Találatok a következő kifejezésre: Nem idul gépem (144 db)

Ha valaha is fel fogják találni az idõgépet akkor miért nem jött még vissza senki a jövõbõl?

Legjobb válasz: Volt már a kérdés. Egy lehetséges ok: csak az idõgép bekapcsolásáig lehet visszamenni.

Volt már a kérdés. Egy lehetséges ok: csak az idõgép bekapcsolásáig lehet visszamenni.
Állandóan visszajárnak, de csak mint megfigyelõk - nem avatkozhatnak be. Tudhatnád már a sci-fikbõl. :D Azért nem látod õket, mert a láthatatlanságot elõbb feltalálják... :D

új pénztárgépnél hogyan lehet törölni, javítani az elütött öszzeget pl: 500 helyett 5000 lett ütve. Nem adták ide a kézikönyvét, és nem használtunk gépet csak számítógépet 4 éve. Stórno, javítás?

Legjobb válasz: Szia! (Melyik típusú gép?) Nincs ilyen lehetõség...ami egyszer bele került.:) Megoldás „a pénztárgép napi bevételének módosító tételei” nyomtatvány kitöltése(nyomtatvány boltban kell vásárolni). LINK:[link] 59.pont

Szia! (Melyik típusú gép?) Nincs ilyen lehetõség...ami egyszer bele került.:) Megoldás „a pénztárgép napi bevételének módosító tételei” nyomtatvány kitöltése(nyomtatvány boltban kell vásárolni). LINK:[link] 59.pont
...csatolni kell a téves blokkot...a helyeset pedig (értelemszerûen) kiadni a vevõnek...


Nem idul a gépem. Van hogy elsőre elindul, máskor pedig ötször hatszor kell ki-be kapcsolni hogy bekapcsoljon. Vajon mitől lehet? Mit tegyek?

Egyébként bekapcsol, zúg, csak éppen nem csippan, és nem villan a billenyty?zetem sem.

Legjobb válasz: tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére

tehát a képernyõn nem jelenik meg semmi, de a gép megy? akkor az valószínüleg videókártya hiba, mivel az felel a megjelenítésért, nekem is volt már olyan csekkold le, hogy rendesen érintkezik-e a foglalatba a kártya, esetleg húzd ki aztán tedd vissza a helyére
A kérdező hozzászólása: Köszöntem szépen a segítséget! Ki is próbálom! :)
nos, mostmár mûxik?
A kérdező hozzászólása: Megnyomogattam hátul minden bizgentyût. Aztán.....nem indult. Lehet hogy szét kellene szedni és úgy megnézni passzol-e minden mindenhova? ÁÁ én annyira benga vagyok (NÕ) :) ))))) Végül benyomtam vagy hatszor, de a végén bekapcsolt. Érdekes, mert figyeltem milyen hangot ad. Amikor bekapcsolt, akkor elõtte ilyen rövid zúgás(vagy fémes hang) hallatszott. Köszönöm szépen a kedvességed hogy válaszoltál nekem! MÉg próbálkozom...lehet holnap szét is kapom :) ))) Szép napot!
na végre, már azt hittem, hogy még rosszabb lett a helyzet és nem tudsz válaszolni ^^ én azt mondom, hogy ha nemigazán értesz hozzá (ami miatt nem kell szégyenkezned, hiszen az IT igazából a férfiak világa) akkor inkább vidd el egy szervízbe, de elõtte kérdezgess körbe az ismerõseidnél, hogy melyik szervizet ajánlják, mert a nõket könnyebb átverni ilyen téren (bár van pár férfi is..) igazából én már az elején arra gondoltam, hogy az alaplapodon nézd meg a videókártya csatlakozást, de látom nem írtam le konkrétan. tehát inkább keresd fel az egyik ismerõdöd által ajánlott számítógép-szervízt
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Nyilván az lesz! Egy utolsó próbát még teszek. Elviszem a gépem itthonról, és megnézem máshol beindul-e. (áramingadozás miatt gondolom, hogy nem kap elég áramot). Aztán röpítem a szervízbe. Egyébként sajna szgépekre veszélyes kisugárzásom van, mert ez már a harmadik gép, a mhelyen is örülnek nekem mindig sikerül valami az ottani gépen is produkálni :) Egyszer egy mozdulattal lekaptam az egész elejét a szgépnek. Aztán meg rosszul tettem vissza. :) ))) Az informatikusunk fél délelõttje azzal ment el hogy úgy szedje szét, hogy ne törjön el :) ))) Köszönök szépen mindent! Szép napot!

Nem idul a gépem! SOS!?

Beröffen aztán búg de semmi több. Nem is csippan. Csak forog minden, vinyóba áram megy, SATA kábel elvileg jó de nemtom mi baja.

Legjobb válasz: Nekem akkor volt ez, amikor nem jól tettem vissza a procit. Próbáld megnézni az ilyeneket, hátha.

Nekem akkor volt ez, amikor nem jól tettem vissza a procit. Próbáld megnézni az ilyeneket, hátha.
A kérdező hozzászólása: Procit csak egyféleppen lehet betenni, ramokat megpucoltam, vírus-irtottam, töredezettség mentesítettem. Néha beindul, eddig úgy tûnik, hogy ha elég ideig jár beindul.

Rio de Janieiro-ba érdemes elutazni? Mennyi idő a repülőút? Mennyiből úsznám meg a legolcsóbban nem fapados géppel az utazást?

Legjobb válasz: ismerõsöm egy csoporttal volt, adott egy kis aprót egy koldus kisfiúnak, aki elkezdte követni, majd egyre többen lettek és a végén ki kellett hívni a rendõrséget, akik közéjük lõttek, hogy eloszlassák õket.. bár az igényesebb helyeken biztos nincs ilyen..

ismerõsöm egy csoporttal volt, adott egy kis aprót egy koldus kisfiúnak, aki elkezdte követni, majd egyre többen lettek és a végén ki kellett hívni a rendõrséget, akik közéjük lõttek, hogy eloszlassák õket.. bár az igényesebb helyeken biztos nincs ilyen..
A kérdező hozzászólása: *Janeiro
Braziliába nem megy fapados. Habár mennek üdülö járatok. Olyan 1500-2000 € körül már normál körülmények között tudnál lenni kb 1-2 hétre.
Repjegy 170-200 e Ft körül már van. Az út hosszú, de attól is függ, hol szállsz át, számolj rá 20 órát (pl. Budapest-Lisszabon 5 óra, 5 óra várakozás, Lisszabon - Rió 10 óra). Az érdemest meg Neked kell tudni...

Nézzétek meg légyszi, a gép jól húzta be a pé idejét? Már megint nem időben csináltuk?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e9cb3108231d4c9e71438..

Legjobb válasz: Ne aggódj, jókor voltatok együtt, bárhonnan is nézzük! :)Pé lehetett a 10., de akár a 12. ciklusnapon is. Ezen a görbén eddig minden optimálisan alakul! ;)

Ne aggódj, jókor voltatok együtt, bárhonnan is nézzük! :) Pé lehetett a 10., de akár a 12. ciklusnapon is. Ezen a görbén eddig minden optimálisan alakul! ;)
Szerintem a 12.napon volt a Pè-d.A görbèn kívül az ovufàjdalom ès a ciklusod hossza is ezt mutatja. Tökèletes volt az idôzítès ès pozítiv tesztet kívànok 2 hèt mùlva.

13 eves vagyok.1. tanulo. De utobbi idoben hanyagolom a sulit a gep miatt. Es nekem igy jo de igazabol tom hogy nem az mit tegyek? Elore is koszi

Legjobb válasz: Mármint sokat ülsz a számítógép elõtt? Hát ez nem jó. Tanulással viheted valamire, de a gép elõtt ülve semmire sem. Létezik számítógép függõség. Most még csak a tanulást hanyagolod miatta, késõbb a barátaidat fogod, a családodat, nem fogsz minõségi idõt eltölteni velük, mert csak gépezel. Az a jó, hogy érzed, hogy változtatni kellene. Hajrá! Most itt a jó idõ, menj ki és tanulj a szabadban. Se a kapcsolataidra, se az egészségedre nézve nem tesz jót, ha sokat ülsz a gép elõtt.

Mármint sokat ülsz a számítógép elõtt? Hát ez nem jó. Tanulással viheted valamire, de a gép elõtt ülve semmire sem. Létezik számítógép függõség. Most még csak a tanulást hanyagolod miatta, késõbb a barátaidat fogod, a családodat, nem fogsz minõségi idõt eltölteni velük, mert csak gépezel. Az a jó, hogy érzed, hogy változtatni kellene. Hajrá! Most itt a jó idõ, menj ki és tanulj a szabadban. Se a kapcsolataidra, se az egészségedre nézve nem tesz jót, ha sokat ülsz a gép elõtt.
Igazából attól is függ hogy mire használod.De azért vigyázni kell. Velem is volt, hogy egész nap gépeztem, és utána nagyon rosszul éreztem magam mert sok idõt elpocsékoltam és nem lett haszna. De amíg még másra is marad mellette idõd és nem függessz tõle nincs nagy gond, csak értelmes dolgokra használd, ne játszásra és ne menjen más rovására
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat...amugy nyaron keveset vagyok gep elott inkabb focizok...de telen altalaban gep elott vok...hazim mindig megvan de utana nem olvasom at a lecket es egybol gepezek :) ez a baj
Én anno megfogadtam, hogy csak is tanulás után engedek meg bármilyen szórakozást. Eleinte nagyin nehéz volt tartanom magam hozzá, no meg sokszor nem is maradt idõ, de azért hatásos volt. :)
Ne hagyj a gépezésre idõt. De ezzel nem azt akarom mondani, hogy soha gépezz, hanem azt, hogy ne túl sokat mert a végén ott kötsz ki, hogy minden nap csak gépezel és elhanyagolsz mindent.

Miért van az hogy egy kis idő után elkezd zúgni elmozdítom a gépet, akkor nem zúg annyira?

Legjobb válasz: Jajj, valamiért nem jól írta ki a kérdést, javítom. *Miért van az hogy egy kis idõ után elkezd zúgni a gép(szerintem a táp), majd elmozdítom a gépet nagyon minimálisan, és akkor nem zúg annyira?

A kérdező hozzászólása: Jajj, valamiért nem jól írta ki a kérdést, javítom. *Miért van az hogy egy kis idõ után elkezd zúgni a gép(szerintem a táp), majd elmozdítom a gépet nagyon minimálisan, és akkor nem zúg annyira?
Csapágyas a venti.
Nálam pl a táp ventije zörgött, egy jól irányzott ütés megoldotta egy idõre. olajozás/vagy csere
Adok egy tippet, nekem bevált: a merevlemezeket SZOROSAN rögzítsd, 4 csavarral. Továbbá ha tudsz, a 4 talp alá tegyél gumit. Ha nincs jobb, fogj pár darab radírt és használd azt. Nekem e-nélkül berezonálták az asztalt, de a radírok elnyelték a rezgést. :)
A kérdező hozzászólása: És a csapágyas ventivel mit lehet kezdeni? Kárt tehet a tápban? Amúgy köszi a válaszokat. :)
#5 Amíg forog, addig csak téged idegesít. Ha már nem forog, akkor meg lekapcsol a táp amikor túlmelegszik.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, de ha csapágyas a venti azzal mit lehet kezdeni? Nem az a baj hogy forog, hanem néha nagyon felpörög, és ezt szeretném megoldani.
Csapágyas ventit ki kell cserélni. Ha leáll, nem veszed észre, túlmelegszik a táp, leéghet az egész gép.

Mitől van ez mikor bekapcsolom a gépet xpről van szó az üdvözöljük ablak 50mp múlva tűnik el nem sok idő ez?

Legjobb válasz: minél több ideje használod a gépedet, annál lassabban tölt be, mert miközben kijön az üdvözöljük! szöveg, addig a windows betölti a háttérben futó programokat, és ez idõrõl, idõre több lesz.

minél több ideje használod a gépedet, annál lassabban tölt be, mert miközben kijön az üdvözöljük! szöveg, addig a windows betölti a háttérben futó programokat, és ez idõrõl, idõre több lesz.
De, de öreg rendszernél releváns. Én lefuttatnám a bootvis-t (google) és rátolnék egy defrag-ot, azzal nem ártasz neki. De ismerni kéne a környezetet, van-e tartományi belépés, vagy egyéb hálózati dolog, ami miatt még ennyit várakozik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!