Találatok a következő kifejezésre: Nem idul gépem. Van (40 db)

Mért nem veszel egy másik kábelt? Van vagy 1000Ft. Egyébként kiszeded a vinyót ésberakod egy másik gépbe.
"le van merülve" - szaval laptop ... vagy kérsz kölcsön tápot addig míg USB-s valamire lemented, vagy kiszeded a winyót és másik laptopba rakod (sok laptopban könnyû hozzájutni a winyóhoz, nem kell szétdönteni az egész gépet)
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam, nem (csak?) a kábellel van gond, semmilyen kábellel nem mûködik. De a kérdés nem arra vonatkozott, hogy a kábelproblémát hogyan lehet megoldani...
A kérdező hozzászólása: Létezik , h routeren keresztül csinálja? Hogy tudom a router jelszavát megváltoztatni?
az nem lehet e, hogy te lenni enyhe paranoiás ?


Vírusirtód van? Használod? :) A telefonodon is? :) Elsõ körben azt futtasd le.
Ha sehol nem jön be az internet még az is lehet, hogy a szolgáltatónál van a hiba. Fel kéne hívni az ügyfélszolgálatukat, hogy nézzenek rá a vonalra.
Elõzõ vagyok, tárgytalan a hozzászólásom, hevenyészve olvastam át a kérdést :)

Nem idul a gépem. Van hogy elsőre elindul, máskor pedig ötször hatszor kell ki-be kapcsolni hogy bekapcsoljon. Vajon mitől lehet? Mit tegyek?

Egyébként bekapcsol, zúg, csak éppen nem csippan, és nem villan a billenyty?zetem sem.

Legjobb válasz: tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére

tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére
A kérdező hozzászólása: Köszöntem szépen a segítséget! Ki is próbálom! :)
nos, mostmár mûxik?
A kérdező hozzászólása: Megnyomogattam hátul minden bizgentyût. Aztán.....nem indult. Lehet hogy szét kellene szedni és úgy megnézni passzol-e minden mindenhova? ÁÁ én annyira benga vagyok (NÕ) :) ))))) Végül benyomtam vagy hatszor, de a végén bekapcsolt. Érdekes, mert figyeltem milyen hangot ad. Amikor bekapcsolt, akkor elõtte ilyen rövid zúgás(vagy fémes hang) hallatszott. Köszönöm szépen a kedvességed hogy válaszoltál nekem! MÉg próbálkozom...lehet holnap szét is kapom :) ))) Szép napot!
na végre, már azt hittem, hogy még rosszabb lett a helyzet és nem tudsz válaszolni ^^ én azt mondom, hogy ha nemigazán értesz hozzá (ami miatt nem kell szégyenkezned, hiszen az IT igazából a férfiak világa) akkor inkább vidd el egy szervízbe, de elõtte kérdezgess körbe az ismerõseidnél, hogy melyik szervizet ajánlják, mert a nõket könnyebb átverni ilyen téren (bár van pár férfi is..) igazából én már az elején arra gondoltam, hogy az alaplapodon nézd meg a videókártya csatlakozást, de látom nem írtam le konkrétan. tehát inkább keresd fel az egyik ismerõdöd által ajánlott számítógép-szervízt
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Nyilván az lesz! Egy utolsó próbát még teszek. Elviszem a gépem itthonról, és megnézem máshol beindul-e. (áramingadozás miatt gondolom, hogy nem kap elég áramot). Aztán röpítem a szervízbe. Egyébként sajna szgépekre veszélyes kisugárzásom van, mert ez már a harmadik gép, a mhelyen is örülnek nekem mindig sikerül valami az ottani gépen is produkálni :) Egyszer egy mozdulattal lekaptam az egész elejét a szgépnek. Aztán meg rosszul tettem vissza. :) ))) Az informatikusunk fél délelõttje azzal ment el hogy úgy szedje szét, hogy ne törjön el :) ))) Köszönök szépen mindent! Szép napot!

Egy TL-WR841ND típusú rúter, digis internet közvetlenül. Asztali gépen van net! A laptoppal már más! Bizonyos idő után (50-60 perc) ledobja a netről és a hálózati kapcsolatoknál nem is látja az én hálózatomat. Restart és utána újra mőködik! Ötlet?

Mit tudok tenni, h ne csinálja ezt? PPPoE-vel nyomom, talán a digiset nem szereti?

Legjobb válasz: Próbálj a routeren egy firmware frissítést (óvatosan KEZDÕKNEK NEM AJÁNLOM) és utána állítsd be a routert teljesen. Ha így se megy akkor passz. De reménykedjünk ,hogy menni fog :)

Próbálj a routeren egy firmware frissítést (óvatosan KEZDÕKNEK NEM AJÁNLOM) és utána állítsd be a routert teljesen. Ha így se megy akkor passz. De reménykedjünk , hogy menni fog :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h ahhhoz én kezdõ vagyok, szóval ezt javasolták már csak nem mertem megcsinálni, meg nem is tudom honnan kéne letölteni. ez lehet a probléma?mert ha mobillal megyek fel ott nincs baj, csak a laptoppal jelentkezik a probléma! Köszi azért!!!

Miért van az hogy egy kis idő után elkezd zúgni elmozdítom a gépet, akkor nem zúg annyira?

Legjobb válasz: Jajj, valamiért nem jól írta ki a kérdést, javítom. *Miért van az hogy egy kis idõ után elkezd zúgni a gép(szerintem a táp), majd elmozdítom a gépet nagyon minimálisan, és akkor nem zúg annyira?

A kérdező hozzászólása: Jajj, valamiért nem jól írta ki a kérdést, javítom. *Miért van az hogy egy kis idõ után elkezd zúgni a gép(szerintem a táp), majd elmozdítom a gépet nagyon minimálisan, és akkor nem zúg annyira?
Csapágyas a venti.
Nálam pl a táp ventije zörgött, egy jól irányzott ütés megoldotta egy idõre. olajozás/vagy csere
Adok egy tippet, nekem bevált: a merevlemezeket SZOROSAN rögzítsd, 4 csavarral. Továbbá ha tudsz, a 4 talp alá tegyél gumit. Ha nincs jobb, fogj pár darab radírt és használd azt. Nekem e-nélkül berezonálták az asztalt, de a radírok elnyelték a rezgést. :)
A kérdező hozzászólása: És a csapágyas ventivel mit lehet kezdeni? Kárt tehet a tápban? Amúgy köszi a válaszokat. :)
#5 Amíg forog, addig csak téged idegesít. Ha már nem forog, akkor meg lekapcsol a táp amikor túlmelegszik.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, de ha csapágyas a venti azzal mit lehet kezdeni? Nem az a baj hogy forog, hanem néha nagyon felpörög, és ezt szeretném megoldani.
Csapágyas ventit ki kell cserélni. Ha leáll, nem veszed észre, túlmelegszik a táp, leéghet az egész gép.

Win7 oprendszerem van, a gép nem nagyon gyors, de nem is lassú, rendesen megy a net, de ha youtubeon, vagy bárhol máshol videot nézek, akkor egy kis idő után megfagy a videó. Mi az oka?

ha pl youtube-on elindítok egy videot, akk pontosan 11 másodperc után lefagy, és biztos nem vírusos a gép, és a net se túl lassú, de az lehet h vmit elállítottam a gépen.... nem tudom nem értek hozzá pont ezért kérek segítséget

Legjobb válasz: Lehet, hogy a videók már megterhelik e gépedet, vagy fut valami a háttérben és ezekkel együtt már gyenge a géped, esetleg nincs megfelelõen telepítve a szoftver ami lejátsza a videót. - Milyen géped van? (CPU és RAM) - Ha lehet ne futtas mellette más programot, hátha megoldja a problémát - Esetleg a Feladatkezelõben állíts le néhány programot (CTRL+ALT+DEL) - Adobe Flash Player böngészõnek megfelelõen és jól van-e telepítve?

Lehet, hogy a videók már megterhelik e gépedet, vagy fut valami a háttérben és ezekkel együtt már gyenge a géped, esetleg nincs megfelelõen telepítve a szoftver ami lejátsza a videót. - Milyen géped van? (CPU és RAM) - Ha lehet ne futtas mellette más programot, hátha megoldja a problémát - Esetleg a Feladatkezelõben állíts le néhány programot (CTRL+ALT+DEL) - Adobe Flash Player böngészõnek megfelelõen és jól van-e telepítve?
-flashplayer -videókártya illesztõprogram -codec

Mitől van ez mikor bekapcsolom a gépet xpről van szó az üdvözöljük ablak 50mp múlva tűnik el nem sok idő ez?

Legjobb válasz: minél több ideje használod a gépedet, annál lassabban tölt be, mert miközben kijön az üdvözöljük! szöveg, addig a windows betölti a háttérben futó programokat, és ez idõrõl, idõre több lesz.

minél több ideje használod a gépedet, annál lassabban tölt be, mert miközben kijön az üdvözöljük! szöveg, addig a windows betölti a háttérben futó programokat, és ez idõrõl, idõre több lesz.
De, de öreg rendszernél releváns. Én lefuttatnám a bootvis-t (google) és rátolnék egy defrag-ot, azzal nem ártasz neki. De ismerni kéne a környezetet, van-e tartományi belépés, vagy egyéb hálózati dolog, ami miatt még ennyit várakozik.

Nem indul a gépem. Régi gépről van szó és nem használtam 1 ideig. Bekötöttem monitor billentyűzet egér táp, bekapcsoltam beindult mentek a ventik minden de nem pittyent és a monitor se mutatott semmit. Mi a hiba?

Legjobb válasz: Tippek: -Lemerült a CR2032 elem az alaplapon? Nem ezt várná az ember, mégis elõfordult, hogy emiatt nem indult a gépem, illetve megbízhatatlan volt. -Feltételezem, hogy a gépet elpakoltátok addig, amíg nem használtátok, lehet, hogy kimozdult egy alkatrész, pl RAM.

Tippek: -Lemerült a CR2032 elem az alaplapon? Nem ezt várná az ember, mégis elõfordult, hogy emiatt nem indult a gépem, illetve megbízhatatlan volt. -Feltételezem, hogy a gépet elpakoltátok addig, amíg nem használtátok, lehet, hogy kimozdult egy alkatrész, pl RAM.
Végül melyik lépés oldotta meg?
A kérdező hozzászólása: beindult :) köszi a segítséget.
Ha VGA lenne a gond, akkor csipogna, persze egy próbát megérhet. #1 óta eszembe jutott még egy dolog: nem tudom, milyen régi a gép, de nekem akkor fordult elõ ilyen se kép se hang indulás, mikor a CPU tápját (2x2-es kis csatlakozó) elfelejtettem bekötni az alaplapra. Minden tápcsatlakozó megfelelõen illeszkedik (ATX20/24 pinest is beleértve)?
akkor szerintem a videókártya mozdult el! szedd ki pucold meg stb, aztán próba , ha van rá lehetõség alaplapi videókártyára is rápróbálhatsz!
A kérdező hozzászólása: nem az a hiba. átraktam másik gépbõl és ugy sem indult.
A kérdező hozzászólása: Honnan tudom megállapítani h lemerült-e? :)
A gombelem az alaplapon.
A kérdező hozzászólása: Ramokat megnéztem ki is szedtem egyesével is probáltam és nem ment. A CR2032 elem nem tudom micsoda szal... :D
A kérdező hozzászólása: átnéztem kábeleket vidikártya tisztítás stb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!