Találatok a következő kifejezésre: Nem fogom a párom (365 db)

Nekem ma kellene megjöjjön de szerintem nem fog a párommal nem védekeztünk es terhességre gyanakszom, terhes vagyok e?

az a baj h fáj a hasam meg egy két csepet véreztem is de nem jött meg es ugy érzem terhes vagyok.teszteltem már de negativ volt?mit tegyek tudni akarom hogy babát várok e?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Simán lehet, hogy holnapra már meg fog jönni, fõleg ha a teszt negatív volt. Várj egy pár napot, és ha még mindig semmi, akkor csinálj egy új tesztet reggeli vizeletbõl.

Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Simán lehet, hogy holnapra már meg fog jönni, fõleg ha a teszt negatív volt. Várj egy pár napot, és ha még mindig semmi, akkor csinálj egy új tesztet reggeli vizeletbõl.
szerintem sem bisztos . fõleg ha nega a teszt is. szerintem nincs baba. lehet hogy holnap már megjön. szokot nekem is igylenni hogy elõzõ nap csak macatolás és utánna jön meg rendesen a menzim.
Elképzelhetõ az is hogy még nincs annyi HCG a szervezeben, lehet ha 2 nap múlva tesztelsz akkor ott lesz!
A kérdező hozzászólása: de a testhõm is 37 37, 1 volt egesy héten ma is annyi.és bennem van az a most fog megjönni érzés de nem jön meg.feszül a hasam.hányingerem van.fáj a derekam.ezek a tünetek nem terrhességre utalnak?
De, a tüneteid terhességre is utalhatnak. Viszont az egyáltalán nem biztos hogy terhes vagy, de az ellenkezõje sem. Javaslom, hogy ha nem jön meg a következõ napokban, keresd fel a dokidat.
Ugyanez volt már nekem is és megjött. Olyan hányingerem volt, hogy biztos voltam benne. Na meg a hõ. Nálam is 37 felett volt. Aztán negatív teszt, majd hasfájás, vérzés, ennyi.

Egyszer kipróbálhatom úgy a sexet, hogy nem használok kotont, nem akarok gyereket, nem fog a párom teherbe esni?

Legjobb válasz: Húzos a dolog.Sztem kérd meg a barátnödet menjen el orvoshoz, tabléttát feliratni, utána már nem kell gumi.Elhiszem hogy ki szeretnéd próbálni, hiszen az nélkül sokkal jobb.De ha nagyon akarjátok akkor mielött elmennél húzd ki belöle a péniszed, de vgyázz, mert az elönedvbe is lehet sperma.

Húzos a dolog.Sztem kérd meg a barátnödet menjen el orvoshoz, tabléttát feliratni, utána már nem kell gumi.Elhiszem hogy ki szeretnéd próbálni, hiszen az nélkül sokkal jobb.De ha nagyon akarjátok akkor mielött elmennél húzd ki belöle a péniszed, de vgyázz, mert az elönedvbe is lehet sperma.
menejn el orvoshoz, irasson fogamzásgátlót, vagy spirált az elõváladékban 99%ban sperma van rizikós de ha idõben kiveszed elkerülhetõ de a fogamzásgátló vay a spirál a biztos
a spirált olyanok kapnak akik már szültek, tabit meg ne erõltesd ha nem akar a barátnõd, de van hüvelykúp és tabletta, amit lehet használ pharmatex márkájú, az felolvad a hüvelyben és véd a terhesség ellen, nézzetek utánna
én még nem szültem...és van spirálom:P vannak olyan spirálok amit olyanoknak is feltesznek akik még nem szültek
Ha más módon védekeztek, akkor igen. Pl. ha a barátnõd fogamzásgátlót szed, és egyikõtöknek sincs semmilyen nemi betegsége, akkor szeretkezhettek óvszer nélkül, és a lány nem lesz terhes.
Háát vagy megszakítotok, de az elég rizikós mert az elõnedvtõl is teherbe eshet, vagy használjatok pharmatexet! Nem érdemes kísérletezni ha nem szed fogamzásgátlót. Egy alkalomtól is teherbe eshet...

Ha megszületik a közös baba, nem fogja a párom a nevelt fiát kevésbé szeretni?

Még csak szó volt róla, hogy esetleg szeretnénk mégegy gyereket, de nem tudom, hogy lesz ez. A párom a fiamat 10 hónapos kora óta neveli, nagyon szereti, imádja, mintha tényleg az apja lenne. Most három éves a fiam. Ha megszületik a kicsi, akkor ?t vajon jobban fogja szeretni a párom, merthogy saját?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Már kialakult a kötõdés. :) És egy kisbaba, mint egy kis növény. Csak a "baj" van vele :)))))) Mig egy nagyobbacskával már lehet kommunikálni. Engem nevelõapa nevelt. Imádtuk egymást. Pedig van saját fia. De velem jobb volt a kapcsolata. /már sajnos nem él :((((/

Szerintem nem. Már kialakult a kötõdés. :) És egy kisbaba, mint egy kis növény. Csak a "baj" van vele :) ))))) Mig egy nagyobbacskával már lehet kommunikálni. Engem nevelõapa nevelt. Imádtuk egymást. Pedig van saját fia. De velem jobb volt a kapcsolata. /már sajnos nem él :((((/
Olyan kicsi kora óta neveli, hogy ettõl nem kell félned. Hajrá!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Most megnyugodtam :) ))

Ma kellett volna megjönnie és pár napja fáj a mellem /nem védekezünk a párommal/Lehet azért fáj, mert terhes vagyok? Vagy mert meg fog jönni? Egy 19 éves lány

Általában késik 2-3 napot.

Legjobb válasz: Azt te érzed hogy mik a menstruációd elõjelei, szokott fájni a melled máskor is? Ha nem védekeztetek van rá esély, hogy terhes légy, de lehet hogy csak az izgalomtól és az idegeskedéstõl fáj. Miért nem védekeztetek?

Azt te érzed hogy mik a menstruációd elõjelei, szokott fájni a melled máskor is? Ha nem védekeztetek van rá esély, hogy terhes légy, de lehet hogy csak az izgalomtól és az idegeskedéstõl fáj. Miért nem védekeztetek?
A terhesség létrejöttekor a mell elkezdhet fájni, ez is egy tünete a terhességnek. Elvileg a mellfájdalom a peteéréstõl kezdõdhet és egészen a mensi elõtti 1-2 napig tart, ha ez nem múlik el, akkor lehet gyanakodni terhességre. Nem értem a problémát, most aggódsz , vagy örülsz?? Az hogy hány éves vagy és odaírtad, abból arra következtetek, hogy aggódsz, de erre a korod miatt nics okod. Ha egyéb okból nem szeretnél terhes lenni, akkor fontos az életkor, mert ennyi idõsen már szokták tudni, hogy védekezni kell. Ha eddig nem , akkor mostantól, mert ha így csináljátok, akkor bármelyik ciklusodban baba lehet belõle. Tesztelj és kiderül, de várd ki hogy megjön-e. Na uzsgyi! Drukkolok!
Ezek szerint már késik... Ha van otthon teszted, holnap reggel akár tesztelhetsz is! De ha negatív még ne keseredj el! Nem mindenkinek mutatja ki rögtön, meg függ attól is, hogy mikor fogant a baba!
dugjatok (de tényleg)
Ez kérdés?:D
Nekem is az jutott elõször eszembe :D Szerintem ilyen helyzetben mi biztos, hogy egy jót szexelnénk elõször is :)
Meg másodszor és harmadszor. :)
A kérdező hozzászólása: hat jo az egyertelmu :) ) de azutan?
tök mindegy hogy fiú vagy e vagy lány, csináld meg neki akedvenc kajáját, masszírozd meg, játszatok vlmi társast vagy kártyázzatok. én ezt cisnálnám a barátommal.
Utána bármit csinálhattok, csak közös program legyen.

Jobbikosok mikor fogják fel, hogy nem ők nyerték a választást, a fidesz nem fog megbukni pár hónap alatt és OV nem fog lemondani?

Legjobb válasz: "a magyar nép 83%-a nem kíváncsi rátok." 17 százaléka meg igen mag a többi is aki jobbikos lesz

"a magyar nép 83%-a nem kíváncsi rátok." 17 százaléka meg igen mag a többi is aki jobbikos lesz
És az OV-fanok mikor állnak le a hülye kérdésekkel?
Miért "fikázzátok" a Jobbikot állandóan?! Nem uncsi még?? Idióták!!!!
elegem van a hülye kérdésekbõl
na az orbánkok...
"csak már ezzel vígasztaljátok magatokat napok óra, hogy majd a fidesz úgy is megbukik, aztán jön a jobbik és megnyeri a választásokat. szerintetek. a magyar nép 83%-a nem kíváncsi rátok." de k nagy arca van valakinek b+
attól , h nem nyerte a jobbik a választást, még a fidesz megbukhat. és még egyszer mondom FIIDESZ! nem OV érted? Tudom ti királyt választottatok nem pártot...
Ha nem is királyt de messiást..
"NEM TÉGED AKARTAK KIRABOLNI HOGY ROHADJÁL MEG" igaz, nekem elég volt felnõnöm a 8. kerületben! és mégis védem õket, mert nem tehetnek arról, amit csinálnak, ellenben a színvonalad alapján nem lennék benne olyan biztos, hogy nem lopnál élelmiszert ha nem tudnál dolgozni, mert senki nem alkalmazna amiatt, hogy cigány vagy. mivel így viszonyulsz ezekhez a dolgokhoz, gyanítom, hogy csonka családban nõttél fel apa nélkül, vagy legalábbis nehéz körülmények között egy proli családban.
A kérdező hozzászólása: jobbikra meg csak 8, 5 % ember szavazott.
Kérdezõ! Ne tegyél fel itt Jobbik-ellenes kérdést, mert egybõl leoltanak, lezsidóznak, lepontoznak.Õk abban a hiszemben vannak, hogy az ország jobbikos, csak még nem tudják.Aki meg még úgy se az, az meg magyarellenes zsidóbérenc cigánybûnözõ stb.Csak azt nem veszik észre, hogy sokaknak derogál a szélsõséges , bizonyos embercsoportok elleni agresszív retorika és ezért sose szavaznának rájuk.
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:19 Ide egy nagyon szimpatikus idézet illik: "A Fidesznek még programja sincs... Majd meglepi lesz" A jobbik legalább mond valamit, a Fidesz program nélkül nyert. ja és az ország 35%-a választotta a Fideszt, tehát még a fele sem akarja OV-t... azért erre nem kell olyan büszkének lenni.
de az eddigi tapasztalat nem azt mutatja hogy kevesebb lenne a jobbik szinpatizáns
ezt a fideszesektõl is meg lehetne kérdezni
menjünk csõdbe...
Én a 17% része voltam az elsõ körben, de egyre inkább megy el a kedvem a Jobbiktól, látva a rajongótábornak azt a(z itt is rendszeresen megnyilvánuló) részét, akik Vona mondatán (hogy Mo. 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla) kívül érdemlegeset nem tudnak mondani, és [email protected]ák a választás eddigi eredményét. A butaság és a nagy arc rossz párosítás, feleim. Nem hozza a szavazatot, hanem viszi.
"ha ez megnyugtat nem vagyok fideszes, amint már az elõbb említettem." most már nem? nem kell a köpönyeg forgatás töröljétek a francba a kérdést
"de amilyen aluliskolázott lehetsz kár is bármit magyarázni ezen" NEM TÉGED AKARTAK KIRABOLNI HOGY ROHADJÁL MEG
A kérdező hozzászólása: ha ez megnyugtat nem vagyok fideszes, amint már az elõbb említettem.
"cigánybûnözés nincs, ha te kerültél volna olyan körülmények közé ahol õk élnek akkor vajon most mit csinálnál? a neveltetéstõl függ egy csomó minden nem a származástól! de amilyen aluliskolázott lehetsz kár is bármit magyarázni ezen." HÁT NEM ÖLNÉK ÉS NEM LOPNÉK A BECSÜLETES DOLGOZÓKTÓL B+!!!!!! ÉS VAN CIGÁNY BÛNÖZÉS NE POFÁZZÁL
Nem értem, miért evidencia, hogy a jobbik megerõsödik?A Parlamentben kevés az, hogy nagyokat mondunk, szidjuk a zsidókat, stb.Ott törvényjavaslatokat kell alkotni, interpellálni, egyáltalán:megtanulni elõszõr késsel-villával enni.Csurka is bejutott annak idején a Miéppel.Hol van most?A történelem szemétdombján.Lehet, hogy ez vár a jobbikra is.
"igaz, nekem elég volt felnõnöm a 8. kerületben! " ja persze hazudjál még...
Miért véded a cigányokat?? Nem látod mi folyik az utcán, a parkban, az iskolákban???? Nem arról van szó, hogy nem alkalmazzák õket.. nem is akarnak dolgozni, miért nem érted már meg??? Ne legyél ennyire naív..
http://www.youtube.com/watch?v=62TosHbni_8 Csak a végén nézzük végig a listát. Amúgy meg ha nincs cigány bûnözés, akkor olyan sincs, hogy cigányzene. Mivel nem minden cigány zenész! Amúgy pedig a FIDESZ is csak el fogja elõttünk húzni a mézesmadzagot de többet õk sem csinálnak majd. Vagy bevallják, hogy szart sem érnek, vagy az ország jön erre rá magától. A kérdezõ pedig elég primitív lehet egyik szava hazudtolja a másikat.
remélem az élet megoldja a jobbik sorsát
ebbõl is látszik, hogy nem kell jobbikosnak lenni ahhoz, hogy valaki idáig süllyedjen.
talán ha nem lenne jobbik utálnám a cigányokat, de mostmár csak azért is szeretem õket, hogy ne azonosuljak azzal a fasiszta, antikeresztény szemléletû prolicsürhével. csak végig kell nézni a gárdisták fején, süt róluk az "értelem"
el sem hiszem basszus. ilyen ember létezik mint ez? ilyen tényleg van?
"Isten útjai kifûrkészhetetlenek. meg kell tudni bocsájtani mindenkinek." atya úr isten xD szektás is vagy húúú basszus veled nincs mirõl beszélni
menj te a tudod hova.. a gyûlöletet te gerjeszted ezzel a hozzáállással. szánalmas. kevés ennyire undortó embert láttam idáig mint te.
"te meg tele vagy gyûlölettel. talán ha máshogy állnál hozzá bizonyos dolgokhoz lehet nem rabolnának ki a cigányok." te félsz a jobbiktól eltaláltam? :) nyusz nyusz
te meg tele vagy gyûlölettel. talán ha máshogy állnál hozzá bizonyos dolgokhoz lehet nem rabolnának ki a cigányok.
undorító vagy. szánalmas.
Isten útjai kifûrkészhetetlenek. meg kell tudni bocsájtani mindenkinek.
idióta a jobbikosok többsége nem beszél cigány kiirtásról, e b+ had emeljük mr fel a hangunkat, hogy rohadtul szar, hogy terrorizálnak bennünket, rabolnak lopnak, gyilkolnak, és a legtöbb helyen nem zenész cigány van hanem az aljas féle.
ált. isk. osztályom 60 % cigány volt, a "zenész" cigányok gyerekei normálisan tudtak viselkedni, mivel jobb körülmények között éltek. nem megoldás a cigányok kiírtása, és ebbe bele kell törõdnie az összes jobbikosnak!
nem végett hanem miatt!
"pont úgy, ahogy most is? elvileg most is ennek kellett volna történnie, mer a vona aszonta." aszonta? vedd már észre magad nem a kocsmába vagy csak a fideszt égeted és menekülnek el a fideszesek (a józan fideszesek) akinek elegük volt az mszp bõl és a fideszre szavaztak de majd ha jönnek a negatív dolgok úgy mint edó és járulék emelés nagyot fogsz nézni a hiány most 70 80% így év elejen valahonnan pótolni kell de ne is foglalkozz vele
"látom sose adjátok fel, azt hittem a választások után beismeritek, ill. lenyugodtok látván, hogy a magyar nép nem kíváncsi a jobbik bohóckodásaira, ezt április 11én bebizonyították, a fideszt demokratikusan és jogosan választották meg." mit kapálózol?
A kérdező hozzászólása: "Ki tudja hogy mi lesz, ki kerûl hatalomra, de hogy a Fidesz bukik az 100%." látom sose adjátok fel, azt hittem a választások után beismeritek, ill. lenyugodtok látván, hogy a magyar nép nem kíváncsi a jobbik bohóckodásaira, ezt április 11én bebizonyították, a fideszt demokratikusan és jogosan választották meg.
xD
"pártfüggetlen MAGYAR ember vagyok." ja én meg Norvég...
"Én is tettem már fel ilyen jellegû kérdést és a válaszok alapján tapasztaltam ezt." mi van és csak nem lehülyéztek szegénykém az utcán talán meg is lincseltek volna
csak már ezzel vígasztaljátok magatokat napok óra, hogy majd a fidesz úgy is megbukik, aztán jön a jobbik és megnyeri a választásokat. szerintetek. a magyar nép 83%-a nem kíváncsi rátok Annyira nem süt még a nap, úgy hogy valami a fejedre eshetett! Ki tudja hogy mi lesz, ki kerûl hatalomra, de hogy a Fidesz bukik az 100%.
A kérdező hozzászólása: pártfüggetlen MAGYAR ember vagyok.
az országból 60% ment el szavazni. a 60% kb fele volt fideszre voksoló. a többi párt nevében ne beszélj, mert a többi párt szavazói ugyanúgy rühellik a fideszt mint a jobbikosok.
nem vetted észre rád aztán végkép senki nem kíváncsi? menjél Call of Dutyzni azt irtsad a gonosz nácikat
Én nem vagyok Fideszes, sem más párt szimpatizánsa. De akármit tesz Orbán, abból nem lesz "nagy baj". A gazdagok gazdagabbak lesznek, a szegények szegényebbek, de a nép csendben fogja tûrni. Legfeljebb néhány gõzös fejû megy az utcára, de õket a rendõrség rövid úton szétoszlatja majd.
Ezen az oldalon sokan vannak jobbikos válaszadók, úgyhogy nem volt igazán szerencsés feltenni ezt a kérdést. Én is tettem már fel ilyen jellegû kérdést és a válaszok alapján tapasztaltam ezt.
párt függetlenül kérdem ZSIDÓ VAGY?
együtt nézzük az elsõ sorból a fidesz vesszõ futását viseld el....
nemtom de egy rohadt náci banda az egész jobbik
" nemtom de egy rohadt náci banda az egész jobbik" náci ám a keresztanyád
egyébként nem akarom védeni a jobbikot de a fidesz egy korrupt banda
nNem mert az emberek az mszp bukása végett szavaztak a fideszre. de ha a fidesz megbukik akkor az emberek szted kire szavaznak majd??
cigánybûnözés nincs, ha te kerültél volna olyan körülmények közé ahol õk élnek akkor vajon most mit csinálnál? a neveltetéstõl függ egy csomó minden nem a származástól! de amilyen aluliskolázott lehetsz kár is bármit magyarázni ezen.
A kérdező hozzászólása: "de ha a Fidesz 4 év után megbukik! akkor a Jobbik lesz hatalmon! " pont úgy, ahogy most is? elvileg most is ennek kellett volna történnie, mer a vona aszonta.
látom sose adjátok fel, azt hittem a választások után beismeritek, ill. lenyugodtok látván, hogy a magyar nép nem kíváncsi a jobbik bohóckodásaira, ezt április 11én bebizonyították, a fideszt demokratikusan és jogosan választották meg. Csak azt a 3000milliárdos megszorítást nem szavazta meg seni! Tényleg nem akarod észrevenni hogy ugyan abba a cipõbe szorúlt Orbán mint Gyurcsány? Szerinted az elmúlt 8 év után hogy fognak rá az emberek reagálni? Elnézik Vikinek mert õ az Obán?
"A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:09 a káromkodás, az alpári beszéd, a szidás a jobbikosok kiváltsága." neked meg kérdezõ a fennhéjázó nagyképû lekezelõ viselkedésed senkinek nem jön be azért is nõ a jobbik tábora mert elég volt belõletek
de ha a Fidesz 4 év után megbukik! akkor a Jobbik lesz hatalmon! halottál valakit hogy a jobbikot mocskolja, hu akkor te vagy a fasza gyerek, mert te is mocskolod. És még mindig nem látom az összefüggést, hogy a Jobbikosok miért nácik??????
" 4 év múlva már sehol sem lesznek, eltûnnek a süllyesztõben rajtuk kívül senki nem gondolta komolyan, hogy cigányozással választást lehet nyerni" hazudozással korrupcióval se lehet választást nyerni és nem cigányozás hanem cigány bûnözés
4 év múlva már sehol sem lesznek, eltûnnek a süllyesztõben rajtuk kívül senki nem gondolta komolyan, hogy cigányozással választást lehet nyerni
" a káromkodás, az alpári beszéd, a szidás a jobbikosok kiváltsága." a hülyeség alanyi jogod látom élsz is vele
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:09 a káromkodás, az alpári beszéd, a szidás a jobbikosok kiváltsága.
és nem utolsó sorban te vagy a [email protected]ék
A kérdező hozzászólása: csak már ezzel vígasztaljátok magatokat napok óra, hogy majd a fidesz úgy is megbukik, aztán jön a jobbik és megnyeri a választásokat. szerintetek. a magyar nép 83%-a nem kíváncsi rátok.
Kicsit nehezebb kihúzni, de nekem eddig nem ragadt be.
Nem fog beragadni, de tegyél be kisebbet, mini tampont. Az is bent fog maradni, ne aggódj, mert a nedvességtõl az is kitágul, és a hüvely szorosan rásimul, bent tartja. Ha nehéz feltenni, használj egy kis síkosítót, hogy könnyebben csúszzon. (Krémet ne!)

Hogy kell fizetni a TB-t, ha esti iskola miatt nem fogok dolgozni pár hónapig?

Abbahagyom a munkát, mert érettségire készülök, ezért megszûnik az alkalmazotti viszonyom. Viszont úgy tudom, a TB-t akkor is köteles vagyok fizetni. Ezt hogy kell, hova kell írnom vagy csekket küldenem? Egyáltalán, ha valakinek nincs jövedelme, be kell fizetni akkor is? Mert ezt csak anyu fogja tudni befizetni, mert nekem nincs így jövedelmem.

Legjobb válasz: Fizetned kell TB-t. Ebben az évben még havi 6660 Ft. Be kell menni személyesen a NAV területileg illetékes ügyfélszolgálatára.

Fizetned kell TB-t. Ebben az évben még havi 6660 Ft. Be kell menni személyesen a NAV területileg illetékes ügyfélszolgálatára.
A munkaviszonyod megszûnése után még 45 napig passzív jogon jogosult vagy az eü. ellátásokra (van TBd) Ha az elmúlt 3 évben volt legalább 360 munkaviszonyos napod, akkor jogosult vagy álláskeresési járadékra. Ennek a folyósítása alatt is van Tbd és ez után is jár a passzív jogosultság. Ha letelt a passzív jogosultsági idõd is, akkor kell magadnak rendezned a TBd (ha akkor sem leszel semmilyen jogon jogosult az eü, ellátásokra) Ha szociálisan rászorulónak minõsülsz, akkor (kérelmedre) a járási hivatal rendezi a TBd (ha elmúltál 20 éves, édesanyád jövedelme nem számít) Ha nem minõsülsz rászorulónak, akkor kell magad után rendezned: NAVnál bejelentkezni eü.szolg.járulék fizetésre, csekket kérni és fizetni, vagy utalhatod is.
Az utolsó válaszolót egészíteném ki azzal, hogy a munkaviszony megszünte után 45 napig passzív jogon akkor vagy jogosult eü. ellátásra, ha a munkaviszonyod legalább 45 napig fennállt. Ha kevesebb ideig állt fenn, mint 45 nap, akkor csak a "kevés" idõre vagy passzív jogon jogosult külön "TB" fizetése nélkül ellátásra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Megvolt az egy év munkaviszony, igen, de most nem is szeretnék már addig dolgozni, amíg az érettségit nem teszem le. Ha kérem a munkanélkülit, õk lehet, hogy munkát ajánlanak, tehát az sem lenne szerencsés. Inkább befizetem a tb-t.

Miért nem szexelünk a párommal amiota pocakos vagyok? ő soha nem kezdeményez, én meg megfogadtam hogy nem fogok? Szerintetek?

Legjobb válasz: akkor neked kell kezdeményezni, mi az, hogy megfogadtad? :S le kell tenni a büszkeségbõl, vagy akkor sosem szexeltek többet..

akkor neked kell kezdeményezni, mi az, hogy megfogadtad? :S le kell tenni a büszkeségbõl, vagy akkor sosem szexeltek többet..
Szerintem hülyeség, hogy te nem kezdeményezel.
Lehet, hogy csak félti a pocaklakót. Vagy olvasott/hallott valami hülyeséget, hogy nem szabad. Vagy azt hiszi valamiért, hogy TE nem kívánod a szexet babásan. Annyira butaság ez a nem mondom meg mi a bajom. Beszélj vele, vagy csábítsd el, hát miért ne tennéd?
A kérdező hozzászólása: akkor kezdeményezzek?totál az az érzésem hogy azért nem nyul hozzám mert nem kiván!miért van ez?
Egyértelmûen félti a babát, és azt gondolja te sem akarod, hiszen nem közeledsz. Miért fogadtad meg? iLyen buta kamaszos büszkeségnek nincs helye egy komoly párkapcsolatban, ahol már a baba is érkezik! Ha szexelni akarsz, tegyél érte. Az én páromat is el kellett párszor csábítani, mire ráérzett az "ízére":D Hajrá, szerezz örömet a párodnak.
Ha megfogadtad, akkor nincs visszaút. Azt nem érte, hogy egyátalán hogy jött össze az a gyerek, meg a kapcsolat, ha ennyire nyámnyila vagy.
Hülyeséget csináltok, mi mind a két gyerekünk születése elõtt két nappal még szexeltünk.nem lesz semmi baja a babának csak nektek, illetve a kapcsolatotoknak.
Semmit. Mellette leszel és mosolyogsz. A családi pofavizitek errõl szólnak. Alkalmazkodásról.
Én se eszek másnál fõtt kaját. De keksz, chipsz, egyéb rágcsa ugyis van, vész esetére csoki a táskába és kész.
Felnõtt ember vagy, ennyi kellemetlenséget csak kibírsz a párodért, ha már úgy döntöttél, hogy mész.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretek hajnalig bulizni, a hangos zenétõl megfájdúl a fejem.
Nem is akarod élvezni, ez a baj...
A kérdező hozzászólása: Milyen kifogással menjek hamarabb haza?
Vigyél a táskádban kaját és edd meg a mosdóban, hogy ne vegyék észre.
Miért fogsz éhezni? Ha akarsz enni, egyél pár falatot, ha nem akarsz, akkor ne egyél. De akkor ne nyavalyogj! Senki nem kényszerít, hogy éhezz. Ha nem szeretsz táncolni, akkor ne táncolj, esetleg mondd, hogy elõtte való nap megbicsaklott a bokád és nem akarod terhelni. Beszélgetsz kicsit a családdal, a pároddal, esetleg ha a párod beszélget valakivel, kedvesen, mosolyogva meghallgatod. Ennyi.
Hmm... én nem bírom a részeg embereket. Nem a családja miatt aggódnék elsõsorban. Egy korábbi pasim szeretett inni. Velem egyszer tette meg, hogy részeg lett egy buliban, megmondtam, hogy legközelebb otthagyom (és tudta, hogy nem viccelek). Megalázónak tartom, hogy a társam én rángatom haza részegen. Nem tolerálom ezt, de mindenkinél máshol van a határ. Azok az idõk elmúltak szerencsére. A férjem nem iszik és én sem, megtaláltuk egymást. A kompromisszum egy dolog, a rossz dolgok nyelése meg a másik. Te tudod, nálad hol a határ. N29
A kérdező hozzászólása: Egész este éhezni fogok nagyon jó lesz. Õ persze biztos be fog rúgni és majd halgathatom, hogy utálom a családját.
A kérdező hozzászólása: Birkapörkölt, sûlthús és sütik lesznek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!