Találatok a következő kifejezésre: Nem gond, nekem a (250 db)

Lányok! Mi a véleményetek az olyan fiúkról, akik amúgy jól néznek ki, tudnak udvarolni, nem gond nekik a barátnõszerzés, de undorodnak a nõ nemi szervnek még a látványától is?

Mi a véleményetek arról, hogy egyre több helyen tegezik le spontán a felnõtt embereket is, pl. a boltokban, éttermekben, stb? (Bõvebben lent)

Legjobb válasz: Hogy meleg.

Hogy meleg.
A kérdező hozzászólása: Az alsó véletlenül került bele. Nem akartam beletenni. Próbálkoztam, hogy mennyi fér ki kérdésnek. Az volt a leghosszabb kérdésem és véletlenül bennmaradt alul. :(((
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
Ez a kérdés egy nagy kotyvalék! Semmi értelme nincs.
Úgy érted, hogy jó pasi aki undorodik a pinától és spontán letegezi a felnõtt embereket a boltokban? Erre gondolsz? Hogy velük mi van?
Ö számomra ez eléggé egy oximoronnak tûnik. Mintha azt mondanád, hogy hófeka. :D
Ne kérdezz több különbözõ dolgot egy kérdésben. Ezekrõl egyenként írj ki kérdéseket.
1:Próbáld meg csukott szemmel.-2:A tiszteletet tegezve is meg lehet adni, és magázva is lehet valaki bunkó.
Jól van kedves elvtárs ennek fuss neki még egyszer.
Mivan lent?
A kérdező hozzászólása: Nemhogy még kinyaljon titeket. :O
Az a véleményem, hogy akkor sz0pjanak péniszt. :) A random letegezésrõl pedig az a véleményem, hogy bullshit. (Bõvebben fent.)

Nekem olyan problémám van, hogy reggelente "megy a hasam". Van valakinek ilyen tünete? Nem gond ez a baba szempontjából?

De kb. csak 1x vagy 2x kell mennem. Aztán egész nap semmi. Azért írom még is hasmenésnek, mert hígabb jóval, mint egy normál széklet. Már csak azért mert félek, hogy ilyenkor a sok tápanyag és vitamin kijön, ami kellene a babának.22 hetes km.

Legjobb válasz: Szia! Szedsz maneb6-ot?nekem attól van sokkal hígabb székletem.A 6. héttõl szedem és azóta így van ez nálam. 36 hetes km

Szia! Szedsz maneb6-ot?nekem attól van sokkal hígabb székletem.A 6. héttõl szedem és azóta így van ez nálam. 36 hetes km
En nem szedek semmit es kb masfel honapja ez van nalam is naponta. En amugy jol erzem magam ugy hogy nem gondolnam, hogy ez baj lenne. 37 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Az elején szedtem, de már kb. 6 hete nem szedem, úgy hogy nekem nem attól lehet.De azért köszönöm a választ.:)
Nekem az elsõ terhességem alatt szinte minden reggel ment a hasam és uez van most is, a második terhességem alatt :) Én is aggódtam ezmiatt, emlékszem, de egészséges, gyönyörû babám született. Valószínû ez a mi szervezetünkben természetes:) nem kell ettõl megijedni.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm szépen!Csak annyira furcsa volt, mert szedem az Elevitet is és arra pedig egy csomóan írták, hogy székrekedést okozott náluk!
A kérdező hozzászólása: Amúgy nekem sincs más problémám, csak a tápanyagok miatt gondoltam, hogy nem baj e.Neked is köszönöm a választ.:)

Szerintetek melyik xbox 360 -at érné meg megvenni? Www. Pcbazis.hu/termek/xbox-360-elite-120gb-hasznalt www.pcbazis.hu/termek/xbox-360-slim-250gb igaz az egyik használt, de nekem az nem gond, csak a slim vs elite? Melyik jobb és mi a különbség?

Legjobb válasz: Ez könnyû csak is slimet érdemes venni. Slim sokkal halkabb és kevésbé melegszik, tartósabb, nem lesz 3 led hibás mert már jobb a hõelvezetés. Én is most veszek azt :)

Ez könnyû csak is slimet érdemes venni. Slim sokkal halkabb és kevésbé melegszik, tartósabb, nem lesz 3 led hibás mert már jobb a hõelvezetés. Én is most veszek azt :)

Mennyi idős babát lehet babauszásra vinni? Nem gond nekik az uszoda, a klóros víz a bőrüknek, esetleg fertőzésveszély?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõ a 4 hónapos kort ajánlotta, mi jövõ héten megyünk elõször. A gyerekorvos viszont le akar beszélni, mert a kislányok húgyvezetéke rövidebb a fiúkénál, így könnyebben kapnak el fertõzést.

Nekem a védõnõ a 4 hónapos kort ajánlotta, mi jövõ héten megyünk elõször. A gyerekorvos viszont le akar beszélni, mert a kislányok húgyvezetéke rövidebb a fiúkénál, így könnyebben kapnak el fertõzést.
Én is emiatt nem vittem. +félek attól, hogy a szeme is begyullad a víztõl-ilyet is hallottam nemrég, meg a füle is begyulladhat, meg persze a fertõzések. Tudom, nem kell annyira félteni õket stb., stb., de én mégsem vittem, és nem érzem úgy, hogy valamitõl is megfosztottam volna a kislányomat. Max. a negatív dolgoktól, azt meg nem bánom. 8 hónapos kislány anyukája
Mi 5 hónaposan vittük elõször, de csak mert közbejött a karácsony és elõbb nem nagyon lehetett volna. Csak pozitív dolgokról tudunk beszámolni. Imádja a vizet, az ott lévõ sok babát, hozzászokott a hangzavarhoz, a sikogatáshoz. Ha otthon bekapcsoljuk a babauszis videót, teljesen lázba jön. :) Nagyon érzékeny a bõre, de az uszitól nem lett baja, otthon jól megfürdetjük utána, meg a mosdatós kenõccsel, amit a doki ír fel, azzal krémezzük a bõrét. Mi imádjuk az uszit, mind a hármunknak jó kis szombati program.
3 hónapos kortól lehet õket vinni.Én nagyon megbántam, hogy nem vittem.Annak idején anyagi okok miatt nem mentünk, most meg már 9 hónapos, szerintem most már késõ.Nem hiszem, hogy lenne fertõzésveszély.Nálunk külön medence van a babáknak, és tisztítják a benne lévõ vizet rendesen.Azt viszont nem lehet kizárni, hogy a szeme bepirosodjon, de gondolom néhány nap kamillázás ezt megoldja.Több az elõnye, mint a hátránya.Nagyon fejleszti a mozgásukat!!Barátnõm vitte a lányát már pici korában. (egyidõsek) Az õ lánya mászik, ül, mint a cövek, és felállt.Az enyém csak kúszik, még négykézlábra sem állt, és nem ül még.Ennyi a különbség!!Nagyon- nagyon fejleszti a mozgást!!Ha lesz még egy gyerekem, õt vinni fogjuk, az tuti.
persze, lehet, hogy az uszitól ilyen ügyes az a baba, de lehet, hogy nem. Barátnõm kislánya 4hónaposan forgott, 6hónaposan ült, mászott, és még nem volt 7 hónapos, amikor felállt. Most 8 hónapos múlt, és kapaszkodva lépeget...ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. És nem jár babaúszásra.

3 hetes a kislányom. Gond-e hogy napközben 50-60 miliket eszik este meg tombol mert nem elég neki a 120 sem?

Mellen állandóan elalszik ezért van a napközbeni 50-60 milis mennyiség, este és éjszaka viszont tombol amíg nincs tele a pocak, amit csak tápszerrel tudok csak pótolni

A laptopot érdemes úgy használni, hogy mindig mikor bekapcsolom akkor töltőre rakom? Vagy inkább lemeríteni érdemes minden alkalommal? Nem gond neki, ha töltés közben használjuk?

Legjobb válasz: Millió+1 X elhangzott kérdés itt! Igen! Nyugudtan használd a töltõvel. Havonta 1x merítsd le a laptoppal, majd utána azonnal töltsd fel teljesen. Amennyiben hosszú ideig, hónapokig nem használod, félig töltött állapotban (kb. 3.85V cellánként) vedd ki a gépbõl és tedd 10°C körüli, száraz helyre. Persze, ha nincs mûszered, amivel ellenõrizheted a töltöttséget, ez utóbbi kívánalmat elég nehéz lesz teljesíteni. Egyébként akár hogyan is vigyázol rá, a leggondosabb bánásmód mellett is max. 2-3 évre számíts. Ennyi a Li-ion akksik élettartama. :(

Millió+1 X elhangzott kérdés itt! Igen! Nyugudtan használd a töltõvel. Havonta 1x merítsd le a laptoppal, majd utána azonnal töltsd fel teljesen. Amennyiben hosszú ideig, hónapokig nem használod, félig töltött állapotban (kb. 3.85V cellánként) vedd ki a gépbõl és tedd 10°C körüli, száraz helyre. Persze, ha nincs mûszered, amivel ellenõrizheted a töltöttséget, ez utóbbi kívánalmat elég nehéz lesz teljesíteni. Egyébként akár hogyan is vigyázol rá, a leggondosabb bánásmód mellett is max. 2-3 évre számíts. Ennyi a Li-ion akksik élettartama. :(
jól írták elõttem . -akárhogy is használod, egy akku élettartama kb 3 év , 3 év után meg kuka, bárhogy is pátyolgattad abban a három évben ,
Csak annyit, hogy nem KUKA, hanem veszélyes anyag hulladék gyûjtõ. :)

Mi lehet velem a gond? Hogyhogy nem sikerül nekem a társkeresés?

Az utcán, ha megyek, akkor utazok, ha leülök a metrón, azt nem azért teszem, hogy megszólítsam a mellettem ülő hölgyet. Valahogy, az élő helyes társkeresés, nem működik nálam. Kocsmákat kerülöm, más helyekről, viszont nem tudok, ahol társat lehet keresni. Marad a világháló, csak itt sem könnyű. Hiába vagyok fent n+1 randi oldalon, lassan már, fél éve, valamiért nem megy. Tudom, hogy vannak kamuprofilok, akik csak viccből csinálják - őket, sosem értem meg, hogy mi ebben az élvezet. Akikkel, meg érdemben beszéltem, előbb, vagy utóbb, dobott. Most, bennem van a hiba, vagy valamit rosszul csinálok. Veletek is előfordult már ilyen? Tudom, hogy a fölösleges kilók, visszataszítóak, ezt meg is értem, de nem egyszer, erőltetve van ez. Én, már, voltam 120 kg is, nem tagadom, de sikerült ledobnom 10 kg-t. Ezért, nem jelentene problémát, további 10 kg-tól megválnom (csodaszer nincs, csak mozogni is kell). Nincs sok pénzem, de attól még, dolgozok és nem szeretek henyélni. Nem vagyok lusta típus, szeretek mozogni, túrázni is, nem csak a gép előtt ülni (bár igaz, műszaki érdeklődésű vagyok, csak az egészséges állapotra törekszem). Budapesten vagyok, ahol sokan laknak, így elméletileg, sok lehetőség is, adva van, gyakorlatilag csak akkor jelent valamit, ha az ember előtt, ezek nyitva vannak. Szerintetek hol lehet ismerkedni, ha a randi oldalakon sem jár sikerrel az ember? Szerintetek, ha fél éve csinálom, az még, nem sok idő? 28/F

Legjobb válasz: Szia. Én is közel 100 kg vagyok és én sem találok párt magamnak, szorgalmas vagyok, munka mellett sportolok ez a testalkatomon is meglátszik. Sokáig fent voltam néhány társkeresõn, de az elkeseredettség és a kilátástalanság miatt töröltem magam, elvesztettem a bizalmam a társkeresés eme formája iránt. Sajnálom azt, hogy nincs egy lány, akivel megoszthatom az életem örömeit, de minden reggel, amikor belenézek a tükörbe és elgondolkodom, tudom, hogy egy nagyszerû és szeretnivaló férfi vagyok, mint ahogy te is az vagy. Persze jó dolog, ha az, ha van mellettem egy társ, de nem attol leszek jó pasi, boldog vagy elégedet az életemmel, hogy elmondhatom, hogy van barátnõm, ne légy elkeseredve, biztos vagyok benne, hogy egy nagyszerû ember vagy és elõbb utóbb fogsz találni valakit magad mellé, de addig is érezd jól magad.

Szia. Én is közel 100 kg vagyok és én sem találok párt magamnak, szorgalmas vagyok, munka mellett sportolok ez a testalkatomon is meglátszik. Sokáig fent voltam néhány társkeresõn, de az elkeseredettség és a kilátástalanság miatt töröltem magam, elvesztettem a bizalmam a társkeresés eme formája iránt. Sajnálom azt, hogy nincs egy lány, akivel megoszthatom az életem örömeit, de minden reggel, amikor belenézek a tükörbe és elgondolkodom, tudom, hogy egy nagyszerû és szeretnivaló férfi vagyok, mint ahogy te is az vagy. Persze jó dolog, ha az, ha van mellettem egy társ, de nem attol leszek jó pasi, boldog vagy elégedet az életemmel, hogy elmondhatom, hogy van barátnõm, ne légy elkeseredve, biztos vagyok benne, hogy egy nagyszerû ember vagy és elõbb utóbb fogsz találni valakit magad mellé, de addig is érezd jól magad.
Szia ! Ne add fel. Én 1 évig voltam fent több oldalon, mire megtaláltam a másik felem. N
A kérdező hozzászólása: Gondoltam is rá. Hol lehet tanulni, egy igazi küzdõsportot? Közelharc érdekel, meg a kardvívás, ahogyan a távol keleten is csinálják. A témától eltekintve: nem, randizás céljából csinálom ezt, hanem ahogyan, a mondás is tartsa: épp testben, épp lélek.
jó, de azzal akkor miért nem kezdesz valamit? 2 óra sport talán belefér? és ha heti kétszer-háromszor 2 órát sportolsz, miközben nem tömöd magad kenyérrel meg pizzával, eszel zöldségeket meg húst, tojást, akkor jó eséllyel egész jó állapotba tudsz kerülni. mindenki sokat dolgozik, tehát nem kell magad nagyon sajnálni.
A kérdező hozzászólása: Nem mentesség, van példa ezerrel. Ez nem olyan, hogy egész álló nap, a gép elõtt ülök és nem csinálok, semmilyen hasznosat. A 48 órából, igazán 24 szabad, már akinek nincs másod melója.
hát nem tudom. mentséget mindig lehet találni. tudom, nehéz az ilyen idõbeosztás. de ha az ember akar valamit, akkor tenni is lehet érte. például ne egyél annyi szénhidrátot. de a 48 órás pihenésbe azért egy-két dolog bele kéne hogy férjen az evésen meg az alváson kívül. ha tényleg akarod.
A kérdező hozzászólása: 24 órás õrködés után, kicsit másképp áll hozzá az ember. Megterhelõ tud az lenni, még akkor is, ha csak egy helyben áll, vagy ül az ember. Nincs más, csak az, hogy harap, vagy iszik valamit, de a szervezetet, ez is, megterheli - sokkal jobban, mintha mozgásra lenne ítélve. Szerinted miért vannak, súlyfölösleggel küszködõ õrök? Az egyik kollégám, aki focista volt, akkor nem volt gondja a súlyával, de most, egy év, 24/48-as szolik után, kb. 15 kg fölösleget szedett fel magára.
nem értem, hogy ha valaki tudja, hogy a fizikumával van baj, akkor miért sírdogál, miért nem tesz érte, hogy ez megváltozzon?
Randinál csak menj el valahova a lánnyal és beszélgessetek, nem kell hozzányulni vagy szexröl dumálni, tekintsd ugy mint barátot de mond meg neki hogy tetszik és részedröl lehetne több is, majd ha részéröl is majd a mondani fogja vagy ráutaló magatartást tanusit, pl hozzádér megölel, de alapjáraton kezeld havernak, akkor legalább nem éled bele magad semmibe. max dumálgattok egy jot. 2. voltam
2. vagyok. Igazad van 3. És éhez hozzáfûzvén azt is észrevettem a személyes tapasztalataimból és itt a gyk.n a kommentekbõl, hogy a sport rengeteg ember életét megváltoztatta. Én személy szerint küzdõsportot ûzök, de bármilyen sport jó dolog, ha az ember jól érzi magát a mûvelése közben. Én rengeteg nagyszerû emberrel ismerkedtem meg a sport révén és sokféle ember jár hozzánk is soványak-kövérek, gazdagok-szegények még pár elvetemült lány is akad:) pedig ez egy kicsi klub. És még pár sztereotípiát is eloszlatnék a spottal kapcsolatban. A filmekben látni és egyéb helyen is lehet haladni olyat, hogy a sportolok, buta izomagyak meg lenézõen viselkednek a többi emberrel (tipikus amerikai foci csapatos filmekben lehet ilyen öntelt majmokat alakito sportolókkal találkozni) és hogy pl. küzdõsportban az embert élbõl azonnal agyonverik az elsõ edzésen. Ezek a dolgok egyáltalán nem igazak, sok klubban megfordultam már különbözõ sportágakat képviselõ helyeken és nagyon segítõkész és rendes volt mindenki, a kezdõkre pedig odafigyelnek. Egy klubban vagy sportegyesületnél igyekszünk segíteni egymásnak amiben, tudunk, megosztani a tudásunkat, tapasztalatainkat, és sokszor bulizni, szórakozni is együtt járunk. Szóval, hogy ha valaki szeretné, hogy megváltozzon, az élete nyugodtan menjen le az érdeklõdéséhez közel álló sportágat ûzõ klubba, akár csak egy edzést megnézni, veszteni nem fog vele semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de ha, randiról van szó, akkor azt, hogyan érdemes elkezdeni? Hogyan találhatnék párt magamnak?
194 cm magassághoz a 110 kg teljesen jó szerintem. Fõleg, ha sportolsz is, akkor izom is van rajtad. Kitartás . :) 26/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 194 cm magas vagyok. Próbálkozok, csak aggaszt, hogy csak a rokonjaim beszélgetnek velem és 28 évesen, még mindig, magányos vagyok.
Mondjuk nagyon nem mindegy a magasságod, mert ha 160 centi mellé vagy 110 kiló akkor azért nem kell csodálkozni. Eleve ha egészséges állapotra törekszel akkor a túlsúlyt azt le kell adni, és ne másért csináld hanem magadért, épp azért hogy egészséges tudj maradni. Én akkor is sportolok ha épp nincs senkim, annó azért kezdtem el kondizni mert be akartam vágódni a csajoknál, ma már sokkal inkább azért edzem hogy elérjem a fejemben elképzelt ideális testalkatot. Mondjuk ez nyilván sok nõ elképzelt ideális testalkatú férfiével egyezik :D de tényleg nem miattuk csinálom. A 2. kommentelõvel egyékbént teljes mértékben egyet kell értsek, de az elsõvel is. Ki kell tartani minden fronton. Meg kell találni az életben a boldogságot úgy hogy csak magad vagy, és ha tudsz így boldogan élni, az egész hozzáállásod, kisugárzásod is változni fog. Ezt magamon tapasztaltam, és bizony nem volt zökkenõmentes az út amíg idáig eljutottam, de én egyedül is elmegyek akárhova, strandra, fagyizni, moziba. Jó dolog ha van kivel megosztani, de ugyanúgy élvezem az életem akkor is ha épp nincs barátnõm.
A kérdező hozzászólása: A témára visszatérve: hol érdemes próbálkozni, ahol össze is jöhet? Nem akarok nyomulni, fõleg akkor, ha esélyem sincs, viszont, ha vannak randira kedvezõ helyek, azok hol vannak?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, a "dió, tuskó, fa" írást rossz helyre írtam, kulcsszónak akartam.
Majd szépen közé nõ a diófa gyökere!
Miért hagynád benne? Ha közel ülteted a csemetéket, akkor igen, lassíthatja, hisz tápanyagot vesz el a csemeték elõl. De tuskókat nem szoktunk hagyni, csak jön a csomó hajtás.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy mivel több van, így kézi erõvel csak nagyon lassan tudom kiszedni, gépi pedig nincs a közelben, meg irtó drága is.

Vettem egy elektromos cigarettát a bátyámnak, de nem tudom miért, de nem tetszik neki. A patronokkal is gond van, meg melyik a legjobb patron?

Ezt a terméket vettem meg neki:

Legjobb válasz: Lehet hogy túl idõs már az almás-fahéjas cigihez. Kérdezd meg tõle, hogy milyet szeretne. ja és a "minõséges" helyett használd a "minõségi"-t. Illetve a "minõségesebb" helyett pl. "jobb minõségû"

Lehet hogy túl idõs már az almás-fahéjas cigihez. Kérdezd meg tõle, hogy milyet szeretne. ja és a "minõséges" helyett használd a "minõségi"-t. Illetve a "minõségesebb" helyett pl. "jobb minõségû"
Szerintem se volt a legjobb ötlet almás-fahéjasat adni. Két eset van: ha dohányos a bátyád, vagy ha nem az. Ha nem az, akkor ne e-cigizzen, vizipipázzon inkább. Ha dohányos, akkor elõször viszonylag ízmentes patront (Tobacco, márkaneves patronok) válassz! Én Tobacco-t vettem és kávés utántöltõt. A tobacco nem jött be annyira, de a kávés valami isteni finom, a cigi+kávé ugyebár külön fogalom :) a mentolosat tudnám még ajánlani, olyan még cigiben is van. Amúgy minden liquid édeskés (a glicerin miatt?) szóval fura érzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!