idõ után elkezd zúgni a gép(szerintem a táp), majd elmozdítom a gépet nagyon minimálisan, és akkor nem zúg annyira?
Csapágyas a venti.
Nálam pl a táp ventije zörgött, egy jól irányzott ütés megoldotta egy idõre. olajozás/vagy csere
Adok egy tippet, nekem bevált: a merevlemezeket SZOROSAN rögzítsd, 4 csavarral. Továbbá ha tudsz, a 4 talp alá tegyél gumit. Ha nincs jobb, fogj pár darab radírt és használd azt. Nekem e-nélkül berezonálták az asztalt, de a radírok elnyelték a rezgést. :)
A kérdező hozzászólása: És a csapágyas ventivel mit lehet kezdeni? Kárt tehet a tápban? Amúgy köszi a válaszokat. :)
#5 Amíg forog, addig csak téged idegesít. Ha már nem forog, akkor meg lekapcsol a táp amikor túlmelegszik.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, de ha csapágyas a venti azzal mit lehet kezdeni? Nem az a baj hogy forog, hanem néha nagyon felpörög, és ezt szeretném megoldani.
Csapágyas ventit ki kell cserélni. Ha leáll, nem veszed észre, túlmelegszik a táp, leéghet az egész gép.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!