Találatok a következő kifejezésre: Nem forditva ennek lennie (8 db)

Szerintetek az mitől lehet, hogy óvszer nélkül továbbig bírom mint óvszerrel? Ennek nem fordítva kellene lennie?

Legjobb válasz: átlagban valóban fordítva van,de így sincs belõle baj : ) nem mellesleg óvszerrel lehet tovább bírom,viszont közel sem élvezem úgy mint óvszer nélkül...nem a gumit akarom érezni,hanem a nunccust : ))) 23/F

átlagban valóban fordítva van, de így sincs belõle baj : ) nem mellesleg óvszerrel lehet tovább bírom, viszont közel sem élvezem úgy mint óvszer nélkül...nem a gumit akarom érezni, hanem a nunccust : ))) 23/F
A kérdező hozzászólása: Végülis ennek csak örülök:) De nem merek túl sokat gumi nélkül, mert nem szeretnék babyyt:) De ugye erre ók a vékonyított óvszerek :)
Teljesen mindegy, mert az számít, hogy sokáig bírd ki.
A kérdező hozzászólása: Igaz is :) köszi:)
Az lehet az oka, ha nincs rajtad gumi, akkor tudat alatt megtiltod magadnak hogy elmenj, mert nem szabad nekem is volt olyan
A kérdező hozzászólása: Énis erre tippeltem, hogy tudatalatti miat , hogy tudom , hogy oylankor nem szabad elmennem.Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld :)
Én is erre gondoltam csak nem akartam írni, mert nem vagyok benne biztos.

Péntekre vagyok kiírva. A családom már nagyon türelmetlen. Én nyugtatgatok mindenkit. Ennek nem fordítva kellene lennie?

Legjobb válasz: Nekem még két hetem van hátra, és már most kezdik az emberek a "na még egyben" kérdéseket... Türelmesnek kell lennünk velük. Mondjuk nálam a család van meggyõzõdve róla hogy én simán nem szülök még! :)

Nekem még két hetem van hátra, és már most kezdik az emberek a "na még egyben" kérdéseket... Türelmesnek kell lennünk velük. Mondjuk nálam a család van meggyõzõdve róla hogy én simán nem szülök még! :)
Én túlhordtam 8 napot, naponta 2X hívott anyám, és a család más tagja, hogy na mi van? Mintha n em szólnék, ha megindulna a szülés:-) Néha kicsit idegesítõ, de én csak röhögtem rajta, hogy õk türelmetlenebbek, mint én:-) Anyu részérõl biztos egy féltés is, hogy hogy viseled majd a szülést, na meg izgulnak, hogy jön az unoka:-))) Én nagoyn jól megvoltam egyben:-)) Türelem, és nevess csak:-) Jól kitolsz velük:-)))
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a válaszokat.
Szia! Én is péntekre vagyok kiirva, én viszont már nagyon türelmetlen vagyok. Napi minimum 5 telefon hogy egyben vagyok e még. A válaszom igen, és nem foglalkozom velük.

Miért csak 65 év felett politizálnak az emberek számottevően Magyarországon? Nem fordítva kellene lennie ennek? Ez természetes?

Ha megnézel a Tv-ben egy fidis vagy egy mszpés gyűlést vsak öreg bácsik és öreg nénik vannak ott szatyorral.A múltkor össze is kung-fuztak repülős táskával.Most már ők az új ifjúság?jó ez nekünk?

Legjobb válasz: Õk érnek rá elmenni, a fiatal is politizál, csak neki vagy van jobb dolga, vagy szimplán dolgozik

Õk érnek rá elmenni, a fiatal is politizál, csak neki vagy van jobb dolga, vagy szimplán dolgozik
A Jobbikosok többsége fiatal.
mert: -unatkoznak, és ráérnek -elõzõ rendszerben úgysem volt akkora választás, ezért aki szerette a rendszert és reméli hogy visszatér az baloldali, aki utálja, az jobboldali -több nyugdíj reménye mindig kampányprogram -túlságosan nagy felelõsségtudat (pl. egy családos a választás napján ha jó idõ van, inkább elmegy kirándulni a gyerekekkel, a nyugdíjasok meg ha nem kapnak szívrohamot meg agyvérzést egyszerre, elmegy szavazni) -sok a szenilis meg agyérelmeszesedett öreg ember -na meg alapból öregedik el a társadalom, ezért statisztikailag is többen vannak
1. A Jobbikosok többsége fiatal, az MSZP-sek többsége öreg. Õk érnek rá. 2. Én például 14 évesen nem tartom magam olyan öregnek :D Mégis itt vagyok kb 3 éve :)
Valóban az idõsebbek jobban ráérnek, meg aki dolgozik, az nem igazán szeretné, hogy valaki, mondjuk a fõnöke viszontlássa a tv-ben valamelyik gyûlésen. Õ többet kockáztat, mint az idõsek. Az pedig nem igaz, hogy csak a 65 év felettiek politizálnak.
Szerintem az a 65 év felüli, akinek még van egy kis józan ítélõképessége már nem politizál. Ha valaki még ennyi idõs korára is hisz a politizálása értelmében, sajnos az életében semmit nem tanult meg. 69/F.
A kérdező hozzászólása: 09-17 08:28 Öröm ilyeneket olvasni! Van még remény, hogy nem csak Atv/hírtv sopánkodó nyugdíjasok vannak az országban!
Miért húznák át ? Ez olyan minthogy egy kérdésre neked nem az jön ki, mint a valós eredmény. Ennyi erõvel azt is kihúzhatnák..
A jó választ elfogadják, a rossz választ nem fogadják el. Nem találgatásra megy a dolog. Szerintem sokkal egyszerûbb megtanulni a matekot, mint totózni.
Nem hinném én sem, hogy 3i vagy 3h lenne a megoldás, tényleg ésszerûtlen egyébként. Az esetek többségében az ilyen mindig vegyes (szerintem), így 2i 1h, vagy 2h 1i. Már csak azt kell kitalálnod, melyikbõl lesz 2, az igazból, vagy a hamisból. :D De ezek általában nem nehezek, tanuld csak meg. : )
de ha nem tud semmit az adott témakörbõl, akkor minimum 1, maximum 2 pontot tuti visz, ellenkezõleg hogy elkezd tippelgetni aminek nagyobb valószínûséggel lehet 0 pont ( persze 3 is ) az eredménye, ha csak nem olyan balszerecsés hogy a 3 válasz az állításánák ellentmondó pl.: 3i helyett 3h ezt mind arra alapoztam hogy nem lesz azonos a 3 kérdésre a 3 válasz, mert ezt én is kétlem
3 kérdésnél úgy pontoztak az idei matekérettségin (3 igaz hamis), hogy 1 jó válasz 0 pont, két jó válasz 1 pont és 3 jó válasz két pont.

Bűn, ha úgy érzem, hogy Krisztust sokkal jobban szeretem Istennél? Nem pont fordítva kellene ennek lennie? Ugyanakkor ők ketten lényegében egyek.

Nyugtassatok meg!

Legjobb válasz: Nem hiszem. Teljes érthetõ, hisz Krisztus Isten emberi megjelenése, sokkal közelebb állónak érezzük magunkhoz, mert "emberibb". tényleg egyek, tehát ha Krisztust szereted, szereted Istent is. Azt hiszem ebbõl õ nem csinál problémát. A szándék a lényeg, ami a szívedbõl fakad.

Nem hiszem. Teljes érthetõ, hisz Krisztus Isten emberi megjelenése, sokkal közelebb állónak érezzük magunkhoz, mert "emberibb". tényleg egyek, tehát ha Krisztust szereted, szereted Istent is. Azt hiszem ebbõl õ nem csinál problémát. A szándék a lényeg, ami a szívedbõl fakad.
Értem... így bizony világos a dolog. Sajnálom, hogy elváltak a szüleid. :( Talán segíthet, ha arra gondolsz, hogy mégis van egy édesapád, aki minden pillanatban figyel rád és kész segíteni neked. Próbálj meg így gondolni Mennyei Atyánkra. (8. voltam.)
Bocsánat de nem az ördög vitte át a zsidókat a tengeren. Kedves elmetermék. Ezt Jézus azért mondta, mert addigra elhagyták a teremtõ isten igazságát, és a fiát éppen gyilkosság áldozatává akarták tenni. szörnyû:(
Szia! Olvasgatod az Ószövetséget? Mert amennyiben így van nem csodálom.hogy jobban szereted Jézust, mint Istent! Az Ószövetség Istene nem azonos a Teremtõvel?Az egy elmetermék! De errõl Jézus is beszél a zsidóknak:János 8:44-46 "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölõ volt kezdettõl fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen õ benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."
Óriásit azért nem tévesztesz, ám van egy fontos dolog, amit Jézus is hangsúlyoz. Azt állítja magáról, hogy õ "csak" az út az Atyához. Érted igaz? Az út végén ott az Atya. Jézus magáról tett bizonyságot, hogy én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki nem mehet az Atyához, csak én általam. Ugyanakkor bizonyságot tett arról, hogy Õ egylényegû az Atyával, Õ maga is Isten és Szentlélek is. Mégis azt kell mondjam, egész tanítása arra alapult, hogy az Atya nevét megjelentse számunkra és megértsük, hogy a megváltása által kibékülhettünk az Atyával, akitõl bûneink miatt el voltunk választva. Nincs okod tehát szégyenkezni, ha szereted a mestert, aki meghalt érted, annyira szeretett, de tudd, a végcél az Atya. Jézus kijelentette, egész szolgálatát úgy csinálta végig, hogy látta mit cselekszik az Atya és a Fiú ugyanazokat cselekedte. Ezzel azt mutatta be, hogy földi szolgálatában Õ maga is teljesen alárendelte magát az Atyának. Az Atya személye rendkívül fontos az újszövetségben, mert Istennek ezt a nevét kizárólagosan és egyedüli módon csak Jézus jelentette meg. Imádkozásban arra tanít, hogy pl. kérjünk az Atyától bármit az õ nevévében(mármint Jézus nevében). Másik helyen pedig arról tesz bizonyságot, hogy Õ (Jézus) a mi közbenjárónk/szószólónk az Atyánál. Végcél tehát az Atya. Hozzá kell eljussanak az imáink és nincs más közbenjáró, kizárólag Jézus a messiás.
Szia :) Megnyugtatlak, nem bûn, ha így érzel. :) Igazából az 1. és a 2. válasz nagyon jó, nem tudok mit hozzátenni. A 3.-kal meg ne is foglalkozz, mintha ott sem lenne... GBU
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nem igazán értelek, de azt hiszem, hogy nem is akarlak... Nekem sem az „ószövetségi”, sem pedig az „újszövetségi” Istennel nincs bajom, csak valahogy... távolabb áll tõlem, mint Jézus.
Nahát mi az hogy egy elmetermék?:( Vajon egy elmetermék vitte át a 3. millió fõs Zsidókat a Vörös tengeren? Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a 3-as válaszolót, meg nem értem miért ennyire negatív, bár sejtésem az van.:)
Mindkettõt egyformán kell szeretnünk. Krisztus talán valamivel könnyebb szeretnünk azért, mert földi szolgálata miatt Õ "emberibb", felfoghatóbb, könnyebb elképzelnünk Õt. Segíthet jobban szeretned az Atyát, ha úgy gondolsz rá, mint a "földi" édesapádhoz hasonló, csak éppen mindenható személyre. Ha így gondolsz rá, tudod majd Õt valóban Atyádként, mennyei szülõként szeretni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ez talán azért is megy nekem nehezebben, mert még kiskoromban elváltak a szüleim, és csak nagyon ritkán láttam/látom az édesapámat. Nem állunk túlságosan közel egymáshoz.
Szia Kérdezõ! Ugye érzed a paradoxont a kérdésedben? Jobban szereted az úton téged vezetõt, mint akihez tulajdonképpen igyekszel!Ha engem Jézus egy olyan véres szájú csecsemõ és nõgyilkoshoz vezetne, mint az Ószövetség istene, inkább visszafordulnék vagy leülnék vele egy fa tövébe és szalonnát sütnék! Az Ószövetség Istene nem lehet az akihez igyekszel, mert ebben az esetben nem válogatnál!Krisztus a benned levõ Teremtõhöz vezet!
Na, ezért kellene tisztességesen elolvasni a Bibliát, de legalábbis az Újszövetséget, hogy ne írjon ekkora marhaságokat az ember, mint Pietrosol... Jézus Krisztus teljesen egyértelmûen nyilatkozott a kérdésben az Atyával kapcsolatban, ószövetségi igékre is hivatkozva és visszautalva. Ezen nincs mit ragozni.

Nem forditva kene ennek lennie?

mar lassan ket eve vagyok egyutt tavkapcsolati kapcsolatban a fiummal,megvagyunk 4 napot voltunk osszesen egyutt...a srac elejen nagyon szereny volt,most mar nem annyira az,lehet vele beszelni a szexrol...de a baj az,hogy csak az en fejemben jar ez a dolog.o nem nagyon szeretne meg megtenni,mert fel ettol meg attol...en viszont mar keszen erzem magam ra,es nem felek,mert szeretem,es tudom hogy hogy lehet elkerulni a bajokat ami egy kozosules alatt erhetne...most nemsokara ujra talalkozhatnank 1 ev utan,es nem tudom,hogy ha ott lenne az alkalom es o is szeretne megtegyuk-e?a fiu 19 eves en 15.

Legjobb válasz: "mert fel ettol meg attol..." Konkrétan mitõl fél ?

"mert fel ettol meg attol..." Konkrétan mitõl fél ?
Írod, hogy ez távkapcsolat, meg hogy még kevés idõt töltöttek el együtt.Elõbb ismerjétek meg jobban egymást, beszélgessetek, csináljatok progikat stb.Úgy tûnik, hogy õ még nem akarja.Nem értem, miért "eröltetted" ennyire ezt a szex dolgot.Ezzel csak jobban elijeszted.Ha majd eljön az ideje, akkor úgyis megtörténik, ha meg nem, akkor meg kár lett volna eröltetni...Semmit sem kell elkapkodni.
Nem kellene fordítva lennie, inkább neked IS felelõsségteljesebben kellene gondolkodnod errõl. Távkapcsolatban, ennyi idõsen, (ne haragudj a kifejezésért) csacsiság lenne lefeküdnötök egymással. A találkozásotok meg ne ettõl függjön! Találkozzatok, beszélgessetek, sétáljatok... szóval ismerjétek meg egymást személyesen is alaposabban. Te miért siettetnéd ezt az eseményt?
Ezzel, hogy ennyire tervezgetitek, szerintem csak frusztrálja a téma. Nem kell ezt tervezni. Ha lesz lehetõség, jön az spontán is, ha meg nem lesz, akkor fölösleges volt tervezni. Mindenki fél egy kicsit az elsõ elõtt, de nem kell ezt ennyire túllihegni. Majd meglátjátok, mi lesz, addig meg ne idegesítsétek egymást vele. :)
elõzõ vagyok. A gyerektõl még szép, h fél. Esetleg szûz? Lehet, h ügyetlen és azért fél a nem kívánt terhességtõl... A szülõket lelehet zsírozni, ha látják rajtatok (fõleg a te szüleid) h õ foglalkozik veled és nem csak egy eszköz vagy neki... ÜLj le vele dumcsizni
nem lehet, hogy túl fiatalnak tart még téged a szexhez és azért nem akar semmit?
4 napot voltatok együtt, 1 évig nem is látod. Inkább ezen gondolkozz el, van ennek értelme? Most jól le lehet pontozni, de ennek akkor sincs értelme! Ez nem kapcsolat!
Hát én nem szívesen húznám meg a 15 éves barátnõmet, bár 19 évesen nem is lenne. Ez probléma.
Ugyan úgy ahogy a lányoknál se szabad sürgetni a dolgot ugy a fiúknál sem!Tehát ha a srác nem akarja akkor nem lesz belõle semmi!És szerintem nem is kéne sürgetned!két az nagyon sok idõ ráadásul 1 éve nem is találkoztatok....ismered egyáltalán azt a srácot akivel le akarsz feküdni....mert 4 tali után hát nem hiszem! Ja és csakhogy tényleg tisztán láss arra nem gondoltál hogy esetleg azért nem akar veled lefeküdni mert míg te távkapcsolatban vagy vele addig neki esetleg van ott valakije a közelbe és talán még hûséges is akar lenni hozzá....mert valjuk be ez is fenn áll!Ugy ahogy õ nem tudja mit csinálsz a mindennapjaidba ugy te se tudod hogy õ mit csinál!Nem hiszem hogy egy 19 éves srác megelégedne egy távkapcsolattal fõleg ha ott a közelbe akad más valaki is....
A kérdező hozzászólása: gyerek, szulok....
15 évesen nem fiatal egy lány a sexhez? Mert én úgy gondolom. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: vovovovovoooooo.... hááát köszönöm kedves a nem kedves válaszaitokat, igen tudom hogy még kicsi vagyok, s hogy õ meg 19 éves hogy fiatal a kapcsolatunk nem is ismerjuk eleggé egymást...... de nem tudom...nem siettetem, semmi ilyemi, csak mar a tököm kivan az örökké várással, amugy meg nem az zavar a legjobban hogy miért nem akarja...hanem hogy miért én vagyok az aki megtenné?nem hinném hogy lenne más valakilye, de nem is mondom hogy nincs..lehet szakitani fogok vele.a szex meg levan szarva, majd pár év mulva egy közelebb fiuval ...:D

Főiskolás vagyok, 20 éves, a suli mellett hétköznap dolgozom, a párom orvostanhallgató, ő hétvégén dolgozik, így amikor én ráérek ő nem ér rá és így fordítva. Nagyon keveset tudunk együtt lenni. Mit csináljunk?

de tudom szeret és én is ?t, és a h?ségében sem kételkedem. mégis nehezen fenntartható állapot ez. kollégiumban lakik, én a szül?i házban.

Legjobb válasz: Én 17 éves vagyok. Nyáron mikor nem volt suli akkor egy héten 5-6napot találkoztunk bnõmmel. Amikor kezdõdött a suli a távolság miatt(20km) heti 3napot tudtunk csak eggyütt lenni. Hétköznap énis dolgoztam suli után. Hát esetleg munka után találkozhattok, valamelyikõtök ott alszik a másiknál, vagy találkozhattok hétvégén, mielõtt barátnõd munkába menne. Nemtudom melyik mûszakba dolgozik, attol is függ. Szerintem megtudjátok oldani a találkozást ha nagyon akarjátok látni egymást:)

Én 17 éves vagyok. Nyáron mikor nem volt suli akkor egy héten 5-6napot találkoztunk bnõmmel. Amikor kezdõdött a suli a távolság miatt(20km) heti 3napot tudtunk csak eggyütt lenni. Hétköznap énis dolgoztam suli után. Hát esetleg munka után találkozhattok, valamelyikõtök ott alszik a másiknál, vagy találkozhattok hétvégén, mielõtt barátnõd munkába menne. Nemtudom melyik mûszakba dolgozik, attol is függ. Szerintem megtudjátok oldani a találkozást ha nagyon akarjátok látni egymást:)
mi szinte rogton osszekoltoztunk, a koleszban laktunk egyutt, en illegalisan :D ..kb 11 eve elunk egyutt, mar nem igazan tudok elaludni se, ha nincs velem .. koltozzetek ossze, amint lehet. ha mukodik, akkor nagyon jol fog, ha nem, akkor meg jobb, ha elobb kiderul. ahogy korbeneztem, 2-3-4-5-6 ev utan koltoznek ossze a parok altalaban, aztan ha mukodik, eljegyzes, eskuvo, baba :D
Én is a költözés mellett szavazok, így tudtok a legtöbbet együtt lenni!
Az is egy megoldas lehet, hogy mindketten egy napot "leadtok" az elfoglaltsagaitokbol es akkor csak es kivetelesen egyutt toltitek az egesz napot.Mi csak par honapja koltoztunk ossze, de mivel en ejszaka dolgozom a baratom meg nappal, hibaba fekszem be este melle az agyba, sokszor napokig csak telefonon beszelunk 5perceket.De minden vasarnap reggel 9-ejfelig csak egymasei vagyunk.Mozi, kirandulas, ami belefer.Es egy szo sem a munkarol vagy a stresszrol. Ha feltek az osszekoltozestol vagy nincs ra lehetosegetek akkor ez egy ideiglenes megoldas lehet! Udv
ezt nevezik függõségnek
Na tök ugyanez... :D Barátom egyszerûen nem fogja fel, hogy mi a gáz abban, hogy megbeszéljük, hogy átjövök, ki vagyok csípve, ezerrel, meg minden, akkor átjövök, fogad a hányadék életkörülmény, amit nem volt hajlandó rendbe rakni, mert ment a LoL meccs, amit ugye "nem lehet otthagyni", és mikor épp megérkezem akkor is megy egy meccs, azt még be kell fejezni, mert különben nincs élet, aztán lement, mondom hogy takarítson ki, mert másznak a zoknik sírva a szennyes felé, meg úgy egyébként nem lehet megmozdulni a szennyestõl és a szeméttõl, az megint kb fél-egy óra, míg életképes körülmények lesznek, aztán eszébe jut, hogy õ még aznap nem evett, mert hát ugye gép, és akkor eszik... és így tovább... Végül ott kötünk ki, hogy ketten igazából semmit nem csináltunk, de már éjfél van, én lefürdök -sokat ért a smink-ruha stb - aztán alszunk... reggel meg én vagyok a hülye köcsög, amiért elmegyek egyetemre és itt hagyom, amikor csinálhattunk volna mást is... Mondtam, hogy még szeretem, még kb csak ezért viselem el. De amint ez egy pillanatra is elmúlik, mindennel kb aláássa magát, és akkor már nem lesz rózsaszín köd, szóval én a helyében összekapnám magam. A változás kb minimális. Néha eltöprengek rajta, hogy nekem ebben a kapcsolatban mégis mi a jó a szexen kívül?
ha lenne párom tuti kevesebbet ülnék a gép elõtt, fõleg, hogy mostanában már egyre kevésbé foglalnak le a játékok
A kérdező hozzászólása: Szerintem mindenkinek tudnia kellene rangsorolnia hogy mi a fontosabb az életében. Valamit valamiért. Nem szabd mindig önzõnek lenni. Így a játékszenvedélyt is tudni kell kordában tartani.
Halál arra aki lepontozta 17:33-ast. Ez Magyarország. Grat.
Kedves kérdezõ, valószínûleg azért ül a gép elõtt inkább, mert azt érdekesebbnek tartja. És ez nem valószínû, hogy az õ hibája.
#11 Ehhez nem kell semmiféle mentség, teljesen nomrális az is ha valaki 40 évesen is játszik. A legtöbb bevétel a 18-40 közötti korosztálytól van, a legtöbb játék felnõtteknek készül.
A kérdező hozzászólása: 19:56 Nem hiszem hogy érdekesebbnek tartaná.... fél éve vagyunk csak együtt... de csinálni lehet, csak akkor utána ne sírjon senki, ha a barátnõ is talál magának más elfoglaltságot... (itt most nem megcsalásra gondoltam)
Húúúúú ha nincs gép akkor nekem annyi.Ha nem tudom halgatni a zenét akkor az nagy gáz.Akár tervezek áramköröket vagy aztalossággal foglalkozom ithon javítom ezt meg azt és nincs zene akkor húúú nagyon ideges leszek.Meg ha gyúrás közben sincs az is nagy baj.De én ilyen vagyok hála istennek.Hála Chuck Norris-nak. MERT CHUCK NORRIS NEM TUD REPÜLNI DE TUD A BETONBAN ÚSZNI!
Én sokat játszom mindig, volt kiskoromban (10-12 évesen), hogy hazajöttem a suliból és este 8-9-ig folyamatosan, most is van néha hogy így van, ha nincs dolgom, de ha van barátnõm persze hogy nem azzal foglalkozom. Hülye aki a játékot részesíti elõnyben, egy nõvel szemben (most mégis melyikkel jobb játszani nem? ) Nagybátyám is ugyan így volt 40 évesen. Diablo 2 volt a mindene, felesége azt mondta hogy el akar válni és kidobta a CD-t. Úgyhogy én sem értem hogy mi jobb a játékban egy lánytól.
egyik ismerõsöm apja volt még játékfüggõ. elváltak, és kb le sem tojta a fiát, de egyszer elromlott a gépe, és áthívta a fiát, h szerelje meg. ilyenkor bezzeg hirtelen látni akarta a fiát. alig adott a fiának pénzt (pedig tankönyvekre kellett volna), de õ meg vígan kicsengetett több tízezret új videokártyára, eredeti játékokra, stb. mindehhez volt vagy 45 éves...
ha nemvagy harcore gamer, nem értheted.
hogy nem nõtt fel. én is szeretek játszani lány létemre, de mértékkel. sosem tudnék napokig csak játszani, játszani, közben meg olyan szinten elaljasodni, hogy nem fürdök, nem takarítok, stb. az ilyenek nem nõttek fel, olyanok, mint a gyerekek. azoknak is mondani kell, h fürödjön, magától elfelejtené. az exemnek anyuci vitte be minden nap tálcán a kaját, stb. ennyi...
Én már csak szeretek játszani , de mikor van barátnõm elõfordül hogy egy hónapig sincs bekapcsolva se a gép , se az Xbox. Azért egy lány fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Engem nem az zavar hogy játszik. De õ a munkarendje miatt szinte kb. 2 napot ha dolgozik a héten. Én minden nap lehúzom a 8 órát. Amikor nem vagyok itthon, egész nap játszhatna...Miért kell akkor is amikor itthon vagyok, és mással is el tudnánk tölteni az idõt?
A kérdező hozzászólása: És ez ellen mit lehet tenni?
Legyél érdekesebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Nálunk még nem durvult el ennyire a helyzet. De hogy este az ágyból is kikel, hogy a hülye játékot nyomhassa, hát ezt nem értem. Feltételezem, ha ezt én csinálnám meg egyszer akkor tuti neki se esne jól.
Pedig akkor nyomathatnátok egymással hálózatban. :D
exem nagy függõ volt, folyamat játszott, ha nem voltunk együtt. amúgy távkapcsolat volt, tehát nem sokat találkoztunk. egyszer megkérdeztem, hogy hiányzik -e a játék, amikor velem van. gondoltam majd azt mondja, hogy dehogyis, hiszen így is heti 2 napot látjuk egymást, örülök, hogy veled lehetek. erre azt mondta, h igen, nagyon hiányzik, de ilyenkor arra gondolok, hogy mennyit fogok játszani, ha elmész, és ettõl jobb lesz. no comment.
A kérdező hozzászólása: Én ezt a játékmániát soha nem fogom megérteni... mert ha még 20 évesen ezt csinálja valaki addig oké, ráfogom hogy még gyerek... de 30 évesen???? erre mi a mentség?
Én nekem nincs és nem is lessz barátnõm.Nem is akarom mert amitnek én szentelem az életem ott helyen nincs mert nálam ha eltervezek valamit akkor ott egész nap ne zavarjon senki.AZ ELECTRONIKA A MINDENEM.A házban az ajtók háromnegyede automatikusan hangra záródik vagy mozgásra.Nálam az ablakok is a redõnnyel együtt.És még irdatlan mennyiségû cuccost tervezek a közeljövõben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!