Találatok a következő kifejezésre: Nem idul gépem. Van hogy (22 db)

Nem idul a gépem. Van hogy elsőre elindul, máskor pedig ötször hatszor kell ki-be kapcsolni hogy bekapcsoljon. Vajon mitől lehet? Mit tegyek?

Egyébként bekapcsol, zúg, csak éppen nem csippan, és nem villan a billenyty?zetem sem.

Legjobb válasz: tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére

tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére
A kérdező hozzászólása: Köszöntem szépen a segítséget! Ki is próbálom! :)
nos, mostmár mûxik?
A kérdező hozzászólása: Megnyomogattam hátul minden bizgentyût. Aztán.....nem indult. Lehet hogy szét kellene szedni és úgy megnézni passzol-e minden mindenhova? ÁÁ én annyira benga vagyok (NÕ) :) ))))) Végül benyomtam vagy hatszor, de a végén bekapcsolt. Érdekes, mert figyeltem milyen hangot ad. Amikor bekapcsolt, akkor elõtte ilyen rövid zúgás(vagy fémes hang) hallatszott. Köszönöm szépen a kedvességed hogy válaszoltál nekem! MÉg próbálkozom...lehet holnap szét is kapom :) ))) Szép napot!
na végre, már azt hittem, hogy még rosszabb lett a helyzet és nem tudsz válaszolni ^^ én azt mondom, hogy ha nemigazán értesz hozzá (ami miatt nem kell szégyenkezned, hiszen az IT igazából a férfiak világa) akkor inkább vidd el egy szervízbe, de elõtte kérdezgess körbe az ismerõseidnél, hogy melyik szervizet ajánlják, mert a nõket könnyebb átverni ilyen téren (bár van pár férfi is..) igazából én már az elején arra gondoltam, hogy az alaplapodon nézd meg a videókártya csatlakozást, de látom nem írtam le konkrétan. tehát inkább keresd fel az egyik ismerõdöd által ajánlott számítógép-szervízt
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Nyilván az lesz! Egy utolsó próbát még teszek. Elviszem a gépem itthonról, és megnézem máshol beindul-e. (áramingadozás miatt gondolom, hogy nem kap elég áramot). Aztán röpítem a szervízbe. Egyébként sajna szgépekre veszélyes kisugárzásom van, mert ez már a harmadik gép, a mhelyen is örülnek nekem mindig sikerül valami az ottani gépen is produkálni :) Egyszer egy mozdulattal lekaptam az egész elejét a szgépnek. Aztán meg rosszul tettem vissza. :) ))) Az informatikusunk fél délelõttje azzal ment el hogy úgy szedje szét, hogy ne törjön el :) ))) Köszönök szépen mindent! Szép napot!
Mért nem veszel egy másik kábelt? Van vagy 1000Ft. Egyébként kiszeded a vinyót ésberakod egy másik gépbe.
"le van merülve" - szaval laptop ... vagy kérsz kölcsön tápot addig míg USB-s valamire lemented, vagy kiszeded a winyót és másik laptopba rakod (sok laptopban könnyû hozzájutni a winyóhoz, nem kell szétdönteni az egész gépet)
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam, nem (csak?) a kábellel van gond, semmilyen kábellel nem mûködik. De a kérdés nem arra vonatkozott, hogy a kábelproblémát hogyan lehet megoldani...


Miért van, hogy ha játszok egy ideig rendesen megy a gép aztán elsötétül, de hang marad csak nincs kép minden játékomnál ezt csinálja van hogy több órán keresztül nem, de van hogy rögtön egy más után többször is?

Legjobb válasz: Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).
Nézd meg, hogy a bios megfelelõ verziószámra van e frissítve. Vagy egyáltalán támogatja e az alaplapod a procidat.
Gondolom ugyan az az emberke vagy aki két kérdéssel elõbb is írt. Nézd meg más 4pines ventivel, hogy nem-e a tápcsatlakozó rossz-e, azt a processzort meg tedd vissza!!! Nézd meg a biosban nincs-e letiltva a venti (lehet olyat egyáltalán) és állítsd full-ra ha úgyse megy akkor passz.
A kérdező hozzászólása: A gép azóta tökéletesen mûködött egy ideig amikor egyszer bekapcsoltam nem ment semmibe se tudok belépni se a biosba se sehova miért biosba processzor nélkül belehet lépni?
Szerinted hogy lehetne processzor nélkül belépni a biosba? NEM lehet. Leírtam mit próbálj meg.
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam , de semmi ugyan az a baj
VBIOS Reet - tel próbálkozz esetleg
BIOS Reset - tel próbálkozz esetleg (Elõzõ voltam, csak azt elírtam)
Melegedés?
A kérdező hozzászólása: Teljesen független attól, hogy hideg vagy meleg. Bekapcsolás után fél perccel ugyanúgy eljátssza, mint 10 óra folyamatos használat után...
Eseménynapló mit ír az eseményrõl? Memóriát tesztelted?
Nálam a tápegység okozta. Nem volt semmi baja, csak a torka volt véres :) . Fõleg akkor gyanakodnék erre, ha rendszertelen idõközönként indul újra. Azért nézd át a csatlakozókat is, hátha malacod lesz velük :) .
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát nem tudom, hogy itt mitõl van ez, de ha tegyük fel kicseréltetem a tápegységet, és nem javul meg, akkor nagyon ideges lennék...
Merevlemez milyen állapotban van? [link]
A kérdező hozzászólása: kb 1 hónapja vettem Segate 1tb
A kérdező hozzászólása: néztem a progival amit küldtél minden kivállo több mint 1000nap van hátra
Amikor lefagy akkor az egér sem reagál? Mennyi idõre? 5-10mp, 1-2perc vagy hosszabb? Milyen gyakran fordul elõ? Naponta, hetente párszor?
A kérdező hozzászólása: nem nem reagál az egérre sem teljesen az egész gép rondom idõközönként az idõ is változó van hogy 2-3mp de olyan is vagy hogy 1percre is akár
Vezérlõpult > Rendszer és biztonság > Felügyeleti eszközök > Eseménynapló > Windows naplók > Rendszer vagy Alkalmazások kategóriában a lefagyások ideje környékén szerepel hiba vagy egyéb bejegyzés? (ha nem emlékszel mikor volt legutoljára, akkor várd meg a következõt és a sarokban az óra:perc alapján nézd meg) Ha elég gyakran jelentkezik, még arra lennék kíváncsi a rendszerfolyamatok is leállnak-e: -nyiss Feladatkezelõt (Ctrl+Shift+Esc) -válts a Reljesítmény fülre -a Nézet menüpontban legyen pipa a Mindig felül vagy Mindig látszik elõtt -kattints duplán a zöld grafikonra (újabb duplaklikkre visszajön) -méretezd kissebbre az ablakot hogy ne zavarjon -várd a következõ fagyást, arra vagyok kíváncsi, hogy ha nem reagál semmi attól még a grafikon mozog-e vagy az is leáll
A kérdező hozzászólása: rendben megcsinálom és amint lefagy megint írom hogy lefagy e de amugy most nemrég is teljesen lefagyott még a hang is
A kérdező hozzászólása: most fagyott le igen megáll minden befagy
A kérdező hozzászólása: megoldódott ujratelepítettem és azóta szerencsére teljesen tökéletes
Ahhoz, hogy világosban hosszú záridõs fotókat csinálj, szükséged lesz egy ND szûrõre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm és olyat honnan tudok beszerezni? tudnál linkelni egyet olcsót 58mm es kéne, mert én ehhez nem értek
Az ND szûrõk elég drágák, ha olyat akarsz venni ami nem fix, azaz változtatni lehet azt, hogy menni fényt engedjen be, magyarul mennyire sötétítse a képet. [link] Én ezt ajánlom, nekem is ilyenem van. Esetleg ha tudsz szerezni valahonnan hegesztõüveget, akkor azt is használhatod ND szûrõként.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Ez vagy szoftver, vagy hardware probléma. Rakd újra a wint. Ha ez se segít, akkor videókártya nem jön ki valamivel.

Miért van hogy egy időre pl.1 órára úgyhagyom a gépet akkor újrakell inditani mert nem kapcsolódik be a monitor?

Legjobb válasz: Lehet csak készenléti állapotba teszi magát (energiagazdálkodásnál beállítható). Ha kattintasz az egérrel, vagy mozgatod, vagy írsz a billentyûvel, elvileg felébred és megy tovább.

Lehet csak készenléti állapotba teszi magát (energiagazdálkodásnál beállítható). Ha kattintasz az egérrel, vagy mozgatod, vagy írsz a billentyûvel, elvileg felébred és megy tovább.
A kérdező hozzászólása: hiába mozgatom ezeket nemmegy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!